Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 21:10   #181
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
To jest bardzo proste - z jakiejś przyczyny te "mało znane" (nie zawsze początkujące) blogerki są mało znane, np. dlatego, że niczego ciekawego nie pokazują (albo te "ciekawe" rzeczy są właśnie idealnymi rozwalaczami).

Zresztą pod koniec poprzedniego wątku na tapecie była Charlize, więc trafiłaś jak kulą w płot
Doskonale pamiętam tę rozmowę o Charlize - tam nie było nic rozwalającego modowo, tylko kłótnia o to, czy ma anoreksję, czy puchlinę głodową

Wszystko, co jest oryginalne Was rozwala

Edytowane przez AshLeeVioLiniSt
Czas edycji: 2012-03-29 o 21:17
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:12   #182
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Nie wszystko krytykuję, ale akurat to jest wątek rozwalaczy modowych, a ta stylizacja do nich należy (mowa o przezroczystej torebce była kilkanaście stron wcześniej w poprzedniej części).
Co do bycia krytykowanym: No, cóż skoro niektórych "rozwalam", to mają prawo mnie krytykować do woli
Masz rację, dystans do siebie jest zawsze pozytywny! Przepraszam, że dorzuciłam swoją niezbyt uprzejmą uwagę.. Czasami język (a w tym przypadku raczej palce ) jest szybszy od głowy

Ostatnio nie czytałam regularnie tego wątku, także nie jestem na bieżąco,.. Widocznie przeoczyłam dyskusję o przeźroczystych torebkach Lecę nadrobić zaległości!

Edytowane przez chocarome
Czas edycji: 2012-03-29 o 21:13
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:15   #183
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
Napisane przez AshLeeVioLiniSt Pokaż wiadomość

Ja bym powiedziała raczej, że rozwala nas bezrefleksyjność w ślepym podążaniu za trendami i brak gustu
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:32   #184
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

http://moderosa.creatorsofdesire.com/flower-outfit/

Ona wygląda pięknie w tych kwiecistych spodniach, przekonała mnie do nich
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:59   #185
evvelinek
Zakorzenienie

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33223852]http://moderosa.creatorsofdesire.com/flower-outfit/

Ona wygląda pięknie w tych kwiecistych spodniach, przekonała mnie do nich [/QUOTE]

już pisałam wcześniej, zależy co komu i do czego jednemu pasuje (link wyżej) a drugi wygląda jakby z cyrku nawiał i tyle.

co do stylizacji od przeźroczystej torebki - oryginalna racja, ale co z tego jak nieładna? nie pasuje do tej dziewczyny. a takie torebki to są ładne na półce albo wtedy gdy pakujemy tam same śliczniusie i wyselekcjonowane rzeczy. bo jak na co dzien? po co ludziom pokazywać w jakie chustki smarkam czy jakie dokumenty lub coś innego niosę..
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:00   #186
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
Doskonale pamiętam tę rozmowę o Charlize - tam nie było nic rozwalającego modowo, tylko kłótnia o to, czy ma anoreksję, czy puchlinę głodową

To czy to będzie charlize, KT, świeża blogerka z kilkoma postami na krzyż nie ma znaczenia bo rozwala mnie zarówno szereg klonów wzorowanych na tych najpopularniejszych "manekinach zary" jak i przesada w byciu oryginalnym wg mnie trochę przesadziłaś z tym strojem ale jak Ty się z tym dobrze czujesz i masz odwagę to publikować i wziąc krytykę "na twarz" to szacun gorzej jak nie ma do siebie dystansu, uważa się za wyrocznię i nie może zrozumieć że coś się może komuś nie podobać

Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Czas edycji: 2012-03-29 o 22:01
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:29   #187
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Mam podobny problem, zwłaszcza że biorę aktualnie leki, których skutkiem ubocznym jest zwiększona potliwość- ubrania z naturalnych materiałów pomagają
Mi jest gorąco, bez względu na ubranie. I co ciekawe, pocę się głównie na twarzy, i robią mi się czerwone policzki jak u matrioszki
A jeszcze w wielu miejscach publicznych jest zwyczaj robienia 30 stopni, szczególnie zimą żeby było tak łorm i kozi. I stoją te kolejki po lekarzach.

Cytat:
Spoko, może się jeszcze wyrobi - mój Luby jak go poznałam (tzn. jak go drugi raz poznałam, bo chodziliśmy do jednej klasy w podstawówce) miał dziwną brodę, uznawał tylko plecaki-kostki, a w szafie miał dwa kolory - zgniłozielony i czarny Po niespełna czterech latach związku własna rodzina go nie poznaje . A najlepsze jest to, że ABSOLUTNIE do niczego go nigdy nie zmuszałam, tylko pokazywałam zdjęcia (nie nachalnie), jak widziałam kogoś fajnie ubranego to mówiłam "popatrz, jak genialnie wygląda ten facet" itp. No i tak powoli, powoli... Teraz jest na etapie poszukiwania fajnych czerwonych spodni Inna sprawa, że bardzo się lubią z moim ojcem, który jest chyba najlepiej ubranym mężczyzną jakiego znam - inspiracje robią swoje . Czasem się przy nim czuję jak uboga krewna z prowincji
Ja jestem z moim TŻ od 7 lat i on zawsze miał podejście "jestem ponad to, ubranie jest nieważne". Chociaż ostatnio jest lepiej, bo wziął sobie Barneya z HIMYM za wzór do naśladowania.
Cytat:
Zappy to jeszcze nic, parę miesięcy temu jadłam KAKTUSA! Pamiętacie? Myślałam, że od lat tego nie produkują ^^
Mi w kaktusie smakuje tylko ta zielona góra, w sensie ta chrupka warstwa, reszta to wodny lód - nic specjalnego. Ale jest tani A Zappy uwielbam i uwielbiałam od dawna.

Cytat:
Czasami początkujące blogerki mimo wielu błędów są o wiele ciekawsze od takich ometkowanych dziewcząt które nie pokazują swojego stylu tylko wizję projektanta.
Jak projektanta to pół biedy. Gorzej jak to "kolekcja" z Romwe, Sheinside czy Wholesaledress czy rodzimych sklepów. Wtedy zdarza się czasem mieszanka nie do połknięcia, ale jest trendi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 23:27   #188
welmas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
O o o o u mnie dziś w pracy pomiędzy godziną 9.00 a około 12.oo przewinęły się 3 (słownie: trzy) dziewczyny w miętowych rurkach. I każda wyglądała tak samo. Ładnie - ale tak samo.

Ale ja stara wredna nie modna baba jestem
Heh ja kupiłam jakieś dwa lata temu miętowe rurki na wyprzedaży w New Yorkerze za 9,99 zł, ale jakoś niespecjalnie je lubiłam nosić bo do niczego mi nie pasowały, no ale chyba trzeba będzie je teraz wyciągnąć z szafy skoro takie modne
welmas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 23:39   #189
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:45   #190
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Mnie najbardziej rozwalają teksty "na początku mi się nie podobało, ale teraz stwierdziłam, że muszę to mieć" Po prostu mistrzowskie, na co drugim blogu
hehe, to też dla mnie to jest taki trochę brak dystansu do trendów, do tego całego zamieszania ciuchowego,
dlatego jeśli ktoś ubierze się teraz inaczej niż mieszanka najpopularniejszych hitów, to dla większości staje się mało interesujący, no bo przecież nie ma "azteckich" spodni z zary i np. torby shoppera, albo miętowych rurek i pudrowej bluzki
jestes miksem masthewów, jesteś cool

Cytat:
Mój tak samo, wszystko co jest troszeczkę bardziej stylowe kwituje powiedzonkiem "nie będę wyglądał jak gej". I tak, chciałabym żeby mój TŻ pasował do mnie pod względem ubrania i stylu, ale nie będę wszczynać awantur z tego powodu (a na tym by się skończyło branie go na zakupy).
mojego ciezko zaciągnać do sklepu,
gdyby tylko mial jakis standardowy rozmiar, sama kupiłabym mu ciuchy na necie czy stacjonarnie,
a tak przekonałam się wiele razy, że ubrania różnie na nim leżą, trzeba wczesniej przymierzac, najgorzej ze spodniami, 10% szans na znalezenie długich i wąskich w pasie,
w wiekszosci sieciówek, np. typu levis /wrangler sprzedawcy mówią, że już nie robią takich rozmiarów

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3321050 3]to samo było z mietowymi / pudrowymi rurkami, szpilkami nude...
w sumie z jednej strony możnaby niby powiedzieć że skoro coś jest modne to nic dziwnego że wszyscy to mają ale z drugiej moda tez polega na umiejętnym komponowaniu aktualnych trendów a nie wkładaniem na siebie tego co popadnie i co inni mają

ja mam listę must have kilku bazowych, prostych rzeczy które są dla mnie niezmienne od lat, muszę w szafie mieć je zawsze conajmniej w jednej sztuce, niezależnie od aktualnej mody, np czarna ołówkowa spódnica, zwykłe dzinsy, klasyczne szpilki, kilka koszul, prosty sweter. Resztę ubrań dobieram na podstawie tego co aktualnie jest dostępne w sklepach. I to są dla mnie mast hewy, nie nazwałabym czymś takim czegoś co będę nosić jeden sezon ale to tylko moje zdanie [/QUOTE]
aj, bo to takie mast hewy sezonowe są
niedawno sama stwierdziłam, że przydałyby mi się jakieś jasne rurki (niekoniecznie miętowe ) czy inne jasne spodnie, coś weselszego na wiosnę, bo mam same ciemniejsze dżinsy,
nie pogardziłabym brzoskwinią czy beżem, byle by tylko dobrze leżały (nienawidzę kupować spodni)
to samo z dodatkami, może nowa torebka, jakaś pastelowa chusta?

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
A nie spodnie w kwiatki z zary?

Mnie niezmiennie rozwalają zdjęcia talerzy z obiadem/ lunchem/kanapką.
albo w aztecki wzór
(a podobają mi się niezmiernie)

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Pamiętam! Ja lubiłam pomarańczowe :P I chrupki maczugi za 0,50gr )

Co do rozwalaczy wypada ubrać spodnie na poprawiny ?
jasne tylko nie dżinsy
PS. założyć/włożyć

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Ja zauważyłam, że teraz żadna szanująca się blogerka nie zje jako słodyczy snickersa czy princessy i nie popije coca-colą czy tymbarkiem tylko koniecznie muffiny lub donaty i popija malowniczą latte

(chociaż w sumie sama muffiny uwielbiam )
i jeszcze koniecznie frugo!

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
jaka to kurtka z Pepco?
z malymi bufkami, za 40zeta,
niedlugo bede nosic

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Ugh
Nie wiem czego, ale skojarzyło mi się z Wolińskim.
mnie tez
Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
A co do kwiecistych spodni na owym panu wyglądają całkiem uroczo.
Czemu tylko kobiety mogą nosić kwieciste ubrania?
zgadzam się, ciekawie wygląda,
mnie się podoba

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33223852]http://moderosa.creatorsofdesire.com/flower-outfit/

Ona wygląda pięknie w tych kwiecistych spodniach, przekonała mnie do nich [/QUOTE]
zwykly top, marynarka, szpilki i voila, sprawdza się zawsze

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:56   #191
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie przeglądałam "najbardziej luksusowego modowego bloga w Polsce" i co ujrzałam... ? Przezroczystą torebkę niedawno wyśmiewaną w tym wątku

http://4.bp.blogspot.com/-Er_2kConVF...0/_MG_8799.JPG

http://2.bp.blogspot.com/-4us8q05yLG...4/s1600/if.gif

Z luksusem to ja tutaj nic wspólnego nie widzę... Dziewczyna wygląda jak wyjęta z ciucholandu
Ale to dobrze Przynajmniej nie jest następną kserówką modowych blogów.

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Ostatnio nie czytałam regularnie tego wątku, także nie jestem na bieżąco,.. Widocznie przeoczyłam dyskusję o przeźroczystych torebkach Lecę nadrobić zaległości!
No właśnie... chyba po zmasowanym ataku na Twoją osobę odpuściłaś sobie trochę ten wątek

Cytat:
Ja jestem z moim TŻ od 7 lat i on zawsze miał podejście "jestem ponad to, ubranie jest nieważne". Chociaż ostatnio jest lepiej, bo wziął sobie Barneya z HIMYM za wzór do naśladowania.
l34f58ac30000_1_20611.jpg

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-03-30 o 08:00
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 08:07   #192
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
niedawno sama stwierdziłam, że przydałyby mi się jakieś jasne rurki (niekoniecznie miętowe ) czy inne jasne spodnie, coś weselszego na wiosnę, bo mam same ciemniejsze dżinsy,
nie pogardziłabym brzoskwinią czy beżem, byle by tylko dobrze leżały (nienawidzę kupować spodni)
no i to wyjasnia wszystko, był taki komentarz u Kasi Tusk na blogu pod tym postem z bluzką w panterkę, ktoś tam marudził że ma w szafie rurki ale niedługo pozstaną one tylko wspomnieniem sezonu bo już będa niemodne i będą lezały w szafie zbrodnia byłaby w nich się pokazać.
Stary 2012-03-30, 08:17   #193
Suvia
Zakorzenienie

Pewnie większość z Was widziała, ale leję od rana i z niego i z tej parodii działania blogów modowych Chyba się mu oświadczę

http://www.youtube.com/watch?v=JALM7GYMgVI

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 08:36   #194
Ag4
AGA :)

Cytat:
Zappy to jeszcze nic, parę miesięcy temu jadłam KAKTUSA! Pamiętacie? Myślałam, że od lat tego nie produkują ^^
Zaapy i kaktusy to moje najulubieńsze lody !
Szkoda, że tak trudno dostępne :/

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Zdjęcia pochodzą z bloga Jemerced
Jessy nie wygląda w tym zestawie najgorzej, a co najważniejsze - jest dosyc oryginalna, nie pokazuje spodni z H&Mu z motywem kwiatów, czy też najpopularniejszej koszuli z Zary.
Może i oryginalna, ale wg mnie wygląda po prostu brzydko.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:25   #195
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Pewnie większość z Was widziała, ale leję od rana i z niego i z tej parodii działania blogów modowych Chyba się mu oświadczę

I już wiadomo jakie są masthewy wiosna 2012

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Zaapy i kaktusy to moje najulubieńsze lody !
Szkoda, że tak trudno dostępne :/
W Żabkach co lato jest tego pełno
Stary 2012-03-30, 09:34   #196
Vilqa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
O o o o u mnie dziś w pracy pomiędzy godziną 9.00 a około 12.oo przewinęły się 3 (słownie: trzy) dziewczyny w miętowych rurkach. I każda wyglądała tak samo. Ładnie - ale tak samo.

Ale ja stara wredna nie modna baba jestem
A ja widziałam 10 facetów w granatowych dżinsach i ze 20 lasek w czarnych rurkach Czy w związku z tym mają rozwalać i takie spodnie? Mnie to nie rusza. Co innego, jakby te spodnie były śmierdzące i uflejane, a wygląd lasek niechlujny, albo jakby się wylewało bokami, bo gacie 4 rozmiary za małe.

Zwłaszcza, że ja nie pamiętam wiosny/lata bez jasnych spodni na ulicach, taka pora roku.

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:48   #197
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
A ja widziałam 10 facetów w granatowych dżinsach i ze 20 lasek w czarnych rurkach Czy w związku z tym mają rozwalać i takie spodnie? Mnie to nie rusza. Co innego, jakby te spodnie były śmierdzące i uflejane, a wygląd lasek niechlujny, albo jakby się wylewało bokami, bo gacie 4 rozmiary za małe.
to są własnie nasze stereotypy,
zwykle niebieskie, granataowe czy czarne spodnie uznawane są za ogólnie przyjęte, za tzw. normalne,
a jak czlowiek wyskoczy w czyms innym, to zaraz afera

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Zwłaszcza, że ja nie pamiętam wiosny/lata bez jasnych spodni na ulicach, taka pora roku.
zgadzam się,
tak samo kiedy na jesień jest wysyp cieplejszych barw -karmele, rudości, czerwienie.

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:53   #198
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość

padłam

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:54   #199
Konto usunięte

Cytat:
zwykle niebieskie, granataowe czy czarne spodnie uznawane są za ogólnie przyjęte, za tzw. normalne,
ee ja myślę ze nie afera, tylko to trochę na innej zasadzie działa, to znaczy wg mnie ja granatowe czy czarne dżinsy uznaję za klasykę, tak samo jak małą czarną i to są rzeczy które można nosić bez względu na modę bo są jakośtam ponadczasowe. Natomiast jeśli bycie modnym polega jedynie na klonowaniu się, to jest trochę zabawne zwłaszcza jeśli wszystkie dziewczyny mają miętowe rurki, pudrową marynarkę i nude buty. Można chociaż kolory pozamieniać
Stary 2012-03-30, 10:03   #200
tenebra
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
Ja bym powiedziała raczej, że rozwala nas bezrefleksyjność w ślepym podążaniu za trendami i brak gustu

I dodam jeszcze od siebie, że nawrzucanie na siebie 20 różnych łachów (nie ważne czy łachy od projektanta, z sieciówki czy sh), które nie tworzą nic: ani ładnego zestawienia na którym miło zawiesić oko, ani ciekawych rozwiązań, ani pomysłu to to nie jest oryginalność. Każdy może zamknąć oczy i na chybił trafił wyciągnąć rzeczy z szafy

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
już pisałam wcześniej, zależy co komu i do czego jednemu pasuje (link wyżej) a drugi wygląda jakby z cyrku nawiał i tyle.

co do stylizacji od przeźroczystej torebki - oryginalna racja, ale co z tego jak nieładna? nie pasuje do tej dziewczyny. a takie torebki to są ładne na półce albo wtedy gdy pakujemy tam same śliczniusie i wyselekcjonowane rzeczy. bo jak na co dzien? po co ludziom pokazywać w jakie chustki smarkam czy jakie dokumenty lub coś innego niosę..
Albo jakiej marki tamponów używam Masakra, ja nawet jak miałam przezroczystą kosmetyczkę to za bardzo nie machałam nią na prawo i lewo, bo po co wszyscy mają wiedzieć czego używam

Cytat:
Też mam chętkę na jakąś jasną zwiewną chustę, jedną już mam z zeszłego roku - uwaga! Miętową Aż mi się śmiać zachciało jak o tym teraz pomyślałam

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
O masz, to Frugo takie modne? Nie wiedziałam, a wczoraj sobie kupiłam i kurde zamiast się z nim polansować po dzielni to od razu wypiłam

Cytat:

zgadzam się,
tak samo kiedy na jesień jest wysyp cieplejszych barw -karmele, rudości, czerwienie.
Nie jak wyskoczy w czymś innym tylko jak leci na łeb na szyję kupić sobie kwiatkowe spodnie, bo są takie tręęęęędi... I to właśnie nie jest "coś innego" tylko znów po raz enty widziany ten sam ciuch w prawie takiej samej stylizacji.

Z tej "serii" to ja już nie mogę patrzeć na takie sztywne metalowe złote naszyjniki. Gdzie nie wejdę na YT czy jakies blogi (z całego swiata, nie wiem czy dotarło to do Polski) to wszędzie ten naszyjnik jest

Edytowane przez tenebra
Czas edycji: 2012-03-30 o 10:05
tenebra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:50   #201
kamila29091
Raczkowanie

Z tej "serii" to ja już nie mogę patrzeć na takie sztywne metalowe złote naszyjniki. Gdzie nie wejdę na YT czy jakies blogi (z całego swiata, nie wiem czy dotarło to do Polski) to wszędzie ten naszyjnik jest [/QUOTE]

doszły, doszły
mnie się sztywne nie podobają a cudem udało mi się taki miękki upolować w H&M za 19,90 a te sztywne były po 60 zł. nie dałabym
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:50   #202
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez welmas Pokaż wiadomość
Heh ja kupiłam jakieś dwa lata temu miętowe rurki na wyprzedaży w New Yorkerze za 9,99 zł, ale jakoś niespecjalnie je lubiłam nosić bo do niczego mi nie pasowały, no ale chyba trzeba będzie je teraz wyciągnąć z szafy skoro takie modne
No, a ja mam takie z New Yorkera za 9,95 pudrowe Kupione 3 lata temu. I jeszcze jasno-błękitne tregginsy z lumpeksu, które kupiłam z 2 lata temu na jakiejś wyprzedaży w lumpie Kiedyś rzadko je nosiłam, bo za bardzo zwracały na siebie uwagę i brat mnie wyśmiewał. A teraz aż głupio mi je założyć, bo zaraz wyjdę na jakąś fashion victim

Cytat:
Wczoraj piłam frugo. Kupiłam tak z ciekawości, bo już nie pamiętałam, jaki miało smak. Tylko ja chyba jestem strasznym głupkiem i w ogóle nie mam zadatków na bycie modną, bo zasłaniałam ręką etykietkę jak piłam, żeby ludzie nie widzieli, że to jest właśnie ten najmodniejszy napój
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:12   #203
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
jasne tylko nie dżinsy
PS. założyć/włożyć
oo w końcu ktoś mi odpowiedział, dzięki chociaż co do spodni to chyba jednak dziwnie bym się czuła, sama nie wiem :/
Dzięki za delikatne zwrócenie uwagi - ciągle o tym zapominam!

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
No, a ja mam takie z New Yorkera za 9,95 pudrowe Kupione 3 lata temu. I jeszcze jasno-błękitne tregginsy z lumpeksu, które kupiłam z 2 lata temu na jakiejś wyprzedaży w lumpie Kiedyś rzadko je nosiłam, bo za bardzo zwracały na siebie uwagę i brat mnie wyśmiewał. A teraz aż głupio mi je założyć, bo zaraz wyjdę na jakąś fashion victim
Ja mam np. pudrowo różowe rurki z Bershki kupione 4 lata temu na ostatniej wyprzedaży chyba za 19,90 wtedy się zastanawiałam "Do czego ja to będę nosiła?!" ;-)
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:15   #204
szarri
Wtajemniczenie

Ja mam dwie pary beżowych spodni - jedne mają chyba z 5 lat, zabrałam je mamie, bo w nie nie wchodzi Coś czuję, że też wyjdę na feszynwiktim
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:33   #205
siarka40
Szef ds. Wymianek

az sprawdzilam szafe - zero spodni mietowych, pudrowych czy w boskim kolorze tangerine tango, jedyne rurki, ktore mam, to dzinsy z Mango.
Stary 2012-03-30, 11:42   #206
miss kitsch
Zakorzenienie

Chanel

http://moda.allegro.pl/diy-chanel-fa...241112016.html

http://www.aukcjoner.pl/gallery/009074540-.html#I1
Stary 2012-03-30, 11:46   #207
minthema
Zakorzenienie

to ja w takim razie czekam na modę na rurki w pionowe paski ale takie jak piżama - blękitno-białe. Przypomniało mi się że 3 lata temu kupiłam sobie takie na wyprzedaży w NY za 30zł, założyłam dwa razy chyba i leżą w szafie. Może przyjdzie czas że będę turbo feszyn w nich - w końcu

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:47   #208
siarka40
Szef ds. Wymianek

od tej samej panny:
http://moda.allegro.pl/diy-spodenki-...238639310.html
tragiczne sa te spodenki. i nie wiem jak sie ma do nich trzecia fotka, ze zdjeciem dziewczyny w zielonych spodenkach.
Stary 2012-03-30, 12:03   #209
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
od tej samej panny:
http://moda.allegro.pl/diy-spodenki-...238639310.html
tragiczne sa te spodenki. i nie wiem jak sie ma do nich trzecia fotka, ze zdjeciem dziewczyny w zielonych spodenkach.
wyglądają jak pomazane pastą do zębów

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:04   #210
L_V
Zakorzenienie

Dzisiaj zapytam z drugiej strony: jełśi spodnie w kwiatki są rozwalajaące, spódniece w kwiatki są rozwalajaące, kolorowe rurki są rozwalające, legginsy w kwiatki czy w "kosmiczny" nadruk są rowalające, to w czym mam chodzić?
jst wiosna, nie chcę nosić w kółko czarych rurek.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości