|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Czesc dziewczynki!!!
I znowu pedzicie z postami jak szalone. ![]() Witam was ze sledzikiem w smietanie i herbatka z miodkiem i cytrynką. Troszkę mi gardzziolek szwankuje. Któras z was pisała o badaniach, ja mialalm lekkie odchyly i wyraznie mi powiedziano ze mam sie nie przejmowac tym. A ja wczoraj mialalm nieprzyjemna wymiane maili z pania u ktorej wylicytowałam ciuszki dla Małej. Jak zaplacilam za zakupy Pani przysłała mi mail że wysylka bedzie kosztowała 20 zł a nie 10 jak bylo napisane. wkurzylam sie i kazalam oddac pieniadze. ludzie maja tupet.... |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym prosila
|
|
|
#183 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boli ale jak smaruję maścią to mniej Cytat:
super są tak, maść końską można stosować w ciąży, kupisz ją w aptece Cytat:
za 20 tydzień Cytat:
Cytat:
Na necie jest wiele zalet leczenia wodą utlenioną, ale kurcze nie wiem jak z kobietami w ciąży, czy mogą robić takie płukanki. Cytat:
dziś się dowiesz wszystkiego na wizycie, lekarz powinien Ci wytłumaczyć za wizytę Cytat:
|
|
|
|
#184 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
I czekamy na relację z usg.![]() ![]() Trzymam! |
||
|
|
|
|
#185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak poza tym to dzień dobry
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#186 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
U mnie pierwszy raz w tym roku spadł śnieg, do tej pory był mróz a teraz jak sypnęło to temperatura na +
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam 12,7 i na ostatniej miałam już tylko 12,0 i lekarz kazał więcej mięsa i zielonych warzyw. Powiedział, że już nie może mi więcej spaść, żebym uważała.
|
|
|
|
|
#189 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie jak lekarz nie da mi nic innego to od razu zajdę po tą maść Cytat:
wiem, że się dowiem ale do wizyty jeszcze tyyyyle godzin dziś pierwszy raz tż ma ze mną iść, ciekawe czy uda mu się wyrwać z pracy Cytat:
Cytat:
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie w ten zimny, śnieżny dzień
![]() Noszę się z zamiarem zrobienia w tym roku własnoręcznie kartek na Święta i tak się zastanawiam czy to nie słomiany zapał czasem Dziewczyny, a macie może jakieś drobne wzory haftu krzyżykowego (bo widziałam, że niektóre z Was się tym interesują) z motywem na Boże Narodzenie? Chodzi mi o coś drobnego, bombkę, choinkę, bucik, czapkę, najlepiej w 1-4 kolorów.Chętnie bym taki wzór przygarnęła i wyszyła na taką właśnie kartkę. A tak w ogóle dużo zdrówka, ubierajcie się ciepło i nie dajcie zimie ![]() Kwiatuszek: mnie też bardzo włosy na brzuchu urosły ale są jasne więc nie widać tego tak bardzo. Nie przejmuj się, za bardzo, minie
Edytowane przez Villga Czas edycji: 2012-10-30 o 10:09 |
|
|
|
|
#191 |
|
Kniaginia
|
O, nie!!!
Kurde, mam poczucie beznadziei na tym zwolnieniu. Taki trochę zmarnowany czas, bo do niczego się nie nadaję, jak tylko do umawiania TŻ na oglądanie mieszkań. Ale ja ich nie obejrzę i nie ocenię, a polegać tylko na ocenie męża....hmmmm. W dodatku teraz czas świąteczny, dużo ludzi wyjeżdża i nie da się mieszkań pooglądać. Już chciałabym mieć kupno lokum za sobą i wreszcie się skupić na rzeczach dla dziecka. No to teraz ja pomarudziłam. |
|
|
|
|
#192 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witaj odzywaj się często!Cytat:
Cytat:
u jednej to się tak ułożyło, że nic nie było widac a i tak musiała zapłacić. Poszłabym gdybym nie znała długo płci bo by się tak maluch układał, że nie szłoby poznać. Fajowe Cytat:
ciekawe kiedy się doczekam. Smaka mi narobili w master chefie tylko
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z uwzględnieniem pianina i akwarium 200l. No i mogłabyś załatwić mi odwieczny problem: co dzisiaj na obiad? (dzisiaj wiem - mam mega pyszne łazanki - mniam, mniam)
|
|
|
#194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam wyszywałam na kanwie o wymiarach mniej więcej 15x15cm i była tam zbieranina: chyba bombka, mikołaj, choinka, głowa misia w czapce mikołaja i coś jeszcze, ale to było na prawdę małe. Największy był mikołaj i miał z 5 cm mam to u mamy, więc jak będę to pstryknę Ci fotkępoza tym ostatnio przeglądałam swoje stary hafty i mogłabym wykorzystać ze 3 obrazki do pokoju malucha. Mam wielkiego kolorowego klowna, alfabet i farmę Cytat:
na szczęście mieszkanie mamy już wybrane. potrzebny będzie remont i boję się, że i to i przeprowadzka przypadnie na koniec ciąży kiedy już nie będę się do niczego nadawała
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wyszywania to ja tylko raz w życiu gdzieś w podstawówce coś wyszywałam na gotowym schemacie. Ale teraz z powodu ogromnej ilości czasu wolnego chciałabym coś spróbować wyszyć, co polecacie dla osoby początkującej? Co prawda nawet nie pamiętam co oznacza haft krzyżykowy ale mam nadzieję ze jakoś dam radę |
|
|
|
|
|
#196 | |||
|
Rozeznanie
|
fajne, opłacało się..
![]() ![]() Cytat:
za połowę.. ![]() co do telefonu to jakaś paranoja.. ja jak zamawiam jakieś ciuszki dla małego to ile razy przychodzą - zawsze widać, że koperta była otwierana, sprawdzane co w środku i zaklejana dobrze, że twój tel dotarł w całości.. ![]() Cytat:
a wyglądaliśmy jak zombie.. ![]() ![]() dopiero później zorientowaliśmy się, że wolała być ściśnięta w tym rożku, czuła się bezpiecznie.. ![]() Cytat:
więc już nigdy nie pytam.. ![]() a co do żelaza to gin widzi po wynikach z morfo.. więc się nie martw, nic dodatkowo nie trzeba robić.. ![]() aha i za wizytę.. ![]() hej hej.. czekam na męża i idę jeść śniadanko.. ![]() mój synuś coś dziś mało aktywny.. ![]() dałam mu czekoladkę to raz kopnął i w tyłku mnie ma.. ![]()
Edytowane przez joanna200 Czas edycji: 2012-10-30 o 10:22 |
|||
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
![]() twoj salon jest chyba wielkosci naszego mieszkania![]() u nas w sumie szybko sie potoczylo, ale wymysly papierologiczne byly kosmiczne. mnie najbardziej wkurzalo, ze niektore papiery mialy termin waznosci 30 dni (np. potwierdzenia z US, ZUS nie zalegania mojej firmy, ktora juz dwa lata byla zawieszona...)
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie to pianino to Roland pełnowymiarowy jest i tż ma zrobić mebel, żeby pogodzić i pianino i moje akwarium holenderskie
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2012-10-30 o 10:35 |
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
udało mi się znaleźć w necie 3 wzory, które mam wyszyte. pokażę Wam a co
![]() otóż to i zaniesiesz im raz, oni analizuja, analizują... potem przychodzi nowy miesiąc i od nowa wszystkie papiery noś
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wyszywam, ale w sierpniu dostalam taka mini-karteczke z gratulacjami od kolezanki (z forum
). przepiekna, bardzo mnie wzruszyla i wiem ze na pewno bedzie wisiec nad lozeczkiem Torreska w ramce kiepski ze mnie fotograf
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz musialam donosic i wiem jakie to wnerwiajace... wspolczuje i duzo cierpliwosci zycze! warto!
|
|
|
|
#202 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
![]() ![]() Obawiam się, że u mnie to samo wypadnie pod koniec ciąży. Fajnie, że przynajmniej już wybraliście mieszkanie. |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś wiedziała, że koncerty mam codziennie. Głównie tż i dzieciaki.
Ja wtedy zamykam się w sypialni... moja cierpliwość ma swoje granice.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
____________ dzisiaj półmetek ![]() rzuciło mi się w oczy, że któraś z Was chciała wzory na haft krzyżykowy na kartki świąteczne, ale nie pamiętam kto to pisał. mam jakieś wzorki, mam też na haft matematyczny bożonarodzeniowy, nawet łatwiej i szybciej się wyszywa, no i na papierze, więc odpada kombinowanie jak sklecić to potem w kartkę, a efekty rewelacyjne. zainteresowaną poproszę o adres mailowy na PW to wyślę. |
|
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W grudniu idę też na zwolnienie, bo już czuję się lekko zmęczona. Myślę, że za miesiąc będzie gorzej i to będzie już czas na mój odpoczynek. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: za połóweczkę HGB to nie żelazo, ale są ze sobą powiązane. Żelazo jest poza morfologią.
|
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
super Cytat:
![]() trzymam kciuki! |
||
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Pani22ka: piękna ta karteczka!
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Macica się stawia - to normalne ale pod koniec ciaży. Żeby nie było mi też się już teraz robi - wystarczy, że się położę i chwilę odpocznę. Więc już się nie dziwię, że masz leżeć. Ale kurka - że też nie wiadomo skąd to plamienie.
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

strippi a jak Twój kręgosłup?
ale jak smaruję maścią to mniej
za 20 tydzień
za wizytę
i nie wiem co z tym zrobić. Na pocieszenie znalazłam w necie, że trochę kobiet też tak miało ale po ciąży wszystko wróciło do normy... ale i tak mnie to dołuje. dobrze, że lekarz ma przyciemnione światło w pomieszczeniu z usg, trochę wstydu mniej. to się wyżaliłam...
póki co nic do mnie nie przyszło
ale wkurzające to jest strasznie 

klask i: za połóweczkę