![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w upalnym maju...
to ja zaglądać będę
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
nuic
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
krem Weleda Intense Hydration - nowy.
coś u mnie?
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
witaj kochana, wlasnie pisze pw
![]() ![]()
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
To co mi się najbardziej podobało to już gdzieś poleciało. A w jakiej cenie jest ten zestaw YSL w M?
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
kochana a masz jakies podklady?chetnie bym sobie cos nowego potestowala
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Wszystko mnie interesuje ![]() Podkladem jestem zaintrygowana ale ciekawi mnie ktory to jest dokladnie wiec poprosze o nazwe ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Ja sobie go jutro zmacam, bo mam wrazenie ,ze bedzie za jasny ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Zima odcienie bezu, latem "honey" uzywam Everlastingu Clarinsa, Lubie mocne krycie, tzn nie lubie ale nie mam wyjscia-musze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() byłaś zainteresowana u mnie Tresor in Love: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=635520 i jakby był dostępny podkład Illamasqui to ja bym go z chęcią przygarnęła ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35752240]Illa wolna. Podklad nie jest nieuzywany - uzyty byl raz. Otwarty w zeszly wtorek.[/QUOTE] myślisz, że będzie dobra dla suchej cery? tzn może podkreślać suche skórki? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- to byłabym chętna na niego ![]() a z wkłądów mac masz tylko te co w wątku? ![]()
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
interesowałyby mnie w takim razie oba cienie jeszcze
- MAC Fresh Approach - wklad, testowany. - MAC Love Lace - limitowany cien z kolekcji Love Lace, testowany. tylko nie wiem czy tak by było ok ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- super ![]() ![]() ubytek perfum to wg mnie poniżej 5ml raczej, kartonik jest, ale jego górna część jest oberwana
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie przegladam Twoje cacka i sie zastanawiam.Czekam rowniez na odpowiedz od kilku osob wiec chyba to sie przeciagnie do jutra jednak. Wytrzymasz w niepewnosci
![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
To ta maska do twarzy?Mozesz cos wiecej na jej temat powiedziec?Moze jakiegos linka podrzucic
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Zaintrygowala mnie ta maska ale mysle,ze skoro lepiej stosowac ja razem z peelingiem to chyba zrezygnuje ![]() ![]()
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
zaczytałam się o meteorytach
![]() a ten mac to prasowaniec czy sypki? terracotty jakoś się boję ![]()
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zerknelam jeszcze raz i zainteresowal mnie zapach Cool Game. Piszesz, ze nowy. Folia ma? Na prezent sie nada? Oprocz zapachu jeszcze mnie balsam VS zainteresowal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
ciężko mi się teraz zdecydować
![]() ![]() ![]() ![]() meteorytki mają ubytek? i możesz napisać jakiego pędzla używasz, żeby nie były takie brokatowe? ![]()
![]() |
#206 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Hej nie folii nie ma na prezent sie mysle nadaje ale to tylko moje zdanie. Wiesz teraz pomyslalam one chyba byly bez folii (superfarm) bo na nich chyba jest jeszcze cena(ale musze sie jutro jak cos upewnic)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
ok, ale jak limitowany to pewnie go już nie dostane
![]() ![]() do brwi aż tak bardzo nie potrzebuję, ale poczytam jeszcze jutro więcej o nim ![]()
![]() |
#209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;35764674]Coś u mnie?[/QUOTE] Wstepnie Chubby stick i rozswietlacz Becca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
przepraszam, że tyle czekasz, ale biję się z myślami cały czas
![]() co do meteorków mogłabym dobrać za Chanel? bo same to jednak nieco mało, a np z Inką to już za dużo chyba.... coś Ci sie jeszcze podob u mnie czy już nic? ew co mogłabym zaproponować na wyrównanie? Terra też jest nowa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.