Moje piersi (zdjęcia) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 17:05   #181
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Moje piersi (zdjęcia)

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Wiem że biusty są różne ale to jest duży biust- dwie miseczki większy niż mój przy tym samym obwodzie więc mniej więcej potrafię sobie wyobrazić
a dlaczego uwazasz, ze Twoje wyobrazenie jest lepsze od tego, co ja widze dzien w dzien w lustrze?

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Mówisz tak bo patrzysz przez pryzmat swoich piersi. To nie są wielkie piersi. To są jeszcze średniego rozmiaru ewentualnie, trochę więcej niż średnie.
ano wlasnie. jestem bardzo wysoka, dosc szczupla, wiec moj biust nie wyglada nieproporcjonalnie, ale na pewno nie jest spory. nadto, cyferki i literki to nie wszystko. to powoduje, ze moj biust jest na pewno mniejszy niz wiekszy. ale nigdzie tez nie pisalam, ze maly .
i moze juz dosc o nim, bo robimy offtop. zaloze drugi watek, wkleje fote mojej klaty i tam bedziemy rozkminiac ich (piersi) wielkosc .

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-03-08 o 17:07
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 17:24   #182
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
To po co piszesz ze palce sa lepsze niz penis.
Bober niw wpitalaj się wszędzie z tym twoim jedenastocentymetrowym penisem. Przecież nic nie odpowiedziałeś tej dziewczynie tylko jak zwykle piszesz o sobie. Ja już wiem, czemu ty masz małego członka - żeby zrównoważyć wybujałe ego. Ja, ja, ja. To wątek o piersiach, nie zauważyłeś?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 17:27   #183
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Mi się twój biust absolutnie nie podoba i nie wiem czy jakiemukolwiek facetowi by się spodobał, wiem jaki jest mój biust i watpie ze faceci komplementując go są szczerzy.
Sztuczne pocieszanie swoją drogą - chociaż nie widzę nic złego w szukaniu pozytywów w każdej sytuacji. Ktoś może mieć kompleks wielkiego nosa, ale mieć przy tym piękne oczy... dlaczego mamy mu nie mówić, że fakt - nos duży... ale za to oczy masz piękne, podkreśl co trzeba i jak trzeba, skoryguj bronzerem nos i będzie ładnie. Sztuczne? Nie sądzę. A na pewno budujące i dające możliwość "zrobienia czegoś".
To samo z biustem Autorki - mały, bo mały... ale tak jak już pisałam: cycki jak cycki. Keira Knightley w ogóle piersi nie ma, a znam niejednego chłopa, który uważa że jest piękna - bo "nadrabia" brak biustu innymi rzeczami.

A co do pogrubionego: za przeproszeniem - w d*pie byłaś i g*wno widziałaś Skoro nie wiesz, to nie bredź głupot...
Nie dalej jak metr ode mnie siedzi facet, który widząc duże piersi mówi "dojce" (bez obrazy dla biuściastych oczywiście - po prostu kwestia gustu) - bo lubi mały biust...
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 17:40   #184
Ann1994
Raczkowanie

Będąc w gimnazjum martwiłam się swoim brakiem cycków. Poszłam do liceum i co się okazało? Że co druga dziewczyna ma małe piersi, często nawet mniejsze od moich.
Widać, ze jestes drobiniutką, chudziutką osóbką - takie piersi Tobie pasują i na pewno wyglądasz z nimi słodko i dziewczęco Tutaj na zdjęciu wycięłaś praktycznie same piersi - to tak jakbys wycięła same oczy na zdjęciu i zapytała się, czy masz ładną twarz

Ja także mam małe piersi, moze troszeczkę większe od Twoich - mam 165 cm wzrostu i ważę 48 kg. Mam 18 lat. Nie mam kobiecej figury i dobrze o tym wiem - od niedowagi brakuje mi cycków, bioder no i dlatego też mam słabo zarysowaną talię, ale...
Powiem tak - miałam straszne kompleksy i nadal je mam. Wiem, co czujesz. Ale staram się popatrzeć na moje ciało z innej strony.
Spójrz na swoje ciało - na pewno jestes zgrabna, zapewne masz śliczne nogi, które mozesz odsłaniać chodząc w spódnicach, płaski brzuszek też masz na pewno.. I pewnie masz jeszcze wiele innyc zalet. Poza tym to, że nasze piersi są małe, to chyba nie jest wada? Pff, w ogóle kto to wymyślił? Mój chłopak kocha moje ciało i uważa je za kobiece i seksowne. Podstawą jest dbanie o siebie - myslę, ze wtedy każda kobieta jest w stanie spodobać sie jakiemuś facetowi. W takich sprawach nie ma żadnych reguł! Każdy człowiek jest inny - gdyby miał istnieć jakiś ideał, pewnie większość pozabijałaby sie z rozpaczy że nim nie jest. Jesteś KOBIETĄ i to nie jest kwestia wielkich czy małych piersi.
Ann1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 17:53   #185
lotta_983
Zakorzenienie

Cytat:
Ja( a mam biust 70C, czasem 65 D zależy od mojej wagi) sama myślałam o powiększeniu bo miałam na tym punkcie spore kompleksy, teraz go akceptuje ale podobają mi się większe biusty, dlatego na twoim miejscu na pewno pomyślałabym nad zabiegiem. Mi się twój biust absolutnie nie podoba i nie wiem czy jakiemukolwiek facetowi by się spodobał, wiem jaki jest mój biust i watpie ze faceci komplementując go są szczerzy. Jeżeli Ty nie jesteś z niego zadowolona to czemu miałabyś go nie zmienić.
Faceci na temat tego biustu również się wypowiadali w wątku. Może przeczytaj co pisali, zanim się za nich wypowiesz?
Stary 2012-03-08, 18:41   #186
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jakby ktoś nie wierzył w anonimowych panów Wizażanków to na własne uszy usłyszałam jak kolega siedzący w ławce obok zachwycił się biustem którejś Balkonetkowiczki w rozmiarze 60B (przeglądałam Balko na komórce, a on mi zerknął przez ramię). Naprawdę, był szczerze oczarowany i wpatrywał się tak, jakby chciał je pożreć
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 18:53   #187
Visez
Zakorzenienie

Nie trzeba mieć wielkich piersi zeby wyglądać kobieco i uroczo
Stary 2012-03-08, 18:56   #188
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lady_Kala Pokaż wiadomość
No to skoro nie wiesz czy by się mógł spodobać to się nie wypowiadaj i nie sugeruj, że pewnie nie. To, że Ty mając spore cycki chciałabyś mieć jeszcze większe nie znaczy, że każdy o tym marzy i jest to jedyny słuszny wygląd cycka.
Ja mam spore cycki? Mam małe cycki, gdy ubiore fajny stanik to owszem wyglądają ok, ale nago już takie nie są, są po prostu małe. Może większe niż cycki autorki, ale nadal są małe.

To, ze facetowi podobają się duże piersi nie znaczy że nie pokocha i nie związe się z osobą która ma małe, gdy kogoś pokochamy to akceptujemy jego wygląd i podoba się nam on taki jaki jest, nie ma znaczenia rozmiar biustu.

Nie chciałam być niemiła, po prostu wyraziłam swoją opinie. Nigdy nie widziałam aby jakikolwiek facet zachwycał się tak małym biustem, a obracam się w większości w towarzystwie mężczyzn. Może którejś kobiecie który posiada taki biust on się podoba, ok, ale jeżeli którejś nie, to nie rozumiem dlaczego nie miałaby go sobie powiększyć i poczuć się lepiej
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 19:01   #189
Lady_Kala
Rozeznanie

Inną słynną pięknością z malutkim biustem jest Shakira
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shakira.jpg (33,5 KB, 220 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakira2.jpg (10,4 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shakira3.jpg (26,1 KB, 208 załadowań)
ADOPT! SAVE A LIFE!
Life saved: 2 Milka Draka
Dwie syberian husky
Lady_Kala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 19:03   #190
201604181004
Konto usunięte

ps, jakby ktoś chciał się kłócić dalej że 65E to duży biust, tutaj mamy 65D
http://stanikomania.blox.pl/2008/01/...ewidowane.html
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 19:04   #191
Asiulek87
Raczkowanie

Ja też kiedys mialam takie same piersi jak Ty. Wydaje mi sie, ze nawet mniejsze. Boze, co sie nasluchalam od kolegow z klasy w gimnazjum na ten temat Wtedy bolalo. Ale doroslam, przestalam sie tym przejmowac... I okazalo sie, ze wielu facetom podoba sie wlasnie taki biust Zreszta, tyle ludzi ile gustow. Nigdy nie bedzie tak, ze kazdemu podoba sie to samo. Wazne, ze Twoj jedyny pokocha je do szalenstwa i nie bedzie mogl rak opanowac na ich widok Mam teraz 25 lat. Okolo 3 lat temu zgrublam. I gdzie mi rowniez przybylo?!? W biusciku oczywiscie Sa w sam raz i jedrne. I najwazniejsze ze podobaja sie mi i mojemu ukochanemu !
Asiulek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-08, 19:05   #192
Lady_Kala
Rozeznanie

Figlak ale to, że Ty nie spotkałaś mężczyzn, którym podobałby się mały biust to, znaczy, że tacy nie istnieją? Znasz może wszystkich mężczyzn świata?

Ja nie widziałam na żywo misia pandy-ale nie jest to podstawą by sądzić, że one nie istnieją...
Zresztą panowie się już na tym wątku wypowiadali i przeglądając podawaną tu stronę pokacycki po komentarzach widać, że małe biusty mają ogromne grono wielbicieli...
ADOPT! SAVE A LIFE!
Life saved: 2 Milka Draka
Dwie syberian husky
Lady_Kala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 13:12   #193
monika192
Rozeznanie

a mnie autorko się Twoje piersi nie podobają, bez urazy i co teraz się załamiesz bo dostałaś negatywną ocenę ? w ogóle co to ma być że ludzie dowartościowują się opinią ludzi zupełnie obcych? chyba zaraz wstawie swoje zdjęcie z zapytaniem czy jestem ładna haha
monika192 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 13:19   #194
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie ma sensu tutaj pisać komplementów na temat twojego biustu jeśli są one nie szczere, a mają tylko pocieszyć. Piszę to, bo sama nie lubie jak ktoś mówi że mam duży biust podczas gdy widzę jaki jest faktycznie.

Co do twojego, to na pierwszy rzut oka myślałam że jest to klatka mężczyzny, ale to pewnie dlatego ze zdjęcia są kiepskiej jakości.
Ja( a mam biust 70C, czasem 65 D zależy od mojej wagi) sama myślałam o powiększeniu bo miałam na tym punkcie spore kompleksy, teraz go akceptuje ale podobają mi się większe biusty, dlatego na twoim miejscu na pewno pomyślałabym nad zabiegiem. Mi się twój biust absolutnie nie podoba i nie wiem czy jakiemukolwiek facetowi by się spodobał, wiem jaki jest mój biust i watpie ze faceci komplementując go są szczerzy. Jeżeli Ty nie jesteś z niego zadowolona to czemu miałabyś go nie zmienić.

No bez przesady, są różne gusta i mały może spodobać się niejednemu.

drabineczka ten z bloga 65 D, który podałaś wg mnie nie jest mały, lecz średni _/.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-03-09 o 13:21
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 13:35   #195
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
drabineczka ten z bloga 65 D, który podałaś wg mnie nie jest mały, lecz średni _/.
jezeli 65D to sredni biust, zatem 65F bedzie juz duzym biustem - a co dalej? biusty miewaja wielkosc i 65G, i 65HH. ba, moja kolezanka nosi rozmiar 34K - podaje w rozmiarowce brytyjskiej, bo w polskiej nie ma takiego odpowiednika. a chyba nie okreslimy jej biustu mianem "przerosnietego mutanta", to jest po prostu bardzo duzy biust. tak ze skale bym podzielila na rozne odcienie szarosci, a nie tylko na biust duzy, sredni i maly.

wypowiedzi Figlak nie komentuje, bo jest ponizej poziomu. rownie dobrze moglby sie ktos dziwic, ze moga sie komus podobac rude kobiety, bo jemu sie nie podobaja...
Stary 2012-03-09, 15:22   #196
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

siarka40 - zgadzam się z Tobą w 100% wszystko zależy od wzrostu, wagi, figury. Mam koleżankę, bardzo niziutką i szczupłą, z biustem w rozmiarze 70E/65F i ten biust wygląda na naprawdę spory, wszyscy koledzy uważali jej piersi za ogromne. Z kolei moja siostra jest dumną właścicielką 70K - to jest dopiero DUŻY biust, gdzie tam jakieś 70E...
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 22:03   #197
Candy_lips
Zakorzenienie

no jasne, że zależy od figury
ale tej pani na blogu jest dla mnie średni, po prostu .
a dla kogoś może być np duży
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-09, 23:44   #198
Figlak
Zadomowienie

Nie napisałam, że żadnemu facetowi nie podoba się mały biust, tylko że wątpie żeby jakiemukolwiek sie podobał. To moja subiektywna opinia, nikt nie musi jej podzielać. Są małe biusty i biusty których praktycznie nie ma.
Ja mam mały, ale gdybym miała jeszcze mniejszy to po prostu nie wiem, jakbym miała się rozebrać przed facetem i widzieć, że być może on ma cycki jak ja, lub nawet większe. Wiadomo facet ma mięśnie, więc płaski nie jest, no chyba że nie ma mięśni to albo jest płaski, ale grubszy, wtedy ma jeszcze większe cycki.
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 07:04   #199
cukierenkaa
Raczkowanie

GG do cukierenkaa

Normalne piersi! Ślicznie sutki Ci stoją Moim się nie chce podnosić prawie nigdy...

12.07.12 r. Zaręczyny
15.06.13 r. Jestem Żoną
WŁOSY!
[COLOR=Magenta]70[COLOR=Black]-68-66-64-62-60-58-56-54
cukierenkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 10:45   #200
myny
Raczkowanie

Moim zdaniem masz ladne piersi male ale ladne wolala bym miec takie niz duze

Twoje maja ladny krztalt i sa zgrabne a o gustach sie nie dyskutuje i sa faceci ktorzy lubia male czy srednie i nie kazdy marzy o duzych piersiach
Stary 2012-03-10, 12:12   #201
Agrh
Rozeznanie

też mam takie jak Ty a może ciut mniejsze w każdym razie jak leżę to jakbym nic nie miała więc jak masz możliwość powiększenia i będzie Ci z tym lepiej to zrób to.
Agrh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 20:35   #202
Joline
BAN stały

Chciałam wszystkim bardzo podziękować za czas poświęcony na odpowiedzi w tym wątku. Nie spodziewałam się takiego odzewu i przede wszystkim tak miłych komentarzy.
Długo nosiłam się z zamiarem założenia tego wątku i od samego początku byłam przygotowana na falę krytyki, jakież ogromne było moje zdziwienie kiedy jej nie otrzymałam.
Nawet nie możecie sobie wyobrazić co dla kogoś kto ma taki kompleks znaczy to, że ktoś napisze ‘Twoje piersi są ok.’ ‘Są w porządku’ ‘Jak każde inne piersi’. – Uwierzcie mi, że samo to znaczy ogromne dużo.
Dzięki temu wątkowi po raz pierwszy w życiu spojrzałam na siebie mniej krytycznym okiem i bardziej zaakceptowałam siebie taką jaką jestem.
Nie zdecyduję się na operację – tą decyzję podjęłam już jakiś czas temu, jak już pisałam słysząc ile kobiet rocznie zapada na raka piersi, mój problem jest tak błahy, że zwyczajnie nie chciałabym wyzywać losu. Na metodę typu macrolane również nie chciałabym się zdecydować, ponieważ nie chciałabym, żeby jakaś obca substancja została wchłonięta przez mój organizm – jestem zdania, że nie znamy jeszcze jak ta substancja może oddziaływać na nasze zdrowie w późniejszych latach.
W każdym razie, jeszcze raz bardzo chciałam podziękować za wyrażone opinie, a także osobom, które weszły na ten wątek i po prostu wolały się nie wypowiadać, żeby nie sprawić mi przykrości. Mam nadzieję, że był to mój pierwszy krok do pokochania mojego ciała takiego jakim jest i do własnej akceptacji. Dziękuję.
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 22:15   #203
krolowazimy
Wtajemniczenie

Autorko, przecież większość modelek ma taki biust.
Nie widzę powodu do kompleksów
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 22:56   #204
bezkitu
Rozeznanie

GG do bezkitu

a ja ci powiem ze mamm podobny kształt a jestem podejrzewam duzo grubsza, to mnie strasznie zalamuje, ze nie mam proporcjonalnego biustu do ciała..no coz nikt nie mowil ze bedzie latwo..
nie mozemy narzekac nie bezie nam na starosc wisiec

posiadam również ciuszki dziewczece do rozm 92, wystawie je na wymianke jesli bedzie zainteresowanie.

M.
bezkitu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-10, 22:58   #205
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
nie bezie nam na starosc wisiec
taaa
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 10:18   #206
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezkitu Pokaż wiadomość
No już bez przesady... Mam 85C takie w sam raz i nie sądzę żeby na starość "wisiały" U Ciebie nie ma co wisieć ale nie oznacza że jak ktoś ma większe to zaraz sflaczeją
Stary 2012-03-11, 11:53   #207
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Czy ja też mogę wrzucić swój biust do "ocenienia"?
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 11:55   #208
visionAM
Zakorzenienie

jasne
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-11, 11:57   #209
myny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bezkitu Pokaż wiadomość
jak mnie wkurza jak ktos tak leczy sobie kompleksy..... nawet male piersi czesto po ciazy, tyciu i chudnieciu obwisaja z wiekiem....
bez roznicy duze czy male moga obwisnac i o kazde trzeba dbac

pozatym nawet jak obwisna to po co mi "na starosc" jedrny biust wtedy bede pewnie miala inne zmartwienia
Stary 2012-03-11, 12:26   #210
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Czy ja też mogę wrzucić swój biust do "ocenienia"?
A po co? Też masz kompleksy?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości