Ślubujące w 2012 - część II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-10, 22:58   #181
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
no to jednak się skuszę...moja skóra jest sucha, bo przeważnie zapominam uzyć balsamu, a na twarzy lekko tłusta ale bardzo wrażliwa......powinno być ok

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

malgos a jak twoi goście reagowali na buty? nie byli zdziwieni dlaczego nie białe? ja mam różowe....w sumie zwisa mi to co bedą myśleć, bo tomoje wesele, ale jestem ciekawa reakcji
Było zdziwienie, bo w moich okolicach to jeszcze nowość, ale ogólnie bardzo się podobały... jedna ciocia cos zaczęła, "no że te żółte buty - to ona nie wie i coś tam jeszcze" ale ja się uśmiechnęłam i w ogóle nie zwróciłam na to uwagi inni za to przychodzili i kazali pokazywać butki nie mogę doczekać się zdjęć od fotografa... bo będzie je dobrze widać i dużo fajnych zdjęć powinno być ....hihihi
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 09:08   #182
magnusia
Zakorzenienie

witam Dziewczynki w ten mokry poranek
lecę dziś pazurki zrobić (dopełnienie) i brwi wyskubać- trzymajcie kciuki, żeby dobrze wyszło
Stary 2012-06-11, 09:23   #183
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
A ja w końcu nie będę mieć stanika.. Krawcowa mi wszyła sztywne miseczki. Mam nadzieję że nic mi nie wypadnie
Ja też będę miała wszyte miseczki ale krawcowa pytała czy nie chcę mieć schowanych ramiączek gdyby coś się stało. Chciałam mieć gołe ramiona i nadal chce ale podciagająca suknie PM nie wyglada zbyt ładnie wiec chyba poproszę zeby na wszelki mi zrobiła takie ukryte ramiączka gdyby były potrzebne.
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - a ja tam lubię zdjęcia... w ogóle mnie to nie krępuje i nawet nasz fotograf powiedział, że nie miał z nami problemów, bo jak mówił, żeby się uśmiechać to my od razu, zresztą był z nami mój brat i fotograf kazał patrzeć na niego wtedy nie sposób było mieć poważną minę
Zazdroszczę... Ja na każdym wyglądam jak czubek i dlatego ich nie lubię i uciekam przed aparatem
Cytat:
Było zdziwienie, bo w moich okolicach to jeszcze nowość, ale ogólnie bardzo się podobały... jedna ciocia cos zaczęła, "no że te żółte buty - to ona nie wie i coś tam jeszcze" ale ja się uśmiechnęłam i w ogóle nie zwróciłam na to uwagi inni za to przychodzili i kazali pokazywać butki nie mogę doczekać się zdjęć od fotografa... bo będzie je dobrze widać i dużo fajnych zdjęć powinno być ....hihihi
U mnie na bank będzie gadanie o buty Chociaż nie tylko bo typowo w rodzinie od lat już nie było wesela wiec wiele rzeczy będzie "nowych" i pewnie niedopuszczalnych
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
witam Dziewczynki w ten mokry poranek
lecę dziś pazurki zrobić (dopełnienie) i brwi wyskubać- trzymajcie kciuki, żeby dobrze wyszło
Trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia

Dziewczynki czy któraś z Was odbierała akt urodzenia nie osobiście tzn pocztą albo mailowo?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:28   #184
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Dziewczynki czy któraś z Was odbierała akt urodzenia nie osobiście tzn pocztą albo mailowo?

a można tak bo nie wiem? Mailowo to raczej nie bardzo chyba... dowiadywałaś się w USC?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

wybOrOowa- widzę, że jesteś, opowiadaj czekamy
Stary 2012-06-11, 10:29   #185
mayeczka87
Rozeznanie

Dziewczyny!!

Nie było mnie kilka dni i nie dam rady Was nadrobić.

W sobotę miałam panieński i było BOSKO!!! Idealnie!!

od 18 zaczęły się schodzić dziewczyny u mnie w mieszkaniu, jedna kumpela zawiodła, trochę mi przykro Oczywiście miałam zrobiony test na żonę: wiązania krawata (oblany), zszywania dziury (oblane, ale miałam 30 sek), rozpoznawania kupki niemowlaka (to było genialne Moja sis miała świetny pomysł, kupy wyglądały realistycznie, ale były to nutella, pesto i musztarda) no i test znajomości TŻ (ja go znam lepiej niż on mnie jak się okazało.... ). Aaa no i nakładanie komdoma na banana ;p zdałam ^^. Dostałam certyfikat od komisji idealnych żon Potem były prezenty: wszystkie cudowne! czarna koszulka koronkowa, gorset w panterkę, wibrator, dzwonek : ring for sex only, lilou, książeczka, lizak w wiadomym kształcie, majteczki. Potem wyszłyśmy z domu jadąc gdzieś, ja nie wiedziałam gdzie Na parkingu czekała limuzyna ^^ Marzyłam o tym ;p Droga długa, zabawa super, piłyśmy zdrowie szczęsnego, tytonia itp. ;p Okazało się, że jedziemy do mojej mamy!! 40 km za Warszawę Tam czekał na mnie tort, a mamie dałam prezencik przygotowany przez moją siostrę i buteleczkę, w której dziewczyny umieściły życzenia dla mnie i mam ją otworzyć dopiero za 5 lat!! hihi. U mamusi było super Potem droga powrotna i KLUB wybawiłam się super, miałam jakieś zadania, żeby pocałować w policzek kolesia z wąsami - no ale znalazłam jakiegoś z zarostem, na więcej się nie zgodziłam, bo kolejne zadanie to znaleźć trzech i pocałować, ale powiedziałam, że nie ma mowy ;p musiałam też zdobyć drinka, ale to pikuś ;p Zadzwoniłam po TŻ, bo się za nim stęskniłam, przyjechał do klubu, ale dziewczyny go trochę ostro potraktowały i kazały mu wyjść, zrobiło mi się przez to przykro, bo mi zależało żeby był, szczególnie, że to już był koniec imprezy prawie.. no nic. Na koniec zagadał mnie koleś jakiś, że szkoda, że wychodzę za mąż bo taka fajna jestem... hmm .. Potem powrót do domu i już TŻcik Kochany posprzątał w domu, umył podłogi, a w niedzielę spełniał moje zachcianki Mój Ci on!!

Moja siostra/świadkowa spełniła moje marzenie o panieńskim Jestem meeega zadowolona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (100,7 KB, 42 załadowań)

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

Edytowane przez mayeczka87
Czas edycji: 2012-06-11 o 10:32
mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:36   #186
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!

.

super ciesze się, że imprezka udana- jak widać dziewczyny się spisały Tort rewelacyjny Szkoda, że panieński ma się tylko raz
Stary 2012-06-11, 11:05   #187
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Musisz osobiście albo ktoś z rodziny - rodzeństwo, rodzice. Inaczej nie wydadzą - przynajmniej u mnie tak było
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:05   #188
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny!!

od 18 zaczęły się schodzić dziewczyny u mnie w mieszkaniu, jedna kumpela zawiodła, trochę mi przykro Oczywiście miałam zrobiony test na żonę: wiązania krawata (oblany), zszywania dziury (oblane, ale miałam 30 sek), rozpoznawania kupki niemowlaka (to było genialne Moja sis miała świetny pomysł, kupy wyglądały realistycznie, ale były to nutella, pesto i musztarda) no i test znajomości TŻ (ja go znam lepiej niż on mnie jak się okazało.... ). Aaa no i nakładanie komdoma na banana ;p zdałam ^^. Dostałam certyfikat od komisji idealnych żon Potem były prezenty: wszystkie cudowne! czarna koszulka koronkowa, gorset w panterkę, wibrator, dzwonek : ring for sex only, lilou, książeczka, lizak w wiadomym kształcie, majteczki. Potem wyszłyśmy z domu jadąc gdzieś, ja nie wiedziałam gdzie Na parkingu czekała limuzyna ^^ Marzyłam o tym ;p Droga długa, zabawa super, piłyśmy zdrowie szczęsnego, tytonia itp. ;p Okazało się, że jedziemy do mojej mamy!! 40 km za Warszawę Tam czekał na mnie tort, a mamie dałam prezencik przygotowany przez moją siostrę i buteleczkę, w której dziewczyny umieściły życzenia dla mnie i mam ją otworzyć dopiero za 5 lat!! hihi. U mamusi było super Potem droga powrotna i KLUB wybawiłam się super, miałam jakieś zadania, żeby pocałować w policzek kolesia z wąsami - no ale znalazłam jakiegoś z zarostem, na więcej się nie zgodziłam, bo kolejne zadanie to znaleźć trzech i pocałować, ale powiedziałam, że nie ma mowy ;p musiałam też zdobyć drinka, ale to pikuś ;p Zadzwoniłam po TŻ, bo się za nim stęskniłam, przyjechał do klubu, ale dziewczyny go trochę ostro potraktowały i kazały mu wyjść, zrobiło mi się przez to przykro, bo mi zależało żeby był, szczególnie, że to już był koniec imprezy prawie.. no nic. Na koniec zagadał mnie koleś jakiś, że szkoda, że wychodzę za mąż bo taka fajna jestem... hmm .. Potem powrót do domu i już TŻcik Kochany posprzątał w domu, umył podłogi, a w niedzielę spełniał moje zachcianki Mój Ci on!!

Moja siostra/świadkowa spełniła moje marzenie o panieńskim Jestem meeega zadowolona.
Kurcze ale świetnie, aż nie mogę się doczekać mojego panieńskiego co ta moja cudowna świadkowa - przyjaciółka wymyśli
Ciągle tęsknie ciągle bez TŻ, do piątku jeszcze, przepraszam ale będę tak marudziła
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:09   #189
haczyk7
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku

Malgos, z relacji i zdjęć wynika, że ślub był cudowny! Gratuluję

Kasioonya

Inusia

Wyborowa

Życzę Wam i Waszym Tżtom wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia

Mayeczka, cieszę się, że Panieński się udał

Eh, u mnie takie zaległości, bo remont nas wessał bez resztek i jakoś sprawy stricte ślubne zeszły na II plan. Ale już nadrabiam
Zostało 28 dni
Stary 2012-06-11, 11:15   #190
Wika28
Zakorzenienie

Dziewczyny, może wiecie, gdzie szukać jakiegoś środka na elektryzujące się ubranie, chodzi oczywiście, o spray. Krawcowa powiedziała mi, że w rossmanie dostanę, ale nie ma w żadnym. A przydałby mi się do sukni
Stary 2012-06-11, 11:35   #191
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
a można tak bo nie wiem? Mailowo to raczej nie bardzo chyba... dowiadywałaś się w USC?

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Musisz osobiście albo ktoś z rodziny - rodzeństwo, rodzice. Inaczej nie wydadzą - przynajmniej u mnie tak było
W końcu się dodzwoniłam i już wiem ze mojego nie muszę wyciągać a Tż może mailem przesłać dowód wpłaty i podanie o wydanie odpisu i mu go wyślą poczta tak wiec nie jest źle.
Cytat:
Dziewczyny!!

Ale super panieński świetny, relacja świetna a prezenty mmmm
Stary 2012-06-11, 11:50   #192
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, może wiecie, gdzie szukać jakiegoś środka na elektryzujące się ubranie, chodzi oczywiście, o spray. Krawcowa powiedziała mi, że w rossmanie dostanę, ale nie ma w żadnym. A przydałby mi się do sukni
Szukaj w osiedlowych marketach Ja swój spray kupiłam w Lewiatanie.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:18   #193
gawa
Rozeznanie

Dziewczyny , gdzie ten klub i jak sie do niego dostac bo chce zobaczyc foty a niewiem jak
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:23   #194
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Dziewczyny , gdzie ten klub i jak sie do niego dostac bo chce zobaczyc foty a niewiem jak
Musisz poprosic NIKI o zaproszenie, a do klubu mozna wejsc u góry obok forum są "kluby" i tam klikasz i masz kilka klubów. Wybierasz ślubujące w 2012r. Ale bez zaproszenia nic nie obejrzysz
Stary 2012-06-11, 12:36   #195
magnusia
Zakorzenienie

lecę na pazury i do rossmana potem bo TŻ zażyczył sobie maseczkę nawilżającą no i trzeba kupić jak chce
Stary 2012-06-11, 12:39   #196
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - pamietaj żeby cały czas się uśmiechać i zapomnij o fotografie wtedy będzie fajnie i naturalnie... ja też wychodzę jak czubek na zdjęciach tylko z wiecznie roześmianą mordką

Mayeczka - fajnie, że impreza się udała
Stary 2012-06-11, 12:57   #197
engi111
Raczkowanie

malgos wszystkie naj na nowej drodze zycia. Reracja super . Ale kurcze albo jestem nie poradana ale nie moge znaleśc twoich zdjęć w klubie

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:59   #198
Malgos_12
Zakorzenienie

Engii - stworzylam swoj wątek pt. Malgos i jej zdjecia i tam jest do nich link a moj wątek jest zaraz pod ogolnymi zdjeciami
Stary 2012-06-11, 13:03   #199
engi111
Raczkowanie

Cytat:
Engii - stworzylam swoj wątek pt. Malgos i jej zdjecia i tam jest do nich link a moj wątek jest zaraz pod ogolnymi zdjeciami
już mam !!! Wyglądałas poprostu przepięknie !!! Łezki mi się zakeciały, kurcze zawsze tak mam jak ogląam zdjęcia slubne az boje się pomysleć co to bedzie 11. 08. choć mam nadzieje ze ta płaczliwa reakcja to tylko na zdjęcia.

malgoś tak z innej beczki jaką miliście wódke??

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png

Edytowane przez engi111
Czas edycji: 2012-06-11 o 13:05
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 13:12   #200
Malgos_12
Zakorzenienie

Engii - dzięki! fajnie się słucha takich komplementów
My mieliśmy Maximusa (wytwarzany przez Finlandię - ale tańszy), polecam bo podobno piło się go jak kompot nie był palący, kaca też nie było o ile ktoś nie przesadził zbyt mocno i nie namieszał...
Stary 2012-06-11, 14:38   #201
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu się dodzwoniłam i już wiem ze mojego nie muszę wyciągać a Tż może mailem przesłać dowód wpłaty i podanie o wydanie odpisu i mu go wyślą poczta tak wiec nie jest źle.

Ale super panieński świetny, relacja świetna a prezenty mmmm
No popatrz, a ja musiałam Brata wysłać, bo pocztą nie chcieli

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Szukaj w osiedlowych marketach Ja swój spray kupiłam w Lewiatanie.
Dzięki, to dalej szukam

Dziewczyny, ale się dziś zestresowałam - umówiłam się miesiąc temu z kosmetyczką na hennę i regulację brwi. Kobieta robi to tak, jak sobie wymarzyłam, a niełatwo mi dogodzić, bo zamiast brwi mam gąszcz i jeszcze powieki opadające. ZApuszczałam ten gąszcz od 2 miesięcy i wreszcie poszłam się dziś zrelaksować. I co? I zastałam kartkę na drzwiach, że dziś nieczynne i ze przeprasza Jutro ma w ogole nieczynne, została środa a w czwartek już mój slub telefonu nie odbiera
cały mój makijaż miał się opierać na podkreśleniu oka i miałam go robić sama, pod warunkiem, że ladnie mi henne połozy i brwi wyreguluje, ewentualnie jakieś kępki rzęs doklei. Usiadłam pod gabinetem i myślałam, że sie rozpłacze
Stary 2012-06-11, 15:11   #202
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
lecę na pazury i do rossmana potem bo TŻ zażyczył sobie maseczkę nawilżającą no i trzeba kupić jak chce
Ale Twój Tż ma zachcianki
Cytat:
Pradip - pamietaj żeby cały czas się uśmiechać i zapomnij o fotografie wtedy będzie fajnie i naturalnie... ja też wychodzę jak czubek na zdjęciach tylko z wiecznie roześmianą mordką
Normalnie to mi się ciągle buzia śmieje ale na ślubie na bank będę beczała ale mój Tż stwierdził że on to się będzie za nas dwoje śmiał
Cytat:
No popatrz, a ja musiałam Brata wysłać, bo pocztą nie chcieli

Dziewczyny, ale się dziś zestresowałam - umówiłam się miesiąc temu z kosmetyczką na hennę i regulację brwi. Kobieta robi to tak, jak sobie wymarzyłam, a niełatwo mi dogodzić, bo zamiast brwi mam gąszcz i jeszcze powieki opadające. ZApuszczałam ten gąszcz od 2 miesięcy i wreszcie poszłam się dziś zrelaksować. I co? I zastałam kartkę na drzwiach, że dziś nieczynne i ze przeprasza Jutro ma w ogole nieczynne, została środa a w czwartek już mój slub telefonu nie odbiera
cały mój makijaż miał się opierać na podkreśleniu oka i miałam go robić sama, pod warunkiem, że ladnie mi henne połozy i brwi wyreguluje, ewentualnie jakieś kępki rzęs doklei. Usiadłam pod gabinetem i myślałam, że sie rozpłacze
Z tym aktem to mi tak przez telefon powiedzieli więc jeszcze nic nie wiadomo ale mam nadzieję że wyślą.
Ale ja nie cierpię takich niepoważnych ludzi !!! i co w końcu zrobiłaś? byłaś u innej kosmetyczki?
Stary 2012-06-11, 15:15   #203
justiii87
Zakorzenienie

Nie było mnie niecałe dwa dniu a tu tyle do nadrobienia

Malgos - pęknie wyglądałaś! No i jeszcze raz gratulacje i spełnienia marzeń na NOWEJ DRODZE ŻYCIA !
Mam do Ciebie pytanie odnośnie naklejki na bimber. Gdzie zamawialiście?? Bo szukam właśnie takiej i nigdzie nie ma

stagnacja21 – proszę oto mój bukiet

Wariate – sukienka była kupowana w http://www.modesta.com.pl/

mayeczka87 - cóż za smakowity tort

Do ślubu zostało Nam 19 dni, a My nie byliśmy na żadnej spowiedzi. Jutro chyba ruszymy żeby gdzieś się wyspowiadać bo tu już czas. Dziewczyny czy Wy mówiłyście na początku spowiedzi "że to Wasza spowiedź przed ślubna"
Nie mamy jeszcze winietek

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wloc...wiadomosc.html

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-06-11 o 15:39
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 15:56   #204
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - my dostaliśmy tą butelkę od mojego chrzestnego bo mój tato sam robi bimber

Pradip - ja po akt też wysłałam mojego brata, ale nie pytałam nawet czy jest inna opcja... a w ogóle to mam uraz do polskich urzędów, ostatnio czekałam w kolejce 40 min a potem wredna baba machając ramionami i wcianając paluszki dawała mi do zrozumienia (mówić nie mogła bo miała buzię pełną paluszków) że stałam w kolejce na darmo... chciałam trzasnąć drzwiami, ale chyba mają any-trzaskowe drzwi

Wika
- no kurcze, to cię wystawiła... szkoda, bo to dla ciebie znów sytuacja stresująca... takie osoby powinny ponosić jakieś konsekwencje.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Justii - a wy mieszkacie razem? bo wtedy jest tylko jedna przed samym ślubem i tak, powinnaś powiedzieć, że to twoja spowiedź przedślubna.
Stary 2012-06-11, 16:03   #205
justiii87
Zakorzenienie

Malgos - mieszkamy od 2 mcy razem i mój proboszcz o tym wie, ale kazał Nam iść do dwóch spowiedzi bo On tak chce i koniec więc nie mamy innego wyjścia.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 16:10   #206
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - o to dziwne, bo jak może (teoretycznie) dać wam rozgrzeszenie, jeśli mieszkacie razem ... no wiadomo, jeśli tam wam kazał to nic na to nie poradzicie...
Stary 2012-06-11, 16:47   #207
Malgos_12
Zakorzenienie

Wrzucam fajną fryzurkę, może dla kogoś będzie inspiracją
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzuurrr.jpg (51,5 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-06-11, 16:52   #208
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Wrzucam fajną fryzurkę, może dla kogoś będzie inspiracją
Śliczna ta fryzurka niestety tak powalający efekt warkocza można uzyskać tylko przy blond włosach
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 17:03   #209
Malgos_12
Zakorzenienie

Ewula - tak myślisz?? ja myślę, że to może równie fajnie wyglądać na ciemnych włoskach... ale najlepiej pewnie byłoby przetestować na próbnej...
Stary 2012-06-11, 17:27   #210
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy mówiłyście na początku spowiedzi "że to Wasza spowiedź przed ślubna"
Nie mamy jeszcze winietek

ja powiedziałam i siedziałam może 6 minut TŻ też powiedział i siedział 25 minut

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

wróciłam z pazurów zrobiłam dopełnienie żelem i je skróciłam trochę aby nie były za długie- teraz sa takie około 3-4 mm za opuszkę
wyskubałam brwi- brrrrrrr popłakałam się i cała rozmazałam ale powiem Wam że wyszło OK, jeszcze mnie pani kosmetyczna namówiła na hennę . Jak się zapytałam czy nie będę wyglądać jak Frida to się śmiała z 5 minut . Wyszło super tym bardziej, że to mój debiut- w życiu nie skubałam brwi bo rosną mi regularnym łukiem no ale raz można poprawić trochę . Maseczki dla TŻ-ta kupione a przy okazji kupa innych rzeczy (nie wiem do końca czy potrzebnych no ale ).

Wiki- i co? poszłaś do innej? Swoją drogą ja bym :podziękowała" potem tej babce- jakaś niepoważna

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości