![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie:) Zapraszam!!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
W bioderkach mam 103cm
![]() Caprie mówić do mnie "Pani" nie musisz, aż taka stara to nie jestem ![]() Tak czytam dziewczynki Wasze wpisy i chyba wszędzie mam daleko ![]() ![]() Dzisiaj byłam z moimi chłopaczkami na spacerku i nieźle zostaliśmy przez wiatr wytarmoszeni, ale za to znaleźliśmy pierwsze w tym roku fiołki. Właśnie stoją koło mojego laptopa i cudownie pachną. Uwielbiam zapach fiołków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
hej hej, witam Was serdecznie
![]() ja dzisiaj bardzo dietetycznie. Z czego się bardzo cieszę. Zaczęłam dlugi weekend i mam zamiar trochę się poruszać przez te 4 dni ![]() mam taki zastój, że aż się prosi żeby trochę poskakać ![]() biedronka u mnie dzisiaj, północ, zaczęło wiać pod wieczór, a tak to była dziś fantastyczna pogoda ![]()
![]() |
#184 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i gratuluję zawzięcia ! Cytat:
![]() również myślę tak jak Caprie w końcu miłość i Ciebie dopadnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nic tylko sie cieszyć z małżenstwa i chłopaków ![]() Cytat:
![]() Trochę naskrobałyście tutaj . mam nadzieję że udało mi się wszystko nadrobić U mnie dzisiaj bez grzechów ale wczoraj wieczorem podjadłam troche popcornu od Tżta ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
A ja muszę się pochwalić, że ćwiczę już od 3 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zejdą , zejdą a piękna talia zostanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylebym tylko wytrwała w tym kręceniu to się Wam pochwalę piękną talią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
biedronka a ćwicz, ćwicz i pokazuj
![]() ![]()
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
oczywiście że będziemy
![]() jak z każdej z nas , która walczy z swoimi kg :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Moja walka z kilogramami się nadal toczy, ale przez ostatnie 3 tygodnie jakieś bitwy chyba przegrałam, bo waga stoi w miejscu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
A ja chyba muszę zainwestować w nową wagę, dzisiaj się ważę i o kg mniej
![]() ![]() ![]() A teraz troszkę z moich grzeszków, dzisiaj piekę na święta kruche babeczki, nacieszę się ich zapachem...bo muszę dodać, że kocham piec, nie zjem ich oczywiście, ale się nawącham hehehe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
rybcia2309 gratuluję zgubienia kilograma
![]() Doskonale Cię rozumiem jeśli chodzi o usypianie maluszka. Mój synek nie chciał spać w dzień a ma rok i 8 miesięcy, więc wzięłam się na sposób i w dzień usypiam go w wózku. Może jest to mało wychowawcze, ale usypianie trwa 5 minut no max 10 i mój aniołeczek śpi 3 godziny ![]() Wiesz jaki ja mam sposób jeśli najdzie mnie ochota na coś słodkiego? Piję szklankę mleka z miodem. Na długo zapycha, jest słodkie, zdrowe i co najważniejsze nie chce się po nim słodyczy ![]() Edytowane przez wesola_biedronka Czas edycji: 2012-03-29 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ależ ponury dzień ;/ a już zdążyłam przyzwyczaić się do tego słoneczka za oknem.. ale oglądałam pogodę i w święta ma być ponad 20stopni ![]() własnie zajadam się serkiem wiejskim i piję herbatkę ![]() mimo pogody i tego iż o 15 jade wyrwać zęba do dentysty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
3majcie kciuki dziewczyny!
Jadę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Ojenki ależ się rozpisałyście
![]() ![]() W Polsce też mam hula hop ale z wypustakami do masażu i zostawia okropne ślada ale schodzą po jakimś czasie ![]() Teraz sobie je przywioze do Fancji i bede waliczyła z "boczkami" ![]() rybcia2309 znam tem ból z usypianiem też moja mała miała swoje chimery i zero posłuchu. Ale postanowiłam że nie bede usypiać jej jak nie chce spać i jak mi nie prześpi się w ciągu dnia to o 18,00 prosi żeby mogła iść do łóżeczka ![]() ![]() A teraz jest u nas takie słońće że sama kładzie się spać w ciągu dnia i na wieczór bez problemu. Sama jestem zmęczona tymi upałami. Dziewczymy... cała w środku chodzę ze szcześcia bo JUTRO DO POLSKI JADĘ!!!! Już nawet nic nie jem bo żyje tylko tą myślą ![]() Wyjeżdzamy jutro na wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Cześć, nie było mnie kilka dni i tyle do nadrobienia. Ale dużo piszecie
![]() U mnie dieta pełną parą, basen co drugi dzień i siłownia aerobowa w pozostałe. Tymczasowo się nie ważę i nie mierzę. Robię sobie odwyk od ważenia i mierzenia, bo zaczynałam się wkurzać, że waga i centymetry niewiele spadają, a wręcz stoją w miejscu. Obiecałam sobie, że jeśli przez dwa tygodnie schudnę 3 kg to lecę po komplet bielizny w ramach nagrody ![]()
![]() |
#201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A skoro już wszedł temat bielizny, to co myślicie kobietki o bieliźnie wyszczuplającej? Tak się właśnie do niej przymierzam. Myślicie, że warto kupić? Pomoże ukryć brzuszek czy raczej będę się męczyć w czymś takim? Może, któraś z Was używa i zechce się podzielić swoim doświadczeniem? Edytowane przez wesola_biedronka Czas edycji: 2012-03-30 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
wesola_biedronka Hej
![]() Też się zastanawiałam nad bielizną modelującą. Moja mama, gdy miała spory brzuszek to wkładała takie coś a'la body i spod sukienek i spódnic nic nie było widać. Tłumaczyła mi, że po prostu cały tłuszcz rozlewa się równomiernie po całym brzuchu i dlatego wygląda się korzystnie.
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Wesoła Biedronko
![]() ![]() A co do bielizny.... bielizna wyszczuplająca działa cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ciesze się razem z Tobą !! ![]() Cytat:
gdybym miała basen w okolicy też bym chodziła , ale niestety nie mam ;( też staram się unikać wagi ale ona tak kusi ![]() Witam Was wszystkie z zielona herbatką ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- bardzo podoba mi się ten system nagród i kar tzn że jak schudnę tyle ile zamierzałam kupię sobie coś ładnego ![]() sama zamierzam go wprowadzić w życie :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ale od kiedy moja mama wyjechała mam dużo na głowie, poza tym ostatnio przeprowadzka i tak jakoś szybko minął mi czas. Dziewczynki cieszę się wszystkimi waszymi sukcesami dietkowymi i wysiłkami ![]() ![]() Przesyłam buziaki do was wszystkich i każdej z osobna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |||
Zakorzenienie
|
rybcia gratuluje kilograma mniej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
martusia585 Jak się czułaś w takich rajstopach? Nogi i pośladki w tych rajstopach wyglądają na szczuplejsze? Mnie ostatnio Pani w butiku z rajstopami pokazywała z Gatty takie modelujące i podobno sama nosi, ale się nie skusiłam.
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
nieziemska czułam się własnie dobrze, nie martwiłam się, że coś mi tam zaraz wyleci. Przede wszystkim najważniejsze było to, że te rajstopy się nie ściagały, tam gdzie je naciągnęłam, tam sobie spokojnie lezały
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Reklama?
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki! Też Wam się dzisiaj wstać nie chciało? U mnie za oknem szaro, buro, ponuro, deszczowo, wietrznie, zimno... brrrr. A w łóżeczku tak przyje było
![]() Dzięki za rady odnośnie bielizny wyszczuplającej. Zdecydowałam się. Kupuję. Jak znajdę wieczorem trochę czasu odpalę Allegro i coś sobie wybiorę ![]() Zmykam robić obiad. Dzisiaj robię kurcze pieczone, oczywiście bez tłuszczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.