![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
![]() Ale mi teraz zabiłyście ćwieka z tymi Julami..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
i ile masz ?
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- uciekam do wanny i do lozka ![]()
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do wielkości, no to jak wyżej napisałam - taki urok aparatu, że przez światło obiektywu wszystko będzie wyglądało inaczej, niż w rzeczywistości. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale normalnie ja to mam az pod cyckami ten brzuchol tak wysoko, ciekawa jestem ile przed opadnie hehe ![]() co do zdjęc, zawsze robie w tym samym miejscu,w tej samej pozycji i widze roznice ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm...a masz może u siebie jakieś takie zielarskie sklepiki? Może tam by spróbować... ja nie zapłaciłam nic za przesyłkę, bo wydałam 200zł, a tam chyba od jakiejś kwoty wysyłają za free ![]() Dorzuciłam sobie jeszcze : http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...NIEPOGODE.html - to jest ponoć baaardzo dobry balsam, więc kupiłam dla Sade i dla Naili ![]() no i coś dla mnie ![]() http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...M-DO-RAK-.html Sama chciałam otworzyć jakiś czas temu sklepik z eko organicznymi kosmetykami...ale obawiam się, że mogłoby to nie przetrwać... Wiele kobiet preferuje kosmetyki z półek sklepowych (rossmann itp..)...wciąż jest małe zainteresowanie kosmetykami naturalnymi :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
No jak zwykle mój Edzio musi wejsc w kadr, a jak gadam przez telefon to zawsze stoi przy mnie i podsłuchuje!
![]() a Twój brzusio taki malutki ![]() ![]()
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję zadyszki i sapania. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Lurker ;)
|
Piesio mistrz drugiego planu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
U mnie też brzuszek się właśnie wysoko zaczyna - tak jak u Delicjanki. I też mi się przez to źle oddycha i żebra trochę mnie bolą. Zobaczymy jak będzie na końcówce ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja poszlam na zwolnienie po tym jak trafiłam do szpitala, już musiałam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Mi brzuch zaczyna sie zaraz pod piersiami, mega ciezko mi sie oddycha, w aucie musze miec bardzo odchylone oparcie bo inaczej sie niemal dusze. I dalej w obwodzie 96-97 cm, od paru tygodni w cm nie rosnie, ale widze, jak sie ksztalt zmienia.
Sarah, jakos nie mam problemu z moim imieniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ah i osobiscie nie cierpie jak ktos poza moja siostra mowi do mnie Majka ![]() ![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
łoooooooooooo już 6 część !
![]() Ja to chyba regularnie czasne was czytać znów dopiero przy 20stej jesli ten remont dalej bedzie sie tak ciagnął ![]()
#194 |
Zadomowienie
|
Jak znam zycie, to na pewno któraś z Was nie śpi.
TŻ pojechał do pracy, a ja zostałam sama, nienawidzę spać bez niego, jesli to spaniem można nazwać :< Ola chyba też nie lubi, bo się kręci strasznie. Spróbuję pospać, bo muszę wstać za dwie godziny. W sumie to mogę Wam już zyczyć miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-10-31 o 06:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja w kolejnym wątku.
jakoś ciężko mi was nadrobić, jak już zbliżam się do końca to coś mi wypadnie i dalej zaległości. wczoraj miałam mieć wizytą ale niestety ginowi się zepsuł samochód (ok 50km dojeżdża) i przełożył na za tydzień a już tak się cieszyłam że zobaczę naszą córeczkę, ciekawa jestem ile waży w końcu idzie już 28 tydzień.
#197 |
Rozeznanie
|
Hej, zaspana jem śniadanko. Wczoraj zasnęłam o 21 i całą noc przespałam praktycznie. To chyba zasługa tego, że mąż w końcu dostał pozwolenie od rechabilitantki spać na miękkim. Mam nadzieję, że po dzisiejszej nocy nie będzie gorzej i już do końca spać będzie ze mną w łóżeczku
![]() Odebrałem wyniki wczoraj na glukozę, dawka 75g: Na czczo 73 Po 2 godzinach 77 Nie mogę się doszukać norm na wątku, podawała któraś z was? Mam też z głowy badania na HIV i WR. ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Co do brzuszka, ja mam 94 cm teraz i mój też zaczyna się bardzo wysoko. Nie mogę siedzieć prosto na krześle bo mi ciężko oddychać.
#198 |
Zakorzenienie
|
dorwałam Nurowską Dom na Krawędzi
wrrrr ale noc, nie mogłam zasnąć, myślałam,ze mam w brzuchu włączoną pralkę na 1200 obrotów, małemu chyba się pory dnia poprzestawiały ![]() poza tym tak jak niektóre - TZ w delegacji a ja bez niego spać nie umiem ![]() Deli-piękny brzuszek Eff- jaki brzuszek? ![]() ![]() ![]() wreszcie zus mi siano przesłał, to może na początku tygodnia pojadę kupić dzieciom meble i sofe do salonu przez siedzenie na dupie zauważyłam,ze niesamowicie oszczędzam pieniądze, jestem w szoku bo mnie się zwykle kasa nie trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki typowo ciazowy, okragly brzuchalek ![]() Bo drobniutka jestes ![]() ![]() Moj cos jakby nie rosnie ostatnio... Tzn mam wrazenie, ze od kilku tygodni wyglada tak samo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie mam lini ale pepek mam wyraźnie przesunięty w lewo ![]() Cytat:
Cytat:
Z teściwą nie ciekawa sytuacja, może cięzko jej pępowinę odciąć może? Cytat:
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tez mnie tak kopała w nocy że łooo... w pęcherz az boli... ja chce juz wizyteeeee........... co do zusu, wczoraj bylam i hajc maja mi tez przeslac do 5 listopada a w tedy laj lajlalalal zakupy dla dzidzi ![]() i znowu zaraz lece na badania, zalatwiac praktyki do zusu jeszcze raz i jeszcze oplacic OC i zapytac o drugie OC w furze aaajj... chyba jeszcze o fryzjera zahaczę i o lumpki hmm ![]() W super pharm promocja na pampersy premium care 2 paczki 52 i 60szt za 87.99 ale nie wiem czy sie oplaca no ale bedzie od 2 listopada, a jeszcze proszek Lovela 1.5 za 19.99
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-31 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- ale malusi ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat zjadłam śniadanko jak Was nadrabiałam ![]() ale ze mnie ciapa, zapomniałam wieczorem wyjąc mieso do bigosu i teraz musze odmrazac w mikrofali..... łoj, jakas skleroza ciązowa mnie dopadła, bo to juz nie pierwszy raz kiedy o czyms waznym nie pamiętam,.... kiedys zostawiłam na gazie czajnik i poszłam do koleżanki- się spalił na amen ![]() uciekam w takim razie produkowac sie w kuchni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
No a jak np nie mieszkam z tztem to tezgo musze wliczać? tzn to tylko TEORIA;P
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
A mi sie super śpi bez TŻ
![]() ![]() Wczoraj chciał już spać ze mną, ale namówiłam go jeszcze na rozłąkę ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- A teściowa nie ma własnych dochodów/emerytury/renty? Bo jeśli ma, to traktowana jest jako osobna "rodzina".
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-31 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, ale się pastwisz nad mężem niedobroto
![]() u mnie by nie przeszło osobne spanie za wiele mamy przypadków u znajomych,że osobne sypialnie na czas macierzyństwa skończyły się prawdziwą rozłąką co nie znaczy,że u Ciebie ma tak być my po prostu wychodzimy z założenia,że po to jesteśmy małżeństwem by dzielić ze sobą sypialnie |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
ajjj.... boje to to ze moje libido juz nigdy nie bedzie takie jak przed ciążą ... ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się zastanwiam, bo znalazłam na all fajny śpiworek co będzie mi do wózka pasował?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale kołderkę miałaś taką do wózka, czy ta łóżeczkową??
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Z ciekawości też zmierzyłam brzuszek, ostatnio miałam 103 cm, a dziś już 108 cm. Jest spory, ale ja mam 170 cm więc nie czuję się z nim aż tak ciężko. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.