|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
hej ho u mnie dziś
sn- 3 kromki pieczywa chrupkiego + 2 jajka obiad- byłam w restauracji, zestaw surówek + filet z pstrąga(niestety panierowany) przek- ide na urodziny, wiec chyba ciastko;/ kolacja -wiesniak ![]() kolega stwierdził ze to ja http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1339060084
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Choco masakra ale masz ładną figurę już !!!
ja też mam 17 lat jeszcze, w sierpniu bd mieć 18 ![]() Ja po wczorajszym obżarstwie mam 63,1kg :/ ale dzisiaj juz dietetycznie ![]() 7:00 - Just fity z mlekiem o otrębami 10:00 - kawa zbozowa z mlekiem i słodzikiem i połowa batonika musli 13:00 - pół woreczka ryżu z kilkoma kawałkami kurczaka i warzywami na patelni z oliwą. Pół woreczka ryżu białego ma 175 kcal ;O nie tak dużo, jak dorzucimy warzywa to super obiad wychodzi i mnie osobiście bardzo smakuje ![]() 0 16 wypije jeszcze kawke rozpuszczalną z mlekiem i słodzikiem i zjem jabłko a wieczorem o 19 zjem coś bialkowego mam nadzieje ze do konca dnia nie nagrzesze niczym ... :P
Edytowane przez klausss Czas edycji: 2012-06-07 o 13:21 |
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
aguniaaaaa041986 masz śliczne oczy!!!! ja zawsze chcialam miec niemieskie
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mielnus dziekuje
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale juz 22
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
hahah to w sierpniu robimy dżampreze
ja mam 30 urodziny dopiero odprawiam tylko dla rodziny w restauracji, dla znajomych jakos nie bede chyba robić, mam niewielkie grono najbliższych znajomych, z innymi widuje sie bardzo rzadko i sa to takie znajomosci "koleżanka koleżanki, kolega kolegi" wiec to sie nie liczy może zrobie jakieś ognisko, albo zaprosze ich na pizze i piwko, zeby tylko spedzic ze sobą czas jakos ![]() Teraz moj rocznik same osiemnastki odprawia i masakra ile kasy na to schodzi ! jeszcze mnie denerwuje jak kolezanki mowia, ze przynajmniej 50 zl musze dac, a ciekawe z kąd ja to mam brać, jeszcze jak na jedną impreze zostalam zaproszona przez dwie dziewczyny ktore odprawialy razem to kazdej z osobna trzeba bylo cos dac i co 100 mam dac? to bym musiala dwa miesiace kieszonkowe odkładać ;/ dałam im po 30, uwazam ze nie pieniadze sa najwazniejsze.
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie jak do tej pory:
I. 1,5 kromki chleba z białym serem, rzodkiewką, pomidorem i szczypiorkiem, zielona herbata II. 1 łyżeczka sera białego, szczypiorek, pomidor, rzodkiew i 1/2 jajka III. Miska zupy kalafiorowej, 1 ziemniak, młoda kapusta z pomidorami, pierś z kurczaka
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam w sierpniu urodziny
ale 23 Cocktail mam 5 dni po Tobie ![]() A my już wróciliśmy ale się objadłam, babcia Tż zrobiła rolady jeszcze tyle we mnie wpychała, że mało nie pęknę teraz ![]() Choco super masz figurkę ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Klaus a nie lepiej na urodziny koleżance kupić jakąś drobnostkę? Czy coś śmiesznego teraz duży wybór jest albo flaszkę wódki
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Hej
czy moglabym do was dolaczyc? bardzo potrzebuje motywacji. chcialabym troche schudnac, przy czym nie zamierzam sie wazyc(mysle ze sama najlepiej wyczuje kiedy zakonczyc odchudzanie poza tym nie mam wagi) aaaa i bede spozywac nieco wiecej niz te 1000 kcal, poniewaz codziennie cwicze astange joge...a tak to pewnie nie dalabym rady
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
MyNameIs moim zdaniem super prezent
ja za winem nie przepadam, ale jakaś wódeczka smakowa czy likier Zoska ja szampon Stapiz zamawiałam na allegro
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
ja ta w ogóle urodziny końcem grudnia
![]() spadam na tenisa
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Choco mój Tż tez ma końcem grudnia uro
![]() Miłego grania
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeeń Dobryy
![]() Ja dopiero melduje sie w nowym wątku , boże dziewczyny ale WY tu piszecie![]() kiedy WY macie na to czas ![]()
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
jednak tż stwierdził, że nie chce mu się grać ale przeszliśmy się
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
i mi nie wyszło... dzisiejszy dzien to totalna klapa... ma doła
Ide się powiesić
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj też zjadłam ciasto ale to w ramach czegoś słodkiego bo codziennie sobie na coś pozwalam. Po południu wpadła cieniutka kiełbaska z grilla także dzisiaj koniec z jedzeniem. Na kolacje zjem pomarańcze Ja poćwiczyłam brzuch ide sie wykąpac
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie ćwiczenia robisz??
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie grill
wypiłam dwa redsy cytrusowe do tego zjadłam udko z kury i pół małego schabowego ( dosłownie na 3 gryzy ) nie jadłam chleba, żeby się nie napchać ![]() Aaa i wcześniej zjadłam truskaweczki prosto z działki ale były pyszniutkie
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
JEzuuu zamarzam!!!! dziewczyny jak mi zimno! trzęsę się cała! normalnie szok, żeby w czerwcu tak marznąć!!!!
niby na dworze 18 stopni jest ale w domu to taka kosta że załamać się można :/ Byłam u teściów cały dzień najadłam się bigosu z młodej kapustki i ciasta z truskawkami pychaaaa! Teściu kupił sobie nowy telewizor i dumny jak paw chodzi hahaha ciągle siedzi i ogląda wszystkie seriale śmiesznie to wygląda jak tak się cieszy przełaczając kanały Wrzucę Wam dwa zdjęcia moje synuś mi dzisiaj zrobił Z tym, że jedno wrzucę tutaj a drugie wrzucę do albumu także możecie sobie luknąc DSC_0108.jpg
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Przed chwilą mój chlopak ode mnie poszedł, ostatnio ciagle sie sprzeczalismy o jakies głupoty, a dzis bylo fajnie
niestety znowu tak krótko, moi rodzice pozwalaja mi na spotkania max 3 godzinne i to najlepiej raz w tygodniu ![]() W ogole od początku jak czytam nasze forum to sie zastanawialam dlaczego Wy na określenie swoich facetów mówicie Tż jedyne co przychodzi mi do glowy to Twój mąż pierwsza i ostatnia literka hehe ale nie wiem czy to o to chodzi ![]() A godzine temu zjadłam fantazje z truskawkami i dosypałam do tego otręby, wiec mysle ze kolacja okej, potem najwyzej dopije dwa lyki mleka zebym nie miala skurczow żołądka bo nie wiem o ktorej pojde spać ![]() Monia super zdjęcie, wyglądasz extra !!! jak ja marze o takich nogach, normalnie bylabym najszczesliwszym czlowiekiem na świecie
wzrost 165cm * było 68 kg * jest 61 kg * bedzie 47/48 kg Edytowane przez klausss Czas edycji: 2012-06-07 o 21:18 |
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klausss Nie przejmuj sie jak miałam 17 lat to rodzice też mi marudzili jak sie spotykałam z ,,bylym'' chłopakiem( bo ciezko to zwiazkiem było nazwac). To norma musza sie przyzmyczaić że ich córka już dorasta. Teraz mojego obecnego tż mama bardzo lubi także nie mam żadnych problemów No ale jak wiek robi swoje ![]() Tż-towarzysz życia Monia a Ty jak zwykle laseczka na zdjęciach
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-07 o 21:23 |
||
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoras z Was jakis czas temu wspomniala cos o płukankach rozjasniajacych
![]() Chcialabym zeby ktos mi przyblizył tą kwestie ![]() Niestety nie moge sie dokopac do tego postu, ostatnio ogolnie ciezko mi sie przebic przez watek stad moja niska frekwencja tutaj
|
|
|
|
#204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty to ranny ptaszek widze? ![]() ooo fajnie, że prawko robisz! niema to jak samemu później sobie wsiąść do samochodu i pojechać tam gdzie trzeba a nie się tłuc autobusami czy prosić kogoś o podwiezienie. Ja mam prawko 6 lat już i strasznie mi się przydaje. Smartem fajnie się jeździ bo on malutki jest więc dobrze na początek takim malenstwem uczyć się jeździć w Niemczech gdzie mieszka mój mąż i my za miesiąc tez tam będziemy mieszkac to wszystkie kobiety smartami jeżdzą! normalnie co drugi samochód to smart Fajne są ale ja się bezpieczniej czuję w większych samochodach Cytat:
hehehe Teraz możesz wszystko w moich trzech albumach obejrzeć także nie będziesz już musiała dysku sobie zaśmiecać moimi fotami ![]() Cytat:
no to za rok rozmyślę założenie aparatu Ja miałam tez lekko przypiłowane zęby przednie i teraz o wiele lepiej wyglądają tylko że są wysunięte całą szczęką do przodu :/ No koniecznie pokaż nam zdjęcia! ciekawa jestem efektu Cytat:
jak zwykle zresztą :P Jak ja w Niemczech bez nich przeżyję????????????????? Strasznie drożeją jak wszystko zresztą ale te płatki to na prawdę podrożały ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- eeh :/ taka pogoda dobijająca :/ mamy czerwiec a zimno jak w październiku :/ wszyscy narzekają że się kiepsko czują przez tą pogodę.
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to moim zdaniem wszystko było ustawione.... o tym Brajanie wszyscy ( Piróg i reszta) ciągle gadali że to najlepszy tancerz siódmej edycji, że on na pewno wygra itd... tak gadali jakby wiedzieli że on wygra. A o Ani tego nie mówili aż tak. A moim zdaniem ona lepiej od Brajana tańczy i ma dopiero 16 lat! Zdjęcia mi synek zrobił i wrzuciłam już włoski wyprostowałam dzisiaj No Ty lepiej nie prostuj bo znowu w nałóg wpadniesz ![]() Ja próbowałam juz kiedyś te Fitella i mi nie smakowały tak jak Just Fity.
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Monia przed chwilką obejżałam sobie te twoje fotki z sesji zdjęciowej i normalnie omało co z krzesła nie spadłam, te spodnie takie skórzane, za☠☠☠iscie na tobie leżą
ja też bym takie chciala, ale narazie nie bede wyglądala w tym dobrze, może kiedys ;D Mój chlopak ma taka znajomą ktora jest fotografem i chce nam zrobić sesje zdjęciową ale ja sie wstydze, chcialabym najpierw schudnąc jak chcesz to możemy ci z dziewczynami na zmiane wysyłać just fity do niemiec haha bo w przeciwnym wypadku to ja nie wiem jak Ty tam przezyjesz bez nich ![]() a Ty masz już takie długie wlosy :O masakra ! ja nosze doczepiane pasma i też mam takie dlugie, ale bede teraz kupować nowe dłuższe jeszcze bo tamte mają już rok i są brzydkie. A swoje wlosy prostuje co 3 dzien i nie mam ani jednej rozdwojonej koncowki a u fryzjera bylam w polowie listopada poprzedniego roku ;d
wzrost 165cm * było 68 kg * jest 61 kg * bedzie 47/48 kg Edytowane przez klausss Czas edycji: 2012-06-07 o 21:40 |
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwię się że Cie to zniechęciło, ale mogłaś im coś napisać to byśmy wtedy pewnie wszystkie zobaczyły i Cie wsparły. Nie jesteś przewrażliwiona bo ja bym sie też wkurzyła. Teraz nic Cie takiego tutaj nie spotka, nie martw się ojjj automatyczne skrzynie biegów są super!!! Ja powiedziałam dla męża że następny samochód ma kupić z automatem właśnie
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
każde Twoje zdjęcie jest za☠☠☠iste ! Bozia Cie obdarowała uroda!! ![]()
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak napisały, a ja tez tak nie chcialam Wam psuc atomosfery na wątku jakąś niepotrzebną dyskusją, bylo minęlo teraz Was juz tak nie zostawie bo ja czuje w Was takie oparcie, może to jest dziwne ale nie bałabym się wam zwierzyc i ciesze sie ze moge tu tak opowiedzieć o swoim dniu itd tak samo uwielbiam czytac wasze posty w ktorych opisujecie co robilyscie. Ja jestem z Wami od początku prawie i sie zżyłam już troche a ta skrzynia biegów to jest półautomat, czyli tam nie ma sprzęgła, a biegi są tylko takie ze taką kulke przesuwa sie albo do przodu ( wtedy dodajemy bieg) albo do tyłu (wtedy ujmujemy) i na ekraniku widać kiedy należy dodać bieg. A w calkowitym automacie to jest tak że biegi same sie zmieniają, ty tylko kierujesz kierownicą i przyciskasz gaz lub hamulec ale takie auta są chyba strasznie drogie...ja tez czesto jeżdzę do niemiec i tam faktycznie bardzo dużo smartów, a moj tata mówi że to jest właśnie takie "babskie auto" bo łatwe w obsłudze hehe :P cos prawdy w tym jest a w niemczech to w ogole super bryki śmigają po drogach
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle wkurzona jestem bo wy wszystkie tak daleko mieszkacie ode mnie.... cała Polska wzdłuż nas dzieli No taki wyjazd by Wam sie przydał jak zrobisz magistra zawsze możecie spróbować póki młodzi jesteście i dzieci nie macie Ja bym wolała do Kanady tylko że znowu do Polski strasznie dalekooooo, Holandia jest blisko ale tam juz przepełniony ten kraj i polaków nie lubią. jeju ja tez tak robię że bronie się przed tabletkami cały dzień a potem i tak ją biorę i jeszcze w łeb się stukam że od razu jej nie wzięłam sie męczyłam cały dzień ;/ ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- hihi mam nadzieję że koszmarów w nocy nie będziesz miała przez moje zdjęcia ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
dostałam zdjęcie na skrzynke dziękuję ładna dziewuszka z Ciebie szczuplutka jesteś bardzo więc powiedz Ty mi z czego chcesz schudnąć?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

ja też mam 17 lat jeszcze, w sierpniu bd mieć 18

jeszcze mnie denerwuje jak kolezanki mowia, ze przynajmniej 50 zl musze dac, a ciekawe z kąd ja to mam brać, jeszcze jak na jedną impreze zostalam zaproszona przez dwie dziewczyny ktore odprawialy razem to kazdej z osobna trzeba bylo cos dac i co 100 mam dac? to bym musiala dwa miesiace kieszonkowe odkładać ;/ dałam im po 30, uwazam ze nie pieniadze sa najwazniejsze.

jeszcze tyle we mnie wpychała, że mało nie pęknę teraz 
albo flaszkę wódki 

ale przeszliśmy się

niby na dworze 18 stopni jest ale w domu to taka kosta że załamać się można :/ 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)