|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Real MadrytWizażowe Madridistas łączmy się! Witam wszystkich, którzy kibicują Los Blancos. Mam nadzieję, że znajdą się dziewczyny, które jak ja interesują się piłką nożną a szczególnie klubem z Madrytu ![]() Zapraszam do realnego spamu ![]() (ps. pewnie znajdą się też fani Barcy i antyfani Realu, dlatego bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi) ¡Hala Madrid!
08.04.2008 Edytowane przez nniee Czas edycji: 2012-08-22 o 23:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Real Madryt
Fanka Liverpoolu się kłania
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! miło, że ktoś się odezwał
![]() Od jak dawna kibicujesz i od czego się zaczęło?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
wita się wierny kibic Realu
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
w końcu się ktoś odezwał Ile lat kibicujesz i od czego się zaczęło?
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
O kurka wodna, nie widziałam, że taki wątek istnieje! Up, up, up! Madridistas, gdzie jesteście?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło! Sopot wita Gdańsk
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wierzę, że ktoś odkopał temat!
![]() Witajcie dziewczyny ![]() Jak tam nastroje przed nowym sezonem? ;>
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Trochę denerwuję się przed Superpucharem
Jak widać, Putasy, w świetnej, aktorskiej formie, po ostatnim meczu z PSG Oscara dla Alexisa Sancheza! No i pierwszy mecz... z Valencią... Lekko może nie być Ale Królewscy dadzą radę!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
No ja się nie mogę doczekać!
Teraz podwójne GD a następne w październiku ![]() Też się denerwuję, ale ufam, ze Mou wie co robi Ciekawe co z Pepe...
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
dołącze się, chociaż podczytując
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Witam Realomaniaczki
Kibicuję Realowi odkąd sięgam pamięcią i właściwie nie wiem od czego się zaczęło szczyt mojej realomanii przypadał jakieś 10-12 lat temu (już dokładnie nie pamiętam) kiedy to w nocy o północy mogłam recytować skład i wyniki meczy, oglądałam mecze gdzie się tylko da, a jak się nie dało to śledziłam relację live na jakimś portalu, oglądałam nawet wszelakie wiadomości w hiszpańskiej telewizji w nadziei, że pokażą coś o Realu, udzielałam się intensywnie na jakimś forum (chyba jako jedyna dziewczyna ) ehh... to były czasy. Teraz już tak nie świruję (dorosłam chyba ), ale dalej się uważam za kibica Realu, staram się śledzić ich poczynania i oglądam czasem mecze Fajnie, że jest taki wątek, będę podczytywać i postaram się udzielać ![]() Pozdrawiam
|
|
#15 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponoć kontuzja nie jest bardzo ciężka Witamy, witamy Cytat:
). Fajnie Was poznać dziewczyny!
|
||
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, rozumiem, jak tylko się sezon zaczyna to jestem ze wszystkim na bieżąco, choć mecze zdarza mi się odpuszczać, nadrabiam to czytaniem relacji niebawem jednak zamieszkam z TŻem, a on to jest dopiero kibic (jest nawet redaktorem na pewnym popularnym serwisie o Realu), także chyba mnie w tym roku nic nie ominie ![]() Byłyście na jakimś zlocie kibiców Realu? Albo może na meczu naszych ulubieńców? Cytat:
A w domu mam ojca Barceloniste ciężko jest
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w tamtym roku na meczu w Berlinie, 27 lipca dokładnie
Hertha BSC vs. Real Madrid ![]() Niezapomniane przeżycie! A zobaczyć wolnego Ronaldo na żywo, to już po prostu poezja ![]() Na zlocie nie byłam, ale bardzo bym chciała... Na przykład w fajnym, damskim gronie
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja miałam tż który w ogóle nie był piłką zainteresowany, to dopiero tragedia jest...jak mu się podczas finału MŚ przytulanek zachciało, a mnie nie interesowało nic poza tym co się w tv dzieje ![]() Cytat:
jednym z moich marzeń jest pojechać do Madrytu i zwiedzić stadion Realu, a jakbym się na jakiś mecz załapała to mogłabym zaraz po nim umierać ![]() ps. ja tam Kryśki nie lubię
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2012-08-15 o 11:42 |
||
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatni był we Wrocławiu, czyli dla mnie cała Polska do przejechania Nie mógłby być jakiś w Trójmieście? Albo zróbmy babski zlot ![]() Co do meczu, to było fajnie, ale mankamentem Stadionu Olimpijskiego jest ta nieszczęsna bieżnia... Siedziałam w 4 rzędzie od murawy i niewiele widziałam Jedziemy do Madrytu! Mam koleżankę, która mieszka w Madrycie, mieszka 5 minut od Santiago Bernabeu i nie było na żadnym meczu Jak przyjechała do Polski to prawie na nią nawrzeszczałam No ale ważne, że jest gdzie nocować
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Hala Madrid! Jestem z wami, Real Madryt dla mnie to najlepszy klub w historii, czy przegrywają czy wygrywają ja i tak jestem z nimi. Pozdrawiam wszystkich fanów!
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ależ ja jestem zacofana za "moich czasów" tego nie było. Ale nadrobiłam już zaległości co do babskiego zlotu to jestem na "tak" gdziekolwiek on by się nie odbył ![]() co do pogrubionego: omatkobosko ![]() ![]() to kiedy?
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki weekend nad morzem przydałby się każdej prawdziwej fance Realu Obejrzeć mecz w jakimś fajnym pubie niedaleko plaży... Kurka, rozmarzyłam się ![]() A co do Madrytu to nawet jutro
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Hej
kibicuje Królewskim od dziecka zaczęło się od taty, który zmuszał mnie do oglądania z nim meczy, ale szybko się wciągnęłam i tak trwam do dziś ![]() Hala Madrid!
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Witamy i pozdrawiamy tatę!
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do zlotu to jestem na ![]() Macie jakiegoś ulubionego zawodnika Realu? Z teraźniejszego składu lub może troszkę starszego?
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do zlotu, to dziewczyny... Któraś chętna na wspólny Królewski weekend? Jeszcze nas tu malutko, ale myślę, że to kwestia czasu! Jeśli chodzi o Trójmiasto, to jestem w stanie wszystko zorganizować A moim ulubionym zawodnikiem wszechczasów jest Zinedine Zidane Z obecnego składu, trudno byłoby mi wybrać kogokolwiek... Uwielbiam parę "Oezil - Ronaldo" - razem na boisku są niezawodni. Ramos i Casillas to po prostu klasyka, a z młodziaków - Callejón (zdobył teraz pichichi presezonu ).
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja się zastanawiam dlaczego tu tak mało fanek Realu? Wstydzą się czy co? ![]() moi ulubieńcy: Raul, Zizou, Casillas, czyli stara gwardia Kryśka może być jak fochów nie strzela, bo to mnie w nim drażni okrutnie
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam dziewczyny ! Fanka Realu się melduje ![]() Do niedawna raczej z doskoku ale ostatnio wciągam się coraz bardziej, może dlatego że mam ciut więcej wolnego czasu niż zwykle i w końcu mogę śledzić jakieś nowiny ![]() Z chęcią będę Was podczytywać !
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2012-08-15 o 20:46 |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niech zgadnę...Twoim ulubionym piłkarzem jest...Ramos
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najbardziej podziwiam Krysie jeśli chodzi o styl gry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

Jak widać, Putasy, w świetnej, aktorskiej formie, po ostatnim meczu z PSG 

szczyt mojej realomanii przypadał jakieś 10-12 lat temu (już dokładnie nie pamiętam) kiedy to w nocy o północy mogłam recytować skład i wyniki meczy, oglądałam mecze gdzie się tylko da, a jak się nie dało to śledziłam relację live na jakimś portalu, oglądałam nawet wszelakie wiadomości w hiszpańskiej telewizji w nadziei, że pokażą coś o Realu, udzielałam się intensywnie na jakimś forum (chyba jako jedyna dziewczyna 

niebawem jednak zamieszkam z TŻem, a on to jest dopiero kibic (jest nawet redaktorem na pewnym popularnym serwisie o Realu), także chyba mnie w tym roku nic nie ominie
jednym z moich marzeń jest pojechać do Madrytu i zwiedzić stadion Realu, a jakbym się na jakiś mecz załapała to mogłabym zaraz po nim umierać 

ależ ja jestem zacofana

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...