Wymienię W marcu miniwątek: perfumy,oleje i inne:) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 19:42   #181
asos_
Zakorzenienie

Przekupka: 67 pkt / 100% pozyt.
Dot.: W marcu miniwątek: perfumy,oleje i inne:)

taka nowa, 36/38?
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  oasis-z-zabotem-w-kolorze-fuksji.jpg
Wyświetleń: 236
Rozmiar:  89,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2013-04-30, 20:17   #182
asos_
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1364581697 to jest pudrowo różowe

http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...ed_4180780.jpg tutaj inny kolor ale widać jak leży

jeśli Ci się nie podoba to ja jutro podeśle foteczki bo teraz czuje sie parszywie

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

chyba jakieś przeziębienie to ja jutro melduję się z fotkami
Stary 2013-05-01, 13:10   #183
asos_
Zakorzenienie

wszystko jest Twoje zatem! a z czerwoną bokserką do melisek to doskonały pomysł widziałam, że proponowałaś jakieś dziewczynie japońską kolorówkę i pielęgnację, nie masz jeszcze czegoś? albo jakiegoś podkładu? albo czegoś z kosmetyków ogólnie? wiesz, że ja wszystko prawie przyjmę

chciałam jeszcze zapytać czy nie masz w pobliżu siebie punktu inpost albo paczkomatów? jeśli nie to wyslę pocztą, ale tak by mnie kosztowało jakieś 20 zł mniej

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

dziś wyszukam sukienkę, tzn moja mama ma wyszukac dla Ciebie ona ma genialne, bardzo drogie ubrania, eleganckie, właśnie S/M, jeszcze niedawno nosiła ten rozmiar, teraz już L/XL..

szkoda, że nie mieszkasz bliżej, pożyczyłabym Ci https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1364583853 byłaby dobra na 100%

podoba mi się u Ciebie ten mauboussin ale nie mam czym kusić z perfum
nie masz już żadnych butów w typie takim jak te z quazi?

czyli mogę posłać inpost-em?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

na firmach się kompletnie nie znam, ale najlepiej kupować w firmach, które zajmują się stricte włosami, muszą być naturalne, to przede wszystkim oraz muszą mieć jak najlepszą gramaturę ja mając bardzo gęste włosy potrzebuję przynajmniej 120 g i to jest takie minimum

najlepsze włosy są słowiańskie, rosyjskie, zaraz po nich indyjskie, na końcu azjatyckie, które ja nosiłam na microringach z uwagi na to, że są idealnie proste, grubsze niż słowiany czy indyjskie

to jak moja mama przeszuka szafy to popodsyłam fotki

no ta z dekoltem na plecach to moje cudeńko, można ją kupić teraz tylko za ok. 500 zł, a ja mam kochaną bardzo zdolną babcię i uszyła mi identyczną w każdym calu

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

tamte włosy daaawno wymieniłam swoje mam już dłuższe niż do połowy pleców więc ja poszukuję tak żeby mieć je suuuuper gęste

moja mama też coś tam pichci więc wyślę fotki jak już upichci
Stary 2013-05-01, 18:45   #184
asos_
Zakorzenienie

obie będą na Ciebie dobre druga ma na metce XL ale bliżej jej do mnie niż do mojej mamy

obie w stanie idelnym, ta jasna ma jeszcze metkę, ale z drugiej strony ma elementy żółtego, to taki pastelowy żółty, z daleka wygląda jak kość słoniowa daj znać czy któraś Ci wpadła w oko bo jeśli nie to wstawię do wątku, a jeśli tak to muszę złożyć na kupkę 'do spakowania'

choroba mnie rozłożyła na dobre, siedzę i smarkam
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  geo.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  41,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  geo1.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  78,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  geo2.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  44,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vila.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  66,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vila1.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  30,3 KB  

Nazwa:  vila2.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  64,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vila3.jpg
Wyświetleń: 2
Rozmiar:  31,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vila4.jpg
Rozmiar:  36,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vila5.jpg
Rozmiar:  28,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  vila6.jpg
Wyświetleń: 5
Rozmiar:  48,5 KB  

Stary 2013-05-01, 19:08   #185
asos_
Zakorzenienie

jak na wesele to bardziej ta druga, żadnych plam nie zlokalizowałam, to raczej cień sięga mi przed kolano i jest bardzo elegancka ta pierwsza na co dzień
Stary 2013-05-01, 19:13   #186
asos_
Zakorzenienie

ona tak leży
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  30441bfb00095c2447bbfba8.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  8,2 KB  
Stary 2013-05-01, 20:41   #187
asos_
Zakorzenienie

to wkleiłam zdjęcie fasonu

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

super, będę czekac na fotkę, niech Maluszek już uśnie i da odpocząć Mamusi

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

oki! tą pierwszą tez chcesz do biegania na co dzień wśród dzieciaczków?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

ooooki

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

nie bądź zła, ja zaczekam ja bym wolała w poniedziałek, bo nie musiałabym jechać zakatarzona do punktu inpostu i trochę bym się wykurowała na piątkowego grilla, no i może bym Cię czymś skusiła jeszcze

masz obok siebie inpost czy paczkomat?

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

oki, będę czekać inpost wypada spooooooro taniej niz poczta polska i gwarantują dostarczenie przesyłki do 3 dni
Stary 2013-05-02, 20:42   #188
Gleameil
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.

A Ciebie tylko srebro by z bizu interesowało? Jaki masz obwod szyi? Mam przecudna potrojna kolie z pereł koloru ecru, po szyi i z przodu zapinana na dwie pozłacane spore muszle/malze. Coś takiego by Cię też interesowało? Jest przepiekna i oryginalna.... tylko moja szyja za gruba o 0.5 cm i się juz nie zapina

Edytowane przez Gleameil
Czas edycji: 2013-05-02 o 20:49
Gleameil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-02, 21:44   #189
asos_
Zakorzenienie

a to takie prawdziwe perełki? dopiero kompletuję swoją biżuterię, nie wiem jeszcze co do mnie pasuje za bardzo więc muszę próbować

u mnie też wszyscy chorzy, a ja to najbardziej, jakas epidemia.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

ja juz wiem, ze pan zepter będzie moim idolem! to jest dopiero czlowiek wrzechstronny!

a te bb creamy ktore oferowalas tamtej uzytkowniczce albo maubousin? kochałam jego perfumy histoire d'eau, 3 flakony wykonczylam, wiec wierze, ze i te moglabym pokochac

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

a nie masz czegos tam od swarovskiego?

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Pewnie, że biorę! śliwki w czekoladzie!!!

swarovskiego uwielbia moja przyszła teściowa, ale zawsze zapominam go zdjąć do kąpieli i kończy się dla tych pięknych kryształków tragicznie

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

gratuluję TŻ-ta!
Stary 2013-05-03, 13:13   #190
asos_
Zakorzenienie

podasz mi ile ta kolia ma obwodu? bo nie mogę mieć nic co styka mi się z szyją z przodu (urodziłam się z szyją obwiniętą pępowiną i nawet golfów nie mogę nosić bo czuję się jakbym się dusiła od razu)

te specyfiki do suchej skóry i mydełka jak najbardziej! kolczyki również prześliczne! Dziś pakuję pakę dla Ciebie, powróciłam do świata żywych jak synek?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

oki, zaden problem, specyfiki mi się bardzo przydadzą zaraz obmierzę szyję dokładnie ale powinno być oki

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

mam nadzieję, że z synkiem wszystko będzie dobrze, najgorzej jak dzieciaczek się męczy

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

ten waterfall muszę przymierzyć jak wypada rozmiarowo, tzn przymierzyć na siostrę czy jest okej na s/m

szminkę w kolorze ust hmmmmmmmm miałam kiedyś genialną z nouby tylko nie wiem cholerka gdzie jest

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

ale tak patrzę na metkę niby xs ale na mnie sporo za duży, powinien być dobry, z resztą coś mi swita, że siostra go miała na pogrzebie, będzie okej

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

i 3mam kciuki za odnalezienie butków

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

aha, ten żakiet jest dostosowany do tego, żeby w pasie nosić wstążeczkę albo pasek i wtedy ma krój taki, że na dole jest baskinka, ja go wolałam jako waterfall, ale oryginalnie właśnie z tą baskinką był
Stary 2013-06-16, 15:30   #191
Odonate
Zadomowienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.
GG do Odonate

Czy nadal byłabyś zainteresowana Zapachem intimissimi? Własnie znalazł się u mnie w wątku. Poszukuję za niego zapachów (kilka wymieniłam w wątku) lub biżuterii
Stary 2013-06-16, 20:17   #192
M a d z i o s z e k
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za Odżywka jajeczna do włosów rozjaśnionych i farbowanych ?
M a d z i o s z e k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości