|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#181 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Dot.: w grupie si³a , czyli szukam dziewczyn do wspólnego trenowania (Warszawa) :)
Na TBC na pocz±tek mamy szybk± rozgrzewkê z elementami choreografii w rytm muzyki. Mariola jest bardzo ¿ywio³owa
potem brzuszki, parê pompek, æwiczenia na ró¿ne partie miê¶ni i na koniec spokojne rozci±ganie. Nie wiem jak± masz kondycjê, ja po pierwszych zajêciach wysz³am zmêczona jak nigdy. Ale wracam tam i polecam dalej
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 636
|
Dot.: w grupie si³a , czyli szukam dziewczyn do wspólnego trenowania (Warszawa) :)
Cytat:
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
to zdaj relacje
|
|
#184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
No ja przyznam, ¿e z moj± kondycj± te¿ tak sobie. Po zajêciach to miê¶nie mi siê a¿ trzês±
Ale to chyba znaczy, ¿e co¶ tam siê rusza. Daj znaæ po jak siê podoba³o!
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
|
od stycznia idê i ja
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 446
|
i ja
|
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
widzê, ze nawet wa¿ymy tyle samo i i tyle samo chcemy zrzucic
ile masz wzrostu?
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 446
|
Cytat:
Zapomnia³am o moim podpisie zupe³nie ![]() W tej chwili wa¿e 55 kg, a mierze 167 cm (20 lat) (te 57/58 kg to wazylam w wakacje- nie wiem zupelnie czemu, w wakacje mialam wilczy apetyt chyba lub przez stres zwolnil mi sie metabolizm)W tym miesiacu postanowilam ruszyc z rozciaganiem, A6W i rowerkiem stacjonarnym na miare swoich mozliwosci. Od stycznia pojde na joge/pilates. Tak naprawde to mam chude rece i brzuch(tyle ze jest on bez miesni a zalezy mi na takim ³adnym uksztaltowaniu go ) jedyny moj problem to nogi... chcialabym zeby byly duzo szczuplejsze, mam nadzieje ze uzyskam to dzieki jezdzie na rowerze. Poza tym joga i plates bardzo mnie kreca pod wzgledem redukcji stresu oraz od razu ladniejszej postawie cia³a( troche sie garbie..)
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
No ja sobie przyty³am jak poszlam do pracy i na studia.No i jak kupilam samochod
![]() Teraz wa¿ê tak 57-56 ale chce zrzucic z 5 kg bo juz sie zle czuje w swoim ciele, mam za duzy brzuszek i uda ![]() Chcialam biegac albo chodzic na silownie ale tak samej to mi sie niechce a jestem w innym miescie i jeszcze zabardzo nikogo nie znam Ale pojde na fitnness tam i tak nie mozna gadac
|
|
#192 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 40
|
dziewczêta ja rowniez chce od stycznia cos ze soba zrobic! waze juz prawie 58 kg przy 164 cm wzrostu, oczywiscie wszystko przez objadanie sie i brak ruchu
powiedzcie mi jakis fitness club rozwazacie i jaki rodzaj treningu? ja przez rok chodzilam na body shape i podobalo mi sie, monotonne i nudne, ale skuteczne powtarzanie cwiczen
|
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
to chyba od stycznia zaczynamy akcjê: chuda na pla¿y ?
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, by³am dzisiaj w S4 na Bemowie i w klubie fitness ATUT przy ratuszu na Bemowie i chyba zdecydujê siê na ten drugi. Kto¶ siê do mnie przy³±czy mo¿e?
![]() Przy zapisaniu siê jeszcze w grudniu dostaje siê gratis jedno wej¶cie do wykorzystania. |
|
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
I jak? ;p kto zapisuje siê do Champions na Pruszkowskiej?
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 186
|
Dobra Si³ownia/Fitness w Warszawie (wilanów, mokotów, ursynów)
Witam Was,
Od jakiego¶ czasu szukam jakiej¶ si³owni z fitnessem gdzie odbywaj± siê fajne zajêcia. Mieszkam w miasteczku Wilanów i nie mam problemu aby dojerzdzaæ na si³ownie, no ale fajnie by by³o gdyby by³o blisko Od miesi±ca chodzê na Global Fitness tutaj na Wilanowie ale muszê przyznaæ ¿e ta si³ownia to jaka¶ masakra. Sala fitnessu jest MALEÑKA!!! ¯eby swobodnie siê æwiczy³o to max mo¿e byæ 6 osób.... Wiekszo¶æ æwiczeñ odbywa siê w miejscu. Strasznie s³abo. Jedynie co mi siê podoba to basen i aqua aerobic. Ale cena karnetu mnie powala - 250 z³..... Naprade zale¿y mi na dobrych instruktorach którzy daj± wicisk, gdzie po 2och godzinach aerobiku nie mam si³y na wiêcej.... Na wilanowie po 3 godzinach aerobiku nawet nie jestem spocona..... Obi³o mi sie o uszy troche opinii o si³owni s4 na ursynowie. Mo¿e kto¶ z Was co¶ uczêszcza³ na ich aerobiki ? Porad¼cie co¶
Edytowane przez lovela5 Czas edycji: 2011-12-31 o 05:38 |
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 679
|
Dot.: Dobra Si³ownia/Fitness w Warszawie (wilanów, mokotów, ursynów)
Ja chodzi³am kiedy¶ do S4 na Ursynowie na Magic Bar. Wszystko by³o bardzo ok, przestronna sala, sympatyczni i wykwalifikowani instruktorzy. Na si³owni czy na innych zajêciach tam nie by³am, ale my¶lê, ¿e to klub wart przetestowania
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 364
|
Czy kto¶ by³by zainteresowany si³owni±/fitnessem Forest na Bielanach? Bardzo przyjemnie tam jest, fajni instruktorzy, ceny te¿ spoko.
|
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 218
|
Dot.: Fitness i Si³ownia WARSZAWA :)
czy zna kto¶ tê si³owniê??
http://www.energyfitness.pl/saska/index.html klub tylko dla kobiet od nastepnego miesi±ca chcia³am tam siê zapisaæ
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 197
|
Witam æwicz±ce Warszawianki
Jestem o krok od do³±czenia do Waszego grona- pozosta³ mi ju¿ tylko ( ) wybór miejsca. Everybody Fitness Club czy Gymnasion? Mam nadziejê, ¿e najpó¼niej we wtorek podejmê decyzjê.
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No i zajêcia nazywa³y siê P³aski brzuch, a tego brzucha by³o dosyæ ma³o Ale ogólnie my¶lê ¿e warto spróbowaæ je¶li kto¶ jest ju¿ bardziej zaawansowany. Jutro idê na TBC
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 679
|
Ja bym uwa¿a³a z Gymnasionem... Nie odnoszê siê tu do poziomu zajêc (by³am raz, jak jeszcze na S³onecznym Stoku te¿ funkcjonowali i by³o ca³kiem ok), ale polityka firmy raczej mnie do niej nie zachêca. Zamykali kluby bez informowania klientów z wyprzedzeniem, parê dni przed zamkniêciem namawiali do zakupu kilkumiesiêcznych karnetów... Jak kto¶ korzysta np. z Multisportu tak jak ja to ok, mo¿na siê wybraæ, ale wykupywanie karnetu wydaje mi siê trochê ryzykowne. Wiêcej mo¿esz poczytaæ o tym np. tu http://www.goldenline.pl/forum/14754...y-zamykane/s/1
|
|
#204 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A i kolejny minus Gymnasiona: na zajêcia chodzi stanowczo za du¿o ludzi. Kiedy chodzia³am jeszcze na Pruszkowsk± i by³o nas tam 10-15 osób to prowadz±ca mog³a oceniæ jak wykonujemy æwiczenia. Tutaj by³o nas ok 30... chyba jednak wolê mniejsze grupy.. |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 197
|
Dziêki za informacje o Gymnasionie, bêdê musia³a to przemy¶leæ... W tym tygodniu wybiorê siê do Calypso w Europlexie i Everybody, zobaczymy który z tych klubow przypadnie mi do gustu
|
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Hej dziewczyny, z góry przepraszam je¶li taki w±tek siê pojawi³ ale wydaje mi siê ¿e takiego nie widzia³am. Mam do was pytanie zw³aszcza mieszkanek Warszawy, jaki klub fitness mog³yby¶cie mi poleciæ. Jestem studentk± i niestety nie staæ mnie na coæ bardzo drogiego, gdzie mogê znale¼æ fajny klub fitness w Warszawie najlepiej w okolicach pragi b±d¼ gdzie¶ w centrum. Chodzi mi g³ownie o æwiczenia przy muzyce w grupie nie typowe na si³owni... jaki mam natomiast cel? ogólnie schudn±æ
|
|
|
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
Przewija siê tu co jaki¶ czas w±tek Everybody Fitness Clubu, wiêc puszczam info, ¿e 30 i 31 stycznia maj± dni otwarte. Ja æwiczê ju¿ jaki¶ czas i jestem zadowolona, wiêc mo¿ecie same sprawdziæ na w³asnej skórze
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 109
|
Dot.: Pole Dance Warszawa
od¶wie¿am
chcia³am siê zapisaæ, ale trochê ograniczajê mnie finanse - 250 z³ miesiêcznie lub 160 za raz w tyg to drogo dla mnie. Czy znacie jakie¶ szko³y w Wawie z niskimi cenami? Najbardziej podoba mi siê Pole Dance, ale Sexy dance/moves te¿ bym nie pogardzi³a
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 364
|
si³ownia - Warszawa
Hejka
![]() Szukam kole¿anki, z któr± mog³abym wybraæ siê razem na si³owniê. Chcia³abym zacz±æ trenowaæ 'trochê bardziej na powa¿nie', ni¿ tylko pomachaæ nogami z ma³ymi obci±¿eniami czy tam jakie¶ rozpiêtki i godzina na orbitreku... Ci±gnie mnie bardziej w stronê wolnych ciê¿arów, a jak przegl±dam w necie zdjêcia dziewczyn jak wygl±daj± po takich treningach si³owych to ja te¿ chcê! Ale samej tak g³upio i¶æ mi... dlatego z chêci± poznam jak±¶ duszyczkê która by mi towarzyszy³a, która te¿ chce co¶ takiego osi±gnaæ (pozbyæ siê fatu, zej¶æ poni¿ej 18% BF, mieæ ³adny kaloryfer na brzuchu (taki delikatny ) kr±g³e po¶ladki i ³adne nogi... A ciê¿kimi treningami wiadomo - tego siê nie osi±gnie.Nie chcê æwiczyæ po ³ebkach na jaki¶ fitnessach, to nie dla mnie - chyba ¿e jako forma dodatkowa, aeroby. Ale g³ównie nastawiam siê na ciê¿kie treningi. Jestem z Bielan - wiêc si³ownie na Bielanach, Bemowie, ¯oliborz, Wola - jak najbardziej mi pasuj±. Karnet miesiêczny - tak do 150z³. Znajdzie siê jaka¶ chêtna? ![]() Ja mam 23 lata, i jakie¶ tam do¶wiadczenie z si³owni± jest... |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

potem brzuszki, parê pompek, æwiczenia na ró¿ne partie miê¶ni i na koniec spokojne rozci±ganie. Nie wiem jak± masz kondycjê, ja po pierwszych zajêciach wysz³am zmêczona jak nigdy. Ale wracam tam i polecam dalej 

lub przez stres zwolnil mi sie metabolizm)