|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koleżanki z GDAŃSKA ( i okolic) – ZAPRASZAM!:)))))
Cytat:
Ja, niestety, do Trójmiasta powrócę dopiero na koniec września, aale do tego czasu pomyślimy, na jaki mecz się wybrać Co do Lechii, to chyba w końcu muszę się wybrać (a średnio widzi mi się wyrabianie śmiesznych kart kibica), bo wstyd mieszkać w Trójmieście i nie obejrzeć na żywo PGE Areny
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Halo, halo, dziewczyny! Co tu tak cichutko? Korzystacie z uroków pogody?
Ja na 99% jadę jutro kupić autko Co prawda, to nie Porsche... Ciasny, ale w końcu własny!
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
hej; ja na razie korzystam z urlopu i wyjezdzam naponad tydzien; potem sie odezwę do WAS
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja prawdopodobnie za tydzień kończę moją sezonową pracę, tydzień wolnego i na praktyki - których swoją drogą, nie mogę się doczekać. Trzy lata uczyłam się nudnej teorii, więc to dla mnie, jak zbawienie (psychologię studiuję, gdybym wcześniej nie wspomniała )
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupuję Matizka
Tak, jak mówiłam, nie jest to szczyt moich marzeń, ale pieniążki na niego, zarobiłam w 100% sama, co i tak duże dokonanie, jak na studentkę dzienną Samochód będzie tylko mój, więc uważam, że nie potrzebuję nic większego Szczególnie wzięłam pod uwagę stosunek ceny do jakości - to dość bezawaryjne samochody, a części są śmiesznie tanie! No i przebiegi autek są w normie, czyli rzadko kiedy znajdziemy Matizka"zajeżdżonego" do granic możliwości To wersja full wypas, czyli ma praktycznie wszystko - airbagi, elektryczne szyby / lusterka, klima, immobiliser i różne inne fajnie udogodnienia No i przede wszystkim ma piękny, niebieski / metalik lakier Zawsze chciałam niebieski samochód Jedyne co muszę zrobić, to progi - do Mateuszka (już go nazwałam ) trochę się dorwała rdza, no ale tata powiedział, że to ogarnie, od razu, jak go przywieziemy do domu Ale się rozpisuję, przepraszam, po prostu strasznie się cieszę
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wam mijają ostatnie dni wakacji?
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś skończyłam praktyki w Szpitalu Psychiatrycznym
Teraz czeka mnie tydzień nicnierobienia
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Ojejku, a co robiłaś w tym szpitalu psychiatrycznym? ^^
Ja kończę ostatni projekt, oddaję w piątek, i też tydzień nicnierobienia.
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie podziel się wrażeniami
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Ja rozpoczelam w tym tygodniu korepetycje z j.angielskiego dla dziewczynki i chlopczyka z podstawowki, a poza tym 26.09 lece na krótki wyjazd do szwecji :P
|
|
|
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
Ja właśnie dostałam pracę, od 1 zaczynam
najpierw szkolenie oczywiście bardzo się cieszę wkońcu zacznie się życie bo od tego siedzenia w domu można kręćka dostać trzeba wybrać termin weekendowy najlepiej
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jako poważna, Pani Psycholog Jestem dopiero po 3 roku i myślałam, że nie mogę w szpitalu robić nic konkretnego, a tu niespodzianka - wywiady psychologiczne z pacjentami, Wechslery (testy inteligencji), rozmowy, obliczanie wyników badań A moją ulubioną atrakcją było siedzenie z paniami pielęgniarkami i z panami ochroniarzami w dyżurce Nie chciało mi się kończyć tych praktyk, było naprawdę ciekawie A od 3 października będę praktykować w szpitalu na Srebrzysku w Gdańsku
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Można się do Was przyłączyć? Jestem z Rumi, od października będę studiować w Gdańsku Wrzeszczu - Turystyka i Rekreacja, a potem specjalizacja: Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36714985]Ojej, dziękuję bardzo
Miło mi ![]() Nie spodziewałam się tak prędkiej odpowiedzi, Trójmiejskie wątki raczej nie tętnią życiem Dobranoc Hhehe, cos w tym jest niestety... Ja od wizazu jestem niemalze uzalezniona, stad tak szybka odpowiedz ![]() Lubie takie blogi. Sama chcialam kiedys taki zalozyc, ale chyba nie mam na wystarczajacego samozaparcia... |
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36714896]To na pewno ciekawe doświadczenie
Można się do Was przyłączyć? Jestem z Rumi, od października będę studiować w Gdańsku Wrzeszczu - Turystyka i Rekreacja, a potem specjalizacja: Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii [/QUOTE]Witamy i zapraszamy Blog naprawdę świetny! Jestem tak troszkę uzależniona od przeglądania blogów kosmetycznych ![]() Cytat:
![]() Kiedy idziemy na mecz Trefla do Ergo?
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 26 wrzesnia jest mecz Trefla z Asseco, ale pucharowy, nie ligowy :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-09-24 o 10:52 |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, cholerka, chciałam iść, ale jeszcze mnie wtedy nie będzie
Ja za to w piątek byłam na meczu sparingowym o Puchar Prezydenta Miasta Koszalina (w Koszalinie ) - najpierw grał Trefl z Czarnymi Słupsk i oczywiście Trefl wygrał Na drugi dzień wygrali mecz o I miejsce z AZS-em Koszalin Będę śledzić terminarz Trefla
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzialam, ze jakos na poczatku listopada graja z Turowem, moze byc niezle ![]() Tylko, ze ja z kolei nie wiem czy wtedy bede w GD. |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie, meczy w tym sezonie pod dostatkiem, więc w końcu znajdziemy jakiś wspólny termin Dziewczyny, a może któraś chętna, żeby wybrać się z nami na mecz? Będzie wesoło Ja dużo krzyczę i dużo klaszczę |
|
|
|
|
|
#203 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Też na początku nie miałam samozaparcia - myślałam, że nikt nie będzie chciał tego czytać I faktycznie, na początku tak było, pisałam nieregularnie... Dopiero z czasem udało mi się nabrać systematyczności ![]() Bardzo fajna sprawa z blogowaniem! Cytat:
Za to mój TŻ uwielbia Ile macie lat? (mam nadzieję, że pytanie Was nie urazi pytam z ciekawości )
|
|||
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie jestem fanką kosza,ale na mecz siatkarski bym się z chęcią wybrała
.
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36719946]
Ajjj byłoby świetnie spotkać się w taki sposób, ale ja niestety za koszykówką nie przepadam Za to mój TŻ uwielbia Ile macie lat? (mam nadzieję, że pytanie Was nie urazi pytam z ciekawości )[/QUOTE]21 ![]() Cytat:
Możemy wybrać się na mecz Atomu Także do Ergo Areny Ogólnie rzecz biorąc, znajdziecie we mnie kompana na praktycznie każdy mecz Lubię piłkę nożną, ręczną, siatkówkę, koszykówkę, boks, MMA, tenisa... Jakoś jeszcze tylko do golfa się nie przekonałam |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Piłką nożną, tenisem,snookerem też nie pogardzę
. Tak z ciekawości - była któraś z Was może kiedyś na żużlu?
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę ale na siatkę chociaż może na kosza też a mam pytanie chodziecie gdzieś do jakiejś szkoły językowej na angielski w Trójmiecsie? bo szukam
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys chodzilam w Gdansku na babeczki, ale klub sie rozpadl. Za to wszystkich sportow walki nie znosze
|
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bożeee, ręcznaa
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Co prawda, to nie Porsche... Ciasny, ale w końcu własny!

Jestem dopiero po 3 roku i myślałam, że nie mogę w szpitalu robić nic konkretnego, a tu niespodzianka - wywiady psychologiczne z pacjentami, Wechslery (testy inteligencji), rozmowy, obliczanie wyników badań
Miło mi
Możemy wybrać się na mecz Atomu