|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Miałam 17 lat, niestety nie skończyło się szczęśliwie. Teraz jestem w innym związku
|
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez koka_koks Czas edycji: 2015-09-01 o 10:32 |
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Niecałe 18 na jakiejś imprezie z dziewczyną 2 lata starszą z którą robiłem to później przez kilka miesięcy.
Czy żałuje ? na razie nie ale gdyby mi się trafiła super dziewczyna która była by dziewicą to z pewnością pożałuje..
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy przeżyłyście pierwszy raz?
16 lat (12 lat temu OMG!), byliśmy razem ponad 3 lata, byłam gotowa i nie żałowałam tego kroku nigdy, nawet po rozstaniu
marudzę na blogu - o książkach, filmach, marketingu, Łodzi i o tym co mi do głowy przyjdzie ![]() OSTATNI WPIS: Literaci W Przedwojennej Polsce. Pasje. Nałogi. Romanse zapraszam na marudny FP Edytowane przez Marudna Krolewna Czas edycji: 2013-04-28 o 01:14 |
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
ja mam aktualnie 19 lat i nadal jestem dziewicą. Jestem z Tż'tem od 18 miesięcy, bardzo się kochamy, ale uprawiamy jedynie petting i seks oralny. Tak, wiem, jestem dla niego strasznie brutalna
Może to głupio zabrzmi, ale... boję się. Boję się bólu, zwłaszcza, że jestem bardzo drobna i delikatna, a mój Tż to dosyć rosły chłop. Wiem, że rozluźnienie i spokój to podstawa, ale ta myśl ciągle zaprząta mi głowę
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
21 lat,byliśmy ze soba dwa miechy ale jesteśmy do dziś
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Mój Tż ma 190 cm wzrostu, jakieś 100 kg wagi, ja 165 cm i 47 kg
I jakoś dajemy radę, nie mamy problemów, wystarczy dobór odpowiedniej pozycji...U mnie było tak- przeżyłam swój pierwszy raz w wieku 16 lat, mój facet miał wtedy 20 lat i również było to jego pierwsze seksualne doświadczenie. W maju tego roku minie 5 lat, odkąd jesteśmy razem
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie masz co się przejmować , kiedy będziesz gotowa i naprawdę będziesz tego chciała, to te obawy odejdą gdzieś na bok i będziecie się liczyć tylko wy i to, co jest między Wami
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam lat 20 i pół
bylam zawsze romantyczką, więc pomimo mnóstwa okazji, namawiania ze str facetow(nieraz podstępnego), robienia głupich rzeczy i alkoholu to jednak wytrwalam w postanowieniu, że pierwszy raz przezyję z kimś kogo będę kochac. A że wcześniej zostalam głęboko zraniona, nie moglam się łatwo pozbierac tak więc duzo czasu musialo minął zanim się w kimś ponownie zakochałam. Bylam z nim wtedy rok. I jesteśmy już razem 4 lata, razem mieszkamy i planujemy wspólną przyszłość
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
prawie 20 lat ;p
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
18 lat z rok młodszym ówczesnym chłopakiem. Dla nas obojga był to pierwszy raz. Młodość, ciekawość
Byliśmy razem ponad 2 lata ogólnie.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Konto usunięte
|
Miałam 19 lat, rozstaliśmy się w sumie niedługo po tym pierwszym razie, ale nie żałuję. Nie jestem romantyczką, chciałam mieć to za sobą.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
ja przezylam majac 20 lat
a w tym roku po 6 latach zwiazku bierzemy slub
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
U mnie taka dziewczyna urodzila dziecko w wieku 12 lat ... Także lepiej tracić dziewictwo w wieku 15 lat niz rodzic dzieci w wieku 12 lat
Ja natomiast swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 17 lat po miesiącu znajomości (tak wiem szybko) dalej jestem z tych chłopakiem juz minęło 3 lata i zapowiada się że będziemy jeszcze długo razem ...
|
|
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
Ja mój pierwszy raz w sensie stosunku płciowego przeżyłam w wieku 22 lat. Wcześniej przez 4 lata były wszelakie pieszczoty
Nim odbyłam stosunek doskonale znałam już moje ciało a mój TŻ moje czułe punkty.
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PS. To tylko moje i wyłącznie moje zdanie ... proszę na mnie nie naskakaiwac ... bo bez sensu ... Pozdrawiam ... ;-) |
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszna prawda niestety
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
miałam tak samo ![]() wiek ten sam, no i z tym facetem już też nie jestem. Czasem z perspektywy czasu myślę, że fajnie było byc dziewica, ale nie chciałabym przechodzic tego bólu co wtedy
|
|
|
#202 |
|
Konto usunięte
|
Ja zrobiłam to z ciekawości, chłopaka nie kochałam (on mnie tak), bólu nie czułam (miał małego
), żadnych emocji nie było, ot, ciekawość.Za nic w świecie nie chciałabym znowu być dziewicą, cieszę się, że mam już doświadczenie w tych sprawach, wiem, co sprawia mi przyjemność itd. itp. w sumie to pierwszy raz nie był wyjątkowy. Lepszy był drugi
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Panikowałam jak o tym rozmawialiśmy, bo bałam się bólu i naczytałam się wielu pierdół... a gdy doszło co do czego sama tego chciałam i było okej, nie powiem że miałam przyjemność z tego bo trochę mnie bolało ale cieszyłam się że będę to miała za sobą i że to właśnie z nim. Długo to trwało... z 40min? Może przesadzam... ale w każdym razie długo samo wejście... chciał być bardzo delikatny i nie sprawić mi bólu, obserwował mnie mój wyraz twarzy czy właśnie nie boli. Cieszyłam się, ale tak właściwie bolało przez parę następnych razów również... Z tym mężczyzną jestem do dziś i myślę, że możemy spędzić z sobą resztę życia. Ten jeden jedyny do końca, pierwszy i ostatni!
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
miałam 16 lat i chyba cos okolo 10 miesciecy? nie pamietam
byłam z moim TŻ juz prawie 3 lata do tej pory jestesmy <3 nie zaluje
|
|
|
#205 |
|
Ante Pante
|
Ja miałam 18 lat. Wciąż jestesmy razem (pomimo wszlekich "w☠☠☠☠ów" itp, no kocahmy się po prostu). Niestety, nie mam konkretnej daty. Nie było u nas czegoś takiego jak: spotykamy się w piątek i wtedy zobaczymy sie pierwszy raz nago i pierwszy raz będziemy uprawiać seks. Nasze ciała znaliśmy juz bardzo dobrze od kilku mięsięcy (wzajemne pieszczoty i seks oralny), na początku próbował we mnie wchodzić, w końcu udało mu się wejśc, później upraiwaliśmy seks "bez finału", a dopiero po kilu dniach odbył się taki piewrszy pełnoprawny stosunek od początku do końca. To wszystko trwało około miesiąca i nie żałuję. Cieszę się, że to miało miejsce z nim, że obyło się bez problemów typu "ojej, pierwszy raz zobaczymy się nago". Jedyne co bym zmieniła: sposób przerwania błony dziewiczej (lepiej raz, a dobrze). Dla mnie pierwszy raz nie był żadnym problemem, żadnym stresem.
|
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Miałam 16 lat, chłopaka znałam może z jakieś 2 miesiące, a potem byliśmy ze sobą jeszcze ponad 1,5 roku, jednak nam nie wyszło. Mimo wszystko i tak dobrze wspominam 'pierwszy raz' jak i inne igraszki, więc nie mam czego żałować.
|
|
|
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Ja się zdecydowałam na ten krok jak skończyłam 20 lat. Jestem z Nim do dziś - od prawie trzech lat. Nie żałuję, długo czekałam, wypatrywałam tej odpowiedniej osoby, przygotowałam się na to. I uważam, że lepiej z tym zaczekać, a nie zaczynać w wieku 15 lat, a co dopiero gdy się jest młodszym - myślę, że tak naprawdę jest się wtedy jeszcze trochę dzieckiem, a seks nie jest dla dzieci
|
|
|
|
|
#208 |
|
Przyczajenie
|
A ja się zdecydowałam jak miałam niespełna 16 lat, coś około 2-3 miesięcy do urodzin. Nie byłam typem romantyczki, a dziewictwa nie traktowałam jako cennego skarbu, który chcę podarować temu jedynemu, szczególnie, że nigdy nie byłam zakochana i wszelkie randki, świece, romantyczne kolacje były nie dla mnie.
Nie skorzystałam z pierwszej lepszej okazji, a miałam ich sporo, ale kiedy poczułam, że jestem gotowa- zdecydowałam się. Chłopak był moim dobrym kumplem, 4 lata starszym i bardzo doświadczonym. Ja nie potrzebowałam niczego więcej- chciałam mieć to już za sobą, z kimś komu ufam, kto mnie dobrze zna i kto przede wszystkim wie co i jak. Kiedy o tym teraz myślę (choć było to stosunkowo niedawno) to aż się sama sobie dziwię, że zdecydowałam się na ten krok. Jak było? Przyjemnie podczas samej gry wstępnej, o dziwo nie stresowałam się praktycznie w ogóle, bolało, dość mocno, ale dla mnie był to przyjemny ból i byłam usatysfakcjonowana pierwszym razem. Ale było też bardzo nieodpowiedzialnie. Stosunek przerywany chyba mówi sam za siebie. Nie wiem czemu mu zaufałam, wiedziałam że robił to w ten sposób wielokrotnie. Miejsce też dość wyszukane nie było- tylne siedzenie jego samochodu na parkingu w lesie nad jeziorem ;-) Jednak mimo wszystko za nic nie chciałabym znowu być dziewicą i przechodzić tego stresu (którego notabene nie miałam wcale przed i podczas samego spotkania, a raczej kilka[naście] miesięcy wcześniej kiedy jak najęta szukałam informacji o 'pierwszym razie' w internecie haha) i wszystkich ceregieli od początku. Cieszę się, że to zrobiłam właśnie z nim i właśnie wtedy. Jak widać każdy dojrzewa w innym czasie i w inny sposób.
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałam 17 lat. Wspominam z rozrzewnieniem
Nec habeo, nec careo, nec curo Edytowane przez kokoszanel84 Czas edycji: 2015-03-13 o 00:24 |
|
|
|
|
#210 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Mialam jakieś 17 lat - czyli jakieś 3 lata temu, szału nie było. Było podniecenie i ciekawość i to uczucie hmm "dopelnienia" ? Jestem 6 rok z obecnym nieco młodszym chłopakiem o 2 lata więc się nadal ucczymy i eksperymentujemy, jednak moje libido jest takie nijakie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

W tym, że wychodzi się za mąż za kogoś, z kim przeżyło się pierwszy raz, nie ma ani nic złego, ale też nic tak fajnego, że trzeba żałować, jeżeli się z tym facetem rozstaniesz. Różnie się ludziom życie układa.

Może to głupio zabrzmi, ale... boję się. Boję się bólu, zwłaszcza, że jestem bardzo drobna i delikatna, a mój Tż to dosyć rosły chłop. Wiem, że rozluźnienie i spokój to podstawa, ale ta myśl ciągle zaprząta mi głowę

I jakoś dajemy radę, nie mamy problemów, wystarczy dobór odpowiedniej pozycji...

), żadnych emocji nie było, ot, ciekawość.