|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Ewusia gratuluję
![]() Ja myślę, że on wszystko sprawdził, bo robi to już mechanicznie, tylko po prostu nie mówił na głos..może nie pomyślał, że dla pacjentki to takie istotne, ze tego oczekuje ![]() ![]() A właśnie nie dostałaś żadnej kartki z opisem płodu? Że na badaniu widoczne to, to, tamto? |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Cytat:
Ale u mnie to samo, mówię temu chopowi, że jak ktoś z lokatorów przeczytał o tych kominach, to będzie istny cud, a ten się śmieje... Cytat:
Nie przejmuj się tymi różnicami, dzieci faktycznie rosną różnie. U mnie raz jest 5 dni do przodu, a raz - idealnie z OM. A na przyszłość radzę Ci: zapisz sobie pytania na kartce. Ja to robię i potem jak wychodzę, to mam spokojną głowę, a nie, jak kiedyś: a jeszcze o to miałam zapytać... I jak będziesz na następnej wizycie, to sobie zapisz pytania do gina i na spokojnie o wszystko dopytaj. Jako przyszła mama masz prawo się martwić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja gin też mi nie mówi za wiele. Gdyby nie wątek mamusiowy to nie wiedziałabym o istnieniu połówkowego, po prostu kiedy trzeba to mierzy co trzeba i informuje mnie tylko o tym co jest nie tak... wkurzające to trochę bo taka niedoinformowana się czuję w porównaniu do dziewczyn na wątku ale pocieszam się, że jak nic nie mówi to znaczy, że wsio OK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Pogoda u mnie za oknem w sam raz na spanie. Jakas dzisiaj zmeczona jestem i jak Mateuszka do szkoly na 8 odwozilam to tak mialam oczy opuchniete ze strach bylo w lusterko spojrzec ![]() Ide sie polozyc i zasnac moze na chwilke to mi przejdzie
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrób placuszki..zrób.. my tez chętnie pojemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- No to zaczęły się tematy kulinarne... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39501291] Nie śpię, bo wczoraj przeczytałam u nas jakąś kartkę o przemurowywaniu kominów, bez podpisu, bez pieczątek, z informacją, że wtedy nie będzie można grzać ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39501473]Z tym to nawet nie wspominaj... U nas takie kartki są normą, do tego te godziny to określają zwykle 8-16 LOL ![]() Ejjjj, ja mam weselej: znajduje kartki, ktore mowia, ze mam zaplacic zarzadcy prawie tysiac zlotych polskich za przebudowe komina i malowanie klatki na przyklad ![]() ![]() ![]() GRATULACJE dla Tymotka Kochana!!
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Kiedyś próbowała zgwałcić swoją córkę
![]() Była raz tylko dopuszczona i jednego pieska oddałam koleżance z którą mam dorby kontakt i czasem się spotykałyśmy z psami i ją też gwałciła bo tez cieczkę miała ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
BelleFramboise czekamy na relację ze Szkoły Rodzenia. Ja też będę chodzić i ciekawa jestem jak wyglądają takie zajęcia
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Oj tak ciasto czekoladowe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ukradzione z FB ![]() ![]() http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...04889338_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie też tak Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dzisiaj wizytuję, już w nocy się stresowałam i spać nie mogłam, oczywiście wizyta mi się śniła, ale nic na szczęście konkretnego. Ciekawe ile przytyłam ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopiero pozmywałam gary z wczorajszego wieczora, zjadłam oczywiście śniadanko, bo bez tego się nie ruszam i dołożyłam do pieca, bo jakoś dziś mi zimno. Zaraz powycieram kurze i odkurzę, ale to nadal mniej niż ty zrobiłaś do tej pory ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stokrotka ![]() ![]() Za resztę dzisiejszych wizyt też trzymam kciukasy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Mam wczesny kryzys wieku średniego
![]() Miałam sen, że trafiłam na porodówkę, a że nie posiadam żadnej koszuli nocnej to lekarz prowadzący pozwolił mi iść na targ koło szpitala i takową kupić ![]() Ale w moim rozmiarze mieli tylko jeden wzór więc kupiłam 3 takie same i potem na oddziale się ze mnie śmiali, że się w ogóle nie przebieram ![]() Też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-02-28 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
witam z rana!
dopiero teraz melduje się w nowej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Idę się położyć, w ogóle nie mam energii dzisiaj i tak jakoś... słabo mi się zrobiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anulka ciągle myślę o twoim wczorajszym obiedzie naleśniki z serem i mleczkiem karmelowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku!
Nadrobiłam was z grubsza. Cytat:
Cytat:
![]() A co do psa, ja bym kastrowała. Problem z prostatą to rak, po co ma się pies męczyć i wy kasę wydawać. Koleżanka tak miała z psem, szybka kastracja i zero problemów. Pies umarł ze starości kilka lat później, ale z prostatą nie miał problemów. Ja mojego kastrowałam, mam spokój bo nie lata po okolicy i nie ryzykuje spotkania z autem. A cholernik jurny był na maxa bo to pudel, a one są zwykle nadpobudliwe sexualnie! Ale smażycie posty. Ja dziś niewiele będę się udzielała bo mam w planach porządne sprzątanie, obiad (pulpety dzisiaj) i mycie okien. Wiem, że w ciąży nie powinno się, ale okien nie mam wysoko więc nie będę się bardzo wyciągała. Poza tym chcę to zrobić przed nadejściem słonecznych dni żeby mieć piękne okna. ![]() Edit: ale niemiłego pierwszego posta w tym wątku napisałam!
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Enlevee tak popatrzyłam na pierwszą stronę i widzę zmiany.. ciemniejszy niebieski na boyach, mamuśki udzielające się i te zaginione
![]() ![]() Ale bardzo ładnie, czytelnie i kolorowo.. możesz być z siebie dumna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Przybyło mi kolejne 5 cm w brzuchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mierzę, żeby się nie zmartwić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiem wam pewną sytuację. Kiedy mieszkaliśmy z mężem (wtedy jeszcze narzeczonym) w innym miejscu chodziliśmy co niedzielę do kościoła na jedną godzinę. Na tej samej mszy Zawsze był pewnien młody chłopak. Do tego stopnia przywykliśmy, że i my jesteśmy (siedzimy do tego prawie zawsze w jednym miejscu) i on jest, że było dziwnym kiedy się np spóźniał. Martwiliśmy się, że może coś się stało. ![]() ![]() ![]() - Jasiek, Jan znaczy. Mój dobry kumpel. Mąż mówił, że prawie się udławił. Nie mógł opanować śmiechu. Dobrze trafiłam z tym imieniem. Nasz Janek zawsze będzie Jankiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zwykle wszędzie sama, auta nie posiadam. Eeej ale do Wielkanocy jeszcze trochę zostało :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mysle, ze u Shestiger to byl problem z pieniazkami, nawet na bilet, nie mowiac o lekarzu - i moze z ubezpieczeniem tez. Wiec moze nie powinnysmy od razu w tej kwestii podejrzewc, ze malo odpowiedzialna. Nieodpowiedzialny to jest predzej jej TZ (PRZEPRASZAM, She), powinien kase na lekarza w zebach przyniesc i kobiete na rekach tam przetransportowac nawet... Natomiast, jak pisalam, nie pochwalam jednego - palenia przy malym dziecku (Marika) i jeszcze mniejszym dziecku w brzusiu - i tu uwazam She powinna byla walczyc,
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() CZEŚĆ MOJE PANNY ![]() Gratuluję wizyt pomyślnych i trzymam kciuki za kolejne!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.