![]() |
#181 | |
BAN stały
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
![]() Wszystko, co jest oryginalne Was rozwala ![]() Edytowane przez AshLeeVioLiniSt Czas edycji: 2012-03-29 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio nie czytałam regularnie tego wątku, także nie jestem na bieżąco,.. Widocznie przeoczyłam dyskusję o przeźroczystych torebkach ![]()
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-03-29 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
nyan nyan ^^
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
http://moderosa.creatorsofdesire.com/flower-outfit/
Ona wygląda pięknie w tych kwiecistych spodniach, przekonała mnie do nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33223852]http://moderosa.creatorsofdesire.com/flower-outfit/
Ona wygląda pięknie w tych kwiecistych spodniach, przekonała mnie do nich ![]() już pisałam wcześniej, zależy co komu i do czego ![]() co do stylizacji od przeźroczystej torebki - oryginalna racja, ale co z tego jak nieładna? nie pasuje do tej dziewczyny. a takie torebki to są ładne na półce albo wtedy gdy pakujemy tam same śliczniusie i wyselekcjonowane rzeczy. bo jak na co dzien? po co ludziom pokazywać w jakie chustki smarkam czy jakie dokumenty lub coś innego niosę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-03-29 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze w wielu miejscach publicznych jest zwyczaj robienia 30 stopni, szczególnie zimą żeby było tak łorm i kozi. I stoją te kolejki po lekarzach. Cytat:
Cytat:
![]() Jak projektanta to pół biedy. Gorzej jak to "kolekcja" z Romwe, Sheinside czy Wholesaledress czy rodzimych sklepów. Wtedy zdarza się czasem mieszanka nie do połknięcia, ale jest trendi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego jeśli ktoś ubierze się teraz inaczej niż mieszanka najpopularniejszych hitów, to dla większości staje się mało interesujący, no bo przecież nie ma "azteckich" spodni z zary i np. torby shoppera, albo miętowych rurek i pudrowej bluzki ![]() jestes miksem masthewów, jesteś cool ![]() Cytat:
gdyby tylko mial jakis standardowy rozmiar, sama kupiłabym mu ciuchy na necie czy stacjonarnie, a tak przekonałam się wiele razy, że ubrania różnie na nim leżą, trzeba wczesniej przymierzac, najgorzej ze spodniami, 10% szans na znalezenie długich i wąskich w pasie, w wiekszosci sieciówek, np. typu levis /wrangler sprzedawcy mówią, że już nie robią takich rozmiarów ![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3321050 3]to samo było z mietowymi / pudrowymi rurkami, szpilkami nude... w sumie z jednej strony możnaby niby powiedzieć że skoro coś jest modne to nic dziwnego że wszyscy to mają ale z drugiej moda tez polega na umiejętnym komponowaniu aktualnych trendów a nie wkładaniem na siebie tego co popadnie i co inni mają ![]() ja mam listę must have kilku bazowych, prostych rzeczy które są dla mnie niezmienne od lat, muszę w szafie mieć je zawsze conajmniej w jednej sztuce, niezależnie od aktualnej mody, np czarna ołówkowa spódnica, zwykłe dzinsy, klasyczne szpilki, kilka koszul, prosty sweter. Resztę ubrań dobieram na podstawie tego co aktualnie jest dostępne w sklepach. I to są dla mnie mast hewy, nie nazwałabym czymś takim czegoś co będę nosić jeden sezon ![]() ![]() aj, bo to takie mast hewy sezonowe są ![]() ![]() niedawno sama stwierdziłam, że przydałyby mi się jakieś jasne rurki (niekoniecznie miętowe ![]() nie pogardziłabym brzoskwinią czy beżem, byle by tylko dobrze leżały (nienawidzę kupować spodni) to samo z dodatkami, może nowa torebka, jakaś pastelowa chusta? ![]() Cytat:
![]() (a podobają mi się niezmiernie) Cytat:
![]() ![]() PS. założyć/włożyć Cytat:
z malymi bufkami, za 40zeta, niedlugo bede nosic ![]() ![]() mnie tez ![]() Cytat:
mnie się podoba ![]() [1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33223852]http://moderosa.creatorsofdesire.com/flower-outfit/ Ona wygląda pięknie w tych kwiecistych spodniach, przekonała mnie do nich ![]() zwykly top, marynarka, szpilki i voila, sprawdza się zawsze ![]()
![]() |
#191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-03-30 o 08:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Pewnie większość z Was widziała, ale leję od rana i z niego i z tej parodii działania blogów modowych
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JALM7GYMgVI
#194 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]() Szkoda, że tak trudno dostępne :/ Może i oryginalna, ale wg mnie wygląda po prostu brzydko.
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że ja nie pamiętam wiosny/lata bez jasnych spodni na ulicach, taka pora roku.
![]() |
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle niebieskie, granataowe czy czarne spodnie uznawane są za ogólnie przyjęte, za tzw. normalne, a jak czlowiek wyskoczy w czyms innym, to zaraz afera ![]() Cytat:
tak samo kiedy na jesień jest wysyp cieplejszych barw -karmele, rudości, czerwienie.
![]() |
#198 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dodam jeszcze od siebie, że nawrzucanie na siebie 20 różnych łachów (nie ważne czy łachy od projektanta, z sieciówki czy sh), które nie tworzą nic: ani ładnego zestawienia na którym miło zawiesić oko, ani ciekawych rozwiązań, ani pomysłu to to nie jest oryginalność. Każdy może zamknąć oczy i na chybił trafił wyciągnąć rzeczy z szafy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O masz, to Frugo takie modne? Nie wiedziałam, a wczoraj sobie kupiłam i kurde zamiast się z nim polansować po dzielni to od razu wypiłam ![]() Cytat:
Z tej "serii" to ja już nie mogę patrzeć na takie sztywne metalowe złote naszyjniki. Gdzie nie wejdę na YT czy jakies blogi (z całego swiata, nie wiem czy dotarło to do Polski) to wszędzie ten naszyjnik jest ![]()
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" ![]() Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-03-30 o 10:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Z tej "serii" to ja już nie mogę patrzeć na takie sztywne metalowe złote naszyjniki. Gdzie nie wejdę na YT czy jakies blogi (z całego swiata, nie wiem czy dotarło to do Polski) to wszędzie ten naszyjnik jest
![]() doszły, doszły mnie się sztywne nie podobają a cudem udało mi się taki miękki upolować w H&M za 19,90 a te sztywne były po 60 zł. nie dałabym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj piłam frugo. Kupiłam tak z ciekawości, bo już nie pamiętałam, jaki miało smak. Tylko ja chyba jestem strasznym głupkiem i w ogóle nie mam zadatków na bycie modną, bo zasłaniałam ręką etykietkę jak piłam, żeby ludzie nie widzieli, że to jest właśnie ten najmodniejszy napój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
oo w końcu ktoś mi odpowiedział, dzięki
![]() Dzięki za delikatne zwrócenie uwagi ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dwie pary beżowych spodni - jedne mają chyba z 5 lat, zabrałam je mamie, bo w nie nie wchodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Szef ds. Wymianek
|
az sprawdzilam szafe - zero spodni mietowych, pudrowych czy w boskim kolorze tangerine tango, jedyne rurki, ktore mam, to dzinsy z Mango
![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Chanel
![]() http://moda.allegro.pl/diy-chanel-fa...241112016.html http://www.aukcjoner.pl/gallery/009074540-.html#I1
#207 |
Zakorzenienie
|
to ja w takim razie czekam na modę na rurki w pionowe paski ale takie jak piżama - blękitno-białe. Przypomniało mi się że 3 lata temu kupiłam sobie takie na wyprzedaży w NY za 30zł, założyłam dwa razy chyba i leżą w szafie. Może przyjdzie czas że będę turbo feszyn w nich - w końcu
![]()
#208 |
Szef ds. Wymianek
|
od tej samej panny:
http://moda.allegro.pl/diy-spodenki-...238639310.html tragiczne sa te spodenki ![]()
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zapytam z drugiej strony: jełśi spodnie w kwiatki są rozwalajaące, spódniece w kwiatki są rozwalajaące, kolorowe rurki są rozwalające, legginsy w kwiatki czy w "kosmiczny" nadruk są rowalające, to w czym mam chodzić?
jst wiosna, nie chcę nosić w kółko czarych rurek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.