|
|
#181 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)
Cytat:
![]() Cytat:
.i moze juz dosc o nim, bo robimy offtop. zaloze drugi watek, wkleje fote mojej klaty i tam bedziemy rozkminiac ich (piersi) wielkosc .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-03-08 o 17:07 |
||
|
|
|
|
#182 |
|
BAN stały
|
Bober niw wpitalaj się wszędzie z tym twoim jedenastocentymetrowym penisem. Przecież nic nie odpowiedziałeś tej dziewczynie tylko jak zwykle piszesz o sobie. Ja już wiem, czemu ty masz małego członka - żeby zrównoważyć wybujałe ego. Ja, ja, ja. To wątek o piersiach, nie zauważyłeś?
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo z biustem Autorki - mały, bo mały... ale tak jak już pisałam: cycki jak cycki. Keira Knightley w ogóle piersi nie ma, a znam niejednego chłopa, który uważa że jest piękna - bo "nadrabia" brak biustu innymi rzeczami. A co do pogrubionego: za przeproszeniem - w d*pie byłaś i g*wno widziałaś Skoro nie wiesz, to nie bredź głupot...Nie dalej jak metr ode mnie siedzi facet, który widząc duże piersi mówi "dojce" (bez obrazy dla biuściastych oczywiście - po prostu kwestia gustu) - bo lubi mały biust... |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Będąc w gimnazjum martwiłam się swoim brakiem cycków. Poszłam do liceum i co się okazało? Że co druga dziewczyna ma małe piersi, często nawet mniejsze od moich.
Widać, ze jestes drobiniutką, chudziutką osóbką - takie piersi Tobie pasują i na pewno wyglądasz z nimi słodko i dziewczęco Tutaj na zdjęciu wycięłaś praktycznie same piersi - to tak jakbys wycięła same oczy na zdjęciu i zapytała się, czy masz ładną twarz Ja także mam małe piersi, moze troszeczkę większe od Twoich - mam 165 cm wzrostu i ważę 48 kg. Mam 18 lat. Nie mam kobiecej figury i dobrze o tym wiem - od niedowagi brakuje mi cycków, bioder no i dlatego też mam słabo zarysowaną talię, ale... Powiem tak - miałam straszne kompleksy i nadal je mam. Wiem, co czujesz. Ale staram się popatrzeć na moje ciało z innej strony. Spójrz na swoje ciało - na pewno jestes zgrabna, zapewne masz śliczne nogi, które mozesz odsłaniać chodząc w spódnicach, płaski brzuszek też masz na pewno.. I pewnie masz jeszcze wiele innyc zalet. Poza tym to, że nasze piersi są małe, to chyba nie jest wada? Pff, w ogóle kto to wymyślił? Mój chłopak kocha moje ciało i uważa je za kobiece i seksowne. Podstawą jest dbanie o siebie - myslę, ze wtedy każda kobieta jest w stanie spodobać sie jakiemuś facetowi. W takich sprawach nie ma żadnych reguł! Każdy człowiek jest inny - gdyby miał istnieć jakiś ideał, pewnie większość pozabijałaby sie z rozpaczy że nim nie jest. Jesteś KOBIETĄ i to nie jest kwestia wielkich czy małych piersi. |
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#186 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A jakby ktoś nie wierzył w anonimowych panów Wizażanków to na własne uszy usłyszałam jak kolega siedzący w ławce obok zachwycił się biustem którejś Balkonetkowiczki w rozmiarze 60B (przeglądałam Balko na komórce, a on mi zerknął przez ramię). Naprawdę, był szczerze oczarowany i wpatrywał się tak, jakby chciał je pożreć
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trzeba mieć wielkich piersi zeby wyglądać kobieco i uroczo
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam małe cycki, gdy ubiore fajny stanik to owszem wyglądają ok, ale nago już takie nie są, są po prostu małe. Może większe niż cycki autorki, ale nadal są małe.To, ze facetowi podobają się duże piersi nie znaczy że nie pokocha i nie związe się z osobą która ma małe, gdy kogoś pokochamy to akceptujemy jego wygląd i podoba się nam on taki jaki jest, nie ma znaczenia rozmiar biustu. Nie chciałam być niemiła, po prostu wyraziłam swoją opinie. Nigdy nie widziałam aby jakikolwiek facet zachwycał się tak małym biustem, a obracam się w większości w towarzystwie mężczyzn. Może którejś kobiecie który posiada taki biust on się podoba, ok, ale jeżeli którejś nie, to nie rozumiem dlaczego nie miałaby go sobie powiększyć i poczuć się lepiej |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Inną słynną pięknością z malutkim biustem jest Shakira
|
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
ps, jakby ktoś chciał się kłócić dalej że 65E to duży biust, tutaj mamy 65D
http://stanikomania.blox.pl/2008/01/...ewidowane.html |
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Ja też kiedys mialam takie same piersi jak Ty. Wydaje mi sie, ze nawet mniejsze. Boze, co sie nasluchalam od kolegow z klasy w gimnazjum na ten temat
Wtedy bolalo. Ale doroslam, przestalam sie tym przejmowac... I okazalo sie, ze wielu facetom podoba sie wlasnie taki biust Zreszta, tyle ludzi ile gustow. Nigdy nie bedzie tak, ze kazdemu podoba sie to samo. Wazne, ze Twoj jedyny pokocha je do szalenstwa i nie bedzie mogl rak opanowac na ich widok Mam teraz 25 lat. Okolo 3 lat temu zgrublam. I gdzie mi rowniez przybylo?!? W biusciku oczywiscie Sa w sam raz i jedrne. I najwazniejsze ze podobaja sie mi i mojemu ukochanemu !
|
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Figlak ale to, że Ty nie spotkałaś mężczyzn, którym podobałby się mały biust to, znaczy, że tacy nie istnieją? Znasz może wszystkich mężczyzn świata?
Ja nie widziałam na żywo misia pandy-ale nie jest to podstawą by sądzić, że one nie istnieją... Zresztą panowie się już na tym wątku wypowiadali i przeglądając podawaną tu stronę pokacycki po komentarzach widać, że małe biusty mają ogromne grono wielbicieli...
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
a mnie autorko się Twoje piersi nie podobają, bez urazy
i co teraz się załamiesz bo dostałaś negatywną ocenę ? w ogóle co to ma być że ludzie dowartościowują się opinią ludzi zupełnie obcych? chyba zaraz wstawie swoje zdjęcie z zapytaniem czy jestem ładna haha
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bez przesady, są różne gusta i mały może spodobać się niejednemu. drabineczka ten z bloga 65 D, który podałaś wg mnie nie jest mały, lecz średni _/.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-03-09 o 13:21 |
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
wypowiedzi Figlak nie komentuje, bo jest ponizej poziomu. rownie dobrze moglby sie ktos dziwic, ze moga sie komus podobac rude kobiety, bo jemu sie nie podobaja...
|
|
|
|
#196 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
siarka40 - zgadzam się z Tobą w 100%
wszystko zależy od wzrostu, wagi, figury. Mam koleżankę, bardzo niziutką i szczupłą, z biustem w rozmiarze 70E/65F i ten biust wygląda na naprawdę spory, wszyscy koledzy uważali jej piersi za ogromne. Z kolei moja siostra jest dumną właścicielką 70K - to jest dopiero DUŻY biust, gdzie tam jakieś 70E...
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
no jasne, że zależy od figury
ale tej pani na blogu jest dla mnie średni, po prostu . a dla kogoś może być np duży |
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Nie napisałam, że żadnemu facetowi nie podoba się mały biust, tylko że wątpie żeby jakiemukolwiek sie podobał. To moja subiektywna opinia, nikt nie musi jej podzielać. Są małe biusty i biusty których praktycznie nie ma.
Ja mam mały, ale gdybym miała jeszcze mniejszy to po prostu nie wiem, jakbym miała się rozebrać przed facetem i widzieć, że być może on ma cycki jak ja, lub nawet większe. Wiadomo facet ma mięśnie, więc płaski nie jest, no chyba że nie ma mięśni to albo jest płaski, ale grubszy, wtedy ma jeszcze większe cycki. |
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Normalne piersi! Ślicznie sutki Ci stoją
Moim się nie chce podnosić prawie nigdy...
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem masz ladne piersi
male ale ladne wolala bym miec takie niz duze ![]() Twoje maja ladny krztalt i sa zgrabne a o gustach sie nie dyskutuje i sa faceci ktorzy lubia male czy srednie i nie kazdy marzy o duzych piersiach
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
też mam takie jak Ty a może ciut mniejsze
w każdym razie jak leżę to jakbym nic nie miała więc jak masz możliwość powiększenia i będzie Ci z tym lepiej to zrób to.
|
|
|
|
|
#202 |
|
BAN stały
|
Chciałam wszystkim bardzo podziękować za czas poświęcony na odpowiedzi w tym wątku. Nie spodziewałam się takiego odzewu i przede wszystkim tak miłych komentarzy.
Długo nosiłam się z zamiarem założenia tego wątku i od samego początku byłam przygotowana na falę krytyki, jakież ogromne było moje zdziwienie kiedy jej nie otrzymałam. Nawet nie możecie sobie wyobrazić co dla kogoś kto ma taki kompleks znaczy to, że ktoś napisze ‘Twoje piersi są ok.’ ‘Są w porządku’ ‘Jak każde inne piersi’. – Uwierzcie mi, że samo to znaczy ogromne dużo. Dzięki temu wątkowi po raz pierwszy w życiu spojrzałam na siebie mniej krytycznym okiem i bardziej zaakceptowałam siebie taką jaką jestem. Nie zdecyduję się na operację – tą decyzję podjęłam już jakiś czas temu, jak już pisałam słysząc ile kobiet rocznie zapada na raka piersi, mój problem jest tak błahy, że zwyczajnie nie chciałabym wyzywać losu. Na metodę typu macrolane również nie chciałabym się zdecydować, ponieważ nie chciałabym, żeby jakaś obca substancja została wchłonięta przez mój organizm – jestem zdania, że nie znamy jeszcze jak ta substancja może oddziaływać na nasze zdrowie w późniejszych latach. W każdym razie, jeszcze raz bardzo chciałam podziękować za wyrażone opinie, a także osobom, które weszły na ten wątek i po prostu wolały się nie wypowiadać, żeby nie sprawić mi przykrości. Mam nadzieję, że był to mój pierwszy krok do pokochania mojego ciała takiego jakim jest i do własnej akceptacji. Dziękuję. |
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Autorko, przecież większość modelek ma taki biust.
Nie widzę powodu do kompleksów
|
|
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
a ja ci powiem ze mamm podobny kształt a jestem podejrzewam duzo grubsza, to mnie strasznie zalamuje, ze nie mam proporcjonalnego biustu do ciała..no coz nikt nie mowil ze bedzie latwo..
nie mozemy narzekac nie bezie nam na starosc wisiec
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
No już bez przesady... Mam 85C takie w sam raz i nie sądzę żeby na starość "wisiały"
U Ciebie nie ma co wisieć ale nie oznacza że jak ktoś ma większe to zaraz sflaczeją
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
Czy ja też mogę wrzucić swój biust do "ocenienia"?
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
jak mnie wkurza jak ktos tak leczy sobie kompleksy..... nawet male piersi czesto po ciazy, tyciu i chudnieciu obwisaja z wiekiem....
bez roznicy duze czy male moga obwisnac i o kazde trzeba dbac ![]() pozatym nawet jak obwisna to po co mi "na starosc" jedrny biust wtedy bede pewnie miala inne zmartwienia
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
A po co? Też masz kompleksy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

Skoro nie wiesz, to nie bredź głupot...
Tutaj na zdjęciu wycięłaś praktycznie same piersi - to tak jakbys wycięła same oczy na zdjęciu i zapytała się, czy masz ładną twarz 

w każdym razie jak leżę to jakbym nic nie miała