![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual
coś za sukienkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1333396084?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Nic nie widzę dla siebie
![]()
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
To pomyłka, ja nic u Ciebie nie szukałam
![]() Edit Ach widzę teraz, masz strasznie dużo wątków pootwierane ![]() Mam czarną wąską spódnicę, lnianą, nie interesowałaby Cię? Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-05-09 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zainteresowałam się też tym tubingiem ale coś nie mogę znaleźć filmików jak na nim można ćwiczyć i nie jestem pewna czy bym go używała bo jakaś wyrywna do ćwiczeń nie jestem a z motylkiem można leżeć przed tv i go po prostu używać "między nogami", że się tak wyrażę
![]()
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Ja mam dużo wątków
![]() ![]()
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
W stopce masz dwa razy odnośnik do wish i raz do kosmetycznego, za to ani jednego odniesienia do nowego majowego wątku - i jak kliknęłam w kosmetyki to stwierdziłam, że w tym wątku mnie nie było i nic z niego nie chciałam, dopiero potem trafiłam do Ciebie ponownie ale przez listę z nowościami - musisz chyba zmienić błędne referencje hiperłączy, które masz w stopce.
Strasznie mi się podoba ta sukienka, mam poza wątkiem śliczną dopasowaną czarną spódnicę, mam też elegancką czarną sukienkę do kolan, taką do pracy, obie rzeczy w rozmiarze 36. Albo mała czarna z TopShopu, nie interesowałaby Cię? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
A to słuszna uwaga, dziękuję już poprawione
![]() Jakbyś mogła to zrób zdjęcia tych rzeczy, potrzebuję na egzaminy i obronę parę eleganckich ciuszków więc chętnie na nie popatrzę ![]()
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Cynaamonko, nadzieję mi przyniosłaś !!!
![]() jestem chętna na ramki ribba + chmurki, bądź ramki ribba + złotą ![]() Będę dostępna wieczorem, jakby coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie, tylko robiłam wczoraj przegląd szafy u siebie i u mojej mamy (bo chcę dołożyć w wątku) i okazało się, że moja mama jest w posiadaniu bardzo podobnej torby
![]() ![]() Ale mogę poszukać, coś u Ciebie w wątku kosmetycznym, jeśli nadal chcesz się wymienić np. za AlfaParf ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie namieszałam za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ok, to jeśli masz jakieś pytanie np. jeśli potrzebujesz wymiarów, to daj znać.
![]() Chyba, że sam rozmiar S , wiesz że Ci odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
To zapraszam po adresik na Pw.
![]() Ja chętna na Ribby i chmurki za Zarę i Mango |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
kosmetyków już nie mam te 3 rzeczy są więcej warte niż te buty ale jak chcesz to możemy sie dogadać jakoś za to;P
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- wiesz mogę oddac te 3 rzeczy o ile buty sa naprawdę miętowe a o kosmetykach napisane było że już nic nie mam ewentualnie nowa mgiełka avon truskawkowa i jakiś dezodorant z fa mogę dać tez nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do wartości - w Polsce kosztują przeszło 500zł o ile w ogóle udaje się je kupić, a do ceny tych moich, kupionych bezpośrednio na stronie projektanta trzeba doliczyć koszt wysyłki - 15GBP ![]() Mogłabyś podać jeszcze długość nogawki spodni i szerokość w udzie, mierzoną na płasko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
udo 19
nogawka na dole 12 są porządne drugą parę mam około 2 lata i naprawdę moge polecić ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- nogawka na pewno 12 a udo może się różnić około o 1 cm bo zależy jak się ten szew ułożył ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- napisz co dokładnie za nie chcesz bo jestem w stanie oddać wszystko a i na chanelce są 2 małe ryski na zapięciu ale przy noszeniu gwarantuje że tego nie widać trzeba się przypatrzeć a tak to ma metki i wszystko nie noszona spodnie około 2 razy ubrane i wyprane narzutka chyba raz ma takie gumki przy końcu tego rękawa więc w sam raz jak masz szczupłą dłoń nie będzie za długa ani wisieć i ma kieszonki dałam za nią 89 zł naprawdę rewelacyjne wykonanie ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- jeżeli potrzebujesz więcej zdjęć wymiarów itd to niczego nie odmówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
hej i co z tymi fotkami?
![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
a ja mam spódniczkę floral Denim?to bluzeczka jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
za pasiasty sweterek od Ciebie - Mango, spodnie w kant, rozmiar 36, kolor to platynowa jodełka, doskonałe gatunkowo. Szerokie, proste nogawki, podwyższony stan, w komplecie pasek. Stan perfekcyjny.
Jeśli to za dużo, to może coś u mnie dobierzesz?
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- To by mi się zupełnie nie opłacało, spodnie są jak nowe, założone jeden raz, a kosztowały 239zł. Niestety nic więcej dla siebie u Ciebie nie widzę - nie znajdziesz u mnie czegoś o bardziej porównywalnej wartości? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
a widzisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
to nie było przy kroku tylko tak w połowie teraz pisze na fonie ale jeszcze je zmierze ja tez nosze 34 i są idealne
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- miałaś racje pod krokiem udo 23 cm i rozciągnie sie jeszcze 3-4 bo nie są takie sztywne. przepraszam po prostu pierwszy raz mierzyłam coś na wymianę a nogawka napewno tyle co pisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.