Rossmann - część XIV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 11:04   #181
la figa
Wtajemniczenie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez Doti1987 Pokaż wiadomość
a ja poleciałam po rekawice do masażu. Ostatnia sztuka wisiała od kilku dnia i wiedziałam że dostawy nie będzie. chodzi mi i masująco peelingujaca. W domu po rozpakowaniu okazało sie ze są dziury na łączeniach żyłki z bawełna. Pewnie ktos za mocno zmacał w miejsc gdzie była przymocowana żyłka do kartonika. Oddawać mi się nie chciało. Zeszyłam ale długo chyba nie pociągnie.
ta rekawica jest dobra do delikatnego peelingu. jak mialam kiedys jedna z natury to taka czerwona wychodzilam spod prysznica. tutaj lekko zluszcza takze nawet przy kazdym prysznicu ja stosuje. plyn sie wtedy pieknie pieni, zluszczam delikatnie martwy naskorek no i no i preparat-peeling nie jest potrzebny
Stary 2012-06-18, 11:07   #182
babcia_miecia
Zadomowienie

No dobrze, ale personel powinien być poinformowany, że produkt został wycofany i nie odsyłać do innych sklepów. Sama się zdziwiłam, że nie ma tego korektora, bo jeszcze niedawno widziałam je w każdym Rossie.

Jako stary pieniacz chyba napiszę wieczorem do Rossmanna, jestem ciekawa co odpiszą.
babcia_miecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:19   #183
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Napisane przez babcia_miecia Pokaż wiadomość
No dobrze, ale personel powinien być poinformowany, że produkt został wycofany i nie odsyłać do innych sklepów. Sama się zdziwiłam, że nie ma tego korektora, bo jeszcze niedawno widziałam je w każdym Rossie.

Jako stary pieniacz chyba napiszę wieczorem do Rossmanna, jestem ciekawa co odpiszą.
Mogli chociaż wywiesić plakaty czy cosik, że "przepraszamy, ale produkt X będzie niedostępny bla bla". Nikt nie lubi być wpuszczany w maliny. A tracą zaufanie klienta.
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:38   #184
Ag4
AGA :)

Cytat:

Co ja się dziś nalatałam za tym korektorem :|

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:09   #185
powoli_znikajaca
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
wiem, ze to nie jest tłumaczenie ale gazetki produkują wcześniej a ten korektor wiem, że jeszcze przed gazetką u mnie był dopiero w trakcie gazetki go zabrakło nagle Więc też nie bardzo cofać nakład gazetkowy który się już rozszedł po sklepach i ludziach
A z drugiej strony jeśli miał błąd w druku na opakowaniu to jeden kij Taka promocja to byłaby najlepsza okazja by się pozbyć nakładu z błędnym wydrukiem A tak się rozjedzie pewnie po Pepcach
ja to rozumiem, ale skoro dla niektórych to takie niewybaczalne...stąd moja propozycja jeśli mi coś nie odpowiada lub jakiś sklep popełnił wielką pomyłkę czy też zachowuje się niestosowanie to składam zażalenia jedynie co dostałam to przeprosiny, ale chociaż zarząd główny wie co się dzieję (nie mówię tu o R )...

powoli_znikajaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:21   #186
1315
Raczkowanie

Cytat:

A ja za to bez problemu kupiłam balsam do ciała Eveline. I chciałam dodać, że na przedostateniej stronie gazetki Rossman umiścił kilka wyjaśnień, m. in. "Pełna oferta w wybranych drogeriach" i "Nie odpowiada za błędy w druku", więc chyba w ten sposób odpiszą.
Stary 2012-06-18, 14:22   #187
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. jest mi wstyd.. po prostu jest mi wstyd..
Jak czytałam Wasze relacje z awantur w R. to owszem dziwiło mnie to, jednak starałam się być wyrozumiała.. ale dzisiaj jak zobaczyłam to na własne oczy.. szok..
Chciałam się wybrać przed pracą do R., ale nie na promocje, po prostu musiałam kupić prezent, a że po pracy nie mam kiedy to wybrałam się przed.. na 25 min przed otwarciem przed R stało ok. 15 kobiet, im bliżej 9.00 tym bardziej tłum się zwiększał, więc jako, że nie chciałam w tym brać udziału poszłam sobie do innych sklepów. Jedna o mało nie wyrwała drzwi. Poczekałam na spokojnie aż wlecą i weszłam.. jak ja zobaczyłam co one w tym sklepie robią to zaczęłam się po prostu śmiać na głos bezczelnie.. one dosłownie BIEGŁY! te najstarsze baby poleciały po jakiś krem, rwały sobie go z rąk, klnęły, bo dali tylko 5, a jedna wzięła od razu 3.. oczywiście darły się na obsługe, że jak mogą dawać 5 kremów na promocje inna znowu ciągle podchodziła do kasjerki „a korektora nie ma” „nie nie dojechał” i tak w kółko po coś przychodziła pytać i nic z tego co chciała nie było.. no masakra
potem tłum się zerwał i poleciał dalej..
a najbardziej chciało mi się śmiać z biednej dziewczyny, która uderzyła w dezodoranty Dove i ładowała po 15 do koszyka i patrzyła nerwowo czy ktoś nie idzie jej wziąć.. a przecież na Dove promocja trwa cały czas, a nie tylko dziś..
teraz musze Wam przyznać racje, że to przegięcie..
a ja co? poszłam sobie bokiem spokojnie to działu z perfumami i byłam mile zaskoczona, bo ten flakon, który chciałam kupić też był na promocji, o czym nie wiedziałam hehe

Jakie szczęście, że z tej gazetki NIC mnie nie zainteresowało, ale jednego dnia pojechałam kupić mamie krem L'oreal, którego używa od dłuższego czasu i niestety zabrakło a była dopiero godz. 8.20 Nie zdążyłam dorwać żadnego a baby przede mną brały po 3, niektóre bezmyślnie, nie patrzyły nawet co to za krem a dopiero przy kasie pytały dla jakiej on jest cery Nie zamierzałam nikomu z rąk wyrywać, nie udało się trudno, ale to co tu czytam....

Nigdy więcej takiej gazetki

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 14:37   #188
ciastecek
Zakorzenienie

Też chciałam kupić korektor i nie było.. a byłam obok Pepco, szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że tam są
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:39   #189
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
może któraś z Was będzie w stanie mi pomóc, otóż po przejrzeniu Skarbu nr.6 wpadl mi w oko test o ktorym mowa na str.71 otóz od 14.06 podobno na Rossnecie mialbyc dostepny do wypelnienia test -ja nie potrafie go odnalesc, teraz nie wiem czy juz byl tam dostepny czy nie??? moze ktoras z Was na niego trafila i podpowie mi gdzie go szukac z gory dziekuje za pomoc
Podbijam. Ja też nie mogę znaleźć tego testu, a szukam go od 14
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:44   #190
Ł@siczk@
Zakorzenienie

O rany, a u mnie w Rossmannie pustki, byłam dziś o 9:30 po Kod Młodości Rozświetlacz, w całym sklepie było chyba 3-4 osoby...
Wzięłam sobie spokojnie krem z półki i poszłam do kasy
Współczuję tych przeżyć i walk.

W moim mieście jakoś nie ma szału w ogóle na Rossmanna i jego promocje. Zawsze, kiedy po coś idę sklep jest prawie pusty.
Tak, że zapraszam do Stalowej Woli na spokojne i zrelaksowane zakupy

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:47   #191
Anusia3
Zadomowienie

Dziewczyny gdzie mogę zobaczyć w jakiej cenie są prezerwatywy jakieś żele intymne?
Nie mam pojęcia gdzie szukac na stronie rossnet.

Edit: Już znalazłam. Zapytanie nieaktualne.

Razem od 26.08.2010r.
Kierowca od 19.07.2012r.

Edytowane przez Anusia3
Czas edycji: 2012-06-18 o 15:11
Anusia3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 14:51   #192
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anielska diablica Pokaż wiadomość
ja też jestem po użyciu pędzla do pudru i do cieni i owszem pędzle super mięciutkie, ale mam małe "ale" bo jak maluję powieki aplikatorem dołączonym do cieni to kolor na powiece jest identyczny z kolorem w opakowaniu, a po pomalowaniu się pędzlem ET kolor jest jakieś 40% słabszy, mniej napigmentowany ;/ i macie na to jakieś rady ? ( może nakładanie cieni na mokro ?, ale robiłam tak kiedyś i efekt mi się nie podobał, a i bazy nie używam wogóle) faktycznie, albo ten pędzel jest duży, albo ja mam małe oczęta bo trzeba precyzji w nakładaniu cienia
Mam to samo odczucie,tyle że z pędzlem ET do różu.
Jakoś słabo chwyta mi bronzer i muszę się namachać żeby coś zmalować.
Dodam że bronzer akurat dość mocno napigmentowany i używając go z innym pędzlem nie było takiego problemu.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Jeśli chodzi o sprawę z z korektorem Rimmela,to od początku jego wprowadzenia była mowa że nie będzie on w sklepach w stałej ofercie,tylko czasowo jako taka dłuższa limitka.

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:55   #193
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Też chciałam kupić korektor i nie było.. a byłam obok Pepco, szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że tam są
w moim Pepco nie ma kosmetyków niestety
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:33   #194
ama09
Zakorzenienie

w którym miejscu szukać produktów Kolastyny nigdy u siebie nie widziałam
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:35   #195
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
w którym miejscu szukać produktów Kolastyny nigdy u siebie nie widziałam
O te oczyszczające? Na półce 20+

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 17:00   #196
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Który z kremów alterry oceniacie jako najlżejszy?
Mam ten z dziką różą,ale szukam czegoś jeszcze lżejszego.

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 17:40   #197
kasia9513
Zakorzenienie

czy były u was korektory Rimmela ? bo ja u siebie nie mogłam ich znaleźć

kupiłam pędzel do pudru i cieni Ecootools i stwierdzam że nie są aż takie dobre-troszkę drapią

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 17:45   #198
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kasia9513 Pokaż wiadomość
czy były u was korektory Rimmela ? bo ja u siebie nie mogłam ich znaleźć

kupiłam pędzel do pudru i cieni Ecootools i stwierdzam że nie są aż takie dobre-troszkę drapią
Może przeczytaj choć kilka postów wstecz...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-06-18, 17:47   #199
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja natomiast muszę się wyżalić na Rossmanna. Miał być dzisiaj korektor z Rimmela
Wake Me Up w promocji, byłam w kilku Rossmannach (także tych z dużą szafą) i w żadnym nie znalazłam. Nie byłam jedyną osobą, która chciała mieć ten właśnie kosmetyk, wszystkie klientki o niego pytały. Wszędzie to samo: "u nas nie ma, proszę sprawdzić w innym sklepie".
Dziewczyny pisały kilka razy na forum, że jest błąd w gazetce i że te korektory wycofali z Rossmannow.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 17:57   #200
jagaba
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały kilka razy na forum, że jest błąd w gazetce i że te korektory wycofali z Rossmannow.
I pewnie będziemy pisać jeszcze przez dwa dni...
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 17:58   #201
princesa89
Raczkowanie

Dziewczyny który szampon z alterry polecacie najbardziej? Wiem, że każdy ma inny włosy ale może macie jakieś odczucia i porównania bo zamierzam sobie jutro jakiś kupić
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:14   #202
paulinunia
Zakorzenienie

w tv reklamują coś na dzień Taty - ciekawe czy będzie taka specjalna gazetka jak na dzień Mamy

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:26   #203
Millygirl
Zadomowienie

U mnie chyba szał minął ;-) Byłam po południu zerknąć na te męskie Adidasy które mają być jutro - znaczy ile ich jest bo mamuśka chciała i widziałam że większośc gazetkowych produktów jeszcze była. Kupiłam płukankę Colgate za 10 zł (uwielbiałam Listerine ale po skończeniu prawei drugiej dużej butli strasznie mi dziąsła zrobiły się nadwrażliwe, spuchnięte i krwawiące , dlatego odstawiłam i przestawiam się na alkohol free) nową pastę Blend a Medz tej niebieskiej serii do wrażliwych dziąseł no i dużego Adidasa za 42 zł. Co mam się rzucać jutro na małego jak duży normalnie przeceniony Dobrze że byłam
Stary 2012-06-18, 18:29   #204
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny który szampon z alterry polecacie najbardziej? Wiem, że każdy ma inny włosy ale może macie jakieś odczucia i porównania bo zamierzam sobie jutro jakiś kupić
Składowo najlepiej prezentuje się ten dla dla wrażliwej i podrażnionej skóry głowy Migdały Jojoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 43227_250.jpg (9,1 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez karolina2121
Czas edycji: 2012-06-18 o 18:31
karolina2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:32   #205
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Składowo najlepiej prezentuje się ten dla dla wrażliwej i podrażnionej skóry głowy Migdały Jojoba
Dobry skład nie zawsze gwarantuje to, że produkt jest dobry. Zużyłam 2 butelki tego szamponu - nie podrażniał skóry głowy, natomiast spowodował wypadanie włosów... I to nie tylko u mnie.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2012-06-18, 18:33   #206
Myosottis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
ale po nim podobno włosy wypadają...
Myosottis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:41   #207
dacn
Zakorzenienie

Dobrze, ze sie nie wybralam dzisiaj do rossmana, bo mialam ochote tylko na korektor.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:52   #208
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

A ja byłam w największym rossmannie w Polsce i o 11 nie było już balsamów evelina, mimo iż manuraktura otwarta dopiero od 10
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:09   #209
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dobry skład nie zawsze gwarantuje to, że produkt jest dobry. Zużyłam 2 butelki tego szamponu - nie podrażniał skóry głowy, natomiast spowodował wypadanie włosów... I to nie tylko u mnie.
Cytat:
Napisane przez Myosottis Pokaż wiadomość
ale po nim podobno włosy wypadają...
Wypowiadam się na podstawie własnych doświadczeń u mnie nie powodował wypadania włosów. Widocznie każdy musi przetestować dany szampon na własnej głowie.
Stary 2012-06-18, 20:33   #210
Melya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
U mnie też szampony Alterry spowodowały wypadanie włosów. Najadłam się strachu, bo przy każdej kąpieli miałam odpływ pełen kłaków.
Melya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości