Grudniowe PM :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 15:19   #181
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Dot.: Odp: Grudniowe PM :)

Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość
Pewnie Kiedy ślub??
z Tz wahamy sie miedzy 18.06.2016 a 17.12.2016

(mial byc 2014 ale nie wypalilo)
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-18, 19:57   #182
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Dot.: Grudniowe PM :)

Dziewczynki, a dajcie jakieś fajne teksty zaproszeń ślubnych?? w necie niby pełno,ale wszystkie się powtarzają i są oklepana...
P.S. zdecydowałam,ze zaroszenia będę robić sama..zobaczymy jak wyjdą
Stary 2013-09-18, 20:46   #183
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka2009 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a dajcie jakieś fajne teksty zaproszeń ślubnych?? w necie niby pełno,ale wszystkie się powtarzają i są oklepana...
Odważna jesteś My mamy:

"Blabla i Blabla wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Blabla na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego która odbędzie się.....w Kościele...
Po uroczystości miło nam będzie gościć Szanownych Państwa na przyjęciu weselnym, które odbędzie się....
Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 15 listopada (pod tym nasze nr telefonu)
i dopisek
Uprzejmie prosimy Szanownych Gości o złamanie panującego zwyczaju przynoszenia kwiatów" Tyle

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-19, 09:46   #184
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

A ja wymyśliłam swój tekst, oczywiście jeszcze do modyfikacji to jest jedynie próbny

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie mignie
Mikołaj święty pójdzie już w las
Gdy nastrój świąteczny ciut w nas zaniknie
To świętowania dopiero nadejdzie czas

Ja i Tż więc zaplanowali
na ten zimowy, świąteczny czas
że najwyższy pora, by się pobrali
by ich miłośc nie poszła w las
I tak oto w sobotnie popołudnie
grudniową aurą
w Kościele (nazwa kościoła) się stawią
dnia 28 grudnia o godzinie 16.30
aby wszem i wobec swą miłość oznajmić
uroczyście oświadczyć swe zaangażowanie
i powiedzieć sobie TAK.

Owe zdażenie tak uroczyste,
pragnął świętować w najmilszym im gronie
do którego zaliczają
(imię i nazwisko gościa)
i o przybycie na wydarzenie
serdecznie zapraszają.

Po wzniosłym akcencie, czas na zabawę
Do (nazwa restauracji) zapraszają na muzę i strawę

Co Wy na to??

A jak nie to będzie tekst z neta:

Pełna szczerych chęci i ochoty
Imię i Nazwisko
oraz Bogu ducha winien
Imię i Nazwisko
ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami
życia małżeńskiego oraz gwoli skrócenia
niebezpiecznie przedłużającego się narzeczeństwa
postanowili zawrzeć związek małżeński
dnia 1 stycznia 2000 roku o godzinie 12:00
w Kościele Sw. Alchibalda w Balicach
przy ulicy Nowej 15/12
Na tę uroczystość serdecznie zapraszają Rodzice i Narzeczeni
Stary 2013-09-19, 10:54   #185
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj to masz jeszcze czaaaaaasu, a czaaaaasu My już powinniśmy pozapinane mieć na ostatni guzik, a jesteśmy głęboko w lesie, żeby nie powiedzieć

Zimowe śluby są fajne, najpierw się pukałam w czoło, ale teraz się cieszę Nie mogę się doczekać mojej sesji w śniegu

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Odważna jesteś My mamy:

"Blabla i Blabla wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Blabla na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego która odbędzie się.....w Kościele...
Po uroczystości miło nam będzie gościć Szanownych Państwa na przyjęciu weselnym, które odbędzie się....
Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 15 listopada (pod tym nasze nr telefonu)
i dopisek
Uprzejmie prosimy Szanownych Gości o złamanie panującego zwyczaju przynoszenia kwiatów" Tyle
Ja też chciałam zaproszenia robić, ale teraz się waham...Chyba jednak zamówię..

Cytat:
A ja wymyśliłam swój tekst, oczywiście jeszcze do modyfikacji to jest jedynie próbny

Ja i Tż więc zaplanowali
grudniową aurą
i powiedzieć sobie TAK.

do którego zaliczają
(imię i nazwisko gościa)
serdecznie zapraszają.

Co Wy na to??

Imię i Nazwisko
oraz Bogu ducha winien
Imię i Nazwisko
przy ulicy Nowej 15/12
Mnie się takie wierszyki nie podobają, ale wiadomo kwestia gustu. Jak lubisz to ok. Wolalabym standardowy teks, zapraszamy w kościele bla bla, restauracja bla bla i żadnego wierszyka tylko jakiś fajny cytat na stronie obok, np "Praw☠dzi☠wa miłość zaczy☠na się tam, gdzie nicze☠go już w za☠mian nie oczekuje. "
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-19, 11:06   #186
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to masz jeszcze czaaaaaasu, a czaaaaasu My już powinniśmy pozapinane mieć na ostatni guzik, a jesteśmy głęboko w lesie, żeby nie powiedzieć

Zimowe śluby są fajne, najpierw się pukałam w czoło, ale teraz się cieszę Nie mogę się doczekać mojej sesji w śniegu

Ja też chciałam zaproszenia robić, ale teraz się waham...Chyba jednak zamówię..

Mnie się takie wierszyki nie podobają, ale wiadomo kwestia gustu. Jak lubisz to ok. Wolalabym standardowy teks, zapraszamy w kościele bla bla, restauracja bla bla i żadnego wierszyka tylko jakiś fajny cytat na stronie obok, np "Praw☠dzi☠wa miłość zaczy☠na się tam, gdzie nicze☠go już w za☠mian nie oczekuje. "

My też nie przepadamy za wierszykami - dlatego za wszelką cenę chcieliśmy ich uniknąć

Mnie się już coraz bardziej nie chce ślubnych rzeczy załatwiać, w ogóle ogarnia mnie lekki niepokój, bo mam dość niestandardową (jasnoszarą) suknię ślubną i boję się trochę reakcji rodziców mojego chłopa. A z drugiej strony - jeszcze nie znalazłam innej sukni, która by mi się podobała, oprócz mojej:P

Stary 2013-09-19, 12:27   #187
ghosst
Raczkowanie

Gwiazdeczka - a ja jestem zachwycona! Na pewno pozytywnie zostanie odebrana Twoja twórczość. I ten drugi tekst też fajny

Właśnie siedzę na All i oglądam zaproszenia, także też w lesie jesteśmy. Za to dzisiaj byliśmy oglądać knajpę i pogadać o szczegółach i ja jestem już zdecydowana. 28 września jedziemy podpisać umowę.
Przyszły wczoraj zamówione buty, i du.pa, bo jeden jest o pól numeru większy Kurcze, może ja jednak nie powinnam iść do tego ślubu Także muszę je odesłać, a naprawdę nic innego mi się nie podoba.
ghosst jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 12:29   #188
Konto usunięte

Odp: Grudniowe PM :)

A jakoś w swoich slubach bedziexie nawiązywać do świat?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-19, 13:03   #189
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghosst Pokaż wiadomość
Gwiazdeczka - a ja jestem zachwycona! Na pewno pozytywnie zostanie odebrana Twoja twórczość. I ten drugi tekst też fajny

Właśnie siedzę na All i oglądam zaproszenia, także też w lesie jesteśmy. Za to dzisiaj byliśmy oglądać knajpę i pogadać o szczegółach i ja jestem już zdecydowana. 28 września jedziemy podpisać umowę.
Przyszły wczoraj zamówione buty, i du.pa, bo jeden jest o pól numeru większy Kurcze, może ja jednak nie powinnam iść do tego ślubu Także muszę je odesłać, a naprawdę nic innego mi się nie podoba.
No ale jak jest pół numeru większy, to nie możesz odesłać im tego felernego, a oni by Ci przysłali odpowiedni rozmiar? Poka jakie buty?

myha - ja trochę tak

Stary 2013-09-19, 17:08   #190
ghosst
Raczkowanie

Sugarfreeee, już odesłałam, ale chyba prześlą mi kasę, bo to była jedna para Takie o

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Myha, ja jeszcze nie wiem
Stary 2013-09-19, 17:29   #191
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4288782 4]A jakoś w swoich slubach bedziexie nawiązywać do świat?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Ja nie, bo mam za wcześnie 13tego Ale chcę sejsę narzeczeńską na jarmarku bożonarodzeniowym zrobić

Cytat:

nie mam zaproszeń jeszcze, a knajpę mam już ugadaną zostało podpisać umowę, ale to przy okazji załatwiania formalności w kościele.
Z butów mam jedne upatrzone w sklepie, a jedne na zalando
http://www.zalando.pl/andrea-conti-c...1a03j-302.html i się waham....
Cytat:
My też nie przepadamy za wierszykami - dlatego za wszelką cenę chcieliśmy ich uniknąć

Mnie się już coraz bardziej nie chce ślubnych rzeczy załatwiać, w ogóle ogarnia mnie lekki niepokój, bo mam dość niestandardową (jasnoszarą) suknię ślubną i boję się trochę reakcji rodziców mojego chłopa. A z drugiej strony - jeszcze nie znalazłam innej sukni, która by mi się podobała, oprócz mojej:P
Twój ślub, Twoja suknia. Ubierasz się w to co Tobie się podoba, a nie rodzinie. Tradycyjnie jest biała..., sorry ale ja nie widze różnicy czy jest ecru czy jest szary. Nie biały, to nie biały Na ecru by pewnie nie marudzili
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Edytowane przez CoffeeMonster
Czas edycji: 2013-09-19 o 17:30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 21:07   #192
kuli1986
Raczkowanie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4287203 8]z Tz wahamy sie miedzy 18.06.2016 a 17.12.2016

(mial byc 2014 ale nie wypalilo)[/QUOTE]

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4288782 4]A jakoś w swoich slubach bedziexie nawiązywać do świat?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

To masz jeszcze duuuużo czasu na zastanowienie

Dwie daty w różnych porach roku oczywiście wiadomo, że my jesteśmy za zimowymi porami roku i dlatego polecamy ZIMĘ

Co do świąt ja też nie będę miała motywu świątecznego (uważam, że to dla osób mających ślub w czasie około świątecznym ale bardzo krótkim) a ja jak najbardziej nawiązuję kolorem przewodnim i wystrojem do ZIMY
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-20, 07:51   #193
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Sugarfreeee, już odesłałam, ale chyba prześlą mi kasę, bo to była jedna para Takie o

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Myha, ja jeszcze nie wiem
Fajne, ale wyglądają na niewygodne?

Cytat:
Ja nie, bo mam za wcześnie 13tego Ale chcę sejsę narzeczeńską na jarmarku bożonarodzeniowym zrobić

nie mam zaproszeń jeszcze, a knajpę mam już ugadaną zostało podpisać umowę, ale to przy okazji załatwiania formalności w kościele.
Z butów mam jedne upatrzone w sklepie, a jedne na zalando
http://www.zalando.pl/andrea-conti-c...1a03j-302.html i się waham....

Twój ślub, Twoja suknia. Ubierasz się w to co Tobie się podoba, a nie rodzinie. Tradycyjnie jest biała..., sorry ale ja nie widze różnicy czy jest ecru czy jest szary. Nie biały, to nie biały Na ecru by pewnie nie marudzili
Też byłam zakochana w butach z Zalando, ale kosztowały 500zł... Na szczęście w miarę podobne dorwałam w Zarze

Szczególnie, że siostry mojego chłopa obie mnie wspierają

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
To masz jeszcze duuuużo czasu na zastanowienie

Dwie daty w różnych porach roku oczywiście wiadomo, że my jesteśmy za zimowymi porami roku i dlatego polecamy ZIMĘ

Co do świąt ja też nie będę miała motywu świątecznego (uważam, że to dla osób mających ślub w czasie około świątecznym ale bardzo krótkim) a ja jak najbardziej nawiązuję kolorem przewodnim i wystrojem do ZIMY
No ja mam dwa dni po świętach, więc u mnie zaproszenie jest świąteczne (ale je rozdajemy jakby przed ślubem:P), drobne upominki będą też świąteczne ale bez spiny, ja po prostu kocham ten okres

A muzyka na pierwszy taniec? Ktoś coś myślał już?

Stary 2013-09-20, 08:33   #194
ghosst
Raczkowanie

CoffeeMonster, fajne te buty
Sugarfreeee, wiesz, na pielgrzymkę raczej bym ich nie wzięła Pewnie coś na przebranie musiałabym mieć.
Co do muzyki, to tż wymyślił Kult http://www.youtube.com/watch?v=BW8XAX_r-48 Ja myślę o pani del Ray http://www.youtube.com/watch?v=zx_dTSPzXlk, może to http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60
Ale jeszcze nie wiemy.
Stary 2013-09-20, 08:34   #195
Konto usunięte

Odp: Dot.: Grudniowe PM :)

Cytat:
Fajne, ale wyglądają na niewygodne?

Też byłam zakochana w butach z Zalando, ale kosztowały 500zł... Na szczęście w miarę podobne dorwałam w Zarze

Szczególnie, że siostry mojego chłopa obie mnie wspierają

No ja mam dwa dni po świętach, więc u mnie zaproszenie jest świąteczne (ale je rozdajemy jakby przed ślubem:P), drobne upominki będą też świąteczne ale bez spiny, ja po prostu kocham ten okres

A muzyka na pierwszy taniec? Ktoś coś myślał już?
No my byśmy chcieli tydzień przed świętami i chyba nawiazemy do nich bardzo

Piosenkę będziemy mieć nasza tylko muszę poszperac jak się nazywa zespół który ja wykonuje i Wam wstawie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-20, 09:29   #196
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Cytat:
Sugarfreeee, wiesz, na pielgrzymkę raczej bym ich nie wzięła Pewnie coś na przebranie musiałabym mieć.
Co do muzyki, to tż wymyślił Kult http://www.youtube.com/watch?v=BW8XAX_r-48 Ja myślę o pani del Ray http://www.youtube.com/watch?v=zx_dTSPzXlk, może to http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60
Ale jeszcze nie wiemy.
A mi się podoba nawet ten Kult, tylko co byście niby do tego mieli tańczyc? Mi by pasował jakis walc wiedeński na przełamanie piosenki Ale to już wyższa szkoła jazdy, zeby to fajnie zgrać.
My byśmy pewnie kizombę tańczyli jakbyśmy mieli pierwszy taniec......ale, że nie mamy, to nie trzeba, np. http://www.youtube.com/watch?v=B-PYJ6is9s4 pani się trochę potyka w tej sukience i widać, że nie mają dużo wprawy od min 1:30 - 2:50 mniej więcej :P

albo tak: http://www.youtube.com/watch?v=4_smt8Def_c

hmmm moze się jednak zdecyduję na ten taniec Teraz się nakręcilam :P
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Edytowane przez CoffeeMonster
Czas edycji: 2013-09-20 o 09:36
Stary 2013-09-20, 11:40   #197
ghosst
Raczkowanie

Cytat:
A mi się podoba nawet ten Kult, tylko co byście niby do tego mieli tańczyc? Mi by pasował jakis walc wiedeński na przełamanie piosenki Ale to już wyższa szkoła jazdy, zeby to fajnie zgrać.
My byśmy pewnie kizombę tańczyli jakbyśmy mieli pierwszy taniec......ale, że nie mamy, to nie trzeba, np. http://www.youtube.com/watch?v=B-PYJ6is9s4 pani się trochę potyka w tej sukience i widać, że nie mają dużo wprawy od min 1:30 - 2:50 mniej więcej :P

albo tak: http://www.youtube.com/watch?v=4_smt8Def_c

hmmm moze się jednak zdecyduję na ten taniec Teraz się nakręcilam :P
U nas nie ma problemu "co tańczyć", bo oboje nie umiemy tańczyć Pewnie się trochę pokiwamy i poprzytulamy w rytm piosenki, tylko po to, żeby goście mogli już wyjść na parkiet
Podoba mi się sukienka w pierwszym linku
Stary 2013-09-20, 13:54   #198
Chnatalia
Raczkowanie

GG do Chnatalia Send a message via Skype™ to Chnatalia

Cytat:
Hmm a kiedy będziecie zapraszać? U nas jest zwyczaj ok 3 m-ce przed ślubem, więc my już zapraszamy 1/3 za nami

Cytat:

Ja i Tż więc zaplanowali
grudniową aurą
i powiedzieć sobie TAK.

do którego zaliczają
(imię i nazwisko gościa)
serdecznie zapraszają.

Co Wy na to??

Imię i Nazwisko
oraz Bogu ducha winien
Imię i Nazwisko
przy ulicy Nowej 15/12
GENIALNY !!! szkoda że my już mamy wydrukowane i rozdaną część

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
U nas nie ma problemu "co tańczyć", bo oboje nie umiemy tańczyć Pewnie się trochę pokiwamy i poprzytulamy w rytm piosenki, tylko po to, żeby goście mogli już wyjść na parkiet
U nas jest to samo

Razem od 10.10.2005
Narzeczona od 09.10.2011
Ślub 28.12.2013
Chnatalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-20, 14:30   #199
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

No popatrzcie, my umiemy, a nie tańczymy
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Stary 2013-09-20, 15:49   #200
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jeszcze nie wiemy.
Mi się marzyła Lana- Young and Beautiful, ale chłop uparł się, że musi być walc

Stary 2013-09-20, 18:26   #201
gwiazdeczka2009
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

Wiem,ze nie każdemu się wierszyki podobają, ale my raczej jesteśmy lekko zakręceni i do nas tradycyjne teksty by nie pasowały
A co zapraszania gości..wiem,że jest mega późno,ale pisałam,ze mieliśmy lekki kryzys przedmałżeński i dopiero teraz się za wszystko zabieramy;/ Ale już mam papier na zaproszenia, w przyszłym tyg będę drukować i zaczynamy rozdawanie..a mój Tż się zmobilizował i załatwił nam nauki , bo ich też nie mamy ..znaczy się jesteśmy daleko w tunelku

Co do tańców to nam się podoba ten
https://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU

Chcemy się zapisać na kurs, ale wątpię,żebyśmy dali rady...
Stary 2013-09-23, 20:15   #202
Chnatalia
Raczkowanie

Ahh muszę się pochwalić my dziś byliśmy umówić się z księdzem na pisanie protokołu ) Na piątek Potem ta spowiedź przed ślubna (( i będzie już z górki ;-)

Razem od 10.10.2005
Narzeczona od 09.10.2011
Ślub 28.12.2013
Stary 2013-09-23, 21:43   #203
ghosst
Raczkowanie

CoffeeMonster, skoro potraficie fajnie tańczyć takie cuda, to może zatańczcie mimo wszystko, ot tak, w ramach atrakcji dla gości

U nas sytuacja o tyle dynamiczna, że teraz jednak się klaruje mała imprezka, a miał być też tylko obiad. Ale pewnie tydzień przed datą 0 będę wiedziała na 100% co i jak Bo zespołu nie będzie, tylko playlista.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Chnatalia To już z górki

Ja jeszcze nie wybrałam zaproszeń
Stary 2013-09-24, 06:18   #204
Chnatalia
Raczkowanie

Cytat:
U nas sytuacja o tyle dynamiczna, że teraz jednak się klaruje mała imprezka, a miał być też tylko obiad. Ale pewnie tydzień przed datą 0 będę wiedziała na 100% co i jak Bo zespołu nie będzie, tylko playlista.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Chnatalia To już z górki

Ja jeszcze nie wybrałam zaproszeń
U moich dziadków na 50 rocznicy ślubu też miał być tylko obiad. Podczas imprezy gościom zachciało się bawić, dobrze że sala w restauracji miała przedsionek do zabawy. Tam obsługa przyniosła radio, CD i było prawdziwe wesele ;-) Więc jest imprezowa alternatywa dla obiadu weselnego ))

Co do zaproszeń ja zamawiałam u Aśkowe (po)twory : http://askowo.blogspot.com/ (jest też na Fb) serdecznie polecam Dla mnie zrobiła takie jak chciałam za przystępną cenę, a teraz goście stawiają je na półkach i każdy pyta skąd takie Każdy zachwycony Jako że mam hopla na punkcie kotów, to na moich zaproszeniach ja jestem kotką z różyczką, a Tż kocurkiem z muchą wszystko pięknie skomponowane

Razem od 10.10.2005
Narzeczona od 09.10.2011
Ślub 28.12.2013
Stary 2013-09-24, 07:20   #205
ghosst
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chnatalia Pokaż wiadomość
U moich dziadków na 50 rocznicy ślubu też miał być tylko obiad. Podczas imprezy gościom zachciało się bawić, dobrze że sala w restauracji miała przedsionek do zabawy. Tam obsługa przyniosła radio, CD i było prawdziwe wesele ;-) Więc jest imprezowa alternatywa dla obiadu weselnego ))

Co do zaproszeń ja zamawiałam u Aśkowe (po)twory : http://askowo.blogspot.com/ (jest też na Fb) serdecznie polecam Dla mnie zrobiła takie jak chciałam za przystępną cenę, a teraz goście stawiają je na półkach i każdy pyta skąd takie Każdy zachwycony Jako że mam hopla na punkcie kotów, to na moich zaproszeniach ja jestem kotką z różyczką, a Tż kocurkiem z muchą wszystko pięknie skomponowane
O matko! Pięęękne te kartki, zaproszenia itd Też kociarze z nas Jak się poznaliśmy, to ja już miałam kocurka, a mój P kotkę, także mamy dwa koty

No właśnie 28 września jedziemy podpisać umowę do knajpy i mamy się ostatecznie zdeklarować czy impreza do 12-tej, czy do 4-tej. Sala super do tańczenia, sprzęt mają też dobry, a różnica w cenie za osobę jest naprawdę symboliczna...
Stary 2013-09-24, 11:50   #206
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Chyba sobie darujemy jednak to tańcowanie, bo sobie nie wyobrażam w mojej sukience ala princesska nie będzie to dobrze wyglądało, a przebierać się na pół godziny dla 15 osób, które z resztą widziały jak tańczymy to bez sensu
W samej restauracji nam powiedzieli, ze jak chcemy to nam poodsuwają stoły z połowy i będzie parkiet, więc nie ma problemu. Możemy sobie zadecydowac nawet w trakcie
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Stary 2013-09-24, 16:47   #207
Chnatalia
Raczkowanie

Cytat:
O matko! Pięęękne te kartki, zaproszenia itd Też kociarze z nas Jak się poznaliśmy, to ja już miałam kocurka, a mój P kotkę, także mamy dwa koty
Ja mam 3 koty tzn 1 kocurek i 2 kotki ( jedna jest matką kocurka, a jedna 3/4 persem dokupionym do rodzinki)
Mój Tż woli psy ale na zaproszeniu pies z kotem by dziwnie wyglądali

Razem od 10.10.2005
Narzeczona od 09.10.2011
Ślub 28.12.2013
Stary 2013-09-28, 11:40   #208
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Jak dziewczyny stoicie z przygotowaniami? My jesteśmy w lesie, bo się TŻ nie może wychorować.....a do kościoła trzeba pomykać 1 h pociągiem, a my samochodu nie mamy. Jeszcze specjalnie się muszę prosić w pracy, żeby mnie wcześniej wypuścili.
Jeszcze mnie wszyscy pytają czy już mamy wszystko dopięte na ostatni guzik i tylko mnie to wkur..... no bo co? Sama sobie protokół spiszę?
Chyba pojadę tam w poniedziałek sama i pogadam z tym księdzem, bo już nie wiem co mam robić
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Stary 2013-09-28, 19:42   #209
ghosst
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chnatalia Pokaż wiadomość
Mój Tż woli psy ale na zaproszeniu pies z kotem by dziwnie wyglądali
Prawda
CoffeeMonster, my dzisiaj podpisaliśmy umowę w knajpie, zaproszenia zamówiłam w piątek w końcu na all, bo tak najszybciej. A wcale nie jestem do nich jakoś przekonana Jeśli chodzi o ciuchy, to ani ja, ani P nie mamy NIC Jeszcze nauki przed nami i kurs przed chłopem Także też zima... A koszmary ślubne już rozkręcone na dobre - prawie noc w noc
Stary 2013-09-29, 10:43   #210
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

To widzę, że podobnie
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości