|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ - Love&Luck, MaDame, Mademoiselle, Tresor :)
NIEAKTUALNE!
Witam ![]() mam na wymiankę kilka zapachów i z chęcią przyjmę za nie: wkłady Mac (w nieco mniejszym stopniu również inne kosmetyki mac), serum Clarins Hydra Quench... to tak najbardziej na pewno nie chce innych perfum ew chyba tylko Shalimar Parfum Initial L'eau by mnie skusił![]() nie interesują mnie ubrania, avon, oriflame jeszcze mazidła do włosów mnie troche interesują też i ew nowy tusz Benefit They're real i zastanowię się nad High Beam ![]() Dokładka 17.08 Illamasqua Light Liquid Foundation, odcień 115, 30ml, testowany Mac Submarine, wkład zdepotowany (tylko za inny wkład) Dokładka 12.08 Flower By Kenzo Essentielle 75ml z ubytkiem ok 5ml 1. Lancome Tresor in Love edp, 75ml (38G705) z wymiany - Jamestown 2. JPG MaDame edt, 30ml (QNC07 X) 3. Chanel Coo Mademoiselle edp tester z nasadką zamiast korka, 100ml (1901) 4. Ed Hardy by Christian Audiger, Love&Luck edp 100ml (C0120) 5. Burberry Brit Red edp 30ml(6B167C)z wymiany podane są pojemności wyjściowe, ubytki mam nadzieję, że widać na zdjęciach zapraszam
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2012-10-14 o 15:53 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ - Love&Luck, MaDame, Mademoiselle, Tresor :)
cos u mnie?
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie Chanel
Zapraszam do mnie
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
cos za Chanel Coo Mademoiselle ?
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Coco M
oddam duzo ....
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Tresora albo Coco Mademoiselle?
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny za propozycje, ale niestety nic nie znalazłam dla siebie
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
hmm... zastanawiam się nad Clarinsem Twoim, ale obawiam się, że będzie za lekki dla mnie
jednak pomyślę jeszcze i odezwę się u Cebie gdyby co[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;35742462]Chetnie przygarne Tresorka.[/QUOTE] przykro mi, ale nic nie wyszukałam u Ciebie, pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- dziękuję, ale nic u Was nie wyszukałam ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- niestety nic, pozdrawiam masz dużo fajnych rzeczy, ale niestety nic z mi potrzebnych Pozdrawiam
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli moge cos zasugerowac to wlasnie oddaje go ,bo jest za ciezki jak dla mnie.Mam tlusta cere i kupujac ten krem liczylam na to ,ze bedzie bardzo lekki ale mi nie odpowiada.Mam tez serum i mimo roznej konsystencji to okreslilabym dzialanie na identyczne, oba produkty nie wnikaja natychmiastowo w skore ale pozostawiaja na niej delikatny film ochronny(chodzi o to,ze nie pozostawiaja skory suchej, matowej ale nawilzona).Mimo,ze kosmetyk jest okreslony jako zel-krem to raczej konsystencje okreslilabym jako kremowa,zele maja to do siebie ze szybko wchlaniaja w skore
![]() To tak gwoli wyjasnienia
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2012-08-07 o 17:18 |
|
|
|
#18 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;35744220]Coś u mnie za Tresora albo Coco Mademoiselle?[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome Tresor in Love edp, 75ml (38G705) z wymiany
coś u mnie? |
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
3. Chanel Coo Mademoiselle edp tester z nasadką zamiast korka, 100ml (1901) ? |
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Mademoiselle?
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
serum niestety na wykonczeniu wiec nawet nie ma sie czym dzielic
z Clarinsa moge jeszcze samoopalaczem i po opalaniu lotionem z drobinkami kusic ) chyba,ze Eau des Jardins Cie interesuje(mam flache i balsam nowy)
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda ze nic nie widzisz
poza watkiem mam sporo kolorowki min roze diora,cienie itd
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a miałabyś co dołożyć do kremu Clarins i np maseczki Black head? ![]() perfumy fajne i lubię nawet, ale ja nie chce mieć już więcej nie proponuj mi ich ponownie proszę, bo się boję
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ew chyba tylko Shalimar Parfum Initial L'eau by mnie skusił
zapraszam

jednak pomyślę jeszcze i odezwę się u Cebie gdyby co

poza watkiem mam sporo kolorowki min roze diora,cienie itd