![]() |
#181 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mój TŻ nie dba o moje bezpieczeństwo???
Cytat:
![]() Poza tym nie bądzmy okrutne... Cytat:
![]() ![]() ciekawi mnie czy za pytaniem "czy może mi pomóc" faktycznie chłopina coś robi czy tylko pyta ![]() Szkoda,że na resztę : A co robi dla CIEBIE? Czy poza zwierzaniem i żartami robi coś więcej? Zaprasza Cię gdzieś? Jak Ci okazuje,że jesteś jego kobietą i Ty się dla niego liczysz? nie umiała odpowiedzieć... Fakt,nie znamy całej sytuacji i nie znamy chłopiny ale znamy normalnych,kochających facetów i on w żaden sposób się do tej grupy nie zalicza... I to próbujemy Ci przekazać. jej głupota jest warta tego chłopa...szkoda,że chłop nie warty jej...
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-12-05 o 15:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to go zostaw w końcu, co stoi na przeszkodzie? tylko nie pisz jaka to miłość was łączy... ![]() Edytowane przez preetamsingh Czas edycji: 2012-12-05 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Nie tłumacz tego, ze nie możesz zaakceptowac gorzkiej prawdy wypowiedzianej prosto w oczy, brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem osoby ktora Ci ta prawde powiedziala. Dziewczyno, zrozum, jestes kompletnie zaslepiona!! Rece opadaja!! Jak mozna dawac soba tak pomiatac?! Teraz nie dziwie sie skad sie bierze taka ilosc drani wsrod facetow - to jest wprost proporcjonalne do ilosci naiwnych dziewczyn ktore oni moga sobie wykorzystac bez skrupułów. Nie no, rece opadaja.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadal czekam na odpowiedź. Trzy konkretne sytuacje w których okazał Ci miłość czynami a nie słowami. Wcześniej na "dowód jego miłości" opisałaś tylko sytuacje w których to on może liczyć na Ciebie, że Tobie się zwierza, że go pocieszasz, pomagasz, martwisz się o niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.