|  2012-11-11, 20:17 | #181 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV

superkas- Tak patrzałam na przepis Twoich nalesników bez jajek i w przeliczeniu jeden naleśnik to 120 kcal, a znalazłam przepis , z którego jeden naleśnik to tylko 80 kcal! :O http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...bez-jajka.html

__________________ Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg | 
|     | 
|  2012-11-11, 20:39 | #182 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Cytat: 
  a tam zamiast w sumie mleka to woda   | |
|     | 
|  2012-11-11, 20:50 | #183 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

Oho 4 część ! Oho 7 stron !! Oho Medzia pokłony !!!   
				__________________ 160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG  20.12.12 60 kg - IV cel 56kg - marzenie  pozostało - 3,6kg | 
|     | 
|  2012-11-11, 21:22 | #184 | |||||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
  a dietke zaczynam od jutra. Do tego chce jeden dzien jeździć na rowerze w domu a drugi ćwiczyć Skalpel i tak naprzemiennie ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat: 
  ja okulary kocham, mam z nimi doczynienia codziennie   
				__________________ Wiek:26 lat wzrost:168 cm Jest 73 kg Cel 62 kg 12.11.2012 zaczynam  73kg-> www.lineczkacloset.blogsp ot.com | |||||
|     | 
|  2012-11-11, 21:39 | #185 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Arsenalfan, ja nic nie wymyślam. Zawsze piszę prawdę, więc tym bardziej cieszę się, że jest Ci miło. Kochana   A co to za nową pracę dostałaś? Jakaś konkretna branża?  Silvia, uwielbiam Twoje "byłam pobiegać trochę", po czym doczytuję - 6km  Respekt  Bottega, nie no...jak przeczytałam o tych fast foodach to myślałam, że rozwalę tego Ł. przez komputer!!! Daj sobie z nim spokój, bo będziesz cierpiała  miss, ja nie zajadam się takimi jogurtami, bo zawsze wychodziło mi za dużo kcal  ale na pewno są bardzo zdrowe! I o wiele lepsze niż takie prosto ze sklepu, typowe z bakaliami  Jak chcesz przeprowadzić wychodzenie z diety? Najgorsze jest to, że czasem przy wychodzeniu zaczynasz sobie pozwalać na więcej i więcej, aż w końcu tracisz nad tym kontrolę. Ja się najbardziej tego obawiam u siebie. Choć...jeśli o mnie chodzi to jeszcze wiele upłynie nim doczekam tej chwili  lineczka, witaj  kluczem do sukcesu na wątku, gdzie dziewczyny są przywiązane do siebie jest bardzo częste udzielanie się  a w końcu i Ty będziesz w gronie njabardziej zżytych forumowiczek   feciuch, za spadeczek wielkie brawa i buziaki  Baleronowa, kochana, cieszę się, że się układa  Żyrafko, cudne śniadanko! Widzę, że masz to samo podejście co ja - śniadanie = królestwo węgli, bo to jedyny posiłek, w którym można sobie na nie pozwolić w takich ilosciach  Tur, a uwierz mi, że sukienki to był mega problem! Kupowałam takie, które były odcinane w talii i rozkloszowane ku dołowi. Tylko taki fason mi pasuje   superkas, stanowczo nie mogę się oprzeć Twoim zdjęciom  Rozkłada mnie znowu, nie potrafię się wyleczyć, bo ciągle coś mam do załatwienia w mieście. A dzisiaj np. nocka w pracy -.- uwielbiam to, jak cholera, bo mimo że nic nie jestem po nockach zawsze mi wzrasta waga. Nie wiem co jest grane. Właśnie! Wyrafinowana mnie zamorduje  miałam Wam przekazać, że baluje w Krakowie i że wróci do nas dzisiaj, ale zapomniałam  ( przepraszam! Wybaczysz?  ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Aaa i bardzo ładnie proszę o dopisane mnie do tabelki, Turkusiku  Podaję aktualną wagę: 89   
				__________________ Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj!  obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem   104-99-96,8... | 
|     | 
|  2012-11-11, 21:55 | #186 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

wyrafinowana, oo jesteś!  Medzia, kurcze widzę że idziesz jak burza z waga  lada moment półmetek! co do Ł.: palnął głupio :/ nie wiem czemu to powiedział. Teraz pisze, że mi bardzo zależy i chce to pokazać i że jestem piękna, ponoć też był na siebie zły za pt. Chcę jeszcze spróbować... Mam ambitny plan zrobić sobie 3 dni intensywnego wysiłku - 1 dzień zaliczony, jutro chcę spalić na rowerku 1000kcal, a pojutrze 800. Śr będę już od 7 poza domem, więc rower odpada, ewentualnie wieczorem jakiś ruch z Ł. ;P w pt Poznan. 
				__________________ Keep calm and stay legendary  | 
|     | 
|  2012-11-11, 22:10 | #187 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Martuszka, ta zupka jest o tyle dobra, że nie da się jej zepsuć jak sie ogólnie lubi brokuły   chyba, że się za mocno posoli, czy coś  ale na zdrówko, cieszę się że mogłam podrzucić pomysł na dobre żarełko  Sylwia, sporo?  ja tam kalorii nie liczę, znam siebie już na tyle, że czuję kiedy jestem pod kreską, a kiedy nad  a tak na codzień to jem z jabłkiem zamiast banana i bez orzechów, więc na pewno ma mniej kalorii  lineczka, próbuj, jak Ci posmakuje to super, bo to genialne śniadanie pod względem wartości odżywczych  Medzia, zdecydowanie tak  a poza tym węgle = lepszy humor (w końcu cukier), więc z rańca jak znalazł   
				__________________ cel I:   76,8 - 76 - 75 - 74 - 73,8 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68  cel II: 68 - 67 - 66 - 65  zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION  | 
|     | 
|  2012-11-11, 22:36 | #188 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Sopot 
				 | 

missjuż odczytuję/odpisuję ja muszę coś wynaleźć na pobudzenie trawienia, bo rzadko zaglądam do toalety szczerze mówiąc. Może jak wrócę do sportu to się poprawi. martuszka właśnie w całej diecie najtrudniejsze jest to planowanie! cały czas musisz myśleć tylko o tym co będziesz jeść, żeby przez przypadek nie załapać się na jakieś śmieci. A ja jestem typem zupełnie odwrotnym, roztrzepanym i totalnie nieplanującym niczego, nie wspominając o jedzeniu ;/ superkas jaki sernik!   szczurku ja też teoretycznie już powinnam się ruszyć z tym tematem, ale totalnie nie mam teraz głowy. o wyrafinowany się pojawił   
				__________________ start 75kg (16.04.2012)    aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55  Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. | 
|     | 
|  2012-11-11, 23:00 | #189 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Darialex- Nie wiem czy lubi zakupy czy nie, ale nie narzekał   Turkusie- Ja też chętnie bym odczuła, że komuś sie podobam, a tu dupa ;/ Superka- Ale sernik  Turkusie- Jakie masz przeboje  ja też chcę  Ja też mam na + przez % w tym tygodniu ;/ Wino, piwo, wódka----szło wszystko  Czarna- Eh, wiesz nie można patrzeć na siebie i myśleć, że nie jest tak źle, bo inny mają gorzej. Wtedy się można rozleniwić. Dlatego do siebie podchodzę krytycznie i nie cieszę się, że mam lepiej niż ktoś tam, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Taka to moja filozofia życiowa  Normalnie tempo mojego życia mnie wykończy  Mam masę spraw na uczelni, a do tego praca, a ja na dobicie udzielam się towarzysko i latam to tu to tam. Wszystko żeby nie myśleć za dużo. (Bo ja nie jestem już z Aw. od jakiegoś czasu). Jestem na 100% na plusie po tym strasznie mało dietetycznym tygodniu. Pogubiłam się troszeczkę. | 
|     | 
|  2012-11-11, 23:06 | #190 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Heloooł    Wy chcecie mnie chyba zabić tą ilością postów  Na początku chcę powiedzieć, że może mnie nie być kilka dni na forum, ze względów osobistych, ale to jeszcze nic pewnego, jeśli tylko dam radę będę wpadać, jednak wolę uprzedzić. Weekend ogólnie jeśli chodzi o dietę ok, za to zero ruchu   Wyrafinowana byłaś/jesteś w Krakowie i ja nic o tym nie wiem?  mogłyśmy się kawki napić   Medzia jestem właśnie z okolic Krakowa  Gratuluję pięknych spadków idziesz jak burza  A parka z Aquascutum   Lineczka witaj  Silvia jeśli Cię coś bierze to lepiej jutro zostań w domu, bo powietrze na zewnątrz jest już ostre, więc możesz się "doprawić" tylko i mam nadzieję, że czujesz się już lepiej  Co do mgr raczej mnie już nie dogonisz   Czarna Ty to miałaś istny nalot  Ja nie lubię niespodziewanych gości, bo właśnie jak trzymam dietę to w domu nie mam nic na poczęstunek, po za tym lubię gościć na bogato i coś przyrządzić. A co do sprzątania współczuję, ja pół dnia sprzątałam po jednej 4latce a co dopiero po całej gromdce  Tur no to ładnie się rozkręciło wokół Ciebie  możesz przebierać jak rękawiczki  może jednak big love nie jest taki odległy jak się wydaje  A co do aqua to ja też to kocham  teraz mam przerwę bo po basenie mam jakąś wysypkę na plecach i muszę ją wyleczyć, ale potem do niego wracam   Bottega jak tak czytam o Twoich chorobach to tak sobie myślę, że Twoja karta zdrowia ma grubość niczym akta o katastrofie smoleńskiej  Przepraszam, wiem że to nie śmieszne i nie wolno żartować ze zdrowia  Strasznie Ci współczuję, że musisz przez to wszystko przechodzić  A jak się w ogóle czujesz?  Choć jak czytam o spalonych kaloriach (za co zresztą  ) odnoszę wrażenie że lepiej. A do tego szpitala to kiedyś byś szła?  W ogóle ciocia mojej przyjaciółki miała takie objawy jak Ty i nie chce nawet myśleć, że u Ciebie mogli by mieć podobne diagnozy    Co do Ł. to po tym co napisałaś i tym jak się wyraża i co robi podobnie jak P. kiedyś, jest już dla mnie skreślony, mimo że może było to w żartach uważam że nic go nie usprawiedliwia w takim zachowaniu. Takie rzeczy ucina się w zalążku. Z tego co piszesz jest straszy a starych drzew już się nie przesadzi "nie zmieni" więc uważaj proszę Cię na siebie  Uważam że już i tak wystarczająco dużo musisz cierpieć i nic chciałabym żeby Ł. okazał się być kolejnym rozczarowaniem...  dpukać: Superka jaki deser  muszę koniecznie go wypróbować  Darialex już dawno byłabym mgr gdyby nie moja zakręcona promotorka, ale bliżej mi niż dalej, cokolwiek to znaczy  Szczurku masz kochanego szczurka, taki bajkowy, kojarzy mi się jak z jakiegoś filmu animowanego  Feciuch, Girafe  konkretne spadki! Jestem z Was dumna   
				__________________ TRZEBA CHCIEĆ ŻEBY MÓC! WALCZĘ! Akcja Bikini 2013 Włosy  Edytowane przez SmileGirl Czas edycji: 2012-11-11 o 23:18 | 
|     | 
|  2012-11-11, 23:25 | #191 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

UWAGA! UWAGA! każda niepewna, zaczynająca, itd itp: http://smak-zdrowia.blogspot.com/201...ien-diety.html polecam, Szczur. woo-hoo! zielona kratka w kalendarzu   
				__________________ FUCK MOTIVATION! it's fickle and unreliable and isn't worth your time. Better to cultivate discipline than to rely on motivation. FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-11-11 o 23:26 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-11-11, 23:49 | #192 | 
				 | 

Smile, jesteś strasznie kochana   Hehe żebyś wiedziała - ja mam chyba 3 czy 4 teczki z wynikami badań, diagnizami itd. Ogólnie samopoczucie lepsze, bo zwiększyli mi dawkę leku na niedoczynnosc, więc jest lepiej, aczjolwiek słowa endo nie były pocieszające. Grypa czy co to było minelo całkiem.  A co do brzucha itp. to cóż... przyzwyczailam się już że nie ma dnia bez bólu, najgorzej jest rano i po każdym posiłku, trochę już 'wyczulam' co wolno mi jeść, albo inaczej co najmniej mi szkodzi, więc niespodzianek jest mniej, więc lepiej się czuję, ale i tak 3-4 razy dziennie zaliczam zla toaletę. Kochana, u mnie też podejrzenie są poważne... nie ma opcji 'będzie dobrze', tylko 'będzie źle' lub 'będzie beznadziejnie'. Beznadziejnie to nowotwór... ale wierze, ze mam na tym świecie jeszcze coś do zrobienia i nie to jest mi pisane. co do Ł.: wiesz, ciężko mi go opisać, ale on jest jednocześnie grzeczny, kochany, doświadczony, wrażliwy, dość zamknięty w sobie, mówi że mu zależy, jest bardzo zazdrosny, jego kumpel twierdzi że też zakochany we mnie, a z drugiej strony emocjonalny, popędliwy, nieco agresywny i taki... nieprzewidywalny. Jedno jest pewne - nie ciągnie mnie do łóżka. Tzn. myślę ze ma ochote, czasami czuję po tym jak mnie caluje, ale wiem że chce żeby to wszystko wyszło ode mnie i dlatego czeka, choć go podpuszczalam parę razy. Chce dać mu szansę, bo sama nie mogę przestać o nim myśleć, mimo że mnie zawiodl. Dziś też napisał że wie, iż nie jest mnie wart, ale prosi o szansę i jeśli mu ja dam, to postara się być dla mnie taki jaki powinnien. Ł. jest w moim wieku, P. był starszy  i u niego ewidentnie było: 'seks, seks, seks'. 
|     | 
|  2012-11-12, 00:05 | #193 | 
				 | 

naskrobałam w klubie, pomóżcie, proszę    
				__________________ FUCK MOTIVATION! it's fickle and unreliable and isn't worth your time. Better to cultivate discipline than to rely on motivation. FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. | 
|     | 
|  2012-11-12, 06:33 | #194 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej   Podaję wagę do tabelki 65,6kg  . 1,5 kg spadku  . Ale mi się micha cieszy  . Jestem już blisko II celu, mam nadzieję że do przyszłego poniedziałku go osiągnę. Dziś przede mną wyzwanie - wypad z koleżanką na piwo którego nie będę pić  . Ale nie ma opcji że się złamię. Aaa no i witam Was moim śniadankiem  Darialex planowania można się nauczyć. Chyba większość z nas jest na tym wątku bo wcześniej nie planowała co zje i skończyło się nadwagą. Planowanie jest trudne, ale nie niemożliwe. Także i Ty dasz radę jeśli będziesz chciała  Szczurku gratuluję zielonej kartki w kalendarzu  Oby więcej takich  Trochę mnie wkurza na doodle, że ta harmonijka się nie przesuwa tak, żeby były widoczne aktualne dni. Niby pierdoła ale mogłaby się przesuwać  
				__________________ Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-12 o 06:46 | 
|     | 
|  2012-11-12, 06:49 | #195 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Jest dupa, dupa, dupa. Tydzień pohulałam, były % i swoboda, a na wadzę odbił się kosmos  uwaga, uwaga.... chwila szczerości: 72,9 kg    Przesada, przesada, przesada. Ogarniam się i mobilizuję, bo jak tak dalej pójdzie to będzie strasznie.... już jest. Mam dość! | 
|     | 
|  2012-11-12, 08:21 | #196 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Martuszka, no no, pieknie   ładne śniadanko, ładny spadeczek, super  harmonijka też mnie irytuje   Solduś, nie przejmuj się, tydzień, dwa i nie będzie śladu po nadwyżce  u mnie 70,9  za tydzień musi być 6 z przodu, bo jak nie to będę zła   
				__________________ cel I:   76,8 - 76 - 75 - 74 - 73,8 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68  cel II: 68 - 67 - 66 - 65  zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION  | 
|     | 
|  2012-11-12, 08:52 | #197 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Nibylandia:D 
				 | 

Hej piękne! Wpadam szybciutko zameldować się,że na wadze dziś 92.8kg :-D Później was nadrobię,teraz lecę brać się za prasowanie... 
				__________________ 96.4...  Upragniona stabilizacja 79   Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... | 
|     | 
|  2012-11-12, 08:52 | #198 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Waga do tabelki: 94 no extra    
				__________________ Nowy start - 17.04.2013 - 98,8  Jest: 97,5  I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 | 
|     | 
|  2012-11-12, 08:53 | #199 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Sopot 
				 | 

67,7  - myślę, że z moją wagą jest coś nie tak....

__________________ start 75kg (16.04.2012)    aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55  Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. | 
|     | 
|  2012-11-12, 10:05 | #200 | 
				 | 

uprzejmie donoszę: 45min na rowerku stacjonarnym, ~480kcal spalone   I: owsianka lidlowa goody II: buła pełnoziarnista podzielona na 3, odrobina delmy, wędlina drobiowa, pomidor, czerwona herbata III: grillowany szaszłyk z piersi kurczaka, frytki bez tłuszczu pieczone w piekarniku (garść), marchew z groszkiem IV, V jeszcze bez planów 
				__________________ FUCK MOTIVATION! it's fickle and unreliable and isn't worth your time. Better to cultivate discipline than to rely on motivation. FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. | 
|     | 
|  2012-11-12, 10:13 | #201 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Hej laski!   W końcu sama w domu i mogę porządnie odpocząć i zrelaksować się  Takie domowe mini spa zaliczone ;p Waga do tabelki 65,9  mała nadwyżka ... Wrzucam zdjęcie mojego śniadanka:     Wieśniak z papryką, pomidorem, ogórkiem kiszonym i ogórkiem zwykłym. Baardzo mało kaloryczny, wyszły mi 2 miseczki ;p Na obiad planuję zrobić kotlety z kaszy gryczanej, jak nie zapomnę to pstryknę fotki  Medzia - hehe no, bo dla mnie tekst "byłam trochę pobiegać" znaczy, że biegałam mniej niż zwykle  Wyrafinowana - No w końcu zawitałaś, nadrabiaj szybko  la girafe - Nie no nie przesadzajmy jak na śniadanie to jest w sam raz ;p Po prostu ja staram się jeść 250. I powiem Ci, że też nie liczę kalorii, nawet nie mam wagi, wszystko liczę na oko. SmileGirl - Co Ty nie poszłam biegać, wolę się podleczyć. Aa już nawet lepiej jest, kaszel aż tak nie męczy  A z tą mgr to żartowałam sobie  Martuszka - Mnie też wkurza w tym kalendarzu ta harmonijka, ale nie ma co narzekać, lepsze to niż nic   za spadeczki    
				__________________ Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-11-12 o 10:36 | 
|     | 
|  2012-11-12, 10:35 | #202 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-06 
				 | 

tur Niunio zostaje niuniem, a reszta tajemnica zostaje. Musi wystarczyc to co jest.    
				__________________ dzidzia 27.01.14   Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 16:09 | 
|     | 
|  2012-11-12, 11:06 | #203 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

DOBRY DZIEŃ waga do tabelki 64,8 czyli bez zmian  strasznie się cieszę, bo w sobotę naprawdę pojadłam, były i kluski śląskie i różne mięsiwka  nawet i serniczek  ale jest git!! tymczasem uciekam pracować bo na 16 chce na cardio "uciec" miłego dnia   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-11-12, 11:23 | #204 | 
				 | 

Baleronowa, niunio to Tak dziwnie brzmi ;D jak jakieś zwierzę xD Szczurku, zaraz zajrze do klubu  brawo za rowerek!ja to dosłownie pokochalam! Na 100% kupie swój, bo ten pozyczyla mamie jej znajoma. Ma strasznie twarde siodelko. Ale kuurcze te cudowne uczucie po ćwiczeniach... zmęczenie, ale zadowolenie i taka lekkość ducha   u mnie dziś na wadze bardzo miłe zaskoczenie - weszlam z nadzieja, że nie przekroczylam 69.9 (biorąc pod uwage straszne jedzenie i wczorajsze ćwiczenia= spuchniete mięśnie), a tu... równe 67kg  parę dni z wieksza dawka leku i nawet takie jedzenie nie dalo rady   
|     | 
|  2012-11-12, 11:43 | #205 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dziewczyny, u mnie na blogu podsumowanie minionego tygodnia, serdecznie zapraszam   http://halloyellow.blogspot.com/2012...we-love-3.html A jutro czeka mnie kolosik, więc 3majcie kciuki   
				__________________ Ewa Ch. -killer: 11 -skalpel: 9 -turbo: 4 - tzg: 6 - inne: 19 Tiffany R.: 29 - bodyrock: 13 bieganie: 2 km - inne:28 | 
|     | 
|  2012-11-12, 12:02 | #206 | |
				 | 

[1=15fbf25984e7133984742ef  f4c4169aacf1167cc_5ed82ba  6a0637;37565077] Czarna- Eh, wiesz nie można patrzeć na siebie i myśleć, że nie jest tak źle, bo inny mają gorzej. Wtedy się można rozleniwić. Dlatego do siebie podchodzę krytycznie i nie cieszę się, że mam lepiej niż ktoś tam, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Taka to moja filozofia życiowa  [/QUOTE] ja mimo wszystko uważam,że powinnaś spojrzeć na siebie całkiem innym okiem  Nie potrafisz chyba zrozumieć,że wyglądasz na prawdę bardzo ślicznie i kobieco  ale rozumiem ciebie,bo ja nawet jak bym miała 60kg to i tak pewnie myślałabym,że wyglądam źle...  Cytat: 
  już miałam taką sytuację,że było u mnie 6 dzieci i myślałam,że w życiu nie ogarnę mieszkania  Powiem prosto,bez owijania w bawełnę!W☠☠☠☠☠☠☠ się należy  Miałyśmy razem iść przez trudy odchudzania  U mnie czyściutko pachnąco wszystko poprasowane tylko muszę zrobić obiad   
				__________________ 96.4...  Upragniona stabilizacja 79   Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... | |
|     | 
|  2012-11-12, 12:51 | #207 | 
| Zadomowienie | 

Arsenal 6 miesiąc Słońce się zaczął z początkiem listopada..  Moja waga do tabelki 77,1 ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Este Moja Droga Wszystkiego Najlepszego,dużo zdrowia,spełnienia marzeń i sił by iść przed siebie Kochana   
				__________________ Start 78kg ----> 10.04.2012 Jest 69kg | 
|     | 
|  2012-11-12, 13:08 | #208 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Suzzi dziękuję Kochana   Ja Tobie również zdrówka życzę  Czarna wiem zawaliłam, ale przez robotę w weekend ciężko mi jeść normalnie, np. w niedzielę płatki o 4, 2 bułki z ziarnami ciemne o 8 potem przerwa aż do obiadu, potem 5h nic i 2 kanapki na kolacje  a zasnęłam o północy myślałam że małą rozniose, drzemkę sobie zrobiła 16:30-18i potem mi dała czadu a ja od 4 na nogach poprostu padłam   
				__________________ Nowy start - 17.04.2013 - 98,8  Jest: 97,5  I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-11-12 o 13:10 | 
|     | 
|  2012-11-12, 13:19 | #209 | 
				 | 

ESTE Niech wszystko co szare i bezbarwne Twoje życie na zawsze opuści.. Niech każda jego cenna sekunda będzie powodem do wielkiej radości. Niech smutek i lęk przed życiem zawsze Cię szerokim łukiem omija. Niech szczęście i wszelka pomyślność będzie przy Tobie i zawsze Ci sprzyja.    Wszystkiego najlepszego  
				__________________ 96.4...  Upragniona stabilizacja 79   Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... | 
|     | 
|  2012-11-12, 13:21 | #210 | 
				 | 

melduje równe 40 min zasuwania na rowerze i całe 600 kalorii spalone.   uff, ale tempo  nie wiem czy dam radę dobić do tysiaca, ale jeszcze 200kcal na pewno zbije  musze odpocząć, bo dosłownie padlam! 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.