![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
przepraszam że nie odpowiadałam wcześniej ale rozchorowałam się
niestety nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Dot.: Amor, Belive, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/M
dziękuję, nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?podoba mi sie pare rzeczy
![]()
![]() |
#190 |
BAN stały
|
a wiec mam:
spray ok połowa marion termoochronny poza mam brazowy pasek ze złota klamra mam kolczyki zlote kolce nowe poza mam bezowa nude torebke Tally weji rurki- tally wejli nowe bryczesy rude ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
interesuja mnie zapachy i szampon garnier,i krem
oraz szminka eveline nude? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
włoska maska Mill Mill z olejkiem kokosowym, odlewka ok 200-300ml
maska bananowa Profis Scandic Line ok 60% z 250ml (świetne oceny w KWC) maska Stapiz Sleek Line odlewka ok 200-250ml (też świetne oceny) odżywka Ultra Doux `Morela z Rousillon i olejek migdałowy` użyta raz odlewka maski do włosów kokosowej LEO ok. 200ml ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
A co chciałabyś z mojego wątku za te dwie odlewki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Avon Little Black Dress?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor, Believe, Boss Woman i inne zapachy, multum pielęgnacji i kolorówki! Luty/
A ten róż Chanel z KWC zostalo ok 35% jaki to konkretnie kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
W sumie to podoba mi się jeszcze Puma u Ciebie(ile na oko jej zostało?). Najchetniej bym przyjęła oba zapachy, więc mogłabym cos poszukać z poza wątku za nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy: róż Chanel z KWC zostalo ok 35% mega wydajny YR Sexy Pulp testowany tylko YR Malina EDT ubytek na zdj. ze 100ml perfumetka Sephora karmel ubytek ok 1cm może znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
mogę wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Yhym, a byłabyś zainteresowana Elizabeth Arden? Poza wątkiem mam Green Tea 15 ml z ubytkiem 2ml i podróbkę Bossa Orange. Moglabym w sumie to wszystko oddać i Avril za te 2 zapachy. Chyba, że masz inną propozycję, jestem otwarta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
niestety nic
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.