|
|
#151 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
para siedząca naprzeciwko siebie _ to jest niedopuszczalne!!!! mnie tak kiedyś usadzono i poczułam sie naprawde dotknięta i zignorowana, na szczęście ktoś tam nie dotarł i nas przesadzili ale NIE SADZAJCIE TAK! Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-06-10 o 19:11 |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nam fotograf zaproponował gratis sesję narzeczeńską. Myślę, że się zdecydujemy. Zobaczymy jak nam się z nim współpracuje itp, a to, że gratis jeszcze bardziej zachęca
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Stagnacja - Myślę, że to bardzo fajny pomysł z ta sesją, tym bardziej jak kasy nie chce za to
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak Wy to wytrzymujecie?
przyjecie 2 dni, usadzanie gości, wódka, sala itd. Ja mam skromne przyjęcie, właściwie obiad na 35 osób w restauracji a od 3 tygodni chodzę jak nieprzytomna - weszłam raz pod tramwaj, przed chwilą nastawiłam pusty czajnik na gaz, na obiad mialam dzisiaj węgielki zamiast mięsa a w duchu narzekałam na sąsiadkę, że znowu coś spaliła W sobotę wyszarpnęłam okno przy myciu nie wiem jak to się stało. Normalnie takie rzeczy mi się nie zdarzają. I zastanawiam się, jak te ostatnie 3 dni przetrwać
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś musimy wytrzymać nie ma różnicy czy wesele 2 dni cy obiad w restauracji- w obu przypadkach zależy PM-kom aby wszysto wyszło tak jak sobie wymarzyły i aby goście się bawili---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
też sądzę że to słaby pomysł- już lepiej jak jest nierówno po stronach stolu
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Wika - bierz ze mnie przykład
przyleciałam do kraju na tydzień wcześniej i nigdy tak jak tym razem nie odpoczęłam sobie, w końcu mieliśmy czas na pokaz fontanny we Wrocku, wyścigi konne... myślałam, że będę biegać itd a było wszystko na luzie
|
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie będzie z nami tak źle. Ja tam jeszcze wierzę, że może nam się uda. Aczkolwiek nie zdziwie sie jeśli będzie tak jak piszesz!!!---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
|
#159 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Wariate - Na pewno w sklepie zielarskim, a czy w aptekach to nie wiem -nie pytałam... właśnie wzięłam prysznic i nasmarowałam twarz i jest taka gładziutka, nawet kremu nie muszę używać
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-06-10 o 20:56 |
|
|
|
#161 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ważne na ile osób, każda z nas chce, żeby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik a czy wielkie weselicho czy małe przyjęcie to w końcu nasz ślub nerwy i stres niezmienne---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
spróbuję wcześniej, żeby tuż przed np nie przetłuściła skóry twarzy i żeby nie zrobiły mi się na buzi jakieś łojowe wypryski masz dokładnie ten z Twojego linku? Tłoczony na zimno, nie oczyszczony? Kurcze chciałam zamówić z tej strony która podałaś ale nie ma zdjęcia i nie wiem czy to ten właściwy będzie stąd moja dociekliwość.tylko tyle widać tuż przed jego załadowaniem do koszyka zakupów: http://www.sklep.olvita.pl/p65,olej-kokosowy-450ml.html
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-06-10 o 21:05 |
||
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Małgoś, cudownie wyglądałaś! Jeszcze raz gratuluję!Cytat:
Pisałam o wersji klasycznej, niekompaktowej - ona na bank ma być w jednym kolorze. Mam niebieską i czarną... ![]() Dostaniesz w sklepach ze zdrową żywnością a takowe znajdziesz w każdej większej galerii handlowej ![]() btw nabyłam dzisiaj Tahini i umerdałam hummus, będzie w sam raz na przekąskę do warzyw
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Viollet - a to widocznie nie doczytałam, że mówiłaś o tej klasycznej szczotce TT
![]() i dzięki za komplementy obrastam przy was w piórka
|
|
|
|
#164 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- kolczyki podobne do moich ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() kurcze mi zosatł niecały miesiąc i mam stresa!!! koszmar niezły...nie chciałabym w realu być w takiej sytuacji
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Małgoś tak kusiła, że zamówiłam ten cudowny olej kokosowy (i parę innych rzeczy bo jak to ja nie mogłam sie powstrzymać)
zobaczymy co tam mi zadziała z moją skrajnie suchą skórą. Na włosy na pewno jest dobry kiedyś kupowałam takie gęste maseczki na końcówki - własnie kokosowe i podobny płyn do prostowania włosów, który miał je chronić przed wysmażaniem ich i na swój sposób się sprawdzały ale szału jako takiego nie było. Tutaj będzie czysty olej a więc można uznać go za koncentrat, będę się maziać nim ile wlezie jak okaże się, że się sprawdza ![]() Dobranoc dziewczynki, trzymajcie kciuki, jutro zaczynam ciężki tydzień w pracy i poza nią również Kolorowych snów wszystkim
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Idę spać dziewczynki bo mi smutno... do jutra |
||
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie martw się, będzie dobrze......głupi pocieszenie, ale musi być
|
|
#169 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tradycja z rozdawaniem ciasta w paczkach pod koniec u nas też jest. A do pracy też niesie się ciasto a nie wódkę ![]() Malgos ile u was poszło piwa i wina? Mieliście piwo też w pierwszy dzień? (bo nie pamiętam czy Ty miałaś dwudniowe?) A i coś jeszcze pisałaś o butach na koturnach. Pokażesz jakie miałaś? Cytat:
![]() A co do usadzania to też uważam że pary nie można rozdzielać! Ja bym usadziła po prostu parę jakby na "szczycie" stołu A resztę gości rozsadziła trochę luźniej żeby nie było pustych miejsc po dwóch stronach. Wiecie o co mi chodzi? Ale pewnie też będę mieć problemy z usadzaniem.. Póki co mamy 3 długaśne stoły w podkowę i tak my siedzimy ze wszystkimi znajomymi przy jednym i rodzina TŻ i moja przy 2 po przeciwnych stronach.Jeśli chodzi o te długie ławy u ciebie to faktycznie goście mogą mieć problem z wychodzeniem.. szkoda że nie możesz wybrać krzeseł. Cytat:
To jest taki krój bardzo szeroki w biodrach, ale spoko już mi się odwidziała
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do biżu-zrobiłam sama, kolczyki i naszujnik są, jeszcze bransoletki brak, ale to może w tyg. coś "wydziergam" i dziękuję za dobrą opinie
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#175 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaz Narzeczony tez mi cały czas radzi "wrzucic na luz"... no spróbuję Świetna relacja - mam nadzieję, że po Kościele u mnie też już stres całkiem odpuści ![]() Cytat:
Wiem, ze to żadne pocieszenie, ale jakie radosne spotkanie jest po każdym dłuższym rozstaniu Cytat:
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - ja miałam stanik... ale mi pani powiedziała w salonie, że suknie trzymają się właśnie na talii, nie na biuście, choć wiadomo, że i w tym miejscu musi być dopasowana.
Pradip - a ja tam lubię zdjęcia... w ogóle mnie to nie krępuje i nawet nasz fotograf powiedział, że nie miał z nami problemów, bo jak mówił, żeby się uśmiechać to my od razu, zresztą był z nami mój brat i fotograf kazał patrzeć na niego wtedy nie sposób było mieć poważną minę
|
|
|
|
#177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- aaa...dzięki....chyba jednak zamówię sobie jakiś biustonosz...bo na latanie po sklepach nie mam czasu, tym bardziej, że do miata mam 30 km...i jakośmi nie po drodze....
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Qmpela - my mieliśmy około 115 ludzi (kurcze nawet nie wiem ile w końcu było dokładnie
i mieliśmy 2 dni. Przez te dwa dni włącznie z rozdawaniem butelek na odchodne poszło około połowy - mieliśmy 209 butelek a zostało chyba coś koło 114. W pierwszy dzień poszła jedna beczka piwa a w drugi dzień jeszcze dwie (łącznie 3), oprócz tego poszło chyba z 6 litrów bimbru... jak już pisałam rodzina raczej pijąca, tym bardziej na weselach... my potem jeszcze mieliśmy 3 i 4 i 5- ty dzień już w domku i też troszkę poszło i jeszcze więcej rozdaliśmy i nadal pewnie byśmy chrzciny jeszcze tym alkoholem obskoczyli ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Monika - powiem ci że moja skóra się nie świeci, twarz wysmarowałam i cały czas sobie ją gładzę bo taka delikatna ale nie jest tłusta, może to też zależy od rodzaju skóry, ale rzeczywiście lepsze niż jakikolwiek balsam jaki dotąd miałam. |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- malgos a jak twoi goście reagowali na buty? nie byli zdziwieni dlaczego nie białe? ja mam różowe....w sumie zwisa mi to co bedą myśleć, bo tomoje wesele, ale jestem ciekawa reakcji
|
|
#180 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteście kochane Dziękuję jeszcze raz Cytat:
dziękuję
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

przyjecie 2 dni, usadzanie gości, wódka, sala itd.
Ja mam skromne przyjęcie, właściwie obiad na 35 osób w restauracji a od 3 tygodni chodzę jak nieprzytomna - weszłam raz pod tramwaj, przed chwilą nastawiłam pusty czajnik na gaz, na obiad mialam dzisiaj węgielki zamiast mięsa a w duchu narzekałam na sąsiadkę, że znowu coś spaliła
16.06.2012 

może nie będzie z nami tak źle. Ja tam jeszcze wierzę, że może nam się uda. Aczkolwiek nie zdziwie sie jeśli będzie tak jak piszesz!!!
Dwa ostatnie tygodnie była u mnie siostra z moim cudownym siostrzeńcem 

nie ważne na ile osób, każda z nas chce, żeby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik a czy wielkie weselicho czy małe przyjęcie to w końcu nasz ślub 
klik!
. Ale nie zmarnuje się
Jak tak dalej pójdzie, to czeka mnie wizja pustej sali... coraz bardziej mnie to dręczy