![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Wakacyjne Pięciolatki!
Zapraszam kochane do kontynuacji naszego watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2013-05-15 o 15:06 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Pięciolatki!
Melduję się i ja
![]() Napisałam na starym jeszcze, ale przeniosę to tu, Jowisz jakiś dziwny ten twój lekarz, że nie dał ci tego skierowania. Zazwyczaj lekarze mało dają sami od siebie, ale jak już rodzic chce, to wypisują ![]() Dobrze że u Igi nic więcej się nie okazało Powiem wam że mnie już brakuje słów. Nie wiem co ten mój Krystian taki pechowy. Poszedł z chłopcami poskakać na trampolinie i jeszcze bardzo nie wszedł, może zrobił dwa małe podskoki do środka i zabolał go kark, nie umie za bardzo głową ruszać. No i zamiast basenu ( na który właśnie mieliśmy jechać ) pojedziemy na pogotowie. Już mi ręce opadają, nie wiem czy ja mam go gdzieś przywiązać, czy co __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
już 5-latki? boszz.
może nazwijmy ten wątek Wakacyjne 30stki i niech tak już zostanie for ever ? ![]() ![]() ![]() posiedziałyśmy godzinę w ogródku, piździ tu dziś niebotycznie ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-05-15 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Melduję
![]() trochę zakręcona w tym tygodniu ale już się zorganizowałam ![]() Teść mi się rozchorował nie może ręką ruszać wiec było trzeba zorganizować odbieranie Antka z przedszkola w poniedziałek dobierała go moja siostra , wczoraj mój tata dzisiaj tz, jutro szwagier a w piątek ja ale daliśmy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No jestem i ja
![]() Pokawkowałyśmy z psiółami z Mount Blanc. Niedawno wróciłam. Kristi współczuję... daj znać co Krystian tam sobie poprzestawiał ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej Lasencje!
Olgierdziana ostatnio mnie morduje, niemożliwa jest. Zasypia ok 21 (wczoraj równo) a dziś po 6 pobudka. Koleżanki syn w wieku Oluta jeszcze śpi popołudniu a potem idzie spać o 21 - szok! Z jedzeniem dziś sajgon. Jej dieta jest wybitna... ![]() No to pozrzędziłam tradycyjnie, żeby dobrze wątek rozpocząć. A kto wygrał klasyfikację ostatniego wątku na najlepszego rozmówcę? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hejka
a właśnie jak się sprawdzało gadatliwość bo mnie zamroczyła dziś migrena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja na pewno wygrałam konkurencję opisową.... Jak złapać kał
![]() Myślę że mogę spokojnie się pochwalić że moje dziecię dołączyło do grona samodzielnie zasypiających dzieciaków ![]() ![]() ![]() Apetyt też ma i co najważniejsze nie wybrzydza jak jeszcze miesiąc temu. Dziś miałam smaka na budyń, zrobiłam do trzech miseczek i moja dama zjadła ![]() ![]() Wiecie że mnie opaliło dziś ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2013-05-15 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie też dzisiaj chwyciło, nawet dziób mam lekko czerwony ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Anka jak się to sprawdzało? ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzień pełen sukcesów ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ale wam dopszzz baby
![]() Ja wrocilam do domu, to polecialam na fitness sie pocic ![]() się pompek narobiłam tyle, że teraz mam słabe ręce ![]() babka dala wycisk, utrzymywała tempo cardio wiec godzine cwiczen w tempie ![]() dostalam @, skonczylam nadgodziny, odstresowalam sie i wrocily cykle co 26 dni ![]() ![]() Takusna, kiedy sie widzimy? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-09-20 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O
Anisia jakie jesteśmy zsychrnonizowane ![]() ![]() Judi musisz być na spisie wszystkich wątków wizażowych odchowalni, tam jest ilość postów naszego, klikasz na to i wyskakuje tabelka z przodownikami ![]() ups chyba nam się tv popsuł działał po naprawie 2 lata, aż dziw że ta jakas płytka tyle chodziła tż juz wertuje gazetki reklamowe media i innych , śledzi parametry ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-05-15 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
kusisz kochana, kusisz
![]() nie chce mi sie isc do kuchni by przeszukac szafki ze slodkim ![]() ale chyba sie poswiece ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- o widzisz Aniu, to przybij poslada! ![]() za @! ![]() dzisiaj tylko tonic ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow mam 7 miejsce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja dziś zgrzeszyłam krówką. przyznaję się bez bicia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja zjadłam bounty a rano do kawy porządnego pączka
![]() ale ja probuje odzyskac moje 2 kg co stracilam przez stresy bo kurka, wszystkie spodnice na mnie wisza ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
Cytat:
![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-09-20 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jedną ?
![]() Jak to nie zasłużyłam na pochwałę? Lepiej późno niż wcale ![]() ![]() Idę sprawdzić nas którym ja jestem miejscu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Jak to się sprawdza ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
tylko te krówki mamy ze słodyczy w domu
![]() ![]() otwieram, a tam napis "co złego to nie ja" ![]() pomyślę o tym jak stanę na wadze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ubylo mi nieco w talii i zaczynaja sie te kiece krecic ![]() dlatego kurde cwicze, zeby masy miesniowej nabrac, bo masakra jakas ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Anisia25 859
jowisz 849 kristi75 591 Judi21_84 583 taka sobie 562 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa mam, 5 jestem
![]() ![]() Anisia znowu mi przypomnialas ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ile kilometrów mieszkacie od siebie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jakieś 10
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Haha słowo w słowo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.