Fitness i Si³ownia WARSZAWA :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-12-08, 20:16   #181
justynqa1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12
Dot.: w grupie si³a , czyli szukam dziewczyn do wspólnego trenowania (Warszawa) :)

Na TBC na pocz±tek mamy szybk± rozgrzewkê z elementami choreografii w rytm muzyki. Mariola jest bardzo ¿ywio³owa potem brzuszki, parê pompek, æwiczenia na ró¿ne partie miê¶ni i na koniec spokojne rozci±ganie. Nie wiem jak± masz kondycjê, ja po pierwszych zajêciach wysz³am zmêczona jak nigdy. Ale wracam tam i polecam dalej
justynqa1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-08, 22:02   #182
justkax3
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 636
Dot.: w grupie si³a , czyli szukam dziewczyn do wspólnego trenowania (Warszawa) :)

Cytat:
Napisane przez ¿anetka91 Poka¿ wiadomo¶æ
No ja sie zastanawialam bardziej nad si³owni± ale widze ¿e maj± te¿ jakies zajecia powi±zane z jog± to wyprobowalabym Od kiedy chcesz sie zapisac,od stycznia?
Prawdopodobnie juz jutro pójdê na TBC zobaczyæ jak to wygl±da
Stary 2011-12-09, 00:02   #183
¿anetka91
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 686
GG do ¿anetka91

to zdaj relacje
Stary 2011-12-09, 07:13   #184
justkax3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynqa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Na TBC na pocz±tek mamy szybk± rozgrzewkê z elementami choreografii w rytm muzyki. Mariola jest bardzo ¿ywio³owa potem brzuszki, parê pompek, æwiczenia na ró¿ne partie miê¶ni i na koniec spokojne rozci±ganie. Nie wiem jak± masz kondycjê, ja po pierwszych zajêciach wysz³am zmêczona jak nigdy. Ale wracam tam i polecam dalej
mysle, ze z kondycja u mnie nie jest za dobrze xD ale mam zamiar to zmienic
Stary 2011-12-09, 22:03   #185
justynqa1
Przyczajenie

No ja przyznam, ¿e z moj± kondycj± te¿ tak sobie. Po zajêciach to miê¶nie mi siê a¿ trzês± Ale to chyba znaczy, ¿e co¶ tam siê rusza. Daj znaæ po jak siê podoba³o!
Stary 2011-12-10, 09:32   #186
justkax3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynqa1 Poka¿ wiadomo¶æ
No ja przyznam, ¿e z moj± kondycj± te¿ tak sobie. Po zajêciach to miê¶nie mi siê a¿ trzês± Ale to chyba znaczy, ¿e co¶ tam siê rusza. Daj znaæ po jak siê podoba³o!
dosz³am do wniosku, ¿e zacznê od stycznia, poniewa¿ na czas ¶wi±t + tydzieñ po wyje¿d¿am i nie mog³abym chodziæ, a szkoda mi karnetu
Stary 2011-12-10, 23:50   #187
¿anetka91
Rozeznanie

GG do ¿anetka91

od stycznia idê i ja
Stary 2011-12-11, 18:16   #188
pingwinek=]
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 446

i ja
pingwinek=] jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-12, 13:39   #189
¿anetka91
Rozeznanie

GG do ¿anetka91

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Poka¿ wiadomo¶æ
i ja
widzê, ze nawet wa¿ymy tyle samo i i tyle samo chcemy zrzucic ile masz wzrostu?
Stary 2011-12-12, 14:58   #190
pingwinek=]
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 446

Cytat:
Napisane przez ¿anetka91 Poka¿ wiadomo¶æ
widzê, ze nawet wa¿ymy tyle samo i i tyle samo chcemy zrzucic ile masz wzrostu?

Zapomnia³am o moim podpisie zupe³nie
W tej chwili wa¿e 55 kg, a mierze 167 cm (20 lat)
(te 57/58 kg to wazylam w wakacje- nie wiem zupelnie czemu, w wakacje mialam wilczy apetyt chyba lub przez stres zwolnil mi sie metabolizm)

W tym miesiacu postanowilam ruszyc z rozciaganiem, A6W i rowerkiem stacjonarnym na miare swoich mozliwosci. Od stycznia pojde na joge/pilates.

Tak naprawde to mam chude rece i brzuch(tyle ze jest on bez miesni a zalezy mi na takim ³adnym uksztaltowaniu go) jedyny moj problem to nogi... chcialabym zeby byly duzo szczuplejsze, mam nadzieje ze uzyskam to dzieki jezdzie na rowerze. Poza tym joga i plates bardzo mnie kreca pod wzgledem redukcji stresu oraz od razu ladniejszej postawie cia³a( troche sie garbie..)

pingwinek=] jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-12, 15:38   #191
¿anetka91
Rozeznanie

GG do ¿anetka91

No ja sobie przyty³am jak poszlam do pracy i na studia.No i jak kupilam samochod
Teraz wa¿ê tak 57-56 ale chce zrzucic z 5 kg bo juz sie zle czuje w swoim ciele, mam za duzy brzuszek i uda
Chcialam biegac albo chodzic na silownie ale tak samej to mi sie niechce a jestem w innym miescie i jeszcze zabardzo nikogo nie znam
Ale pojde na fitnness tam i tak nie mozna gadac
Stary 2011-12-13, 10:13   #192
Idusia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 40

dziewczêta ja rowniez chce od stycznia cos ze soba zrobic! waze juz prawie 58 kg przy 164 cm wzrostu, oczywiscie wszystko przez objadanie sie i brak ruchu powiedzcie mi jakis fitness club rozwazacie i jaki rodzaj treningu? ja przez rok chodzilam na body shape i podobalo mi sie, monotonne i nudne, ale skuteczne powtarzanie cwiczen
Idusia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-13, 10:55   #193
¿anetka91
Rozeznanie

GG do ¿anetka91

to chyba od stycznia zaczynamy akcjê: chuda na pla¿y ?
Stary 2011-12-28, 19:23   #194
ogwiazdka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805
GG do ogwiazdka

Hej, by³am dzisiaj w S4 na Bemowie i w klubie fitness ATUT przy ratuszu na Bemowie i chyba zdecydujê siê na ten drugi. Kto¶ siê do mnie przy³±czy mo¿e?
Przy zapisaniu siê jeszcze w grudniu dostaje siê gratis jedno wej¶cie do wykorzystania.

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-28, 20:49   #195
justkax3
Rozeznanie

I jak? ;p kto zapisuje siê do Champions na Pruszkowskiej?
Stary 2011-12-31, 05:34   #196
lovela5
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 186
Dobra Si³ownia/Fitness w Warszawie (wilanów, mokotów, ursynów)

Witam Was,

Od jakiego¶ czasu szukam jakiej¶ si³owni z fitnessem gdzie odbywaj± siê fajne zajêcia.
Mieszkam w miasteczku Wilanów i nie mam problemu aby dojerzdzaæ na si³ownie, no ale fajnie by by³o gdyby by³o blisko

Od miesi±ca chodzê na Global Fitness tutaj na Wilanowie ale muszê przyznaæ ¿e ta si³ownia to jaka¶ masakra. Sala fitnessu jest MALEÑKA!!! ¯eby swobodnie siê æwiczy³o to max mo¿e byæ 6 osób.... Wiekszo¶æ æwiczeñ odbywa siê w miejscu. Strasznie s³abo. Jedynie co mi siê podoba to basen i aqua aerobic. Ale cena karnetu mnie powala - 250 z³.....

Naprade zale¿y mi na dobrych instruktorach którzy daj± wicisk, gdzie po 2och godzinach aerobiku nie mam si³y na wiêcej.... Na wilanowie po 3 godzinach aerobiku nawet nie jestem spocona.....

Obi³o mi sie o uszy troche opinii o si³owni s4 na ursynowie. Mo¿e kto¶ z Was co¶ uczêszcza³ na ich aerobiki ?

Porad¼cie co¶

Edytowane przez lovela5
Czas edycji: 2011-12-31 o 05:38
lovela5 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-31, 10:09   #197
FanaticaDelDembow
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 679
Dot.: Dobra Si³ownia/Fitness w Warszawie (wilanów, mokotów, ursynów)

Ja chodzi³am kiedy¶ do S4 na Ursynowie na Magic Bar. Wszystko by³o bardzo ok, przestronna sala, sympatyczni i wykwalifikowani instruktorzy. Na si³owni czy na innych zajêciach tam nie by³am, ale my¶lê, ¿e to klub wart przetestowania
FanaticaDelDembow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 17:34   #198
zieloneoczymam
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 364

Czy kto¶ by³by zainteresowany si³owni±/fitnessem Forest na Bielanach? Bardzo przyjemnie tam jest, fajni instruktorzy, ceny te¿ spoko.
zieloneoczymam jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-07, 10:47   #199
justynqa1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justkax3 Poka¿ wiadomo¶æ
I jak? ;p kto zapisuje siê do Champions na Pruszkowskiej?
Ja jednak rezygnujê, bo teraz z pracy dostali¶my karnety do Gimnazjonu i tam bêdê chodziæ Mam nadziejê ¿e na Pruszkowskiej bedzie wam sie podoba³o
Stary 2012-01-14, 00:21   #200
Paulinka675
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 218
Dot.: Fitness i Si³ownia WARSZAWA :)

czy zna kto¶ tê si³owniê??

http://www.energyfitness.pl/saska/index.html

klub tylko dla kobiet od nastepnego miesi±ca chcia³am tam siê zapisaæ

2014 3
Anne Rice - Pandora

w³osomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie dra¿ni jak brak sk³adów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-14, 17:23   #201
Karlin
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 197

Witam æwicz±ce Warszawianki Jestem o krok od do³±czenia do Waszego grona- pozosta³ mi ju¿ tylko () wybór miejsca. Everybody Fitness Club czy Gymnasion? Mam nadziejê, ¿e najpó¼niej we wtorek podejmê decyzjê.
Stary 2012-01-14, 17:42   #202
justynqa1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karlin Poka¿ wiadomo¶æ
Witam æwicz±ce Warszawianki Jestem o krok od do³±czenia do Waszego grona- pozosta³ mi ju¿ tylko () wybór miejsca. Everybody Fitness Club czy Gymnasion? Mam nadziejê, ¿e najpó¼niej we wtorek podejmê decyzjê.
Tego pierwszego klubu to nie znam, ale dzi¶ by³am pierwszy raz w Gymnasionie na Al. Armii Ludowej i przyznam ze by³o ok. Mo¿e jak na pocz±tek by³o trochê za trudno, nie nad±¿a³am za uk³adem, prowadz±ca narzuci³a mordercze tempo No i zajêcia nazywa³y siê P³aski brzuch, a tego brzucha by³o dosyæ ma³o Ale ogólnie my¶lê ¿e warto spróbowaæ je¶li kto¶ jest ju¿ bardziej zaawansowany. Jutro idê na TBC
Stary 2012-01-14, 18:32   #203
FanaticaDelDembow
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 679

Ja bym uwa¿a³a z Gymnasionem... Nie odnoszê siê tu do poziomu zajêc (by³am raz, jak jeszcze na S³onecznym Stoku te¿ funkcjonowali i by³o ca³kiem ok), ale polityka firmy raczej mnie do niej nie zachêca. Zamykali kluby bez informowania klientów z wyprzedzeniem, parê dni przed zamkniêciem namawiali do zakupu kilkumiesiêcznych karnetów... Jak kto¶ korzysta np. z Multisportu tak jak ja to ok, mo¿na siê wybraæ, ale wykupywanie karnetu wydaje mi siê trochê ryzykowne. Wiêcej mo¿esz poczytaæ o tym np. tu http://www.goldenline.pl/forum/14754...y-zamykane/s/1
FanaticaDelDembow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-14, 18:55   #204
justynqa1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez FanaticaDelDembow Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym uwa¿a³a z Gymnasionem... Nie odnoszê siê tu do poziomu zajêc (by³am raz, jak jeszcze na S³onecznym Stoku te¿ funkcjonowali i by³o ca³kiem ok), ale polityka firmy raczej mnie do niej nie zachêca. Zamykali kluby bez informowania klientów z wyprzedzeniem, parê dni przed zamkniêciem namawiali do zakupu kilkumiesiêcznych karnetów... Jak kto¶ korzysta np. z Multisportu tak jak ja to ok, mo¿na siê wybraæ, ale wykupywanie karnetu wydaje mi siê trochê ryzykowne. Wiêcej mo¿esz poczytaæ o tym np. tu http://www.goldenline.pl/forum/14754...y-zamykane/s/1

A i kolejny minus Gymnasiona: na zajêcia chodzi stanowczo za du¿o ludzi. Kiedy chodzia³am jeszcze na Pruszkowsk± i by³o nas tam 10-15 osób to prowadz±ca mog³a oceniæ jak wykonujemy æwiczenia. Tutaj by³o nas ok 30... chyba jednak wolê mniejsze grupy..
Stary 2012-01-15, 19:33   #205
Karlin
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 197

Dziêki za informacje o Gymnasionie, bêdê musia³a to przemy¶leæ... W tym tygodniu wybiorê siê do Calypso w Europlexie i Everybody, zobaczymy który z tych klubow przypadnie mi do gustu
Stary 2012-01-17, 18:25   #206
Tomira
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25
Smile klub fintess w Warszawie

Hej dziewczyny, z góry przepraszam je¶li taki w±tek siê pojawi³ ale wydaje mi siê ¿e takiego nie widzia³am. Mam do was pytanie zw³aszcza mieszkanek Warszawy, jaki klub fitness mog³yby¶cie mi poleciæ. Jestem studentk± i niestety nie staæ mnie na coæ bardzo drogiego, gdzie mogê znale¼æ fajny klub fitness w Warszawie najlepiej w okolicach pragi b±d¼ gdzie¶ w centrum. Chodzi mi g³ownie o æwiczenia przy muzyce w grupie nie typowe na si³owni... jaki mam natomiast cel? ogólnie schudn±æ ale przy tym spêdziæ jako¶ fajnie czas. Czekam na wasze odpowiedzi i z góry jestem wdziêczna za pomoc.
Tomira jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-25, 22:04   #207
mar ta
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Cytat:
Napisane przez zieloneoczymam Poka¿ wiadomo¶æ
Czy kto¶ by³by zainteresowany si³owni±/fitnessem Forest na Bielanach? Bardzo przyjemnie tam jest, fajni instruktorzy, ceny te¿ spoko.
Ja sie wlasnie zastanawiam nad zapisaniem sie tam, ale nie znam zadnych opinii
mar ta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-26, 12:05   #208
marika01
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32

Przewija siê tu co jaki¶ czas w±tek Everybody Fitness Clubu, wiêc puszczam info, ¿e 30 i 31 stycznia maj± dni otwarte. Ja æwiczê ju¿ jaki¶ czas i jestem zadowolona, wiêc mo¿ecie same sprawdziæ na w³asnej skórze
marika01 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-29, 13:15   #209
Dinulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 109
Dot.: Pole Dance Warszawa

od¶wie¿am chcia³am siê zapisaæ, ale trochê ograniczajê mnie finanse - 250 z³ miesiêcznie lub 160 za raz w tyg to drogo dla mnie. Czy znacie jakie¶ szko³y w Wawie z niskimi cenami? Najbardziej podoba mi siê Pole Dance, ale Sexy dance/moves te¿ bym nie pogardzi³a
Dinulka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-05-07, 15:37   #210
zieloneoczymam
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 364
si³ownia - Warszawa

Hejka

Szukam kole¿anki, z któr± mog³abym wybraæ siê razem na si³owniê. Chcia³abym zacz±æ trenowaæ 'trochê bardziej na powa¿nie', ni¿ tylko pomachaæ nogami z ma³ymi obci±¿eniami czy tam jakie¶ rozpiêtki i godzina na orbitreku...

Ci±gnie mnie bardziej w stronê wolnych ciê¿arów, a jak przegl±dam w necie zdjêcia dziewczyn jak wygl±daj± po takich treningach si³owych to ja te¿ chcê!

Ale samej tak g³upio i¶æ mi... dlatego z chêci± poznam jak±¶ duszyczkê która by mi towarzyszy³a, która te¿ chce co¶ takiego osi±gnaæ (pozbyæ siê fatu, zej¶æ poni¿ej 18% BF, mieæ ³adny kaloryfer na brzuchu (taki delikatny ) kr±g³e po¶ladki i ³adne nogi... A ciê¿kimi treningami wiadomo - tego siê nie osi±gnie.
Nie chcê æwiczyæ po ³ebkach na jaki¶ fitnessach, to nie dla mnie - chyba ¿e jako forma dodatkowa, aeroby. Ale g³ównie nastawiam siê na ciê¿kie treningi.

Jestem z Bielan - wiêc si³ownie na Bielanach, Bemowie, ¯oliborz, Wola - jak najbardziej mi pasuj±. Karnet miesiêczny - tak do 150z³.

Znajdzie siê jaka¶ chêtna?

Ja mam 23 lata, i jakie¶ tam do¶wiadczenie z si³owni± jest...
zieloneoczymam jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-06-22 20:02:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.