![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
bo ja się własnie zastanawiam mam prawie 200 w formacie 10x15 do wywołania i prawie 100 w formacie 15x21 i jak policzyłam normalnie w punkcie to wyszło mi ponad 250 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |||
Zakorzenienie
|
Madzia no i bardzo dobrze
![]() ![]() Marta, dawaj dawaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja czytałam że farby bez amoniaku mają w zamian jakieś sole i inne pochodne które sa jeszcze gorsze dla włosów ![]() Madziu a Ty używałaś Sublime Musse? z castinga? dla mnie ta farba czy odżywka strasznie śmierdziała jakby sikami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jestem już ![]() Koleżankę odtransportowałam na dworzec, już mi się za nią tęskni ![]() ![]() Co dzisiaj macie na obiad? Bo ja chyba zrobię pyry z gzikiem ![]() ![]() Wrzucę do k. kilka przepisów na dobre jedzonko, kumpela nie mogła się najeść ![]() Martuś super z tą sesją! Będzie z tego coś fajnego ![]() Guciu no i doczekałaś się urlopu! Współczuję tego uroczego listu i mam nadzieję, że następnego nie będzie! Magda fajnie, że mąż ma już szefową z głowy, no i tyle wolnego! Super! Nacieszycie się sobą ![]() Ana jeśli chodzi o farby do włosów, moja kumpela użyła kiedyś castinga coś w odcieniu blondu i była przerażona efektem, mówiła, że takiego siana na głowie to nigdy nie miała. Pewnie te jaśniejsze farby są inaczej robione i bardziej obciążają włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ja na obiad mam zupę buraczkową z fasolką szparagową, a Lila zje u babci jakąś zupę jarzynową bo ona buraczków nie tyka
![]() Ja wywoływałam u Wojtek-Mono na all. Nie, nie, nie i jeszcze raz nie!!!!nigdy więcej! zdjęcia pozbawione kolorów, ziarniste. Robione lustrzanką cyfrową, z super kolorami, żywe....spieprzone na maksa.
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Gold nie zauważyłam, zeby mi bardziej wypadały.. tak jak mówię mi ta farba bardzo podpasowała, włosy się super układają, także dla mnie jest ok
Ktosiu może faktycznie sporo zależy od koloru? Super czas za Tobą! Rewelacja! No i czekam na przepisy! ![]() ![]() U nas dzisiaj ciąg dalszy wyjadania resztek z lodówki więc będzie quasadilla z szynką, suszonymi pomidorami i różnymi rodzajami sera. Do tego pomidor i ogórek.
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że robisz czystkę w lodówce przed urlopem ![]() A czas za mną fantastyczny! Nawet nie wiem, kiedy zleciały te 4 dni. Widzimy się rzadko, ale jak już to buzie nam się nie zamykają ani na sekundę a i tak nagadać się nie możemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zadomowienie
|
cześć
![]() byłam w pracy, nudy takie, że szok, siedzimy wszystkie i patrzymy sobie w oczy i tak do końca sierpnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdro ! Cytat:
![]() Neska ja ostatnio z gruponu zamówiłam wywołanie 100 zdjęć w formacie 10x15 na papierze Premium (wybrałam błyszczący) za 39 zł. Odbierasz we wskazanym przez siebie Empiku.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | ||
Zakorzenienie
|
jak się zwalniasz to najlepiej się rozliczyć z firmą, że np. oddał klucze ze sklepu, z kadrami jest rozliczony(by mu z wypłaty nie potrącili) i księgowością, nic nie jest dłużny, oddał kluczyk, telefon służbowy,identyfikator, strój służbowy, bo np. odda klucze ze sklepu na gębę a ona mu powie że ukradł coś albo jak była kradzież to że np. to on, no albo że finansowo się rozliczył czyli z tego manka, to wtedy nie będzie miała już go za co ścigać
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-08-17 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takie pogaduchy są rewelacyjne. Chociaz ostanio z moją trójca stwierdziliśmy, że najbardziej lubimy jak się spotykamy... i milczymy. Spędzamy ze sobą czas, ale nie musimy być non stop nakręceni, gadać jak najęci, uwielbiamy ciszę w swoim towarzystwie. Uznaliśmy, że wkroczyliśmy na wyższy level ![]() Aniaaa myślisz, że ten tir nie dostał zdjecia? Myslę, że bardzo prawdopodobne. Tak czy siak... boli serce jak trzeba zrobić ten przelew ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-08-17 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
jaki mediolan francuski VOUGE
![]() byłam u koleżanki pisałyśmy program własny dla 4 latków - patriotyczny ale się wkreciłyśmy ![]() idę was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
hahaha mozecie założyć fotoalbum ![]() ciekawe która się przyzna do ostatniego określnika ![]() Cytat:
![]() ![]() oo to we wtorki sie zumbujemy ![]() ![]() zgodziłąm spoko spoko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Zadomowienie
|
No teraz tak bo dostałam na maila informację, ale ja potrzebowałam wcześniej. Jak ze tą cenę jakość świetna
![]() Cytat:
Serce jeszcze długooo po przelewie bolało zwłaszcza, że nie ja zawiniłam, ale wzięłam winę na siebie, bo nie było widać kierowcy więc przysłali mi w załączniku wiadomość, że jeśli to nie ja jechałam to mam wskazać kto. Jechał S. ale on wtedy dużo jeździł więc wzięłam winę na siebie - pierwszy i ostatni raz. On nie miał nic na koncie, a ja chyba 6 pkt. Cytat:
![]() ...cieszę się co do zdjęć ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
nasz list był właśnie z gminy Manowo
![]() ![]() ale 5?? to już przesada! ![]()
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() chcialam sie na razie tylko przywitac wrocilismy dzis o 4 rano, jakos sie dospalismy i byle dotrwac do wieczora. Bylo SUUUUPER!!! pogoda, towarzystwo i sa wakacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podli ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Gosia - mieszkam w Holandii już parę lat i słyszałam o jednym rzeczywiście ekologicznym osiedlu ... wbrew pozorom segregacja nie jest mega popularna, ponieważ przynajmniej moi sąsiedzi uważają że jak płacą podatki to gmina ma się tym zająć i już. Są rzeczy których nie wolno wrzucać do zwykłych kontenerów (elektronika, mat. budowlane w małych ilościach, duże gabaryty) ale w ramach płaconych opłat wywozi się je do punktu zbiórki albo umawia z gminą na odbiór i jest to za darmo. Za rzeczy niestandardowe np. chemikalia, duże ilości odaów budowlanych trzeba dopłacić Nie ma kar za niemycie plastiku czy szkła, na metal nie ma osobnych pojemników. W sklepach ludzie potrafią oddawać zasyfione butelki czy nawet z zawartością, bo w sumie wkłada się je do maszyny a nie oddaje pracownikowi, więc to może dlatego??? Ale jak maszyna butelki nie przyjmie (np. zły rozmiar) to są na tyle bezczelni, że zostawiają ją pod maszyną - normalnie na podłodze) zamiast wynieść na zewnątrz i wrzucić do kontenera który stoi pod sklepem.
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Wpadlam się tylko pożegnać.
Dzień w pracy wyczerpujący. Ale już w domu po obiedzie, zostało dopakowanie się, pomalowanie pazurow ![]() Od jutra słońce nad Bałtykiem zamówione ![]() Trzymajcie się! ![]()
#202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie , zaplacze 2-3 razy i zasypia ... dzisiaj jak narazie nie plakal ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie ! Obiad ugotowany , dom posprzatany , Domino z pelnym brzuszkiem spi a ja ... wlasnie mocze sobie stopki i jest mi blooogo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Świnie
![]() ![]() Udanego urlopu! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a londa- raz farbowałam i była ok ![]() Cytat:
Co te baby mają z tym farbowaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Nadroblam dopiero czesc ale musze sie teraz przyznac jak to bylo z naszym spiskiem z aniczka - otoz - zadnego umawiania nie bylo
![]() My dojechalismy do Dziwnowa ok 10 rano i po godzinie dostaje sms od Ani ze niedlugo dojezdzaja nad morze ![]() Ania sama Wam opowie ze wsiadali do auta zamiarem jazdy w gory do Czorsztyna a tak im sie troche drogi pomylily - z czego ja sie bardzo ciesze i dojechali nad morze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda byla taka hmmmmm slonce ale silny wiatr, w dwa ostatnie dni przygrzalo slonce i zlapalysmy troche promieni. anika - moj brzuch teraz cierpi od Twojego przyspiszacza opalania - ale dziala dziala!!! Tom i Natka szaleli na piachu z hej ![]() Pierwsze zaloty-pierwze pocalunki, smarowanie nawzajem kremem na opalanie, okazywanie czylosci sypiac sie piachem i wymieniajac lopatkami - fantastycznie! Tesknilam, detoxu nie przeszlam bo palce mnie swedzialy zeby do Marty i Guci napisac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Guciu udanych wakacji
![]() ![]() Katunia, Anika ładnie proszę o foto w K. ![]()
#208 |
Zakorzenienie
|
Gold teraz używam castinga a wcześniej tej pianki ze shwarzkopf .
Ktosiu oj tak, tyle wolnego to aż rozpusta ![]() Gucia ![]() sliweńko nawet o tym nie wiedziałam. Powiem męzowi. Iwka , Ana ![]() Katunia super, że wyjazd udany. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Katuniu foto relacja obowiązkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() upaaaaał ![]() Moja Maja kończy dziś 3 miesiące ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.