|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zadania swiadka a zwiazek i postanowienia swiadka
Cytat:
mam nadzięję że ta PMka trafi tutaj i przeczyta co jej przyszły świadek i jego dama sądzą o ich zwiazku.... zachowujecie się za☠☠☠iscie po chamsku... bo się tak nie robi że sie przytakuje bo sie liczy że się rozejdą a jak nie to co? dzień przed weselem powie "nie sory ja nie bede waszym swiadkiem"?
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
To wszystko sie kupy nie trzyma. W jednym watku napisala, ze miala duzo stosunkow bez zabezpieczenia. W innym, ze w zyciu nie urodzi dziecka bo jej Mis ja zostawi itd. Potem, ze jej Mis nie chce dziecka bo mama mu wyperswadowala ten pomysl ze wzgledu na kase.
Jeszcze w innym napisala, ze internet to jej zycie. No i tutaj to chyba prawda Czasem nie chce mi sie wierzyc, ze tacy ludzie chodza po swiecie. W niektorych watkach zali sie na Misia, w innych wychwala w nieboglosy. Nie warto dyskutowac z taka osoba, powinna dostac bana za zasmiecanie forum.
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Wy to się w ogóle nie znacie. Nie Para Młoda jest na weselu ważna a dziewczyna świadka. Ona powinna mieć specjalnie podstawiony samochód, czerwony dywan i powinna być witana pokłonami przy wejściu na salę. Oczywiście orkiestra powinna grać wyłącznie dla niej, a każdy kotlet i makaron w rosole powinien być ułożony w pierwszą literę założycielki wątku. Jej TŻt powinien mieć opłacone buty z ecco ze specjalną cholewką a jego ukochana powinna mieć suknię od dżiordżio armaniego. I niechby ktoś śmiał ich rozdzielić albo zwrócić uwagę- a wtedy autorka wątku wyrwie welon Pannie Młodej i będzie straszyć powieszeniem się na żyrandolu...
Dziewczynko... Ty powinnaś w tym momencie ciągnąć mleko przez butlę bo masz takie pojęcie o życiu jak 2 letnie dziecko. A cała ta afera moim zdaniem rozbija się o to że jesteś najzwyczajniej w świecie zazdrosna o to że nie macie kasy na własne wesele i krew Cie zalewa, że inni mogą sobie na to pozwolić. Bardzo nieładnie z Twojej strony. Życzę tym ludziom, żeby twój TŻt uchronił ich od takiego świadka i swojej diwy bo ich cudowny dzień zamieni się w ogromne piekło. Amen,
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przerażające to jest..... Na prawdę jak Ty pójdziesz kiedyś do pracy, to będziecie mieli dla siebie malutko czasu, będzie bywało tak,że tylko wieczorem przed snem ... Ty chyba tego nie przeżyjesz. Umrzesz z rozpaczy, bo nie mogłaś się z nim przejść "na miasto" ..... Dorosłe życie polega na tym,że często i gęsto trzeba wyjść samemu, aby coś załatwić. Dzieciństwo minęło. Wyprowadziłaś się do faceta, żyjecie razem , mieszkacie, uprawiacie seks itd. to zacznij zachowywać się jak kobieta, a nie podlotka.
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Się rozpędziłam
|
#187 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no ale ja na to zgody nie wyrazam, mam takie prawo? kto jest wazniejszy - dziewczyna z ktora mieszkam i nie chce jej przykrosci zrobic czy funkcje swiadka w tym momencie? bo jesli bedziemy rozdzieleni to poprostu wroce do domu bo na co komu polowka bez polowki? to jest brak szacunku do nas [quotw]Młody na pewno wybierze kogoś wartościowego na świadka, bez rozwydrzonej, egoistycznej i rozhisteryzowanej panienki u jego boku. [/quote] no to raczej bede odwrotnie myslec, ze liczy jest ich krolewie a nie to ze ktos sie zle bawi kicia, jest ponad rok czasu duzo rzeczy sie zmienia, szczegolnie ze on cos obiecuje, chwali sie czyms a siedzy caly czas na tym samym moze sobie sale zarezerwowali ale zawsze slub mozna odwolac i na pewno beda tematy i ja wyraze swoje zdanie mojemu a on ma to przekazac na co sie zgadza jego swiadek. nie musze im slubu zazdroscic bo my go nie chcemy i moze do niego w ogole nie dojdzie bo moj nie dojrzeje do oswiadczyn, poza tym wole gdzies pojechac a nie zeby sie wiesniactwo zapijalo Edytowane przez agusiamyszka Czas edycji: 2012-05-14 o 19:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kicia, jest ponad rok czasu duzo rzeczy sie zmienia, szczegolnie ze on cos obiecuje, chwali sie czyms a siedzy caly czas na tym samym moze sobie sale zarezerwowali ale zawsze slub mozna odwolac i na pewno beda tematy i ja wyraze swoje zdanie mojemu a on ma to przekazac na co sie zgadza jego swiadek. nie musze im slubu zazdroscic bo my go nie chcemy i moze do niego w ogole nie dojdzie bo moj nie dojrzeje do oswiadczyn, poza tym wole gdzies pojechac a nie zeby sie wiesniactwo zapijalo[/QUOTE] nie masz prawa decydować o czyimś życiu. Masz rację codziennie cos się zmienia. Może twój facet w końcu uświadomi sobie jakim bezczelnym potworem jesteś i zakończy ten chory zwiazek |
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
ja chcialam temat zamknac bo uslyszalam opinie, moze dla was swiadkowanie to nie jest jakies ponizenie, ale jestem proszona z facetem na wesele i oczekuje zabawy a nie uslugiwania krolestwu z jego strony a ja mam sie podporzadkowywac bo ja pieskiem nie jestem, a moj z zadna nie bedzie tanczyl pod dyktando - no z panna mloda to moze, ale reszta nieet
przekaze mu te slowa ze jestem bezczelnym potworem (jak to brzmi) .. odpowiedzial ...eee.. i wrocil do gazety nie mam prawa decydowac o czyims zyciu ale mam prawo decydowac co mojemu zwiazku zlozy a co nie. poza tym pisalam o swoim weselu bo moj by sie puknal w glowe jakby miala byc orkiestra disco- wies, i ja mialabym chlanie fundowac bo wypada. mamy inaczej w glowie poukladane Edytowane przez agusiamyszka Czas edycji: 2012-05-14 o 19:28 |
|
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kicia, jest ponad rok czasu duzo rzeczy sie zmienia, szczegolnie ze on cos obiecuje, chwali sie czyms a siedzy caly czas na tym samym moze sobie sale zarezerwowali ale zawsze slub mozna odwolac i na pewno beda tematy i ja wyraze swoje zdanie mojemu a on ma to przekazac na co sie zgadza jego swiadek. nie musze im slubu zazdroscic bo my go nie chcemy i moze do niego w ogole nie dojdzie bo moj nie dojrzeje do oswiadczyn, poza tym wole gdzies pojechac a nie zeby sie wiesniactwo zapijalo[/QUOTE] W momencie kiedy zgodzil się byc świadkiem to jego zasranym obowiązkiem jest wypełniać wszelkie obowiązki jakie ma świadek. I czy to się Tobie podoba czy nie do tych obowiązków należą: być przy Panu młodym, roznosic alkohol, pomagać zabawiać gości i wiele, wiele innych. W tym momencie Ty schodzisz na drugi plan. Uważasz,że to brak szacunku, a w takim razie jak nazwiesz to co Ty robisz?! I po co cały czas piszesz,że ten ślub się i tak nie odbędzie? Został tylko rok. Para Młoda planuje, rozsyła zaproszenia a więc ślub będzie. Naprawdę nie wiem czemuś się tak na ten argument uparła.
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Cię Audrey
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Mozna. Ale to wszystko zestawione ze sobą oznacza,że albo jesteś tępa, albo jesteś chora psychicznie, albo jesteś trollem. (niepotrzebne skreślić)
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do ciebie nie dociera NIC ! Najlepiej będzie zamknąć ten wątek. Nie rozumiem, po co go założyłaś, skoro racja jest jedna jedyna - twoja. Albo nie, nie zamykajcie go, bo można się pośmiać po ciężkim dniu
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i super, widać fajni z Was ludzie ))))Ja z kolei poszłam na panieński koleżanki mojego TŻ gdzie znałam............. Przyszłą PM ! Heh. A później doszły 2 koleżanki od nich z pracy. A całej reszty nie widziałam nigdy wcześniej na oczy. A było ich z 15 lasek. Bawiłam się super, wygadałam co nie miara ) I to z tymi, które dopiero poznałam.Można? Można.
|
|
#197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kicia, jest ponad rok czasu duzo rzeczy sie zmienia, szczegolnie ze on cos obiecuje, chwali sie czyms a siedzy caly czas na tym samym moze sobie sale zarezerwowali ale zawsze slub mozna odwolac i na pewno beda tematy i ja wyraze swoje zdanie mojemu a on ma to przekazac na co sie zgadza jego swiadek. nie musze im slubu zazdroscic bo my go nie chcemy i moze do niego w ogole nie dojdzie bo moj nie dojrzeje do oswiadczyn, poza tym wole gdzies pojechac a nie zeby sie wiesniactwo zapijalo[/QUOTE] w momencie czyjegos slubu jednak para mloda jest wazniejsza. moj TZ bez bycia swiadkiem tylko poproszony o cykanie fot co jakis czas wstal i to robil. a ja siedzialam sobie skopojnie zarowno w kosciele jak i na weselu. bo to ich najwazniejszy dzien w zyciu, ty swojego TZ bedziesz miala do konca zycia a swiadkiem na ich slubie mozna byc tylko raz. co z tego ze nie wyjechal i sie nie wyprowadzil? skoro sie oswiadczyl i zapraszaja was na slub to znaczy ze sa tego pewni. cieszcie sie ich szczesciem a nie mnozcie problemy |
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My road. My life. My dream. Edytowane przez lady17 Czas edycji: 2012-05-14 o 19:31 |
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
A mnie się wydaje Kochane Wizażanki, że autorka nie ma tak naprawdę żadnego partnera- o przepraszam- Towarzysza życiowego.
I skoro internet to całe jej życie to właśnie sobie to życie- wyobraża i opisuje ku naszej radości na forum. pogratulować wyobraźni![]() Wybaczcie ale nie wierze, po prostu nie wierze, że jakikolwiek facet z co najmniej mózgiem wielkości orzeszka byłby z taką osobą dłużej niż 5 minut! No bosze! każda, żyjąca-czująca istota ma instynkt samozachowawczy
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko wątku, mam dla Ciebie radę. Zamiast obrączek kupcie sobie kajdanki bo jak na waszym weselu któraś z panien zechce z nim zatańczyć to będziesz musiała wrócić do domu...
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-05-14 o 19:46 |
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Autorko, ty masz chyba jakies spaczone spojrzenie na związek... No ale cóż, jak ja to mówię, każdy ma swoje - nic mi do tego :PJedynie radzę, żeby nie tylko twój TŻ zrezygnował z funkcji świadka, ale żebyście w ogóle nie szli na to wesele, bo tak jak już dziewczyny wielokrotnie pisały, ten dzień pochłania wiele energii, wiele przygotowań itp, itd, a wy swoimi fochami tylko zniszczycie młodym całą radość. I jeszcze tylko tak w ramach dygresji (też to już któraś z nas napisała) - dziś ślub planuje się nawet 2 lata do przodu, czego dowodem jest nasz wątek pm2014 )) I jakoś żadna z nas tam nie myśli, że do tego czasu się rozstaniemy czy cokolwiek... Co to w ogóle za fatalistyczne myślenie... Wiadomo, różne rzeczy się zdarzają, ale idąc takim tropem to pewnie, najlepiej w ogóle nic nie planować, siedzieć zamkniętym w domu i nie wypuszczać partnera gdziekolwiek ani na chwilę samego, bo jeszcze się rzuci na inną. Ale skoro on ma takie podejście, że wszystko jest nietrwałe to nawet się tobie nie dziwię. Pytanie po co ci taki 'niepewny' partner, którego musisz pilnować na każdym kroku.---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kuku lov ju tu ;* mówiłam Ci przecież
|
|
#206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taaa najlepiej to go uwiąż łańcuchem do kaloryfera wtedy na pewno Ci nie ucieknie.... No chyba że zjawi się jakaś niewiasta i go perfidnie wykorzysta Może mówić że nie ma ochoty na uczestniczeniu w wieczorze kawalerskim, na ślubie, na to że nie ruszy się nigdzie bez Ciebie jeśli sobie go tak wytresowałaś... Jestem pewna na miliard % że prędzej czy później ucieknie od Ciebie z jakąś ,,ladacznicą'' Edit: na wszystkich weselach na jakich byłam nie zauważyłam żeby świadkowie usługiwali młodej parze czy reszcie gości, wręcz przeciwnie bawili się tak jak reszta zaproszonych... Edytowane przez Milka199 Czas edycji: 2012-05-14 o 20:23 |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Sikam
A Ty go przypadkiem nie bijesz? Bo jeszcze tylko tego brakuje, a chyba żaden facet nie zgadza się na takie życie bez przymusu ![]() Cytat:
Padłam ![]() :rotf l:Trudne sprawy i dlaczego ja w jednym. |
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w innym watku napisala, ze On raz probowal ja uderzyc, takze...
|
|
|
|
|
#210 |
|
BAN stały
|
Mój facet sam przyznał rację że nie chce abym sama jeździła a on z młodymi albo on mnie zostawiał na sali bo jadą na zdjęcia. I z nikim nie chce tańczyć poza mną więc odmówi że nie nadaje się na ta rolę poprostu. On sam nie wie czy chciałby iść na gościa. Kolega nie odbierał. A już było by po sprawie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

Czasem nie chce mi sie wierzyc, ze tacy ludzie chodza po swiecie. W niektorych watkach zali sie na Misia, w innych wychwala w nieboglosy. Nie warto dyskutowac z taka osoba, powinna dostac bana za zasmiecanie forum.

pogratulować wyobraźni
Może mówić że nie ma ochoty na uczestniczeniu w wieczorze kawalerskim, na ślubie, na to że nie ruszy się nigdzie bez Ciebie jeśli sobie go tak wytresowałaś... Jestem pewna na miliard % że prędzej czy później ucieknie od Ciebie z jakąś ,,ladacznicą''