|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niski Wzrost
A mnie zawsze zastanawiało dlaczego większość niskich osób nie akceptuje ludzi wysokich. Wiele razy na ulicy spotkałam się z czyms takim. Dziwne odzywki, zaczepki, głupie usmiechy i mierzenie z góry na dół
![]() Jeśli ktoś jest niski z nadwagą wszystko jest ok. Nikt go nie zaczepia, nie wrzuca głupich komentarzy. ( dlatego że takich osób jest duzo? ) Natomiast jeśli ktos jest wysoki (a nie daj boże chudy) to nie ma życia. Znam wysokie osoby, które są ciągle wysmiewane z powodu wzrostu właśnie przez osoby nizsze. Szokuje mnie to. Ktoś kto ma 1,50 nie ma prawa czuć się lepszym od wyzszego/grubszego/ chudszego (to samo dotyczy wysokich), więc nie rozumiem dlaczego tak się zachowuje.
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm szczerze mowiac nigdy sie z takim czyms nie spotkałam, i jest to dla mnie kompletnie nie zrozumiałe
|
|
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
przynajmniej nie jestem sama
![]() Cytat:
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Niski Wzrost
Cytat:
o obcasach musialam zapomniec
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie Panie
![]() Zdarza mi się przeglądać różne fora i tak trafiłem tutaj ![]() Czytając zauważyłem, iż jesteście pełne dobrej woli i nikogo nie dyskryminujecie ,zatem oto jestem i uprzejmie zapytowywuję, jak widzicie ten problem u facetów; to jest jaki wzrost uważacie za minimum przyzwoitości Sam mam 174 cm i już nie rosnę ) noszą kozaki, koturny itp. ![]() Tak jak czytam tutaj posty, to mniej niż 1,8 m dla Was nie istnieje Niższe szukają koszykarzy, a wyższe nie chcą być gorsze... Prosiłbym o opinie, porady i sugestie, a także oferty wszelkiej maści , za odpowiedzi z góry dziękuję Korzystając z okazji napomknę jeszcze o nazwie "TŻ" - kto to wymyślił? Sam skrót brzmi głupio a jego rozwinięcie to całkowita porażka, chyba że stworzono go do wciśnięcia wszystkiego pod tę kategorię... Np "Poznałam mojego TŻ podczas wizyty u przyjaciółki Zosi, schował się pod łóżkiem biedaczek - taki nieśmiały Mimo wszystko przypadliśmy sobie do gustu i od tego czasu podejrzanie często Basię odwiedzałam, aż w końcu nakryła nas na gorącym uczynku... Uciekliśmy razem i odtąd nigdy się nie rozstajemy, bardzo o niego dbam - codziennie zmieniam mu baterie a on odwdzięcza się sumienną pracą przez całą noc na max obrotach W łóżku to prawdziwy zwierz, kochany azor Niewdzięcznik jednak niedługo uciekł z jakąś wredną suką - a mama ostrzegała, by nie ufać bezpańskim kundlom, niech no tylko złapię przybłędę to wykastruję |
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do reszty postu to bez komentarza pozostawiam
|
|
|
#187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(nie czuj się urazony )
Edytowane przez crippled Czas edycji: 2009-02-27 o 19:00 |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
ja marze żeby mieć 160 cm ;
mam 10cm więcej i czuje się z tym wzrostem fatalnie ..
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mniej od Ciebie i czuje sie z tym swietnie
|
|
#191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o pierwszą częsc Twojej wypowiedzi to mysle ze na ogół kobiety lubią wysokich facetów bo te w wersji kieszonkowej czują sie przy takich bezpiecznie a "zyrafy" wolą unikać takich przy których jak juz koleżanka wspomniała nie mogą się ubierać jak chcą, z resztą to chyba musi być dyskomfort mieć faceta niższego od siebie, ale oczywiscie są wyjątki jak zawsze i wszedzie, a jesli chodzi o dalsza czesc Twojej wypowiedzi to w ogole jest bez sensu, jak Ci sie nie podoba haslo towarzysz zycia to go nie uzywaj a nie piszesz jakis bezsensowny bełkot wiesz ile pozytecznych rzeczy moglam zrobic przez ten czas ktory stracilam na czytanie tego bez obrazy oczywiscie
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Dlatego pytam się czy są jakieś sposoby, bądź leki na . Wyciągam się codziennie na drążku - niby też pomaga, ale nie mnie. Tak wiem, trzeba być cierpliwym, ale postarajcie się mnie zrozumieć, w gimnazjum jest bardzo ciężko z 152 cm . Nawet nauczyciele czasem drwią z mojego wzrostu :/.
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niedługo ide do liceum z 1,50m i nie dramatyzuje a ty skoro masz wysokiego tate to napewno jeszcze urosniesz, wszystko w swoim czasie nauczycielami się nie przejmuj, pewnie to tylko żarty
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej mieć średni wzrost, waga, wymiary, bo zawsze są jakieś problemy:tu za mało, tu za dużo...Ale coż sami sobie tego nie wybieramy ;(. Ja mam tylko 155,5 cm, ale już się chyba z tym pogodziłam i tak większa nie będę :P Dodam jeszcze, że nie rosnę od 12 roku życia
Edytowane przez marika1324 Czas edycji: 2009-03-07 o 08:18 |
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 162cm wzrostu i czuje się z tym dobrze.
Żeby było śmiesznie mój TŻ ma 191
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 160/1 w wieku 18 lat(no nieskończone)
ale zastanawiam się, bo w końcu kobiety rozwijają się do 21 roku życia, to czy mogę jeszcze urosnąć choć kilka cm? z tym, że chyba od roku już nie urosłam... więc... |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 16 lat i nie łudzę się, że będę wyższa chociaż o 2-3cm. Wdałam się w rodzinę mamy. |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
mi brakuje 2 cm do 1,60
i powiem Wam, że kocham moj wzrost....nic a nic mi nie przeszkadza... no... moze w sklepie kiedy tzreba po cos wyzej siegnac.... ale uruchamiam moj urok osobisy i prosze o pomoc jakiegos Pana albo mam ze soba mojego TŻta ma 2 m wzrostu
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
No to macie fajnie
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 160 i ciagle spotykam się z dogadywaniem w tej sprawie i jest mi przykro z tego powodu. Bo wzrost nie zależy od nas.
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie jestes normalna, nie niska
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
No ba! Ja bym bardzo chciała mieć 160 cm!!
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale osoby majace 180 - 190 uwazaja ze jestem niska. I ciagle slysze docinki, a jak wiecie nie jest to miłe.
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
mi dokuczały nawet te z 160cm, ale cóz ZAWSZE mozna do czegos sie przyczepic: wzorst, waga, okulary....
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty ile masz wzrostu?
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
juz pisalam w tym watku, 145cm
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

) Natomiast jeśli ktos jest wysoki (a nie daj boże chudy) to nie ma życia. Znam wysokie osoby, które są ciągle wysmiewane z powodu wzrostu właśnie przez osoby nizsze. Szokuje mnie to. Ktoś kto ma 1,50 nie ma prawa czuć się lepszym od wyzszego/grubszego/ chudszego (to samo dotyczy wysokich), więc nie rozumiem dlaczego tak się zachowuje.

) noszą kozaki, koturny itp. 
Niewdzięcznik jednak niedługo uciekł z jakąś wredną suką - a mama ostrzegała, by nie ufać bezpańskim kundlom, niech no tylko złapię przybłędę to wykastruję
(nie czuj się urazony 

wolą unikać takich przy których jak juz koleżanka wspomniała nie mogą się ubierać jak chcą, z resztą to chyba musi być dyskomfort mieć faceta niższego od siebie, ale oczywiscie są wyjątki jak zawsze i wszedzie, a jesli chodzi o dalsza czesc Twojej wypowiedzi to w ogole jest bez sensu, jak Ci sie nie podoba haslo towarzysz zycia to go nie uzywaj a nie piszesz jakis bezsensowny bełkot wiesz ile pozytecznych rzeczy moglam zrobic przez ten czas ktory stracilam na czytanie tego bez obrazy oczywiscie 

a ty skoro masz wysokiego tate to napewno jeszcze urosniesz, wszystko w swoim czasie