Zazdrośnice część 51 :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 11:26   #181
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
jak ja dawno w rossmanie nie byłąm... obok domu mam nature i supepharm i to mi starcza, ale czaję się na ten olejek z alterry. który zapach najlepiej wybrać do stosowania na włosy? któryś ma najlpesze działanie czy wszystkie takie same?
Jeju te olejki to bym wszystkie przygarnęła
Ale pewnie bym wybierała po zapachu, Ilsa przyjdzie to może powie coś mądrzejszego
Ale na oku mam tez z granatem.

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:31   #182
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Juśka , chętnie bym posiedziała w domu niż na uczelni, na której dosłownie zasypiałam Do tego wróciłam wczoraj ok. 23-ej do domu, 24 poszłam spać, a dziś od 5 na nogach, więc znowu najchętniej bym pomarudziła
Aaa, no to pomarudź, niech Ci będzie
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Józia, gratuluję fajnego promotora

Ja dziś mam na 16 do pracy
No fajny jest tak ogólnie, ale... no nie no, dobra, nie będę narzekać
Współczuję, jak pomyślę, że popołudniu miałabym do roboty zasuwać, to brrrr...
Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Justyna podejrzewam, że mam mniej rzeczy od Ciebie
Generalnie staram się nie kupować więcej, niż potrzebuję
Staram się wydawać, jeśli mnie uczulają lub się nie polubiliśmy
Każdy zakup rozpatruję razy kilka nim kupię
No może poza higienicznymi rzeczami - np. żeli zużywam tony
Kobieto, ja mam taki luz w kuferku, że mogłabym mieć trzy razy tyle, jeden szampon, jeden żel pod prysznic, jeden żel do twarzy i pół odżywki, której nie używam, bo śmierdzi

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:33   #183
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ja tych olejków alterry nie miałam ale poleca się z granatem albo z pomarańczą. Jest jeszcze jeden i jego nikt nie bierze

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:33   #184
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Ja może nie mam aż takiej wiadomości jak Asia ale czy mogę się pochwalić????
Dawaj
Cytat:
pięknie gratuluję!
jak się czujesz jako narzeczona?

czemu?
Pomału to do mnie dociera
Bo na wiadomość M. jej reakcja: jesteś nieodpowiedzialny i tak dwa razy. Ojciec M. wtedy jakoś załagodził sytuację, ale zrobiło mi się przykro wypiliśmy, zjedliśmy ciacho a ona miała drętwą minę cały czas i jakiś krzywy uśmiech do M. Na mnie to nawet nie spojrzała jak to ogłosił..
Potem siedziała jakby z kołkiem w pupie..
Nieciekawie.

Aaaa Narzut
M. się cieszył że z chłopaka można zdrobnić do chłopca, chłopczyka mego ale narzeczonego nie, a tu proszę ahaha

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:37   #185
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dawaj

Bo na wiadomość M. jej reakcja: jesteś nieodpowiedzialny i tak dwa razy. Ojciec M. wtedy jakoś załagodził sytuację, ale zrobiło mi się przykro wypiliśmy, zjedliśmy ciacho a ona miała drętwą minę cały czas i jakiś krzywy uśmiech do M. Na mnie to nawet nie spojrzała jak to ogłosił..
Nieciekawie.

Aaaa Narzut
M. się cieszył że z chłopaka można zdrobnić do chłopca, chłopczyka mego ale narzeczonego nie, a tu proszę ahaha
Yyy... dziwna kobieta. A dlaczego uważa, że to z jego strony było nieodpowiedzialne?

Ale mnie język boli! Przyznać się, która mnie obgaduje?

Stary 2012-02-27, 11:39   #186
kasia0912
Zakorzenienie

U mnie rodzice pewnie podobni zareagują. Nawet się cieszyć nie będą.

A mama Narzeczonego uświadomiła sobie,że po prostu synek dorasta.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:41   #187
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Yyy... dziwna kobieta. A dlaczego uważa, że to z jego strony było nieodpowiedzialne?
Nie wiem. Tylko to ☠☠☠☠☠☠☠nęła i to dwa razy. Potem coś mówiła o tym że czasami trzeba go o coś prosić x razy. Ale kurna co to ma do zaręczyn? :/

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
U mnie rodzice pewnie podobni zareagują. Nawet się cieszyć nie będą.

A mama Narzeczonego uświadomiła sobie,że po prostu synek dorasta.
A dlaczego podobnie?
No i chyba to jej teraz w pupie siedzi

1.08.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 11:41   #188
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Kobieto, ja mam taki luz w kuferku, że mogłabym mieć trzy razy tyle, jeden szampon, jeden żel pod prysznic, jeden żel do twarzy i pół odżywki, której nie używam, bo śmierdzi
To musisz mieć duży kuferek
Ja się przyzwyczaiłam, że w jednym czasie mam dużo żeli - tak zawsze było w moim domu. Jak przyjadę, to nawet większy wybór niż u mnie.
Odżywkę mam sławną bananową TBsową (resztkę ) i mniej niż pół Isany Professional (a z nią mam taki problem jak Ty opisujesz ).
A szampon to w sumie mam jeden - bo jeden się kończy (jeszcze z jedno użycie), a drugi czeka (był w promocji to się napatoczył) Próbek nie liczę Bo zostają mi raczej na wyjazdy, bo w mojej kosmetyczce szapom i żel zająłby już ponad połowę miejsca .
Ale mam 1 tusz do rzęs, 1 róż, 1 pomadkę ochronną. Cieni trochę więcej (bo 1 dwójka z Clinique, 4ka z wibo i jakaś 12stka - badziew, 4- takie mini z sephory.) plus 1 eyeliner i 2 kredki i 2 błyszczyki.
Więcej nie pamiętam

Stary 2012-02-27, 11:43   #189
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj

Nieciekawie.

Aaaa Narzut
Cytat:
Nie wiem. Tylko to ☠☠☠☠☠☠☠nęła i to dwa razy. Potem coś mówiła o tym że czasami trzeba go o coś prosić x razy. Ale kurna co to ma do zaręczyn? :/
masakra...
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:43   #190
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

A dlaczego podobnie?
No i chyba to jej teraz w pupie siedzi
A jakie ogólnie masz z nią kontakty? Spodziewałaś się, że może tak zareagować?

Ok, koniec rozpusty, biorę się znowu za pisanie. Będę oczywiście regularnie tu zerkać i odciągać się od magisterki

TŻ nie odpisał na smsa, pewnie się ładuje - mam nadzieję i mam też nadzieję, że to już końcówka, bo pewnie go nerwy zżerają...

Stary 2012-02-27, 11:45   #191
kasia0912
Zakorzenienie

Asiaczek bo dla nich ja jestem małą córeczką. I kwestia tego jak podchodzą do mojego TŻ, a do narzeczonej brata. Ja nawet jakbym się zaręczyła w wieku 25 lat to i tak za młoda.
Ostatnio mówię,że koleżanka się zaręczyła (mój rocznik) a tata,że dzieci teraz za dojrzałość się biorą, a jak powiedziałam,że jakoś ich nie dziwiło,że brat się zaręczył z 19- latka to już powiedział,że w sumie...

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 11:45   #192
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
asiaczek - aaaaaaaaa gratuluję!!!!!!!!!! piękne zaręczyny

kawka - na ramiona najlepiej basen, na który właśnie się zbieram
niestety bo basenie mam ciagle zapaenie przecherza u problemy z bobrem ogolnie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:50   #193
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie ogólnie masz z nią kontakty? Spodziewałaś się, że może tak zareagować?
No właśnie nie do końca. Nie spodziewałam się jakiegoś uścisku serdeczności ale że chociaż pogratuluję i się zareaguje spokojnie/normalnie :/
co do kontaktów tyle raczej co trzeba, bez zbędnych wylewności.

Ja jestem najmłodsza. Mam dwóch starszych braci i się zastanawiałam jak ojciec zareaguję. Ale nie bąknął jak teściowa. Przyjął normalnie. może go to z lekka zaskoczyło, cały ten proces, że butelkę dostał

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 11:50   #194
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz mieć duży kuferek
Ja się przyzwyczaiłam, że w jednym czasie mam dużo żeli - tak zawsze było w moim domu. Jak przyjadę, to nawet większy wybór niż u mnie.
Odżywkę mam sławną bananową TBsową (resztkę ) i mniej niż pół Isany Professional (a z nią mam taki problem jak Ty opisujesz ).
A szampon to w sumie mam jeden - bo jeden się kończy (jeszcze z jedno użycie), a drugi czeka (był w promocji to się napatoczył) Próbek nie liczę Bo zostają mi raczej na wyjazdy, bo w mojej kosmetyczce szapom i żel zająłby już ponad połowę miejsca .
Ale mam 1 tusz do rzęs, 1 róż, 1 pomadkę ochronną. Cieni trochę więcej (bo 1 dwójka z Clinique, 4ka z wibo i jakaś 12stka - badziew, 4- takie mini z sephory.) plus 1 eyeliner i 2 kredki i 2 błyszczyki.
Więcej nie pamiętam
No to to jest mój kufer tylko się zmieniła nieco zawartość - trzy tusze (IsaDora, Wibo, Telescopic) zamieniłam na marki selektywne + jedną miniaturę Diora podkradłam mamie, tych używam, a nie tylko schną jak tamte z cieni zostały tylko te Inglota (do brwi), IsaDory i Art Deco, ze środkowej przegrody zostały tylko róże, puder w kamieniu, bronzer zamieniłam, meteoryty, do tego mam dwa podkłady z EDM i tyle, ze szminek dwie wyleciały, doszła jedna fuksjowa, pędzelki bez zmian
Znosisz Isanę? Ja się tak koszmarnie uprzedziłam... miałam zmywacz do paznokci wtedy, jak był ten konkurs z pękaczy z IsaDory i do dzisiaj nie mogę ich doprowadzić do ładu, tak się sypią, a krem do rąk mi tylko wysuszył skórę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kufer.jpg (149,4 KB, 32 załadowań)

Stary 2012-02-27, 11:51   #195
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dzwoniłam do kobiety prowadzącej spotkania w poradni by się dopytać o kilka rzeczy i w tle było słychać gromadkę dzieci. Albo pracuje w przedszkolu albo ten NPR słabo działa

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:51   #196
Zwies
Zakorzenienie

Asiaczek mało fajna reakcja Ale spokojnie

Stary 2012-02-27, 11:52   #197
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Asiaczek mało fajna reakcja Ale spokojnie
No bo mogłaby mieć kołek w pupie czy żal ale tego w widoczny sposób nie okazać i zareagować z klasą
M. stwierdził że ona czasami nie myśli co mówi.

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 11:54   #198
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie do końca. Nie spodziewałam się jakiegoś uścisku serdeczności ale że chociaż pogratuluję i się zareaguje spokojnie/normalnie :/
co do kontaktów tyle raczej co trzeba, bez zbędnych wylewności.

Ja jestem najmłodsza. Mam dwóch starszych braci i się zastanawiałam jak ojciec zareaguję. Ale nie bąknął jak teściowa. Przyjął normalnie. może go to z lekka zaskoczyło, cały ten proces, że butelkę dostał
No to dziwne... też by mi było przykro :/ ale może rzeczywiście nie spodziewała się i stąd taka gwałtowna reakcja
Ja wczoraj widziałam się z moją J. i mówi, że weszła w domu do kuchni i pyta mamy, gdzie jest W., a mama: "A wyszedł gdzieś i pojechał, chyba z Twoją szwagierką" i się zastanawiam, czy kiedykolwiek powie, że z synową w ogóle trochę się stresuję, bo odkąd jestem z W., jeszcze nie widziałam się z jego mamą ani z nią nie rozmawiałam. Wcześniej miałyśmy super kontakt, przyjaźniłam się z J. już od dawna, więc czasem siedziałyśmy z jej rodzicami i się śmialiśmy itd., ale teraz się trochę pozmieniało, już nie jestem tylko koleżanką J. i ich sąsiadką, tak że się denerwuję w tygodniu pojadę do J. tylko i siądziemy u nich w domu, to się zweryfikuje, ale ostatnia nasza rozmowa była pt. Wy (czyli ja i J.) jesteście takie świetne dziewczyny, a chłopy szukają nie wiadomo czego... no, to ten... powinna się cieszyć, nie?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do kobiety prowadzącej spotkania w poradni by się dopytać o kilka rzeczy i w tle było słychać gromadkę dzieci. Albo pracuje w przedszkolu albo ten NPR słabo działa

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
No bo mogłaby mieć kołek w pupie czy żal ale tego w widoczny sposób nie okazać i zareagować z klasą
M. stwierdził że ona czasami nie myśli co mówi.
No mamy często tak mają. Moja ma to samo, też często palnie coś takiego, że nic tylko się pociąć...

Stary 2012-02-27, 11:54   #199
stygmatek
Zakorzenienie

Asiaczek GRATULUJĘ! a jednak się nie przestraszył zbrojenia na zębach
A tak całkiem serio- pięknie. Wymarzone zaręczyny. Romantycznie ale mimo wszystko odpowiednio intymnie i bez wielkiego halo. Spisał się na medal

Co do Oscarów mam podobne zdanie jak Glenia
Mi się większość filmów nagradzanych nie podoba, więc generalnie całą tą galę mam gdzieś

TŻ chyba wziął się przejął tym, co mu powiedziałam, bo dostałam SMSa:
"Chciałem tylko powiedzieć, że jesteś cudowna i obojętnie co się wydarzy to KCMS. Miłego dnia...mam nadzieję "

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 11:57   #200
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
A tak całkiem serio- pięknie. Wymarzone zaręczyny. Romantycznie ale mimo wszystko odpowiednio intymnie i bez wielkiego halo. Spisał się na medal

Co do Oscarów mam podobne zdanie jak Glenia
Mi się większość filmów nagradzanych nie podoba, więc generalnie całą tą galę mam gdzieś

TŻ chyba wziął się przejął tym, co mu powiedziałam, bo dostałam SMSa:
"Chciałem tylko powiedzieć, że jesteś cudowna i obojętnie co się wydarzy to KCMS. Miłego dnia...mam nadzieję "
O jaki lizus... skopałabym po tyłku chłopy w ogóle nie myślą, a kobiety siwieją z nerwów...

Stary 2012-02-27, 12:03   #201
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
No to to jest mój kufer tylko się zmieniła nieco zawartość - trzy tusze (IsaDora, Wibo, Telescopic) zamieniłam na marki selektywne + jedną miniaturę Diora podkradłam mamie, tych używam, a nie tylko schną jak tamte z cieni zostały tylko te Inglota (do brwi), IsaDory i Art Deco, ze środkowej przegrody zostały tylko róże, puder w kamieniu, bronzer zamieniłam, meteoryty, do tego mam dwa podkłady z EDM i tyle, ze szminek dwie wyleciały, doszła jedna fuksjowa, pędzelki bez zmian
Znosisz Isanę? Ja się tak koszmarnie uprzedziłam... miałam zmywacz do paznokci wtedy, jak był ten konkurs z pękaczy z IsaDory i do dzisiaj nie mogę ich doprowadzić do ładu, tak się sypią, a krem do rąk mi tylko wysuszył skórę
Łoł to masz dużo więcej niż ja
Mam jeden krem tonujący z Synergen, ale on czeka nie wiem na co - chyba go wywalę. Podkład mam z Marizy mineralny jeden (kończy się), sampel z EDMu i jakieś 3 strunowce w tym jeden taki sweet oryginalny EDMowy.
Pędzli u mnie na razie brak Dobry mam dokładnie 1 - flat topa z EDM.

A do do Isany. Nie wiem jakiego zmywacza używałaś. Ale ja używam takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Ma chyba sehr gut z Oeko test. I jest ok. Ciężko zmywa, ale kupuję wciąż, bo ma jak dla mnie akceptowalny skład. Tylko teraz używałam bezacetonowego z editt i ten mi zmasakrował paznokcie albo topper z inglota
Lubiłam za to szampon z isany professional i wtedy też kupiłam odżywkę.
Szampon jest niesamowity (ale skład do ), a do odżywki nie miałam siły jej stosować i została się.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Głupia jestem z tym zmywaczem, bo lubię te z gąbką i zakupiłam to cudo http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...ic1/329328.jpg i chyba zniszczyło mi paznokietki

Stary 2012-02-27, 12:05   #202
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Wiecie co, chciałabym zobaczyć naszą listę oczekujących pod koniec roku Ciekawe, o ile się skróci
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:08   #203
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Ano nie przestraszył Dzięki Stygmatku

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 12:10   #204
peach_passion
Zakorzenienie

kurde ja mam tych kosmetyków sporo więcej. jeszcze rok czy 2 lata temu byłam mega uzależniona od tego. na szczęście mi przeszło
Stary 2012-02-27, 12:10   #205
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
O jaki lizus... skopałabym po tyłku chłopy w ogóle nie myślą, a kobiety siwieją z nerwów...
no nie? wkurzyć a potem powiedzieć "jesteś cudowna" i po sprawie

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:11   #206
kasia0912
Zakorzenienie

Dobra idę spędzać czas z moim TŻ

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2012-02-27, 12:16   #207
asiaczek87
Zakorzenienie

Aaa i któraś pytała o termin
Mnie się marzy sierpień 2015 a M. czerwiec
zobaczymy
wydaje mi się że to czerwiec jest częściej wybierany a nie chcę mieć potem problemów ze znalezieniem wszystkiego.. ale kto to wie sierpień też popularny miesiąc.

1.08.2015

Stary 2012-02-27, 12:17   #208
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
kurde ja mam tych kosmetyków sporo więcej. jeszcze rok czy 2 lata temu byłam mega uzależniona od tego. na szczęście mi przeszło
Peach ja bym pewnie miała więcej, ale staram się zapisywać każdy zakup to raz, oczywiście cenę całkowitą (czyli np. z kosztami wysyłki) też.
Ale też nie lubię jak mam coś i tego nie używam, bardzo źle się wtedy z tym czuję. Np. teraz mam na stanie krem z koktailem parabenowym, który przestałam używać ze względu na drażniący zapach. Teraz tego już pewnie nie tknę i co ja mam z nim zrobić? Pewnie wyląduje w koszu, tylko słoiczek zostawię, bo ładny.

Stary 2012-02-27, 12:23   #209
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

przyszedł dzis moj derma roller od dzis zaczynam sie katowac :przydal: ale jakie toto małe

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:36   #210
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
przyszedł dzis moj derma roller od dzis zaczynam sie katowac :przydal: ale jakie toto małe
kiedyś dużo o tym czytałam i chciałam kupic, ale w końcu bałam sie bolu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości