![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
![]() Ale pewnie bym wybierała po zapachu, Ilsa przyjdzie to może powie coś mądrzejszego ![]() Ale na oku mam tez z granatem.
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No fajny jest tak ogólnie, ale... no nie no, dobra, nie będę narzekać ![]() Współczuję, jak pomyślę, że popołudniu miałabym do roboty zasuwać, to brrrr... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
ja tych olejków alterry nie miałam ale poleca się z granatem albo z pomarańczą. Jest jeszcze jeden i jego nikt nie bierze
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomału to do mnie dociera ![]() Bo na wiadomość M. jej reakcja: jesteś nieodpowiedzialny ![]() ![]() ![]() Potem siedziała jakby z kołkiem w pupie.. ![]() Nieciekawie. Aaaa Narzut ![]() M. się cieszył że z chłopaka można zdrobnić do chłopca, chłopczyka mego ale narzeczonego nie, a tu proszę ahaha ![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie język boli! Przyznać się, która mnie obgaduje? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
U mnie rodzice pewnie podobni zareagują. Nawet się cieszyć nie będą.
A mama Narzeczonego uświadomiła sobie,że po prostu synek dorasta.
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() No i chyba to jej teraz w pupie siedzi ![]()
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się przyzwyczaiłam, że w jednym czasie mam dużo żeli - tak zawsze było w moim domu. Jak przyjadę, to nawet większy wybór niż u mnie. Odżywkę mam sławną bananową TBsową (resztkę ![]() ![]() A szampon to w sumie mam jeden - bo jeden się kończy (jeszcze z jedno użycie), a drugi czeka (był w promocji to się napatoczył) ![]() ![]() ![]() Ale mam 1 tusz do rzęs, 1 róż, 1 pomadkę ochronną. Cieni trochę więcej (bo 1 dwójka z Clinique, 4ka z wibo i jakaś 12stka - badziew, 4- takie mini z sephory.) plus 1 eyeliner i 2 kredki ![]() Więcej nie pamiętam ![]()
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, koniec rozpusty, biorę się znowu za pisanie. Będę oczywiście regularnie tu zerkać i odciągać się od magisterki ![]() TŻ nie odpisał na smsa, pewnie się ładuje - mam nadzieję i mam też nadzieję, że to już końcówka, bo pewnie go nerwy zżerają...
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Asiaczek bo dla nich ja jestem małą córeczką. I kwestia tego jak podchodzą do mojego TŻ, a do narzeczonej brata. Ja nawet jakbym się zaręczyła w wieku 25 lat to i tak za młoda.
Ostatnio mówię,że koleżanka się zaręczyła (mój rocznik) a tata,że dzieci teraz za dojrzałość się biorą, a jak powiedziałam,że jakoś ich nie dziwiło,że brat się zaręczył z 19- latka to już powiedział,że w sumie...
#192 |
Zakorzenienie
|
niestety bo basenie mam ciagle zapaenie przecherza u problemy z bobrem ogolnie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kontaktów tyle raczej co trzeba, bez zbędnych wylewności. Ja jestem najmłodsza. Mam dwóch starszych braci i się zastanawiałam jak ojciec zareaguję. Ale nie bąknął jak teściowa. Przyjął normalnie. ![]() ![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znosisz Isanę? Ja się tak koszmarnie uprzedziłam... miałam zmywacz do paznokci wtedy, jak był ten konkurs z pękaczy z IsaDory i do dzisiaj nie mogę ich doprowadzić do ładu, tak się sypią, a krem do rąk mi tylko wysuszył skórę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do kobiety prowadzącej spotkania w poradni by się dopytać o kilka rzeczy i w tle było słychać gromadkę dzieci. Albo pracuje w przedszkolu albo ten NPR słabo działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Asiaczek mało fajna reakcja
![]() ![]()
#197 |
Zakorzenienie
|
No bo mogłaby mieć kołek w pupie czy żal ale tego w widoczny sposób nie okazać i zareagować z klasą
![]() M. stwierdził że ona czasami nie myśli co mówi.
#198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj widziałam się z moją J. i mówi, że weszła w domu do kuchni i pyta mamy, gdzie jest W., a mama: "A wyszedł gdzieś i pojechał, chyba z Twoją szwagierką" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- No mamy często tak mają. Moja ma to samo, też często palnie coś takiego, że nic tylko się pociąć...
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Asiaczek GRATULUJĘ!
![]() ![]() A tak całkiem serio- pięknie. Wymarzone zaręczyny. Romantycznie ale mimo wszystko odpowiednio intymnie i bez wielkiego halo. Spisał się na medal ![]() Co do Oscarów mam podobne zdanie jak Glenia ![]() Mi się większość filmów nagradzanych nie podoba, więc generalnie całą tą galę mam gdzieś ![]() TŻ chyba wziął się przejął tym, co mu powiedziałam, bo dostałam SMSa: "Chciałem tylko powiedzieć, że jesteś cudowna i obojętnie co się wydarzy to KCMS. Miłego dnia...mam nadzieję ![]()
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeden krem tonujący z Synergen, ale on czeka nie wiem na co - chyba go wywalę. Podkład mam z Marizy mineralny jeden (kończy się), sampel z EDMu i jakieś 3 strunowce w tym jeden taki sweet oryginalny EDMowy. Pędzli u mnie na razie brak ![]() A do do Isany. Nie wiem jakiego zmywacza używałaś. Ale ja używam takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Ma chyba sehr gut z Oeko test. I jest ok. Ciężko zmywa, ale kupuję wciąż, bo ma jak dla mnie akceptowalny skład. Tylko teraz używałam bezacetonowego z editt i ten mi zmasakrował paznokcie albo topper z inglota ![]() Lubiłam za to szampon z isany professional ![]() Szampon jest niesamowity (ale skład do ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Głupia jestem z tym zmywaczem, bo lubię te z gąbką ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, chciałabym zobaczyć naszą listę oczekujących pod koniec roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
kurde ja mam tych kosmetyków sporo więcej. jeszcze rok czy 2 lata temu byłam mega uzależniona od tego. na szczęście mi przeszło
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dobra idę spędzać czas z moim TŻ
![]()
#207 |
Zakorzenienie
|
Aaa i któraś pytała o termin
![]() Mnie się marzy sierpień 2015 a M. czerwiec ![]() zobaczymy ![]() wydaje mi się że to czerwiec jest częściej wybierany a nie chcę mieć potem problemów ze znalezieniem wszystkiego.. ale kto to wie ![]()
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też nie lubię jak mam coś i tego nie używam, bardzo źle się wtedy z tym czuję. Np. teraz mam na stanie krem z koktailem parabenowym, który przestałam używać ze względu na drażniący zapach. Teraz tego już pewnie nie tknę i co ja mam z nim zrobić? Pewnie wyląduje w koszu, tylko słoiczek zostawię, bo ładny.
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
przyszedł dzis moj derma roller od dzis zaczynam sie katowac
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.