![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
u mnie deszcz lunal... a mialam isc kupic fasole wrrr.
Janeczka dzieki, dzis chyba se zrobie dla relaxu. Fajny pomysl z laurka ![]() ![]() no i jestem wsciekla bo henna z wlosow wymywa mi sie do rudosci, niech to szlag... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Gdzie Wy macie ten upał? ![]() ![]() muff baw się dobrze na weselu i wypocznij u rodzinki, będziemy tęsknić ![]() ![]() [QUOTE=Oliveira79;34808498] a co do karmienia to mi nie przeszkadza publiczne dyskretne uwazam że karmienie piersią to najcudowniejsza rzecz jakiej może doswiadczyc kobieta ![]() ![]() wyraziłam swoją opinię, bo inne dziewczyny napisały, że jesli karmic to max do roku bo potem staje się niesmaczne - ja uwazam, że to indywidualna sprawa każdej matki, poza tym nie zgadzam się, że w wieku np 2 lat mleko kobiece jest niewartościowe ![]() ![]() [COLOR="Silver"] całkowicie się z Tobą zgadzam ![]() A i zapomniałam napisać - śliczne mieliście podziękowania dla gości na chrzest B. ![]() agulan mam nadzieję, że kiedyś nasze panny dadzą nam się wyspać ![]() ![]() Olusia - jak jedzenie małej? Nadal kiepsko? A jak u Was wygląda z wagą? nooooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zagorzała fanką nie jestem ale lubie patrzeć na boks a bardziej nawet na MMA ![]()
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewuszki
![]() Ja zaraz spadam do work będę o 24 ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
u mnie chyba będzie padać a szkoda bo miałyśmy z Olivką iść po tatusia do pracy...a tatuś miał potem skosić trawę i nie skosi bo mokra będzie...Dziś już o 7.40 byłyśmy na spacerze z Olivką bo w domu mało atrakcji
![]() W niedzielę śmigamy na zakupy bo jak się kończy to wszystko co możliwe ![]()
#186 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie do końca z tą rączką - moja Loola Up ma właśnie pełną rączkę składaną w połowie i składa się jak parasolka, nawet z siedziskiem. Coraz więcej producentów takie kombinacje robi: Espiro, Cybex, pewnie jeszcze parę by się znalazło. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Nowy wątek!!! OMG! Zgłasaam postulat, aby każda mogla napisać ograniczona ilośc postow danego dnia!!! Ja juz nie wyrabiam z doczytywaniem!
Mam pytanie, ktora z Was mieszka w Lublinie i ma TZ, który mógłby zerknąć na samochód w jednym z komisó, mój TZ sobie upatrzył, ale nie wiemy czy opłaca sie jechać.... Bedę wdzieczan za pomoc. Ja w pracy, dziś załamka, bo nasz ukochana księżna (jedna z dyr.) wymysliła coś, co bedzie mi zajmowało kilka godzin dziennie, pod warunkiem, że nikt mi nie będzie przeszkadzal, a to raczej niewykonalne! Cóż....laska nie ma pojęcia o tym co sama robi i chce wprowadzić. Nóż mi sie w kieszebi otwiera normalnie!!! U nas fajna pogoda, wczoraj i przedwczoraj było ciepło, ale nie goraco, a dzis rano burza i padało, a teraz jest w sam raz. Ania siedzi z moją mamą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,czy to przypadek,czy biora z nas przyklad,bo co jakis temat modowo-kosmetyczny u nas,to nastepnego dnia na glownej stronie pisza o tym artykul
![]() Rzucilo mi sie najpierw w oczy to cos cukrowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Agnieszka nie wiem,jak z waga,bo wazymy sie na domowej i nie wiem,na ile takie wazenie jest prawidlowe.Mala kaszki,kleiki i owoce wcina nadal super,warzywa jemy BLW.Dzisiaj dam jej kartofla,marchewke i brokula,zobaczymy,ile z tego zje. W ogole od rana ma wilczy apetyt,cycka jadla 4 razy,1 raz mm i na sniadanko kleik owsiany na mm z owocami. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bidny zul bardzo powaznie wzial moje zalecenia- jak kazalam dac kasze o 8 to dominka obudzil na jedzenie O 11 maja wyjsc na spacer i dzis po deszczu lazili w czworke ![]()
![]() |
#190 | ||||
Zadomowienie
|
powariowały baby
![]() ![]() jednak byłysmy w centrum - tz nas podwiózł (przy okazji dostalismy mandat za przejechanie na pomarańczowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u nas tez parówa niesamowita - oj będzie burza ![]() Cytat:
no małe kółka raczej z dużym sniegiem chyba sobie nie poradzą, ale z drugiej strony u nas nigdy nie wiadomo z tą zimą jaka będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak powaznie, to może obiorę sobie taki cel wlasnie ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
bierz obydwie ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- moja śpi tak jak jej przyszły tż ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Hej wam znow
![]() my juz po wizycie u alergologa,ale wy pedzicie z tym pisanie,pali sie czy co? ![]() malej nie wazono,ale wazyc bedziemy sie za tydzien na szczepienie smerfiko ![]() ale pogoda ehhhhhhhh no i dziewczyny,wysypka okazała się potówką,ogolne wrazenie po wizycie-bardzo dobre-lekarka konkretna,zaproponowala wprowadzenie glutenu,po trochu mleka HA i pol zotka,tylko nie wszystko na raz,powiedziala ze teraz wytyczne sie zmieniaja co do tego wprowadzania pokarmow u alergikow,ze mlody system immunologiczny szybciej sobie poradzi niz starszy,warzywa malej mozna dawac wszystkie,mowila zeby z selerem uwazac,no i jak pytalas,nawet mimo wysypek mozna podawac,bo wysypka wysypce nie rowna,dla nich powazna wysypka sa zmiany liszajowate,placki takie czerwone szorstkie,a jesli jest tylko kilka krostek to nie ma co sie martwic co do wagi malej,powiedziala ze no tak gruba to ona nie jest,podsumowala ze natura wyrownuje,ze urodzila sie duza ale jesli nie ma po kim byc gruba itd to nie bedzie,mamy sie pokazac za 3 tgodnie,i zobaczyc jak mala zareaguje na zmiany,jesli z waga dalej bedzie kiepsko to sie wtedy zacznie szukac przyczyny,ale ze wazy niby w granicach normych,w siatkach centylowych sie miesci,wiec mowila zeby byc dobrej mysli bo nie ma co sie zamartwiac na sile mowila tez ze ona ma wiekszosc pacjentow z problemem takim,ze dzieciom trzeba cos odbierac ze tak powiem,bo sa grubaski ![]()
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-06-20 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobry wózek, ale typowa parasolka - nie wiem, ale jakoś jak widzę niespelna roczne dzieci w takich wózkach, to mi ich szkoda ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
goldi obie kasiazeczki ladne
![]() gratki dla wszystkich solenizantow,juz sie pogubilam ktorzy to ![]() ![]() u nas rano padalo,bylo przyjemnie,a teraz znow upal,mala zasnela,wymordowala sie ta podroza do lekarza,a jak sie rozgadala w tramwaju to wszcy mi do wozka zagladali ide gotowac cos do jedzonka
#194 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
baha co do wozka wydaje sie fajny
![]() ale mi sie jakos podobaja takie spacerowki solidniejsze,na 3 kolach pompowanych,ale wiadomo ze one sa duze i tak sie nie zlaza fajnie juz
#196 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
jak robot ![]()
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Goldika mozesz polecic jakas ksiazke o hodowli KONI?Chce dla tescia na dzien ojca kupic.
#198 |
Wtajemniczenie
|
my dzisiaj króliczka spóbujemy słoikowego- zobaczymy co z tego wyjdzie... miałam łyżeczki z ross i stwierdziłam ze nie dobre bo za głębokie i kupiłam z babyono z miękką końcówką- tragedia... Vikuś nie umie z niej jeść bo się gnie we wszysktie strony i do tego zabarwiła się od marchewki i jest pomarańczowatą sraką- i 10zł poszło się j....ać wrrrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
kup te z canpola 5+ sa super i plaskie.
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Zosia jadła indyka szału nie było
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Własnie ze spacerku wróciłyśmy. Ciepło, słońce znowu zaczęło na maksa podgrzewać uf Mała kima, idę fileta sobie pokroję, przygotuję obiados - dzisiaj chińszczyzna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oliveira moj dostal ze 2mce temu za to samo mandat, wina moja bo nie krzyknelam zeby sie zatrzymal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/lyzeczki-plastikow...412240664.html
Nikka mam rózowe
#203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Wariateczko swietne wiadomosci
![]() ![]() tak moj glutex dzis swietuje ![]() Laski chcialabym obie ksiazeczki ale musimy z zulem do 1 wyzyc za ostatnie grosze ![]() ![]() Edytowane przez goldika Czas edycji: 2012-06-20 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Glam - widzę, że tż chodzi jak zegarek
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/czlowiek-ktory-slu...434938515.html ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- grupowe wygladzanie dzis ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
dzięki.. Toś mnie dobiła.. eh
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-20 o 15:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
To czym Wy jezdzicie?To opłata za 1/2 czy cały rok?
#209 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
OGŁOSZENIE!
Z. obraca sie juz w obie strony brzuch- plecy, plecy-brzuch!!!I właśnie liże podłoge ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.