|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Pięciolatki!
My początkowo mieliśmy kupić mieszkanie na poddaszu (najmniejsze więc najtańsze), potem zobaczyliśmy pierwsze piętro, na końcu parter. Wystarczyło zobaczyć ten kawałek zieleni i nikt by mnie już nie namówił na wcześniej obejrzane mieszkania
![]() W ogóle klimat tego miasta mnie urzeka rowery pod szkołami, kościołem, sklepem. W BB to nie do pomyślenia by ktoś poza celem rekreacyjnym używał roweru Dla dzieci tu jest raj
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wywolujecie zdjęcia przez internet? Mam ponad 200 zdjęć do wywołania, może znajdę coś w fajnej cenie. Anisia kiedyś podawała stronkę, w necie tego tyle że szkoda mi transferu żeby wszystko przeglądać
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
rodzinne zdjęcia robiłam tutaj
było ich baaaardzo dużo, więc stawiałam na jakość w niskiej cenie ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=6698237 wyszły bardzo udanie |
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
si ciągle meblowy mi uwagi robi na temat fotek na papierze
![]() ![]() też już wieki temu wywoływałam ale może Miki miał wtedy ze dwa lata ![]() macie koncept na bąble , otarcia od butów sandały po zimie zrobiły mi dwa wielkie pęcherze wodne, jeden pękł, drugi pękł, przykleiłam te reklamowane plasterki, no i lipa jeden się leczy super, w drugi wdało się zakażenie, podeszło mi ropą i mało mi stopy nie wyrwie, tak mnie boli , zdezynfekowałam , posmarowałam maścią z antybiotykiem, wystawiam na słońce, powietrze cały czas ale ch.. jasna , nie mogę założyć żadnych butów, bo mnie tak boli jakieś rady na przyspieszenie gojenia ? |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Rad żadnych nie udzielę bo ja mam stopy takie że w byle czym mogę chodzić i nigdy mnie nic nie otarło
![]() Co do zdjęć to ja skonczylam na fotach sprzed 2 urodzin. Wcześniej regularnie wywolywalam, potem wstąpił we mnie leń i teraz już takie zaległości. A muszę się z to wziąć bo boję się że laptop mi padnie na amen i stracę wszystko. Wiem mogłabym kupić dysk zewnętrzny ale zawsze jest coś ważniejszego teraz już mam wybrane zdjęcia, tylko szukam gdzie wywołać. I właśnie do mnie dotarło że przecież bez neta w laptopie g.owno zrobię ale spoko, nawet jakbym miała szukać wi-fi w mack donaldzie tok wywołać muszę
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy
ja wywołuję fotki co roku Tymek uwielbia oglądać, ja również kilka razy w roku wyciągam i wszyscy razem oglądamyPomysłu na leczenie odcisków brak. Ja ostatnio też miałam-przeczekałam, wyleczyły się ale też bolały w każdych butach
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.vertis.pl dobry wieczor
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie byłam w stanie wcześniej wejść
Byłam popołudniu na zakupach z dziećmi. Kupiłam im spodnie do chodzenia i na weselę i kilka innych drobiazgów. Dla siebie nawet nie miałam możliwości pooglądać. Ale za to jutro rano pojadę coś kupić Judi super masz kącik ogrodowy. Aż chce mi się ciebie zapytać ile co kosztowało, ale jak nie chcesz to nie musisz mówić Te krzesła to z tą metalową siatką??? Parasol cudny, podoba mi się, taki akurat, nie za duży, nie za mały. Jowisz idę szukać twoich kiecuszek ![]() Na szybkie gojenie odcisków, jedynie co mi się nasuwa - to fenistyl na szybkie gojenie lub coś takiego znalazłam http://www.aptekagemini.pl/acerin-pl...dciski-8g.html http://www.aptekagemini.pl/plyn-na-odciski-abe-8g.html |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Judi cuuudo ogródek
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
nie Kristi, mi chodziło o pęcherze otarciowe , a nie o odciski/nagniotki na szczęście rana mi się goi, ale nadal niestety boli kiedyś czytałam, że otarcia gorzej się goją od skaleczeń, bo to rana inaczej uszkodzona,zmaltretowana, a cięcie to rach ciach dziś chłodniej rano 16 stopni , Miki mi pajacuje, jaką koszulkę wkładać, jakie spodnie, dziś chciał sie rozgolasić na maksa a wczoraj w przedszkolu ubrudził 2 koszulki, był makaron z truskawkami jedna ufajdana na maksa , druga trochę, dziwię, się, że panie nie zmieniły mu koszulki po skończonym obiedzie tylko w trakcie przecież wiadomo, skoro raz sie ubabrał, to i drugą załatwi do końca dania ![]()
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Slonko swieci, ale chlodniej dzisiaj. Slomiana wdowa jestem, TZ pojechal w trase, wroci jutro. Oczywiscie juz mam lekki stan poddenerwowania ale co zrobic, taka karma.Aniu, takie otarcia to wietrzyc, odkazac i osuszac. Rivanolem bym smarowala Najgorzej z butami. Zaloz takie, ktore nie raza rany, nie zawsze sie da ![]() Judi, ogrodek swietny. Sztuczna trawa sie nie przejmuj, jak spelnia swoje zadanie, to najwazniejsze. A ta prawdziwa trawka, faktycznie jakas slabiutka. Mozna wysiasc nowa ![]() pokusi zielenia
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas słonecznie i ciepło ![]() Ja od rana na wysokich obrotach. Zawiozłam dzieciaki, wysprzątałam auto ( tak zwiększa ) uprzątnęłam kuchnie, zjadłam śniadanie, jeszcze muszę wyprasować sobie spodenki i wypić kawkę i zmykam w poszukiwaniu sukienki. Nie mam za dużo czasu, bo do 12.30 muszę wrócić |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wiki też najchętniej by na golasa biegała bliski, sukienki, obowiązkowo na ramiączkach i oczywiście gołe nogi ![]() Mam dziś wizytę u dermatologa i u gienka. Ciekawe co zaradzi (dermatolog) na te moje krostki niewiadomego pochodzenia
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Przed chwilą było piękne słoneczko a teraz ciemno jak w d... muszę zapalić światło będzie burzysko![]() Kristi ceny podam Ci w ogródku ![]() Jutro rano mamy w przedszkkolu dzień rodzinny, idziemy na 9. Mamy bilety z miejscami, więc nie będę musiała walczyć o krzesło Pomijam że będzie dużo dzieci i nie chce mi się iść wcale CO innego jak sama Tymka grupa występuje.
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy w sobotę festyn z potrójnej okazji
idę oczywiście sama z Wikulą, bo małż w delegacji ja wiecznie słomiana wdowa
|
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka Babnecje
ja znowu zakręcona. Antoś chory kaszle jak stary gruźlik byłam dzisiaj z nim u osłuchania i jest ok tylko ten kaszel ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zupka pomidorowa się już gotuje |
||
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już padnięta.
Kupiłam jakąś tam sukienkę( czarną) Nie było za wielkiego wyboru Buty jakieś tam mam, ale muszę dokupić torebkę Małego dziś miałam do 19 Jutro idę do fryzjera farbować włosy, jeszcze nie wiem na jaki kolor |
|
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ale proszę nie dziś.
Jutro to zrobię, bo dziś nie mam już sił, biodro mi coraz bardziej dokucza i ledwo siedzę. Ubiorę obie sukienki i się ufocę |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
jutro
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
No co ??????? ![]() Ja nie lubię się focić, ale co mi tam, zrobię to do was ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Tylko nie bądź okrutna i nie krytykuj za mocno
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
ja idę spać bo jestem tak głodna, że nie wiem o co chodzi
do jutra.
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
padam na fejs po fitnessie
![]() a teraz
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
ciągla oceniam ludzi , swoimi upodobaniami ![]() fakt nie każdy lubi prosto z mostu, jak ja, prawdę usłyszeć ![]() dziewczyny to nie trzeba, aż tak do serca moich wywodów brać ![]() no co tu dużo pisać ![]() ja chyba poczułam powołanie do bycia stylistką , bo nie zawsze ma oko taka osoba, ale gębę do krytki to jak najbardziej a tak serio to lubię patrzeć na fotki, bo na fotkach inaczej wszystko się widzi sama w lustrze siebie odbieram "bardziej slim" , ale na fotkach to już widzę bez dwóch zdań tu i ówdzie zbyt wiele cm, fotografia nie kłamie, a lusto jednak tak, to taka fatamorgana ![]() i to nie chodzi , żeby komuś dołożyć, ale bardziej o wskazówkę, jak mozna jeszcze ładniej wyglądać, bo osobiste oko nie zawsze jest sprawiedliwe |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Anka zgadzam się z tobą
JA wolę się przeglądać w lustrach, które wyszczuplają. Nie cierpię tych co poszerzają ( ale tego chyba nikt nie lubi ) |
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie znoszę tych odchudzających luster, jaką wtedy szczapa jestem
Anisia te biustonosze tj z esotiqua? Bo mam u siebie w M1
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

teraz już mam wybrane zdjęcia, tylko szukam gdzie wywołać. I właśnie do mnie dotarło że przecież bez neta w laptopie g.owno zrobię 

będzie burzysko