|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Cytat:
![]() Ale mi teraz zabiłyście ćwieka z tymi Julami..... TŻ mówi, że łądne imię i mam się nie przejmować, że jest dużo, zresztą w naszym środowisku ani jednej... Ale jak mała pójdzie do przedszkola a tam 10 JUL
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
i ile masz ?
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
wymyslalismy inne imiona i wymyslalismy a jak sie mała urodzila i ją zobaczylismy to nie bylo juz innej opcji jak to imie wlasnie ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- uciekam do wanny i do lozka
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty z kolei jesteś drobna wzrostem, a to się wszystko przekłada na te centymetry. No i mój brzucholek jest nisko, więc jak go mierzę w najszerszym miejscu, to opieram się z miarką praktycznie na miednicy. Cytat:
A co do wielkości, no to jak wyżej napisałam - taki urok aparatu, że przez światło obiektywu wszystko będzie wyglądało inaczej, niż w rzeczywistości.
|
||
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale normalnie ja to mam az pod cyckami ten brzuchol tak wysoko, ciekawa jestem ile przed opadnie hehe Ty wlasnie masz tak nizej, lepiej Ci oddychac, ja to czasem tak sapie ze ojoj.. co do zdjęc, zawsze robie w tym samym miejscu,w tej samej pozycji i widze roznice
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm...a masz może u siebie jakieś takie zielarskie sklepiki? Może tam by spróbować... ja nie zapłaciłam nic za przesyłkę, bo wydałam 200zł, a tam chyba od jakiejś kwoty wysyłają za free ![]() Dorzuciłam sobie jeszcze : http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...NIEPOGODE.html - to jest ponoć baaardzo dobry balsam, więc kupiłam dla Sade i dla Naili ![]() no i coś dla mnie http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...-STARTOWY.htmlhttp://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl...M-DO-RAK-.html Sama chciałam otworzyć jakiś czas temu sklepik z eko organicznymi kosmetykami...ale obawiam się, że mogłoby to nie przetrwać... Wiele kobiet preferuje kosmetyki z półek sklepowych (rossmann itp..)...wciąż jest małe zainteresowanie kosmetykami naturalnymi :/ |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
No jak zwykle mój Edzio musi wejsc w kadr, a jak gadam przez telefon to zawsze stoi przy mnie i podsłuchuje!
a Twój brzusio taki malutki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję zadyszki i sapania. Musi być nieprzyjemnie.
|
|
|
|
|
#189 |
|
Lurker ;)
|
Piesio mistrz drugiego planu
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też brzuszek się właśnie wysoko zaczyna - tak jak u Delicjanki. I też mi się przez to źle oddycha i żebra trochę mnie bolą. Zobaczymy jak będzie na końcówce ciąży.
|
|
|
|
#191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja poszlam na zwolnienie po tym jak trafiłam do szpitala, już musiałam. |
||
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Mi brzuch zaczyna sie zaraz pod piersiami, mega ciezko mi sie oddycha, w aucie musze miec bardzo odchylone oparcie bo inaczej sie niemal dusze. I dalej w obwodzie 96-97 cm, od paru tygodni w cm nie rosnie, ale widze, jak sie ksztalt zmienia.
Sarah, jakos nie mam problemu z moim imieniem jak bylam kierownikiem to pracownicy mowili do mnie pani kierownik. Mojej mamie bardzo zalezalo zebym miala Maja na imie i miala wtedy spory problem, bo ksiadz nie chcial mnie ochrzcic, a duzo osob reagowalo i pytalo czy na pewno nie Maria? Ze swojego rocznika nie znam wlasciwie zadnej Mai, teraz to jedno z popularniejszych imion ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ah i osobiscie nie cierpie jak ktos poza moja siostra mowi do mnie Majka wszyscy znajomi uzywaja "Majek"
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
łoooooooooooo już 6 część !
(soczek)Ja to chyba regularnie czasne was czytać znów dopiero przy 20stej jesli ten remont dalej bedzie sie tak ciagnął
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Jak znam zycie, to na pewno któraś z Was nie śpi.
TŻ pojechał do pracy, a ja zostałam sama, nienawidzę spać bez niego, jesli to spaniem można nazwać :< Ola chyba też nie lubi, bo się kręci strasznie. Spróbuję pospać, bo muszę wstać za dwie godziny. W sumie to mogę Wam już zyczyć miłego dnia
|
|
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-10-31 o 07:05 |
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja w kolejnym wątku.
jakoś ciężko mi was nadrobić, jak już zbliżam się do końca to coś mi wypadnie i dalej zaległości. wczoraj miałam mieć wizytą ale niestety ginowi się zepsuł samochód (ok 50km dojeżdża) i przełożył na za tydzień a już tak się cieszyłam że zobaczę naszą córeczkę, ciekawa jestem ile waży w końcu idzie już 28 tydzień.
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Hej, zaspana jem śniadanko. Wczoraj zasnęłam o 21 i całą noc przespałam praktycznie. To chyba zasługa tego, że mąż w końcu dostał pozwolenie od rechabilitantki spać na miękkim. Mam nadzieję, że po dzisiejszej nocy nie będzie gorzej i już do końca spać będzie ze mną w łóżeczku
Odebrałem wyniki wczoraj na glukozę, dawka 75g: Na czczo 73 Po 2 godzinach 77 Nie mogę się doszukać norm na wątku, podawała któraś z was? Mam też z głowy badania na HIV i WR. ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Co do brzuszka, ja mam 94 cm teraz i mój też zaczyna się bardzo wysoko. Nie mogę siedzieć prosto na krześle bo mi ciężko oddychać.
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
dorwałam Nurowską Dom na Krawędzi
wrrrr ale noc, nie mogłam zasnąć, myślałam,ze mam w brzuchu włączoną pralkę na 1200 obrotów, małemu chyba się pory dnia poprzestawiały ![]() poza tym tak jak niektóre - TZ w delegacji a ja bez niego spać nie umiem Deli-piękny brzuszek Eff- jaki brzuszek? prawie nie widać![]() wreszcie zus mi siano przesłał, to może na początku tygodnia pojadę kupić dzieciom meble i sofe do salonu przez siedzenie na dupie zauważyłam,ze niesamowicie oszczędzam pieniądze, jestem w szoku bo mnie się zwykle kasa nie trzyma
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki typowo ciazowy, okragly brzuchalek ![]() Bo drobniutka jestes ![]() ![]() Moj cos jakby nie rosnie ostatnio... Tzn mam wrazenie, ze od kilku tygodni wyglada tak samo... |
|
|
|
|
#200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie mam lini ale pepek mam wyraźnie przesunięty w lewo ![]() Cytat:
Cytat:
Z teściwą nie ciekawa sytuacja, może cięzko jej pępowinę odciąć może? Cytat:
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tez mnie tak kopała w nocy że łooo... w pęcherz az boli... ja chce juz wizyteeeee........... co do zusu, wczoraj bylam i hajc maja mi tez przeslac do 5 listopada a w tedy laj lajlalalal zakupy dla dzidzi i znowu zaraz lece na badania, zalatwiac praktyki do zusu jeszcze raz i jeszcze oplacic OC i zapytac o drugie OC w furze aaajj... chyba jeszcze o fryzjera zahaczę i o lumpki hmm ostatnio mi wlosy leca;/W super pharm promocja na pampersy premium care 2 paczki 52 i 60szt za 87.99 ale nie wiem czy sie oplaca no ale bedzie od 2 listopada, a jeszcze proszek Lovela 1.5 za 19.99
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-10-31 o 08:17 |
|
|
|
|
#202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- ale malusi ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat zjadłam śniadanko jak Was nadrabiałam ale ze mnie ciapa, zapomniałam wieczorem wyjąc mieso do bigosu i teraz musze odmrazac w mikrofali..... łoj, jakas skleroza ciązowa mnie dopadła, bo to juz nie pierwszy raz kiedy o czyms waznym nie pamiętam,.... kiedys zostawiłam na gazie czajnik i poszłam do koleżanki- się spalił na amen uciekam w takim razie produkowac sie w kuchni |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
No a jak np nie mieszkam z tztem to tezgo musze wliczać? tzn to tylko TEORIA;P
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie super śpi bez TŻ
Od tygodnia śpi w salonie (jest przeziębiony) a ja sama w sypialni. Odkąd śpimy osobno nie boli mnie rano kręgosłup ![]() Wczoraj chciał już spać ze mną, ale namówiłam go jeszcze na rozłąkę ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- A teściowa nie ma własnych dochodów/emerytury/renty? Bo jeśli ma, to traktowana jest jako osobna "rodzina".
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-31 o 08:23 |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ale się pastwisz nad mężem niedobroto
![]() u mnie by nie przeszło osobne spanie za wiele mamy przypadków u znajomych,że osobne sypialnie na czas macierzyństwa skończyły się prawdziwą rozłąką co nie znaczy,że u Ciebie ma tak być my po prostu wychodzimy z założenia,że po to jesteśmy małżeństwem by dzielić ze sobą sypialnie |
|
|
|
#207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
ajjj.... boje to to ze moje libido juz nigdy nie bedzie takie jak przed ciążą ... ![]()
|
|
|
#208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się zastanwiam, bo znalazłam na all fajny śpiworek co będzie mi do wózka pasował?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale kołderkę miałaś taką do wózka, czy ta łóżeczkową??
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Z ciekawości też zmierzyłam brzuszek, ostatnio miałam 103 cm, a dziś już 108 cm. Jest spory, ale ja mam 170 cm więc nie czuję się z nim aż tak ciężko. Miłego dnia |
|
|
|
#210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, mąż ciągle na podłodze. Ma problem z kręgosłupem, ale powoli dochodzi do siebie i dzisiaj była 1 noc razem mam nadzieję, że już tak zostanie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

TŻ mówi, że łądne imię i mam się nie przejmować, że jest dużo, zresztą w naszym środowisku ani jednej... Ale jak mała pójdzie do przedszkola a tam 10 JUL

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

(soczek)

odkąd się wyprowadził, kilka dni spokoju i zaraz dawaj, co by się przydało. A teściowa mnie wkurzyła, bo zaczęła wyliczać dzisiaj takież rzeczy, a mówię że najpierw to ja na spokojnie muszę do pracy iść, zwolnienie zanieść itp, to już mi z argumentami, że na to kilka dni czasu jest. Wiecie, są ważniejsze rzeczy
22.05.2008
14.08.2011