Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 17:50   #181
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
melduję się i ja toaścik

ale mam dzisiaj humor do d***.... mam jakis kryzys juz od tego lezenia
to przez to przyrodzenie może co ci się śniło? ee pogoda taka do bani dzisiaij i może dlatego.

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
My postaramy się wyskoczyć chociaż na weekend nad morze w maju bo potem to już nie ma co ryzykować...
My planujemy wyjazd do PRagi na kilka dni... zobacyzmy jak to wyjdzie. będę się toczyć po stolycy Czech z wielkim brzuchalem.

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki melduję się w kolejnej części
Dopiszcie mi proszę na pierwszej stronie CHŁOPAKA robocze imię Mikołaj mąż jęczy coś o Mateuszu ale nie mam zamiaru się zgodzić dziś byliśmy na usg połówkowym, wszystko jest ok, dzidziuś waży prawie 500 g hehe, niestety nie chciał pokazać buźki do usg 3d ale widzieliśmy ucho ale jestem szczęśliwa!!!!
Gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Ja nie moge sie doczekac 23 marca W koncu sie dowiem na 100% jaka plec (oby dziewczynka! TZ tez mi ostatnio marudzil, ze musi byc dziewczynka, w koncu jednego lobuziaka juz mamy!).
OO Paula to ty masz połowkowe już?? W którym tygodniu będziesz??

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Teraz mam ciśnienie 88na49
ooo to bardzo niskie. a jak się czujesz?
Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
Super!!!
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Czekam na rezultat i przepis

O tego jeszcze nie próbowałam

Staram się pic te 2l płynów, jem 3 posiłki dziennie, to i tak sukces, bo przed ciążą jadłam 1-2 razy dziennie- jak pies i złatwiałam sie normalnie
Codziennie rano piję błonnik (Colon) ale też niewiele pomaga, próbowałam śliwki suszone, ciepłą wodę z cytryną na czczo, chleb razowy, otręby... teraz spróbuję to siemię lniane
Czopki glicerynowe pomagają, ale to rozwiązanie doraźne, poza tym po nich bardzo boli mnie brzuch, wytrzymanie od aplikacji do wizyty w toalecie to katorga
Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio wypróżniałam sie bez bólu
biedna. mi pomaga sok pomarańczowy, pieczywo tylko razowe jem noi kawa INKA!!!

Cytat:
No balagan straszny! Ja jeszcze rozumiem balagan przy raczkujacym/chodzacym dzieckiem, bo naprawde gdyby ktos chcial miec porzadek przy dziecku to trzeba non stop sprzatac. Jeszcze ok - kartony, pewnie sie wprowadzali, musieli sie wypakowac, ale naprawde przy tym nie musi byc taki burdel
Ale przeciez ona dopiero byla w ciazy, to chyba nie problem pozbierac rzeczy z podlogi/stolu/komody

.
Bo to tylko POLKI potrafią porządek w domu utrzymać, obiad ugotować, z mężem się pokochać i jeszcze do pracy chodzić!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 17:53   #182
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
OO Paula to ty masz połowkowe już?? W którym tygodniu będziesz??

Bo to tylko POLKI potrafią porządek w domu utrzymać, obiad ugotować, z mężem się pokochać i jeszcze do pracy chodzić!
Nie Moj lekarz ma bardzo dobry sprzet. Powiedzial, ze na kolejnej wizycie juz mi poda plec. Polowkowe bedzie pozniej.

Moze
Co nie zmienia faktu, ze jesli robimy zdjecia i wrzucamy je na internet - wypadaloby ogarnac chociaz ta czesc pokoju, w ktorej sie robi zdjecie...

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 17:53   #183
branzoletka
Branzoletka

No tak myślałam, że zacytowane posty szlag trafi Wariatki ale wy pędzicie a ja mam taki kiepski dzień dzisiaj, że nie wyrabiam i najchętniej bym spała co zresztą prawie robię, bo funkcjonuje dzisiaj bez myślenia właściwie

Siedzę z dwoma różnymi pasemkami na głowie zafarbowanymi dwoma kolorami i ciekawa jestem na co się zdecyduje. Dzisiaj tylko próba, bo na całe farbowanie nie mam weny i na bank coś by nie wyszło.

Dobra ide czytać dalej. Mam nadzieje, że u Soleiki nic poważnego się nie dzieje i szybko wypuszczą ją do domu

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 17:57   #184
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Dziewczynki melduję się w kolejnej części
Dopiszcie mi proszę na pierwszej stronie CHŁOPAKA robocze imię Mikołaj mąż jęczy coś o Mateuszu ale nie mam zamiaru się zgodzić dziś byliśmy na usg połówkowym, wszystko jest ok, dzidziuś waży prawie 500 g hehe, niestety nie chciał pokazać buźki do usg 3d ale widzieliśmy ucho ale jestem szczęśliwa!!!!
Gratuluję, a Mikołaj to cudne imię

Cytat:
Mam dokładnie odwrotnie, od początku ciąży okropne zaparcia i żadne polecane sposoby mi na to nie pomagają
Karolina dziewczyny mają racje odnośnie activi i siemia lnianego, ja jem codziennie rano owsianke, mieszam ja z miodem i owocami i załatwiam się raz, czasami 2 razy dziennie. Powodzenia

Cytat:
W szafce mam jeszcze schowane michałki, więc sobie dziabnę do kawusi
Michałki... dasz mi jednego??? uwielbiam białe

Cytat:
Ja nie moge sie doczekac 23 marca W koncu sie dowiem na 100% jaka plec (oby dziewczynka! TZ tez mi ostatnio marudzil, ze musi byc dziewczynka, w koncu jednego lobuziaka juz mamy!).
my dowiemy się 30 marca i już nie mogę się doczekać, mój TŻ chyba również, bo widzę jak się uśmiecha na samą myśl i mówi, że albo kupi w ten dzień różowe balerinki albo korki

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
noo od razu nerwy ze mnie uleciały, w nocy nie moglam spac bo sie podswiadomie denerwowalam od przyszlego poniedzialku mam zwolenienie
Super, odpoczniesz sobie troszkę i najważniejsze, że już jesteś po, ufff

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 17:57   #185
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
No tak myślałam, że zacytowane posty szlag trafi Wariatki ale wy pędzicie a ja mam taki kiepski dzień dzisiaj, że nie wyrabiam i najchętniej bym spała co zresztą prawie robię, bo funkcjonuje dzisiaj bez myślenia właściwie

Siedzę z dwoma różnymi pasemkami na głowie zafarbowanymi dwoma kolorami i ciekawa jestem na co się zdecyduje. Dzisiaj tylko próba, bo na całe farbowanie nie mam weny i na bank coś by nie wyszło.

Dobra ide czytać dalej. Mam nadzieje, że u Soleiki nic poważnego się nie dzieje i szybko wypuszczą ją do domu
Oby
Czemu masz taki kiepski dzien?

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-12, 17:59   #186
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
my dowiemy się 30 marca i już nie mogę się doczekać, mój TŻ chyba również, bo widzę jak się uśmiecha na samą myśl i mówi, że albo kupi w ten dzień różowe balerinki albo korki
Moj liczy na dziewczynke Juz sie tak nastawil, ze szok
Ostatnio jeszcze mi zaczal mowic "ale wiesz... mama dostala paczke ciuszkow dla dziecka, po dziewczynce, podobno takie sliczne, rozowe, jakies sukieneczki... "
I co ja mialam odpowiedziec? "Dobrze kochanie, na zyczenie dostaniesz dziewuszke!" Czasami tak to mowi, jakbym miala jakis wplyw na plec...

A mam dziwne przeczucie, ze nie bedzie tak jak chce i okaze sie chlopiec (tfu, tfu). Cokolwiek nie bedzie, wazne zeby bylo zdrowe

Najwyzej zrobimy trzecie

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-12, 18:03   #187
Mandragorrka
Zakorzenienie

Jakiś czas temu dzwoniłam do laboratorium gdzie będę robić tą glukozę, to powiedzieli mi, że mam być na czczo.

Cytat:
Dziewczyny macie jakies plany wakacyjne? Wtedy bedziemy juz z wielkimi brzuszkami chodzic, zwlaszcza te rodzace w sierpniu.
Ah plany wakacyjne mój ulubiony temat
Ale w tym roku ze względu na ciążę to pod koniec maja wybieramy się na kilka dni w góry - bo blisko
W międzyczasie może jakiś weekendowy wypad i to będzie tyle

Cytat:
Napisane przez Sala Pokaż wiadomość
Wariatki... przecież z Wami nie da się być na bieżąco! Melduję się tylko, utkwiłam gdzieś pięć dni temu w poprzednim wątku

W piątek byliśmy na wizycie, chyba z kwadrans trwało samo oglądanie serca, badanie rytmu itd., ale wszystko jest super. Lekarz był bardzo zadowolony, że tak świetnie wszystko było widać. Cała reszta też w porządku, płeć nadal nieznana
Super, że piątkowa wizyta udana

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale z was gaduły!!!Ledwie w weekend tutaj nie zaglądałam a już kolejna część wątku.
Ja dzisiaj byłam w pracy z l4, musiałam podpisać umowe do dnia
porodu no i nie powiem ale panie w kadrach zrobiły się strasznie oficjalne, chociaż nigdy takie nie były. Ale mam je gdzieś. Następne l4 już wyślę pocztą bo nie mam zamiaru już nikogo oglądać z pracy.
Nie przejmuj się że panie w kadrowym nie były miłe, masz już to za sobą i teraz na spokojnie ciesz się ciążą

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 18:05   #188
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ostatnio jeszcze mi zaczal mowic "ale wiesz... mama dostala paczke ciuszkow dla dziecka, po dziewczynce, podobno takie sliczne, rozowe, jakies sukieneczki... "
I co ja mialam odpowiedziec? "Dobrze kochanie, na zyczenie dostaniesz dziewuszke!" Czasami tak to mowi, jakbym miala jakis wplyw na plec...

A mam dziwne przeczucie, ze nie bedzie tak jak chce i okaze sie chlopiec (tfu, tfu). Cokolwiek nie bedzie, wazne zeby bylo zdrowe

Najwyzej zrobimy trzecie
ale się uśmiałam
Ja na początku czułam się jakby miał być chłopczyk, teraz...już sama nie wiem
My czekaliśmy tak długo, że jest nam to obojętne, byle by było zdrowe tak jak mówisz.
A ja za to, aby nie pojawił się pyrtolek między nóżkami u Was, po cichutku zaciskam

Branzoletko ja mam dziś podobny dzień, spałam już dwa razy :ziewa: i nadal mi się chce spać

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-03-12, 18:08   #189
phdwao
Zakorzenienie

najadlam sie ale mi brzuch wywala, koledzy w pracy mi "macali" brzusio
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:08   #190
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
ale się uśmiałam
Ja na początku czułam się jakby miał być chłopczyk, teraz...już sama nie wiem
My czekaliśmy tak długo, że jest nam to obojętne, byle by było zdrowe tak jak mówisz.
A ja za to, aby nie pojawił się pyrtolek między nóżkami u Was, po cichutku zaciskam

Branzoletko ja mam dziś podobny dzień, spałam już dwa razy :ziewa: i nadal mi się chce spać
Oczywiscie, najwazniejsze zeby bylo zdrowe, ale mozna miec nadzieje, co do plci
Co maja powiedziec rodziny, w ktorych bardzo licza na jakas plec, a wychodzi 3-4 chlopcow/dziewczynki pod rzad

Nasze Drugie Dziecko

Stary 2012-03-12, 18:09   #191
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:

Jeśli chodzi o wyjazdy przed rozwiązaniem, to my na przełomie kwietnia i maja lecimy na 3 tygodnie do Polski. Najpierw będziemy w Krakowie, a potem jedziemy w mężowskie rejony podglądnąć postępy w budowie naszego domku

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:11   #192
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Silna dziewuszka!

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Mam stres przed jutrzejszym dniem. Trzeba na czas odebrac tort, zrobic cos do jedzenia... I jak tylko mama wroci trzeba odpalic swieczki, zlozyc zyczenia... A jeszcze wszystko musze kupic prezent, jedzenie. Tort zamowilismy z TZ, mam nadzieje, ze on go odbierze... I ze bedzie w domu wczesniej niz mama.
Będzie dobrze, zobaczysz
Pozdrów mamę od koleżanek z forum
Cytat:
Myślę o szpitalu na madalińskiego bo najbliżej. Dziś pytałam ginkę co sądzi o porodach w wodzie bo bralam to pod uwagę (w Św.Zofii) ale ginka powiedziala mi ze jakos nie ma przekonania do porodow w wodzie więc chyba zostane przy szpitalu na madalinskiego poluję tam też na szkołę rodzenia tylko na razie zapisy na za wczesny termin. A Ty już myślałaś o tym gdzie chcesz rodzić?
Do św. Zofii podobno strasznie ciężko się dostać, słyszałam opowieści, że odsyłali rodzące do innych szpitali najlepiej chyba do najbliższego
Ja myślę o Pruszkowie (szpital na Wrzesinku) właśnie z tego względu, że najbliżej. Kilka koleżanek tam rodziło i były raczej zadowolone. Sale w miarę czyste, na porodówce nie byłam, ale ginekologia była ok, bez fajerwerków, ale w porządku.
Jedynie nie mają zzo na życzenie, chyba, że nasz minister wprowadzi tą ustawę o dostępie do znieczuleń.
Dużo ciepłych słów czytałam nt szpitala w Wołominie, ale dla mnie to przeprawa na drugą stronę Wawy.
Cytat:
Ja co jakiś czas zapodaje sobie syrop Lactulosum bo nic innego nie działało mam takie zatwardzenia, że aż strach. Po tym syropie - katharsis także polecam
Dzięki
Cytat:
My planujemy wyjazd do PRagi na kilka dni... zobacyzmy jak to wyjdzie. będę się toczyć po stolycy Czech z wielkim brzuchalem.

biedna. mi pomaga sok pomarańczowy, pieczywo tylko razowe jem noi kawa INKA!!!

Ad.1 Praga jest wspaniała, byliśmy tam na Sylwestra 2010, było strasznie zimno jak na zwiedzanie (gdyby nie grzane wino chyba przymarzłabym do chodnika), ale i tak byłam zauroczona tym miastem, chciałabym pojechać jeszcze raz w lepszych warunkach pogodowych
Ad2. Dzięki, mam już plan na następne dni i listę nowych rzeczy do wypróbowania
Ad3. Zgadzam się
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:13   #193
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
ja czasem po obiedzie mam wrażenie że skóry mi już brakuje na brzuchu
Stary 2012-03-12, 18:14   #194
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak
Niedlugo jedziemy z TZ na zakupy, akurat synus ma taki okres, ze nie chce nam spac do polnocy (przez zeby juz ma praktycznie wszystkie), wiec moze sie wymeczy na zakupach i zasnie szybciej.
Jejku biedny Twój synuś

A niespodzianka się uda-zobaczysz

Cytat:

Najwyzej zrobimy trzecie

No właśnie

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:20   #195
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
hejo wrocilam z pracy: misja zakonczona sukcesem, porozmawialam z szefem
Super Gratuluję, że udało Ci się to powiedzieć

Balbinka1983 gratuluję synka i udanej wizyty

Cytat:
Mam dokładnie odwrotnie, od początku ciąży okropne zaparcia i żadne polecane sposoby mi na to nie pomagają
Ja też

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
ale jestem w☠☠☠☠...specja lnie dzwoniłam do szkoły rodzenia pod koniec stycznia żeby wcześniej się zapisać i mieć wcześniej to załatwione bo nie chciałam w 9tym miesiącu z wielkim brzuchem nigdzie jeżdzić,to babka kazała mi dzwonić w marcu bo jest za wcześniedobra dzwonie dzisiaj a ona mi mówi że wpisuje mnie do grupy na od 11 kwietnia do 30 maja i tak płace za kurs z góry a jak będe się pod koniec maja tfu tfu żle czuła to co zajęcia przepadają kasa mi przepada i bądż tu mądry!skoro to jest płatne to nie mogę sobie wybrać terminu który mi odpowiada???chore dobra wygadałam się
Ale kicha... Trzymam kciuki, żebyś spokojnie ukończyła szkołę
Jak dzwoniłam tam jakieś 2 tygodnie temu to zapisały mnie na 20.04. - mam to potwierdzić na początku kwietnia. Mam nadzieję, że będzie aktualne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 18:21   #196
prince_polo
Zakorzenienie

[QUOTE=Paula SHIN;32880141]Zapraszam
.[/QUOTE
ok to jutro wpadam -dz
anna99302

Czuje się wmiare tylko tajwanie do życia. ale codziennhe taka jestem . zaraz zmierze znowu bo się Kapalam muszę odczekać 15 min

wydepilowalam się jestem gotówa do gina jutro

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:21   #197
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Ja co jakiś czas zapodaje sobie syrop Lactulosum bo nic innego nie działało mam takie zatwardzenia, że aż strach. Po tym syropie - katharsis także polecam
A ten syrop jest do stosowania w ciąży?
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość

Ja też dzisiaj miałam się przefarbować, ale mnie jakoś chęć puściła przy farbach w sklepie, bo nic ciekawego nie wpadło mi w oko więc chyba jednak zrobię sobie grzywkę
Cytat:
Gratuluję, a Mikołaj to cudne imię

Karolina dziewczyny mają racje odnośnie activi i siemia lnianego, ja jem codziennie rano owsianke, mieszam ja z miodem i owocami i załatwiam się raz, czasami 2 razy dziennie. Powodzenia

Michałki... dasz mi jednego??? uwielbiam białe

Super, odpoczniesz sobie troszkę i najważniejsze, że już jesteś po, ufff
Zjadłam wszystkie i miałam te zwykłe...nie jadałam nigdy białych
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:22   #198
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ja czasem po obiedzie mam wrażenie że skóry mi już brakuje na brzuchu
no mam tak samo, taka naciągnięta
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Super Gratuluję, że udało Ci się to powiedzieć
Stary 2012-03-12, 18:26   #199
ajka89
Zadomowienie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 64338_300973766636524_129992337068002_806975_1626162070_n.jpg (23,5 KB, 15 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 18:29   #200
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zjadłam wszystkie i miałam te zwykłe...nie jadałam nigdy białych
paskuda mała białe są pyszne

Cytat:
ja też pojadłam...zjadłam kiwi, gruszke i ciasteczko francuskie i mnie muli
a brzunio mi też już bardziej widać, wczoraj się oglądałam w wystawach sklepowych

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-03-12, 18:32   #201
ajka89
Zadomowienie

Cytat:

a brzunio mi też już bardziej widać, wczoraj się oglądałam w wystawach sklepowych

A co,w domu lustra unikasz?
Następnym razem spróbuję białe
Stary 2012-03-12, 18:33   #202
Mandragorrka
Zakorzenienie

Idę na pocztę wysłać list a strasznie mi się nie chce...

Prince przy okazji pozdrów Soleikę

Stary 2012-03-12, 18:33   #203
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Najwyzej zrobimy trzecie
Mój też tak mówi
Ale nawet jakby teraz był syn to chcemy trójkę
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 18:35   #204
ajka89
Zadomowienie

Ewurka, to Twój blog z tymi pysznościami?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mój też tak mówi
Ale nawet jakby teraz był syn to chcemy trójkę
Masz już z głowy prawie 2, to z górki
Stary 2012-03-12, 18:38   #205
karmeelek
Zadomowienie

Karolina właśnie jadłam kolację (zgadnij co ) i taka jeszcze jedna rzecz mi przyszła do głowy a mianowicie wędzona makrela! Po niej jest lepszy "poślizg" i najlepiej zjeść ją rano lub na drugie śniadanko choć ja ją lubię o każdej porze
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:42   #206
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewurka, to Twój blog z tymi pysznościami? :ślina:
tak, tak mój blog a pyszności dawno zapomniane, brak sił...
Cytat:

A co,w domu lustra unikasz?
Następnym razem spróbuję białe
złozliwiec mały
lustra nie unikam, ale w domu to w dresach chodzę, a wczoraj mi spodnie i podkoszulek tak fajnie brzusio podkreśliły

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2012-03-12, 18:43   #207
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

to pysznie ja zjadlam kanapki z duza iloscie papryki czerownej mniam
chyba skusze sie jeszcze na czekoladę
Stary 2012-03-12, 18:43   #208
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Masz już z głowy prawie 2, to z górki
W sumie połowa już za mną
Do trzydziestki się wyrobiłam z dwójką

Mam do wykorzystania pieczarki, a że tż ich nie lubi to sobie podsmażę i zrobię z nimi tosty
Mam cudowny lek na zgagę, także wiecie
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:44   #209
houserka
Rozeznanie

pumas ja tez mam mieć obciążenie glukozą od razu 75 g, też nie wiem dlaczego nie 50 g.Musze się kiedyś wybrać przed pracą na to badanie , koniecznie z całą cytryną. Apropos pracy - u mnie szefowa codziennie sprawdza czy jestem na swoim stanowisku pracy,bo nie chcą się mnie pozbywać tak szybko.Moje obowiązki zostaną przydzielone kilu osobom, więc wszyscy mnie "kochają" teraz w pracy
Ale i tak 1 kwietnia mówię "good bye."Skończę prawie 6 m-c więc pora odpocząć , tym bardziej że nie byłam jeszcze na "chorobowym ciążowym"od początku ciąży,a dojeżdzam do pracy ponad godzinę w jedną stronę.
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:45   #210
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
tak, tak mój blog a pyszności dawno zapomniane, brak sił...
złozliwiec mały
lustra nie unikam, ale w domu to w dresach chodzę, a wczoraj mi spodnie i podkoszulek tak fajnie brzusio podkreśliły
Zjadałabym chyba wszystko z tego bloga pychaaaa
Hehe, ja też w domu chodzę w dresach i luźnych koszulkach, ale po najedzeniu i tak już brzuch się rysuję czasem na koszulce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości