|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() ![]() my wybieramy sie z tz do kina na Dyktatora, pośmiać trochę. ![]() teraz czekam na wyniki egzaminu, facet tak ocenia, że wątpię czy zdam ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-05-19 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Jak będę tak jeść jak w tym 2 trymestrze to będę wielkim balonem,zjem i za 5 minut znów jestem głodna.
Teraz idę do wanny na spa,muszę wydepilować nóżki bo jutro ma być śliczna pogoda a ja chcę założyć sukienkę. Jeszcze 2 godziny i mężyk wróci z pracy,tak sie cieszę ![]() Zrobię mu koktajl z truskawek,uwielbia tak jak ja i Zuzia ![]()
#183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pytanie do doświadczonych mamuś, których dzieci wyrosły już z pierwszych łóżeczek: Jakie teraz wybrałyście na długość. Pytam też ze względu na mojego brata, który urządza pokój synkowi ![]()
![]() |
#184 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
witam się sobotnio
![]() dziecko sprzedane do dziadków, mąż z kolegami szykuje się na mecz a ja mam wolny sobotni wieczór ![]() piękny tytuł naszego wątku i widzę, że tempa nie zwalniacie .... ja to chyba będę na bieżąco gdzieś w sierpniu , bo póki pracuję to nie ma opcji ![]() idę leniuchować, tak po prostu, bo nie wiem kiedy ostatni raz miałam tą przyjemność ![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Aga_ton wanienkę brałam tą właśnie za 19,90, jest po prostu plastikowa
![]() Jak na mój gust ta, którą kupiłam jest wystarczająca Dobrze, że Weronika się odezwała, pozdrowienia dla nich dwojga Pospałam sobie, zjadłam kolację i jeszcze bym coś wszamała, więc Marta nie jesteś sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Łóżeczko śliczne
![]() Marta ja też powoli zacynam byc cały czas głodna ![]()
#188 |
Wtajemniczenie
|
mi sie wanienka ta podoba , choc tz oczywiscie z puchatkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
ja na dzisiaj zmykam
Dobrej nocki kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
No cześć
![]() wpadłam tylko na chwilę, padam na ryjek. Dopiero co wróciłam do domu, a siedziałam na zajęciach od 8:00! Jeszcze babsztyl jeden nie chciał mi dać zaliczenia, na serio przyczepiła się do mnie od początku choć widziała że jestem najsłabsza w grupie. Jeszcze złośliwe komentarze sadziła :/ Muszę się spakować bo jutro o 5 rano mam wyjazd czyli wstać muszę o 4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor
![]() wrocilam z kina ![]() Masakra jaki piekny wzruszajacy film. Jesli nie bylyscie jeszcze to naprawde polecam!! Ryczalam jak bobr w tym kinie i pewnie nie ja jedna ![]() ogolnie jestem padnieta jakos dzis..chyba mi to sprzatanie teraz wychodzi dopiero ![]() ![]() ![]() lidka poszalalas z tymi zakupami szok! jeny naprawde musze zaczac robic jakas liste i kupowac cos bo czuje sie tu nieswojo z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jejku mi też podoba się tam wanienka z Kubusiem ale to fakt przepłaca się bo podwójnie się płaci za plastik i za wizerunek ehhh ... ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Colds proszę dopisz nam naszej niuni imię Adrianna ![]()
#193 | |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
![]() no dzisiaaj dzień Nam minal slonecznie ![]() ![]() Od jutra bedzie mnie wiecej,skonczylo sie dobre ![]() widzę,że porządki są na pierwszej stronie i bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() na liscie moim zdaniem powinny byc te co znamy i co sie udzielaja dosc regularnie ![]() sojka dziękuje za haslo kochana ![]() Aa teraz zmykam pod prysznic i spac ![]() co do pokoiku to my mamy dwu pokojowe mieszkanko i jesli nie zdecydujemy sie w koncu na zmiane to dzieci beda mialy wspolny pokoik i nie wiem czy to dobrry pomysl ![]() ![]() dobranoc dziewczynki moje kochane na dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
właśnie ... co do porządków na naszej liście, ja też uważam że nie powinno sie nikogo przymuszać czy poszukiwać ... jeżeli ktoś źle się czuje w naszym towarzystwie i nie udziela się to przecież jest wybór danej osoby ... a na liście powinny być uczestniczące mamusie
![]() ![]()
#195 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapytaj koniecznie i napisz co powie ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to przebrałam ciuchy,które miałam od siostry tż dla synka i które czekały do następnego dzidziusia,ale teraz jak obie jesteśmy w ciąży i terminy nam się prawie nakładają,więc czuję się w obowiązku,by jej zwrócić.I muszę duuuuużo dokupić ![]() Życzę spokojnej nocy i słonecznej niedzieli! Buziaki!Pa!
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooj no własnie wczoraj jak wysłałam to zajarzyłam że już 5000 postów przeszło i miałam na nowy wątek to dać ale padałam na pysk ![]() Pomyślałam że jak nikt nie zajrzy do wieczora to wstawie jeszcze raz tutaj ![]() ![]() Cytat:
Nie obraziłam sie ![]() Tak, ten biały strój taki ładniejszy to mi mama na chrzest kupiła ale do domu go nie zabrałam bo mi nie dała ![]() Powiedziała że dostane potem na prezent więc przypuszczam że po narodzinach malucha ![]() Cytat:
Butelke antykolkową z czujnikiem ciepła 260ml i spioszki już mam a czekałam 4 dni od wpłaty ![]() No i padam już. Nie dam rady siedzieć ![]() Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh no to szkoda,że terminowo się nakładacie ale też czułabym się w obowiązku oddania jej ciuszków
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do wanienki,my taką mamy.Kupiliśmy w biedronce chyba za 25zł jak się nie mylę,a potem patrze w tesco te same po 40 ![]() Może będą latem w biedrze,to jak która chce,niech się wstrzyma z zakupem teraz,ale decyzja Wasza,zeby później nie było na mnie.
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-05-19 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adria urzekła mego męża ... nie ma szans przebicia bo przecież to jego córunia nie? a ja chwilowo jestem tylko jej potrzebna no i jak mu przegadać? ... mi też Aduśka się podoba już się przyzwyczaiłam ![]() ![]() ooo może w biedronce będą jakieś wanienki ![]()
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Zwykle dają je co roku,my kupiliśmy dla synka 2lata temu i nadal lubi się w niej kąpać,bardziej niż w wannie.Mówię mu tylko,że teraz będzie musiał się podzielić z dzidziusiem i najpierw się zmartwił,ale później się zgodził i że on będzie się kąpał po dzidziusiu
![]() Widzę,że Twój tż szalenie zakochany w córuni-słodkie to ![]() Ok,teraz to już uciekam,bo nigdy nie pojdę...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-05-19 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
Konczi bardzo ladne imie wybraliscie, nam tez sie podoba z mezem Adrianna ale ostatecznie wybralismy Iga i tak juz zostanie
![]() zmykam spac dziewuszki, dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj zakochany ... tylko oby mu to zostało po pierwszej nieprzespanej nocy ![]() ![]() jestem pewna, że dasz sobie radę z dzieciaczkami ! Cytat:
niegrzeczna ja na początku też brałam pod uwagę Adrię ale jakoś tak Filip chodził po głowie i Marcysia ale już postanowione przynajmniej na ten moment ![]() dobranoc dziewczynki ![]() ja też uciekam do męża ... spać mi się nie chce ale przy TV pewnie zasnę ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja za chwile schodze z dyżuru i będe wypoczywać cały dzień. PIękna pogoda jest więc może się gdzieś wybierzemy ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry niedzielnie!
Pogoda dziś piękna, mąż do naszej wspólnej pracy pojechał a mi się nie chciało, bo będzie malował i listwy przypodłogowe montował, to ja mu za bardzo nie pomogę przy tym, więc zostałam sobie w domku Dzidzia od rana mi się w brzuchu przewala i turla Miłego dnia dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nie żebym spała tyle czasu hehe ![]() ![]() ![]() mąż rosołek gotuje,a popołudniu pewnie gdzieś wyskoczymy ![]() kurcze mam chyba coś z ciśnieniem,bo od czasu do czasu takie wypieki mi się robiąa na twarzy,jakby mi krew miala do mozgu sie wylać normalnie,,mam gębe jak burak a po chwili przechodzi. A wcale nie jest mi gorąco. Ale jak mierze ciśnienie to mam 100/60 ![]() nie wiem co jest grane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
ja też zmykam trochę poogarniać mieszkanko, bo wczoraj dałam radę łazience i toalecie a na dziś mi została sypialnia i kuchnia
najpierw jednak ogarnę siebie, bo właśnie zjadłam śniadanko w łóżku ![]() a mężul mi dzisiaj zmywarkę przywiezie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
a ja wczorajs ie na srebnym weselichu rodzicow wybawilam ze hej....
co do listyt to dopiszecie mnie?? muminek 88(mama 24 lata) tp.9.11 Edytowane przez muminek88 Czas edycji: 2012-05-20 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() u nas dzisiaj piękna pogoda ... słoneczko świeci ... cieplutko jest ![]() ![]() kraven jak dobrze że już masz za sobą dyżur - dzisiaj będzie pięknie to odpoczniesz ![]() Lidka pięknie że zmywareczka doleci do Ciebie ... samo się będzie zmywać hehee ... Anus nie przepracuj się bo masz dużo odpoczywać, pamiętasz? Mi też się robią takie nie wypieki tylko zaczerwienienia na górnej części policzków jak wstaje tak mam a ciśnienie 100/70 hmm nie wiem co to ma znaczyć ... ale czuje się dość fajnie ![]() muminek .. ![]() myślę co by dzisiaj porobić by się nie zmęczyć tak jak wczoraj, a wczoraj nie robiłam nic tylko u teściów na ogrodzie siedziałam i jadłam ![]() ![]() dzisiaj na obiad ma być rosołek i coś .. ale co ??? ja to bym szczawiową zupkę zjadła ale nie umiem jej gotować, zawsze teściowa ją gotowała .. a dopiero za tydzień u niej będę ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-05-20 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Widzę, że jestem na liście mam poszukiwanych zatem melduję się!
Tak jak pisałam wcześniej spodziewamy się dziewczynki. Nasza córeczka będzie nosiła imię Zosia. Na drugie Elżbieta po babci. Można uzupełnić na pierwszej ![]() W środę mamy kolejną wizytę u gin. Teraz jesteśmy w 26 tygodniu ![]() Tak ewoluuje domek Zosi Zdjęcie 1 17 tydzień Zdjęcie 2 19 tydzień Zdjęcie 3 21 tydzień Zdjęcie 4 24 tydzień Zdjęcie 5 26 tydzień Zdjęcie 6 26 tydzień brzuś " na golasa" Edytowane przez alfabia Czas edycji: 2012-05-20 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Zadomowienie
|
hej mamusie; u nas dzisiaj ma byc 27 stopni a pod oknem od 8 jakis maraton i gwizdaja i krzycza ze spac nie moge. i slonce wali po oknach. tak wiec wastalam.
Cytat:
i jaka butelke Tomme Tippee kupilas ta dla noworotkow 0+ ? bo wiem ze oni maja tak srednio na co 3 miesiace. to trzeba wymieniac cala butelke czy tylko smoczek sie da ? Cytat:
i do ktorego miesiaca da sie kapac w tym malucha?
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.