|
|
#181 | |||||
|
Lux Mundi
|
Dot.: Singielki prawdziwie z wyboru
Cytat:
Dziewczyny dwoją się i troją, żeby stworzyć kompletną listę. Co do 'rejestrów' - nie wiem czym się kierowałaś. Peta ma u siebie wszystkie informacje. A ze znanych marek testują praktycznie wszyscy- niestety ;/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego wolę SH niż chiński market Cytat:
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pamiętam, że byłam właśnie na jakimś wątku albo kliknęłam w jakiś link i tam były te wszystkie firmy, co testują na zwierzętach, ale nie pamiętam... kurcze.cóż niestety nie wszyscy mają takie możliwości jak ty ja również nie mam karpia na stole. nie tylko dlatego, że nie miałby kto go zabić, ale dlatego też, że razem z familią nie przepadamy.wiadomo, że wszystko czuje i chce żyć, ale my niestety musimy się odżywiać i szkoda mi takiego kurczaczka, ale chociaż nie ginie w męczarniach tu nie chodzi o to, że chińskie rzeczy. nawet taki nike ma rzeczy szyte w chinach, nawet rzeczy z sh. ale porzućmy ten temat, bo aż atmosfera się zagęściła ![]() szczęściara! z chęcią bym przyjechała do ciebie na zakupy
|
|
|
|
|
|
#183 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Którego kurczaka nie jest Ci żal ? Bo chyba, że chcesz powiedzieć, że drób kupowany w marketach/mięsnych nie ginie w męczarniach ? To akcja zakrojona na masową skale - ma być dużo i tanio, a jak te kaczki/kury/indyki żyją, nikogo nie obchodzi. Są tak ściśnięte, że większość ginie przez uduszenie. Cytat:
![]() Cytat:
Zachęcam Wszystkich do kupowania z głową Cytat:
![]() I mam 60 km do morza
|
|
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem o jakich alternatywnych potrawach mówisz, chyba, że tych tylko związanych z warzywami, owockami, ryżem tj. po wegetariańsku ![]() oczywiście, że nie należy udawać, że go nie ma ![]() ale super... ja mieszkam w samym centrum, co z punktu widzenia kierowcy jest super, bo 'wszędzie blisko', ale z mojego punktu widzenia 'wszędzie daleko', bo żadnych morza/gór nie ma w pobliżu wpadłabym, ale obowiązki prawko, referencje trzeba załatwiać na wyjazd.
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wróciłam
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, bardzo dobrze
![]() wybawiłam się
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj wróciłam z miasta z kolejnymi łowami![]() Eh nie dosc, ze w rzeczywistosci mnie postarzaja, to i w internecie ![]() Ja jutro wyjezdzam na sląsk, dostep do internetu raczej bedzie znikomy wiec na kilkanascie dni Was opuszcze...Tylko grzecznie mi tu ![]()
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
good for you!
![]() Cytat:
obiecujemy, że będziemy grzeczne! ![]() hej, matko, godzina 7 ja dzisiaj do 12 spałam, przebiłam samą siebie!dziewczyny, zacznijmy może jakąś ciekawą dyskusję! co sądzicie o jednorazowych przygodach?
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
jednorazowe niee, nie ciągnie mnie do tego
już wolę friends with benefits ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- 7 bo do ZOO jechałam
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale znowu poprzez "friends with benefits" można stracić przyjaciela chyba, że to friends takie naciągane bardziej! ale ja znowu tego też bym chyba nie mogła zrobić chyba jestem zbyt ostrożna i mało spontaniczna aczkolwiek tak w wieku 28 lat, kiedy to świat nie wywróci ci się całkiem do góry nogami gdy wpadniesz, to nie takie złe rozwiązanie, jeżeli nie chce się czegoś poważnego
|
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, mówiąc nie jednorazowym przygodom myślę głównie o wpadce
może to i nie jest koniec świata, ale jednak dziecko wolałabym mieć ze starannie dobranym przeze mnie mężczyzną, a nie dopiero co spotkanym brzmi infantylnie, ale cóż poradzić ![]() poza tym wolę mieć komfort psychiczny i taki naciągany friend jest lepsza opcją ![]() ale póki co, nie myslę o tym
|
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też nie chcę miec dzieciaka z byle kim, kto wgl tak robi?! oj tak, komfort psychiczny! ale w sumie... sama nie wiem, też jeszcze nie myślę o czymś takim
|
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam, ze obejrzę "Jedz módl się i kochaj" a co!
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
viver zazdroszczę Ci tego wyjazdu do USA
strasznie chciałabym tam pojechać powiem
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a później od lutego jakoś uzupełnianie aplikacji, zdobycie różnych papierków (niekaralność itp.) - odechciewa mi się na samą myśl ![]() po licencjacie wyjedź! ![]() ps ja też kocham stany. nie mogę się wręcz doczekać! |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
ja czytam ksiazke, część 'módl się; jest strasznie nudna : P najpierw była we Włoszech a że kocham ten kraj, język to mi się podobało
mi też marzy się wyjazd do USA, mam listę miast które chce odwiedzić : P San Francisco, LA, NY, Miami, Orlando, może kiedys się uda co do załatwiania tych wszystkich spraw- niekaralność, referencje itp, kol chciala jechać jako au pair do usa, niestety nie udało się znaleść w odpowiednim czasie, wiec pojechała do uk i wiem,że wlaśnie masa formalności do załatwiania jest
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę nudnawy, ale rozumiem jedno - jak od 16 roku życia żyć albo związkiem albo rozstaniem i poświęcić sobie nawet chwili
dopiero niedawno rozumiałam jak głupia byłam
|
|
#201 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja najbardziej chciałabym do san francisco la i miami średnio mi się podobają, ale odwiedzić też bym chciała orlando tylko po to, by popływać z delfinami, no i nowy jork ja zamierzam właśnie te papierkowe załatwić przed końcem roku jeszcze, referencje od mamy chrześnicy też. prawko też bym już chciała w tym roku, ale okaże się. a później tylko dd i aplikacja. muszę listę zrobić! Cytat:
żeby wiedzieć jak to wygląda, a nie jak teraz, umiem tylko cynicznie odpyskować/odpowiedzieć
|
||
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
viver ale ja też odpyskowuję i jestem wredna
![]() ostatnio usłyszałam od kolegi, ze nie jestem normalna i dlatego mnie lubi ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- ja bardzo lubię angielski, lubię słuchać jak ktoś mówi w tym języku
|
|
#203 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Hej, wracam
![]() Ale jeszcze będę mieć ograniczony dostęp do komputera Mój 9-letni, retro sprzęt postanowił się zepsuć, nie wiedziałam że ta chwila kiedyś nastąpi ![]() A niedługo idę sobie pobiegać z Przyjaciółką
|
|
|
|
|
#204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale odnośnie związków jestem dosyć cyniczna, no ale cóż ![]() dobry kolega! mój kolega jest taki kochany, że gdyby nie był jak bohater jednego z moich ulubionych seriali (ted z himym) to brałabym się za niego Cytat:
my tu czekamy na ciebie i prowadzimy ożywione dyskusje!leć, leć, póki nie jest za gorąco ![]() edit. odnośnie języka jeszcze, ja też uwielbiam ten język, uważam, że jest najpiękniejszy na świecie czasem sobie nawet myślę po angielsku i jak nie umiem czegoś wyrazić, to patrzę w słownik i uczę się nowych słówek
Edytowane przez vivier Czas edycji: 2012-08-17 o 17:18 |
||
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
viver nie zrozumiałam, że co do związków.
Ja do tej pory byłam, dopiero w czasie ostatniego związku zrozumiałam jak to jest być z kimś, kto na prawdę chce z Toba być - to ze nie wyszło to juz inna historia
|
|
#206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tańczyliśmy razem, obchodziliśmy urodziny, świętowaliśmy wielkie okazje, spacerowaliśmy przez park... do czasu, gdy nie wyznał miłości innej dziewczynie a druga... brak słów, choć to akurat było wzajemne. niby. w sumie to częściej prowadziliśmy gierki, niż mówiliśmy, co do siebie "czujemy" ogólnie to była taka miłość, o której kiedyś marzyłam, w sensie trudna, do powalczenia, ale prawdziwa. tak też było. były łzy, śmiech, ale później doszłam do wniosku, że to toksyczne i zerwałam kontakt. i to było jakieś 3-4 lata temu, to w sumie dzieciak byłam. do tej pory nic mnie nie tknęło tak mocno |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zakochana byłam 3 razy: pierwszy chłopak potraktował mnie okrutnie przy rozstaniu, drugi oszukiwał a potem zostawił dla innej. Z tym ostatnim rozstałam się, bo poczułam, że nigdy się nie dotrzemy i będziemy się w końcu bezsensownie męczyć. Mam z nim świetny kontakt i chcę żeby tak zostało (a teraz brzmię idealistycznie
)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to dziwne z tym ostatnim, to znaczy brzmi to tak, jakbyście niepotrzebnie się rozstawali ale masz rację, jeżeli to kluczowe kwestie, to w takich niestety dogadać się nie można, bo albo jest się za x albo y.szczerze, nie wiem jak można się przyjaźnić z ex jest to pewnie możliwe, jak się człowiek rozstanie w dobrych okolicznościach, ale ja i tak nie mogłabym tak z chłopakami, którzy się we mnie bez wzajemności zakochiwali urywałam kontakt, także...
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to ja chcę się zająć sobą w końcu
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

niemal wszystko. gdybyśmy tak mieli wybierać, by nie ubierać się w ich rzeczy, to chodzilibyśmy nago
Dlatego wolę SH niż chiński market 

pamiętam, że byłam właśnie na jakimś wątku albo kliknęłam w jakiś link i tam były te wszystkie firmy, co testują na zwierzętach, ale nie pamiętam... kurcze.
Bo chyba, że chcesz powiedzieć, że drób kupowany w marketach/mięsnych nie ginie w męczarniach ? To akcja zakrojona na masową skale - ma być dużo i tanio, a jak te kaczki/kury/indyki żyją, nikogo nie obchodzi. Są tak ściśnięte, że większość ginie przez uduszenie.

chyba, że to friends takie naciągane bardziej! ale ja znowu tego też bym chyba nie mogła zrobić 
dopiero niedawno rozumiałam jak głupia byłam