Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-21, 19:30   #181
Sandra85
Przyczajenie

GG do Sandra85
Dot.: gdzie nad morze??

Chyba troszkę późno odpisuję ale lepiej późno niż wcale Zdjątka mam z jakiejś stronki o Darłówku- niestety nie pamiętam teraz jakiej Jeśli znajde to wkleje linka
Stary 2006-12-22, 17:50   #182
antii
Zakorzenienie

ja zwiedziłam oniemal całe wybrzeże , jednak najbardziej przypadło mi Mielno
antii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-25, 21:19   #183
miskowa
Zakorzenienie

Darłowo/Darłówko
www.cit.darlowo.pl
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-24, 08:06   #184
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Oświeżam

Rok temu byłam w Mielnie -polecam serdecznie
4 lata temu w Niechorzu -miejscowość symaptyczna,ale malutka,raczej nastwaiona na rodzinny wypoczynek.

A w tym roku planuję Łebę ...i teraz pytanie : Co obejrzec? (wydymy ,ale poza tym) Jakieś fajne knajpki? Miejsca w których mozna potanczyc,ale przy czymś innym niż techno i "baśka miała fajny biust"?

No wszytsko chcę wiedzieć

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-24, 11:29   #185
Tequillaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nnia*** Pokaż wiadomość
witam was wszystkie bardzo goraco!!!! Moze ktoras z was poleci mi gdzie jechac na wczasy nad Bałtyk? ja rok temu bylam we Wladysławowie i bardzo mi sie podobalo. A moze ktos zna jeszcze lepsze miejsca? jak macie jakies fajne zdjecia to tez poprosze.
pozdrawiam
Byłam dwa lata temu we Władysławowie i Jastrzebiej Górze. Było ładnie niedrogo i całkiem przyjemnie. W tym roku tez planujemy z moim mężczyzną wybrać się nad morze. Co powiecie o USTCE?? Jakie są wasze wrażenia ??
Tequillaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-24, 13:29   #186
justi_86
Raczkowanie

Witam was
Ja jestem z Ustki, tzn tutaj mieszkam. Uwazam ze jak jest sezon to ustka jest wspanialym miejscem do wypoczynku i do zabawy. Jest w Ustce organiozwany w wakacje pokaz sztucznych ogni przez 4 dni (chyba w lipcu) ,czesto sa jakies wystepy na promenadzie. Sa 3 dyskoteki, albatros, viva i maax no i pare pubow. Czysta plaza i b. ladne miasto. Wlasnie unowoczesniaja promenade i niektore miasta. Jest tez wiele pensjonatow ...oj mnostwo... ( i drozsze i tansze)

Polecam strone www.ustka.pl

mozna wejsc i pogladac zdjecia.

Jesli chodzi o przyjazd do Ustki poza sezonem to nie polecam bo wieje nudą. Nic sie nie dzieje. :p

justi_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-24, 13:39   #187
mroofka82
Raczkowanie

A ja kocham Świnoujście...boska plaza, najpiekniejsza i najwieksza....Wspanialy deptak, i przepyszne kebaby - w sumie to chyba dla nich tam wracam co roku )) Niedaleko do Miedzyzdroi, gdzie mozna pospacerowac po molo i popatrzec na zachod slonca...
Miedzyzdroje same w sobie nie robia na mnie wrazenia. W Kołobrzegu bylam 2 razy i pamietam ze zatrulam sie obiadem w jakiejs knajpce. Ogolnie nie przypadlo mi do gustu. Bardzo lubie Miedzywodzie, malutka miescina, ale taka sympatyczna - bylam pare lat temu na wczasach i bylo bosko, ostatnimi laty przejazdem, by zobaczyc co sie zmienilo...
We Władysławowie za duzo ludzi, ale maja pyszne rurki z bita smietana
No i na wesolym miasteczku mozna sie pobawic, jak kto lubi
No i jeszcze moge polecic Jastrzebia Górę - swietna miescina blisko morza, dobre i niedrogie zarcie, duzo atrakcji, sklepikow itp, tylko ze plaza do dupy...mala, brzydka i odgrodzona siatka...To zalezy po co sie jedzie nad morze...Czy dla zabawy w pubach czy dla opalania sie przy pieknych widokach. ja ogolnie najbardziej lubie zachodnio-pomorskie, 3 razy byłam w Swinoujsciu i pewnie jesli bede sie wybierac nad morze to znowu tam pojade...w koncu zostal mi jeszcze do zwiedzenia jeden fort i podobno przepiekne jezioro błękitne, o ktorym troche za pozno sie dowiedzialam, a trzeba bylo jush wyjezdzac. Pozdrawiam, rozmarzylam sie, a tu snieg za oknem pada
mroofka82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-24, 13:44   #188
Tequillaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justi_86 Pokaż wiadomość
Witam was
Ja jestem z Ustki, tzn tutaj mieszkam. Uwazam ze jak jest sezon to ustka jest wspanialym miejscem do wypoczynku i do zabawy. Jest w Ustce organiozwany w wakacje pokaz sztucznych ogni przez 4 dni (chyba w lipcu) ,czesto sa jakies wystepy na promenadzie. Sa 3 dyskoteki, albatros, viva i maax no i pare pubow. Czysta plaza i b. ladne miasto. Wlasnie unowoczesniaja promenade i niektore miasta. Jest tez wiele pensjonatow ...oj mnostwo... ( i drozsze i tansze)

Polecam strone www.ustka.pl

mozna wejsc i pogladac zdjecia.

Jesli chodzi o przyjazd do Ustki poza sezonem to nie polecam bo wieje nudą. Nic sie nie dzieje. :p
Dziękuję bardzo chyba jadnak pozostaniemy przy Ustce
Stary 2007-01-24, 13:45   #189
Tequillaaa
Raczkowanie

Justi 86 zazdroszczę Ci troszkę, że mieszkasz nad morzem
Stary 2007-01-24, 14:04   #190
justi_86
Raczkowanie

ja jestem zakochana w Ustce szczegolnie jak jest sezon bo jak nie ma to nuda -wiadomo ale tak jest wszedzie prawie
a tak wogole to moglabym mieszkac w ustce cale swoje zycie

justi_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-26, 14:04   #191
niunieczek
Rozeznanie

Mamy styczeń a ja tęsknią za ciepłym słoneczkiem i błogim leniuchowaniem na plaży

W tym roku mam na oku Łebę, Karwię, Rewal (byliśmy w 2004r) mój TŻ wspominał o Krynicy Morskiej

Chętnie zdam relację o odczuciach związanych z miejscami w których już byłam:
Ustronie Morskie- ośrodek wypoczynkowy przy głównej ulicy (wczasy rodzinne) ale z dużym "parkiem" na miejscu stołówka i plac zabaw, wspólna łazienka na chyba 6 pokoi , to było za dawnych czasów, można po mieście było przejechać się bryczką, plaża odgrodzona od lasku siatką strome klify, niezbyt szeroka ale czysta, zejście do morz bardzo łagodne, czysta woda, ludzi nie było duzo, pamiętam że był tam taras widokowy i w dzień wyjazdu rzucałam z nigo pieniążki na znak że tam jeszcze powrócę, jak do tej pory nie pojechałam tam drugi raz

Puck(2003)- pierwsze wsopólne wakacje z TŻ, kwaterka prywatna, bardzo daleko do morza, ceny 19 zł od osoby, wielki pokój ale wspólna łazienka, ogródek z grillem i super gospodarze, na rynku scena i wieczorne koncerty miejscowych grup, konkurs piosenki żeglarskiej -szanty?, mieścinka mała i ogólnie spokojna żeby się pobawić jeżdziliśmy do Władysławowa i Jastrzębiej Góry - samochodem szybciutko, plaża mała ciepła czysta i trawiasta (wkońcu to zatoka) z niej widok na półwysep helski, woda z niespodziankami np pobite butelki o które łatwo się skaleczyć ( TŻ doswiadczył) ładny port, molo bezpłatne, tanie jedzonko, jeśli chodzi o romantyczne spacery o zachodzie słońca to nie tam, zachody kiepskie, jakby za chmurami i mgłą. Jeździliśmy po pobliskich miejscowościach podobało mi się w Karwii i Jastrzębiej Górze

Rewal (2004)- cudowne miasteczko, czyste i z pazurem, pięknie oświetlone uliczki i deptaki, czyściutka plaża, zbocze strome i wysokie, przepiękne zachody słońca, przy zejściach na plażę smażalnie pysznych rybek - niedrogo, kwatera w nowo oddanym do użytku domku 35 zł z łazienką a za płotem stadnina koni, miodzio, w bliskiej okolicy mnóstwo atrakcji do zwiedzania, kolejka waskotorowa, latarnia morska, ruiny kościoła na skraju klifu... mozliwość lotów samolocikiem nad plażą i miasteczkiem, może w tym roku się tam wybiorę z mężusiem

Międzywodzie (2004)- pyszne lody kręcone w zastygającej polewie smerfowej, do plaży prowadzi uliczka z mnóstwem straganów, niestety jeżdzą nią samochody i mozna zostać rozjechanym, przy tej właśnie uliczce mieści się chińska restauracja z przepysznym jedzonkiem robi je najprawdziwszy chińczyk, ładują na tależ tak dużo że z trudem zjadałam wszystko, mnóstwo pubów mój TŻ zajął nawet w konkursie piwnym 3 miejsce, do plaży wąskie dojście, ale sama plaża cudowna, szeroka ze złotym sypkim piaskiem, na plaży dyskoteka, pokazy ogni sztucznych, blisko do Dziwnówka i Dziwnowa, chodziliśmy piechotą, mnóstwo pieknych muszli przy falochronie, cudowne zachody słońca, kwatera 22 zl osoba z łazienką na 3 pokoje (porażka, ale piekna pogoda wynagrodziła wszystko)

Międzyzdroje(2006) (wakacje z całą rodziną)
szeroka plaża ale niezbyt czysta, idąc trzba uważać aby nie wbiś sobie w stopę plastikowego noża czy widelca, są na niej takie fajne wzniesienia z wysoką trawą, mozna się tam rozbić bez konieczności rozkładania parawanu i spokojnie poleniuchować, mnóstwo rodzin z dziećmi, ogromniaste molo bezpłatne, mozna z niego popłynąć promem do świnoujścia chyba 10 zl, co kikadziesiat minut odbywały się rejsy w morze statkiem w moze, na nim mozliwość wypicia piwka i potańczenia, kwatera bardzo blisko morza, z łazienką 35 zł (zaliczkę wysłaliśmy już w lutym) nawal ludzi cięzko było znależć miejsce by wieczorem gdzieś posiedzieć przy piwku, mnóstwo niemców, pod molo od strony plaży dyskoteka, występy indian na głównym deptaku, muzeum figur woskowych - warto zobaczyć, wogóle miasteczko tętniące życiem, jast tu mini market netto z niskimi cenami ale z kolejkami po kilkanaście osób, jest też targ ale drogi

Jak sobie przypomnę to napiszę coś więcej
niunieczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-19, 19:08   #192
Flower***
Raczkowanie

Dot.: wakacje nad Morzem Bałtyckim

Ja była w Gdańsku...Miło wspominam ten czas...Z Gdańska mozna dojść, spacerując sobie brzegiem np. do Gdyni...ach nasze morze jest wspaniałe
Flower*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-01, 15:29   #193
Anka01
Przyczajenie

Talking Dot.: gdzie nad morze??

Witam czy moze mi ktos polecic niedrogie pokoje kwatery do wynajecia w miedzyzcrojach?? najlepiej blisko morza i centrum zena za pokoj nie przekraczajaca 40zl za osobe w terminie od 13,082007-18,08,2007 z gory dziekuje
Anka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-02, 07:32   #194
niunieczek
Rozeznanie

Aniu ja byłam w zeszłym roku w Międzyzdrojach za pokój z łazienką ale bez balkonu płaciliśmy 35 zł za osobę, do morza było ok 60-70 m ale za to dosyć daleko do molo, ale to nie był problem spacery to zdrowie. Kwatera była na ulicy dąbrówki zerknij na mapę i jak byś była zainteresowana to podam ci telefon.
Stary 2007-03-02, 18:08   #195
Anka01
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: gdzie nad morze??

Witaj niunieczku dzieki za odp. a może to jest ten domek?? http://www.noclegi-tanie.pl/nocleg.php?idobiekt=155 jeżeli tak to chyba fajny domrk a powiedz mi ile jest do centrum i czy są w pobliżu jakieś fajne małe tergowiska z upominkami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-05, 07:38   #196
niunieczek
Rozeznanie

Hmm to nie jest ten domek nie wiem czy pani u której wynajmowaliśmy ma swoją str internetową, ale z tego co widzę to ten jest z wyglądu zdecydowanie fajniejszy, w tamtym w którym byliśmy nie ma ogrodu i miejsca na grilla bo na dole jest sklep przez co wszystko jest wyłożone kostką brukową. Do targu z różnościami i wielkiego kiermaszu ala wszystko po 4 złote jest kilka kroków, blisko jest też do mini marketu Netto w którym są niesamowite kolejki, ale to ze względu na drożyznę w zwykłych sklepach, nawet na targu owoce są niesamowicie drogie, ceny raczej pod niemców których jest tam na pęczki. Bardszo blisko tej kwatery są 3 stołówki z tanim i pysznym jedzeniem.
Aniu to numer tel 091/3280988
My w tym roku jedziemy do Rewala znależliśmy kwatery po 25 zł/os ale ze wspólną łazienką, oraz po 40 zł/os z balkonem i własną łazienką, musimy się zdecydować, ja osobiście uważam że w tych pokojach praktycznie się tylko śpi a większość czasu spędza na spacerach i leżakowaniu na plaży (chyba że nie ma pogody) więc po co przepłacać?
Stary 2007-07-07, 19:00   #197
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy

A byl ktos moze w JAROSLAWCU?

Bede wdzieczna za uwagi i rady,miejsca ,ktore warto odwiedzic
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-15, 19:19   #198
dominikowa
Wtajemniczenie

ja byłam pare lat tmu, z tego co pametam to jedynym minusem była częściowo kamienista plaża. a tam gdzie był piaseczek to było pełno turystów
dominikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-16, 22:41   #199
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
A byl ktos moze w JAROSLAWCU?

Bede wdzieczna za uwagi i rady,miejsca ,ktore warto odwiedzic
Byłam kilka razy.
Jarosławiec jest dość mały, plaże faktycznie kamienista. Jednak tylko przez pewien kawałek, poza tym obszarem jest bardzo ładna. Mi osobiście tam sie podobało, ale jeśli liczysz na dużo rozrywki to chyba nie za bardzo.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-24, 00:04   #200
asSsiek
Raczkowanie

wstyd sie przyznac ale jakos nigdy mnie nie ciaglo na wakacje nad morze a teraz gdy juz nie mieszkam w Polsce marze o wakacjach nad polskim morzem Co myslicie o Kolobrzegu? Wczoraj obdzwonilam chyba z 30 miejsc i nie ma wolnych pokoi tymbardziej ze wybieramy sie 13 sierpnia a dokladnie na 5 dni tylko niestety Dzis znowu i znalazlam jedno jedyne miejsce gdzie maja wolny pokoj w tym czasie cena 40 zl za osobe pokoj z lazienka tv i jakimis tam podstawami 250 m od plazy... za ta cene mam sie przygotowac na szok czy raczej w miare normalne warunki?? Poradzcie!! Zaliczka 100 zl dzis przelana ale zawsze jak cos mozna zrezygnowac i szukac dalej...:confus ed:
asSsiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-24, 18:41   #201
Baskinia
Zadomowienie

Szukam nad morzem pokoju 2 osobowego w terminie 12-15 sierpnia. Może macie namiary do sprawdzonych miejsc, bo nie chcę jechać w ciemno. Jestem zainteresowana także pokojem w mieszkaniu prywatnym, jeśli ktoś ma możliwość udostępnienia go w tym terminie (oczywiście odpłatnie). Za informacje serdecznie dziękuję
Baskinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-24, 18:49   #202
styska
Rozeznanie

Ja tez szukam w podobnym terminie na stronach internetowych i wiekszosc jest pozajmowane albo trzeba wczesniej zaplacic kaucje a przebywam w sumie w Anglii wiec nawet nie chce mi sie smigac gdzies do centrum by robic wplat na konto. Do jakiego maista sie wybierasz?
styska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-24, 19:17   #203
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Cytat:
Napisane przez asSsiek Pokaż wiadomość
wstyd sie przyznac ale jakos nigdy mnie nie ciaglo na wakacje nad morze a teraz gdy juz nie mieszkam w Polsce marze o wakacjach nad polskim morzem Co myslicie o Kolobrzegu? Wczoraj obdzwonilam chyba z 30 miejsc i nie ma wolnych pokoi tymbardziej ze wybieramy sie 13 sierpnia a dokladnie na 5 dni tylko niestety Dzis znowu i znalazlam jedno jedyne miejsce gdzie maja wolny pokoj w tym czasie cena 40 zl za osobe pokoj z lazienka tv i jakimis tam podstawami 250 m od plazy... za ta cene mam sie przygotowac na szok czy raczej w miare normalne warunki?? Poradzcie!! Zaliczka 100 zl dzis przelana ale zawsze jak cos mozna zrezygnowac i szukac dalej...:confus ed:
Ja uwielbiam Kołobrzeg byłam tam rok temu i teraz w marcu.Jest to stosunkowo niewielkie miasteczko,ale jak dla mnie bardzo urokliwe z czystą i zadbaną plażą.Oczywiście minusem może być to,że ludzi od groma,ale rekonpesują to, wieczorki z różnymi atrakcjami muzycznymi,kabaretowymi i innymi organizowanymi na samej plaży jak i w amfiteatrze.
Problemu z wynajęciem kwatery nie ma bo na dworcu stoją już tzw.''naganiacze'' którzy proponują wolne pokoje.Moja siostra z rodziną właśnie w ten sposób (w lipcu) wynajęła kawalerkę za 25 zł od osoby w samym centrum miasta i 10 min do plaży
MÓJ BLOG
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-24, 19:44   #204
justyna91-91
Raczkowanie

Ja polecam Pobierowo dość małe miasteczko, ale jest super jeżdżę tam od urodzenia czyli od 16 lat i jestem tam co roku mam tam rodzinę i swój
camping, ale strasznie mi się tam podoba i nie zamierzam zrezygnować ze spędzania tam wakacji
justyna91-91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-24, 19:52   #205
annielica
Przyczajenie

My z moim kochaniem, moją przyjaciółką i najlepszym kumplem kotka jedziemy do Ostrowa koło Władysławowa Tam brat cioteczny mojego kochania ma działkę więc będziemy mieć darmowe noclegi

Taka miłość zdarza się tylko raz...
annielica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-24, 21:29   #206
asSsiek
Raczkowanie

Jejku dziewczyny czyli za 40 zl za osobe mozna w kolobrzegu spodziewac sie czegos w miare przyzwoitego mam rozumiec??
Stary 2007-07-24, 21:35   #207
asSsiek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukreti Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Kołobrzeg byłam tam rok temu i teraz w marcu.Jest to stosunkowo niewielkie miasteczko,ale jak dla mnie bardzo urokliwe z czystą i zadbaną plażą.Oczywiście minusem może być to,że ludzi od groma,ale rekonpesują to, wieczorki z różnymi atrakcjami muzycznymi,kabaretowymi i innymi organizowanymi na samej plaży jak i w amfiteatrze.
Problemu z wynajęciem kwatery nie ma bo na dworcu stoją już tzw.''naganiacze'' którzy proponują wolne pokoje.Moja siostra z rodziną właśnie w ten sposób (w lipcu) wynajęła kawalerkę za 25 zł od osoby w samym centrum miasta i 10 min do plaży

Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz Jak by co to mozna znalesc inny nocleg a ten przynajmniej bedziemy miec pewny i mam nadzieje ze bedzie w miare przyzwoity
Stary 2007-07-25, 08:35   #208
Anka01
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy

Witam a ja wrocilam z Kołobrzegu i jest tam naprawde super plaza czysta piaszczysta troche zaniedbane molo ladniejsze jest w Miedzyzdrojach ale w kolobrzegu naprawde est super w tamtym roku tez bylam w Kolobrzegu i jestem szczesliwa ze moglam to wszystko jeszcze raz zobaczyc i naprade polecam te miejscowosc miejsce do wypoczynku pozdrawiam
Stary 2007-07-25, 19:45   #209
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Cytat:
Napisane przez Anka01 Pokaż wiadomość
Witam a ja wrocilam z Kołobrzegu i jest tam naprawde super plaza czysta piaszczysta troche zaniedbane molo ladniejsze jest w Miedzyzdrojach ale w kolobrzegu naprawde est super w tamtym roku tez bylam w Kolobrzegu i jestem szczesliwa ze moglam to wszystko jeszcze raz zobaczyc i naprade polecam te miejscowosc miejsce do wypoczynku pozdrawiam
A czy w dalszym ciągu remontują port?

Kilka fotek z marcowego jeszcze Kołobrzegu
1 latarnia
2 morze
3 port
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg latarnia.JPG (34,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg morze.JPG (31,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg port.JPG (40,8 KB, 6 załadowań)
MÓJ BLOG
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-26, 00:30   #210
asSsiek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lukreti Pokaż wiadomość
A czy w dalszym ciągu remontują port?

Kilka fotek z marcowego jeszcze Kołobrzegu
1 latarnia
2 morze
3 port

Dzieki za foto
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości