![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Grudniowe PM :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grudniowe PM :)
Dziewczynki, a dajcie jakieś fajne teksty zaproszeń ślubnych?? w necie niby pełno,ale wszystkie się powtarzają i są oklepana...
P.S. zdecydowałam,ze zaroszenia będę robić sama..zobaczymy jak wyjdą ![]()
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Blabla i Blabla wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Blabla na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego która odbędzie się.....w Kościele... Po uroczystości miło nam będzie gościć Szanownych Państwa na przyjęciu weselnym, które odbędzie się.... Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 15 listopada (pod tym nasze nr telefonu) i dopisek Uprzejmie prosimy Szanownych Gości o złamanie panującego zwyczaju przynoszenia kwiatów" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
A ja wymyśliłam swój tekst, oczywiście jeszcze do modyfikacji
![]() ![]() Gdy pierwsza gwiazdka na niebie mignie Mikołaj święty pójdzie już w las Gdy nastrój świąteczny ciut w nas zaniknie To świętowania dopiero nadejdzie czas Ja i Tż więc zaplanowali na ten zimowy, świąteczny czas że najwyższy pora, by się pobrali by ich miłośc nie poszła w las I tak oto w sobotnie popołudnie grudniową aurą w Kościele (nazwa kościoła) się stawią dnia 28 grudnia o godzinie 16.30 aby wszem i wobec swą miłość oznajmić uroczyście oświadczyć swe zaangażowanie i powiedzieć sobie TAK. Owe zdażenie tak uroczyste, pragnął świętować w najmilszym im gronie do którego zaliczają (imię i nazwisko gościa) i o przybycie na wydarzenie serdecznie zapraszają. Po wzniosłym akcencie, czas na zabawę Do (nazwa restauracji) zapraszają na muzę i strawę ![]() Co Wy na to?? A jak nie to będzie tekst z neta: Pełna szczerych chęci i ochoty Imię i Nazwisko oraz Bogu ducha winien Imię i Nazwisko ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami życia małżeńskiego oraz gwoli skrócenia niebezpiecznie przedłużającego się narzeczeństwa postanowili zawrzeć związek małżeński dnia 1 stycznia 2000 roku o godzinie 12:00 w Kościele Sw. Alchibalda w Balicach przy ulicy Nowej 15/12 Na tę uroczystość serdecznie zapraszają Rodzice i Narzeczeni
![]() |
#185 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zimowe śluby są fajne, najpierw się pukałam w czoło, ale teraz się cieszę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też nie przepadamy za wierszykami - dlatego za wszelką cenę chcieliśmy ich uniknąć ![]() Mnie się już coraz bardziej nie chce ślubnych rzeczy załatwiać, w ogóle ogarnia mnie lekki niepokój, bo mam dość niestandardową (jasnoszarą) suknię ślubną i boję się trochę reakcji rodziców mojego chłopa. A z drugiej strony - jeszcze nie znalazłam innej sukni, która by mi się podobała, oprócz mojej:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Gwiazdeczka - a ja jestem zachwycona!
![]() ![]() Właśnie siedzę na All i oglądam zaproszenia, także też w lesie jesteśmy. Za to dzisiaj byliśmy oglądać knajpę i pogadać o szczegółach i ja jestem już zdecydowana. 28 września jedziemy podpisać umowę. Przyszły wczoraj zamówione buty, i du.pa, bo jeden jest o pól numeru większy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Odp: Grudniowe PM :)
A jakoś w swoich slubach bedziexie nawiązywać do świat?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() myha - ja trochę tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Sugarfreeee, już odesłałam, ale chyba prześlą mi kasę, bo to była jedna para
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Myha, ja jeszcze nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4288782 4]A jakoś w swoich slubach bedziexie nawiązywać do świat?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja nie, bo mam za wcześnie 13tego ![]() ![]() Cytat:
Z butów mam jedne upatrzone w sklepie, a jedne na zalando http://www.zalando.pl/andrea-conti-c...1a03j-302.html i się waham.... Cytat:
![]() Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2013-09-19 o 17:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4287203 8]z Tz wahamy sie miedzy 18.06.2016 a 17.12.2016
(mial byc 2014 ale nie wypalilo)[/QUOTE] [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4288782 4]A jakoś w swoich slubach bedziexie nawiązywać do świat? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] To masz jeszcze duuuużo czasu na zastanowienie ![]() Dwie daty w różnych porach roku ![]() ![]() Co do świąt ja też nie będę miała motywu świątecznego (uważam, że to dla osób mających ślub w czasie około świątecznym ale bardzo krótkim) a ja jak najbardziej nawiązuję kolorem przewodnim i wystrojem do ZIMY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szczególnie, że siostry mojego chłopa obie mnie wspierają ![]() Cytat:
![]() A muzyka na pierwszy taniec? Ktoś coś myślał już? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
CoffeeMonster, fajne te buty
![]() Sugarfreeee, wiesz, na pielgrzymkę raczej bym ich nie wzięła ![]() Co do muzyki, to tż wymyślił Kult ![]() ![]() Ale jeszcze nie wiemy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Grudniowe PM :)
Cytat:
![]() Piosenkę będziemy mieć nasza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My byśmy pewnie kizombę tańczyli jakbyśmy mieli pierwszy taniec......ale, że nie mamy, to nie trzeba, np. http://www.youtube.com/watch?v=B-PYJ6is9s4 pani się trochę potyka w tej sukience i widać, że nie mają dużo wprawy od min 1:30 - 2:50 mniej więcej :P albo tak: http://www.youtube.com/watch?v=4_smt8Def_c hmmm moze się jednak zdecyduję na ten taniec ![]() Edytowane przez CoffeeMonster Czas edycji: 2013-09-20 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się sukienka w pierwszym linku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
No popatrzcie, my umiemy, a nie tańczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Wiem,ze nie każdemu się wierszyki podobają, ale my raczej jesteśmy lekko zakręceni i do nas tradycyjne teksty by nie pasowały ![]() A co zapraszania gości..wiem,że jest mega późno,ale pisałam,ze mieliśmy lekki kryzys przedmałżeński i dopiero teraz się za wszystko zabieramy;/ Ale już mam papier na zaproszenia, w przyszłym tyg będę drukować i zaczynamy rozdawanie..a mój Tż się zmobilizował i załatwił nam nauki , bo ich też nie mamy ..znaczy się jesteśmy daleko w tunelku ![]() Co do tańców to nam się podoba ten https://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU Chcemy się zapisać na kurs, ale wątpię,żebyśmy dali rady...
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Ahh muszę się pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
CoffeeMonster, skoro potraficie fajnie tańczyć takie cuda, to może zatańczcie mimo wszystko, ot tak, w ramach atrakcji dla gości
![]() U nas sytuacja o tyle dynamiczna, że teraz jednak się klaruje mała imprezka, a miał być też tylko obiad. Ale pewnie tydzień przed datą 0 będę wiedziała na 100% co i jak ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Chnatalia ![]() ![]() Ja jeszcze nie wybrałam zaproszeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń ja zamawiałam u Aśkowe (po)twory : http://askowo.blogspot.com/ (jest też na Fb) serdecznie polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie 28 września jedziemy podpisać umowę do knajpy i mamy się ostatecznie zdeklarować czy impreza do 12-tej, czy do 4-tej. Sala super do tańczenia, sprzęt mają też dobry, a różnica w cenie za osobę jest naprawdę symboliczna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Chyba sobie darujemy jednak to tańcowanie, bo sobie nie wyobrażam w mojej sukience ala princesska nie będzie to dobrze wyglądało, a przebierać się na pół godziny dla 15 osób, które z resztą widziały jak tańczymy to bez sensu
![]() W samej restauracji nam powiedzieli, ze jak chcemy to nam poodsuwają stoły z połowy i będzie parkiet, więc nie ma problemu. Możemy sobie zadecydowac nawet w trakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Tż woli psy ale na zaproszeniu pies z kotem by dziwnie wyglądali ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Jak dziewczyny stoicie z przygotowaniami? My jesteśmy w lesie, bo się TŻ nie może wychorować.....a do kościoła trzeba pomykać 1 h pociągiem, a my samochodu nie mamy. Jeszcze specjalnie się muszę prosić w pracy, żeby mnie wcześniej wypuścili.
Jeszcze mnie wszyscy pytają czy już mamy wszystko dopięte na ostatni guzik i tylko mnie to wkur..... no bo co? Sama sobie protokół spiszę? Chyba pojadę tam w poniedziałek sama i pogadam z tym księdzem, bo już nie wiem co mam robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() CoffeeMonster, my dzisiaj podpisaliśmy umowę w knajpie, zaproszenia zamówiłam w piątek w końcu na all, bo tak najszybciej. A wcale nie jestem do nich jakoś przekonana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
To widzę, że podobnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.