Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 21:13   #181
agi_82
Wtajemniczenie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

hejo
jestem ja padam na pysk normalnie a nogi mam jak 2 banie

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Lila
witaj

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Natalka
normalnie czuje się tak jakbym to ja miała testować niedługo
a jak tż ma grype żołądkową to niestety jest duże prawdopodobieństwo że przejdzie na Ciebie to paskudztwo strasznie szybko i łatwo się roznosi.
Linka
gdzie robiłaś tatuaż?? znaczy o miejsce mi chodzi
a odnośnie termometra ja mam taki jak kiedyś były rtęciowe ale jakaś inna substancja tam jest takie coś czerwonego

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 21:15   #182
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Agus hehe jeszcze kilka dni i sie okaże;P Jak tam remont?

Linka bolało?
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 21:29   #183
agi_82
Wtajemniczenie

Natalka
remont w trakci mam już pomalowane ściany w sypialni pokoju małej na korytarzu i w garderobie, jutro przychodzą kłaść panele mam nadzieje że uwiną się w 2 dni w sobote jedziemy do ikei a w niedziele i poniedziełak mamy zamiar skończyć
ula
podrzuć Zosie do mnie i wyskocz sobie gdzieś się podpicować cobyś się lepiej poczuła
a odnośnie smoka to wogóle nie chce brać czy jakiś konkretny kształt jej odpowiada??
madzia
mnie też już upały wykańczają normalnie pod prysznicem cały czas mogłabym siedzieć ale z drugiej strony zaczynam się martwić że jak się ochłodzi to nie będe miała co na tyłak założyć

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Briliant
wrzuć foto w sukience bo ciekawa jestem jak będziesz wyglądać
kiedy idziecie na to wesele??

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

a gdzie ewcik???

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-08-07, 21:52   #184
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
Natalka
remont w trakci mam już pomalowane ściany w sypialni pokoju małej na korytarzu i w garderobie, jutro przychodzą kłaść panele mam nadzieje że uwiną się w 2 dni w sobote jedziemy do ikei a w niedziele i poniedziełak mamy zamiar skończyć
ula
podrzuć Zosie do mnie i wyskocz sobie gdzieś się podpicować cobyś się lepiej poczuła
a odnośnie smoka to wogóle nie chce brać czy jakiś konkretny kształt jej odpowiada??
madzia
mnie też już upały wykańczają normalnie pod prysznicem cały czas mogłabym siedzieć ale z drugiej strony zaczynam się martwić że jak się ochłodzi to nie będe miała co na tyłak założyć

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Briliant

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

a gdzie ewcik???
to największy "syf" macie za sobą; teraz urządzanie Wam zostało) Ja już nie mogę się doczekać jak dostaniemy ten dom i urządzanie go;P jeszcze nie wiem za co go urządzimy ale liczą się chęci:P hehe
Kochana co do ochłodzenia się i braku ubioru to bym sie nie martwiła masz termin na konec października wiec luzik jeszcze nie jest tak zimno jakaś tunika leginy i już
Stary 2013-08-07, 21:58   #185
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
to największy "syf" macie za sobą; teraz urządzanie Wam zostało) Ja już nie mogę się doczekać jak dostaniemy ten dom i urządzanie go;P jeszcze nie wiem za co go urządzimy ale liczą się chęci:P hehe
Kochana co do ochłodzenia się i braku ubioru to bym sie nie martwiła masz termin na konec października wiec luzik jeszcze nie jest tak zimno jakaś tunika leginy i już
no wiesz w tamtym roku pod koniec października w zimówce już chodziłam najwyżej koło tygodnia z domu nie będe wychodzić

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-08-07, 22:02   #186
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
no wiesz w tamtym roku pod koniec października w zimówce już chodziłam najwyżej koło tygodnia z domu nie będe wychodzić
nie martw się na zapas może w tym roku będzie piękna złota jesień i będzie jeszcze przyjemnie??
Szczerze mówiąc to tęskni mi się za takim jesiennym spacerkiem i klimatem około listopadowym kiedy wypada wszystkich świętych taki klimat
Stary 2013-08-07, 22:03   #187
Dominika2302
Zadomowienie

Witam się wieczorkiem.
Agi dobrze wiem co to znaczy remont ja mam od baaaaardzo dawna i jeszcze końca nie widać a na dodatek nasz majster był 2 tyg na chorobowym i wszystko rozbebrane stało.
Ula ja pamiętam że jak Jasiek był maciupeńki i ciągle przy cycu wisiał to kupiliśmy mu taki zupełnie prosty niby najzdrowszy smoczek ale nawet kilka sekund go w buzi nie trzymał, kupiliśmy 2 taki z normalny malutki i było super, fakt że na króciutko bo może ze 2 tygodnie go ciągnął ale kryzysowy etap wytrzymał a potem już nigdy smoka nie chciał.
Natalka trzyma kciukasy oby w końcu się udało....
Dominika2302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 22:08   #188
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez Dominika2302 Pokaż wiadomość
Witam się wieczorkiem.
Agi dobrze wiem co to znaczy remont ja mam od baaaaardzo dawna i jeszcze końca nie widać a na dodatek nasz majster był 2 tyg na chorobowym i wszystko rozbebrane stało.
Ula ja pamiętam że jak Jasiek był maciupeńki i ciągle przy cycu wisiał to kupiliśmy mu taki zupełnie prosty niby najzdrowszy smoczek ale nawet kilka sekund go w buzi nie trzymał, kupiliśmy 2 taki z normalny malutki i było super, fakt że na króciutko bo może ze 2 tygodnie go ciągnął ale kryzysowy etap wytrzymał a potem już nigdy smoka nie chciał.
oby
jak tam sytuacja wygląda u Was?
Stary 2013-08-07, 22:16   #189
Dominika2302
Zadomowienie

U nas 8 dc poczekam czy planowo @ przylezie i zadzwonię do tej kliniki, skro umawiają praktycznie na bieżąco z tygodnia na tydzień to nie martwię się o wolny termin. Plazełomie planujemy na przełomie sierpnia i lipca jakiś wyjazd w Zielonogórskie nad jezioro to jak nam się nie uda na koniec września zasuwamy do specjalisty.
Stary 2013-08-07, 22:22   #190
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
U nas 8 dc poczekam czy planowo @ przylezie i zadzwonię do tej kliniki, skro umawiają praktycznie na bieżąco z tygodnia na tydzień to nie martwię się o wolny termin. Plazełomie planujemy na przełomie sierpnia i lipca jakiś wyjazd w Zielonogórskie nad jezioro to jak nam się nie uda na koniec września zasuwamy do specjalisty.
moze w tym cyklu się uda i wizyta będzie niepotrzebna? Tego Wam życze)
Stary 2013-08-07, 22:31   #191
Dominika2302
Zadomowienie

Oby, chociaż po tak długim czasie już zaczynam tracić nadzieję. Nie pamiętam która to pisała ale ja też już bym wolała żeby coś było ze mną lub małzem nie tak przynajmniej wiedziała bym co trzeba leczyć albo że już nie mamy szans a nie tak jak teraz że wszysto jest ok a ponad 2 lata i tak guwno z tego.
Stary 2013-08-07, 22:39   #192
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Oby, chociaż po tak długim czasie już zaczynam tracić nadzieję. Nie pamiętam która to pisała ale ja też już bym wolała żeby coś było ze mną lub małzem nie tak przynajmniej wiedziała bym co trzeba leczyć albo że już nie mamy szans a nie tak jak teraz że wszysto jest ok a ponad 2 lata i tak guwno z tego.

Ojj nie trać nadziei trzeba wierzyć wiara czyni cuda!!
Stary 2013-08-07, 22:45   #193
Dominika2302
Zadomowienie

Staram się jak mogę ale nie mam na to wpływu, czasami chciała bym po prostu wrzucić na luz ale nie daję rady bo ciągle o tym myślę, więc tak w głębi duszy nadzieję ciągle mam....
Stary 2013-08-07, 22:49   #194
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Staram się jak mogę ale nie mam na to wpływu, czasami chciała bym po prostu wrzucić na luz ale nie daję rady bo ciągle o tym myślę, więc tak w głębi duszy nadzieję ciągle mam....
jak mnie wkurza jak ktoś mówi " bo musisz wyluzować" kur**wa przecież jak się decyduje na dziecko to chyba wiadomo że człowiek o tym myśli i sie nakręca . Dominika ja się codziennie modle serio wierze że Bóg wysłucha moje modły
Stary 2013-08-07, 23:40   #195
Dominika2302
Zadomowienie

Natalka u nas w ubiegłą niedzielę był odpust w kościele na Św Anny i ksiądz mówił że jest ona patronką kobiet starających się o potomstwo i do niej należy się modlić w tej właśnie intencji. Ja nie należę do osób szczególnie wierzących ale może akurat któraś z was z tego skorzysta.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 06:21   #196
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
a gdzie ewcik???
jestem, jestem cały czas Was podczytuję ale nie mam jakoś weny do pisania
Cytat:
był odpust w kościele na Św Anny i ksiądz mówił że jest ona patronką kobiet starających się o potomstwo i do niej należy się modlić w tej właśnie intencji.
o ciekawe nie wiedziałam o tym

Edytowane przez ewccik
Czas edycji: 2013-08-08 o 06:24
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 07:32   #197
Linka07
Rozeznanie

Agi zrobiłam tatuaż odrobinę powyżej prawej łopatki tak w stronę ramienia zobaczycie na zdjęciu. To już teraz remont macie z górki, rozumiem że sie pochwalisz efektem jak już wszystko skończycie.

Cytat:
jak mnie wkurza jak ktoś mówi " bo musisz wyluzować" kur**wa przecież jak się decyduje na dziecko to chyba wiadomo że człowiek o tym myśli i sie nakręca . Dominika ja się codziennie modle serio wierze że Bóg wysłucha moje modły
Też tego nie lubię, szczególnie kiedy mówi to lekarz. Tym bardziej że nie uważam żebym jakos strasznie nakręcona była, fakt że jestem rozczarowana kiedy @ przychodzi ale nie wpadam w depresję
z tego powodu, cieszę się nawet że mogę jeszcze miesiąc podrinkować
Jutro idę po endo po receptę i przy okazji zapytam o ten lot samolotem, jeśli powie że lepiej nie ryzykować to będziemy mieć kolejny cykl seksu rekreacyjnego i będziemy startować ze starankami od 1 września
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 08:19   #198
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
Zwykły termometr to miałam na myśli rtęciowy, ale Tż mnie uświadomił, że ten co mamy to nie jest rtęciowy tylko jakiś inny, ale jaki to on nie wie

A w ogóle to witam wieczorową porą z tatuażem na razie wam się nie pochwalę bo chodzę zafoliowana, ale jak tylko będę gotowa to wrzucę fotkę do klubiku
Teraz do tych termometrów wkładają jakieś inne paskudztwo, ale niestety nie jest tak dokładne jak rtęć.
Kolejny tatuaż na wątku, czekam na fotki jak się podgoi

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Mam 27 lat i od jakiegoś tygodnia wiem, że zostanę mamą Dwa testy wyszły pozytywnie
Udało się w 1 cyklu

Stąd mam do Was mnóstwo pytań, jestem świeżaczką jeśli chodzi o ciążę i macierzyństwo Nie byłam jeszcze u lekarza, dopiero w następnym tygodniu się wybiorę, więc rozwiejcie moje wątpliwości

Czy brać jakieś suplementy? Od dnia zapłodnienia biorę Falvit, w aptece mi to polecili... Ale czytam, że to może mieć negatywny wpływ na rozwój płodu? Czy to faktycznie może zaszkodzić?
Witaj i gratulacje
Kwas foliowy bierz koniecznie, witamin nie musisz. No i daj znać jak wizyta

Cytat:
Natalka
ula
madzia

Briliant

a gdzie ewcik???
ale pędzicie z remontem! wizyta w ikei pewnie będzie najprzyjemniejszym punktem cooo?

Chętnie podrzucę
Nie chce brać takiego płaskiego, małego. Z innymi jeszcze nie próbowałam a TZ nie za bardzo chętny do eksperymentowania bo może to być strata kasy. Ale chyba spróbuję jednak tego nuka, jak nie złapie to dam spokój

Cytat:
Witam się wieczorkiem.
O, dzięki, właśnie Zosia ma ten najzdrowszy i go nie lubi Spróbuje z tym zwykłym w takim razie
Mam nadzieję wizyta we wrześniu nie będzie konieczna
ula_betula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 08:40   #199
agi_82
Wtajemniczenie

witam się z kawusią i oczkami na zapałki
musiałam z wyrka wyjść po 7 bo mam majstrów od paneli a tż-ta w domu nie ma, do tego od 5 nie śpię przez jakąś upierdliwą muche brrrr
na domiar złego wczoraj mieliśmy taką spine z tż-em że hej oficjalnie więc mam focha

ula
moja Marcela brała właśnie nuka
a zakupy w ikei ojjj tak będą przyjemne na dodatek mamy 15 % zniżki na wszystko z ikei więc sobota będzie moja

Natalka
no z tą pogoda to się zobaczy mam nadzieje że będzie dobrze i w coś się jednak wbije

Linka
no to czekam aż pochwalisz się tatoo
a remontem pewnie że się pochwale jak będziecie chciały

ewuś
wal prosto z mostu cokolwiek albo chociaż dawaj znać że żyjesz kiedy ta pielgrzymka??

Dominika
w zielonegórskie powiadasz a jakieś konkretne jeziorko??
to wasze rodzinne strony czy coś??

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-08-08, 09:25   #200
magdziaS
Podróżniczka

Cześć dziewczyny Kolejny dzień umierania z upałów Najgorsze że jak jutro wyjedziemy to akurat pogoda ma się zepsuć

Cytat:
ja nie wstaje z łóżka bo tż't spi obok tylko musze go szturchnąć żeby wyłączył budzik i tak z 5-6 raz co 5 minut... raczej sie obudze i jestem przytomna... sama już nie wiem to chyba lepiej jak jego budze co nie?
Zgadza się lepiej rano po obudzeniu

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
To jest właśnie bez sensu, że niby wszystko w porządku, a i tak nic z tego nie wychodzi :/ Wiem, że to głupie ale ja już wolałabym żeby mi coś dolegało, bo wtedy znałabym przyczynę i albo dałoby się to leczyć i widziałabym światełko w tunelu albo wiedziałabym że nic z tego i mogłabym sobie odpuścić.

Natalka ja bym chyba mierzyła właśnie kiedy Tż budzisz. A powiedzcie mi bo ja się w sumie na tym nie znam, ale w jakim miejscu wy tę temperaturę mierzycie? i czy można termometrem zwykłym czy koniecznie musi być elektroniczny?
No właśnie to jest najgorsze i to mówienie o luzowaniu też. Mnie ostatnio ginka walnęła taki wykład o tym, że to psychika, że w takim spinaniu hormony wariują itd. Ale czasem fizycznie ciężko jest odpuścić

Ja mierze tepmkę rtęciowym powcipnie Miałam też taki z cieczą niby nowszy ale go rozwaliłam i wróciłam do rtęciowego Ponoć nie poleca się mierzyć elektrycznymi.

Linka - a właśnie jk tam Twój tatuaż ?

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 09:50   #201
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

hej laski
Ja też nie wyspana kręciłam się jak smurd po gaciach... a teraz do pracy trzeba iśc.. u nas dzis pochmurno i wietrznie pewnie zaraz walnie deszczem...

U mnie dzis tempka taka sama 36,7 mogła by juz być ta niedziela i by sie okazało co dalej chociaż ja i tak wiem co będzie...

Cytat:
Natalka u nas w ubiegłą niedzielę był odpust w kościele na Św Anny i ksiądz mówił że jest ona patronką kobiet starających się o potomstwo i do niej należy się modlić w tej właśnie intencji. Ja nie należę do osób szczególnie wierzących ale może akurat któraś z was z tego skorzysta.....
o tego nie wiedziałam dzięki) wiesz ja tam też nie latam co niedzielę na mszę ale modlić się modle w coś trzeba wierzyć

Agus chciałabym mieć taki problem jak Ty ,że nie wiem co ubiore zimą jak będę miała brzuch Udanych zakupów w Ikea , my zawsze jak tam jedziemy to ledwo do auta sie spakujemu

Ewccik a Ty to chyba płodne masz jakoś teraz???

Madzia Dzięki za wszystkie porady Może pogoda w górach jednak się nie zepsuje)
Stary 2013-08-08, 10:05   #202
Dominika2302
Zadomowienie

Witam się przy kawusi, o dziwo dzisiaj mega słońca nie ma ale za to jest tak duszno że chwilami łykam powietrze jak ryba....
Agi chcemy jechać do Sławy, dostaliśmy namiary na super ośrodek gdzie patrząc na fotki w necie klimat jest niczym nad morzem, plaża z ratownikami, bary place zabaw itp. Co roku jeździliśmy nad morze ale obiecałam sobie że już nigdy więcej no chyba że trójmiasto....
Stary 2013-08-08, 10:22   #203
magdziaS
Podróżniczka

Natalka, nie ma za co

A co do modlitw to ja znowu słyszałam, że św. Dominik jest patronem kobiet ciężarnych i starających się o dziecko. Dziewczyny z forum 28dni piszą nawet do zakonnic pod wezwaniem św. Dominika o wstawiennictwo i o pasy św. Dominika, które to niby jak sie nosi pomagają zajść w ciąże.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 10:46   #204
agi_82
Wtajemniczenie

Dominika
moja koleżanka bardzo często jeździ do Sławy i jest nią zachwycona ja jeszcze nie miałam okazji tam być ale mam nadzieje że wypoczniecie i że pogoda Wam dopisze
Natalka
wiem wiem że chciałabyś ale zobaczysz ze jak już będziesz w ciąży i oswoisz się z tą myślą to pewne rzeczy za które teraz wiele byś oddała zaczną Ci przeszkadzać
madzia
nie to że jestem nie wierząca ale uważam że wszystko w miare rozsądku może jak dziewczyny mają ten "pas"przestają myśleć o samych starankach blokada puszcza i wtedy jest ciąża nie wiem ale ja podchodze bardzie realistycznie do tych spraw

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2013-08-08, 10:56   #205
magdziaS
Podróżniczka

Aga, mam tak samo. Jestem realistką i mam raczej zdroworozsądkowe podejście do takich erzeczy. Bo to byłoby już w stylu "ręce które leczą". jestem wierząca, ale nie praktykująca. Wolę pójść na Jasną Górę ( z racji tego, że mam ją pod nosem) i się pomodlić sama dla siebie niż uczestniczyć w mszy. taka jest prawda choć rodzina mojego TŻta jest praktykująca i ciężko im było przetrawić moje podejście do kościoła. Tak czy owak wszystko jak napisałaś w miarę zdrowego rozsądku, jednak uważam, że jeśli ktoś w to wierzy i komuś pomaga to dlaczego nie

Stary 2013-08-08, 11:07   #206
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:
Witam się przy kawusi, o dziwo dzisiaj mega słońca nie ma ale za to jest tak duszno że chwilami łykam powietrze jak ryba....
Agi chcemy jechać do Sławy, dostaliśmy namiary na super ośrodek gdzie patrząc na fotki w necie klimat jest niczym nad morzem, plaża z ratownikami, bary place zabaw itp. Co roku jeździliśmy nad morze ale obiecałam sobie że już nigdy więcej no chyba że trójmiasto....
Fajne miejsce, szkoda, że tak daleko ode mnie... Bliżej mam nad mazury, ale kiedy to ja tam pojadę heh.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Natalka, nie ma za co

A co do modlitw to ja znowu słyszałam, że św. Dominik jest patronem kobiet ciężarnych i starających się o dziecko. Dziewczyny z forum 28dni piszą nawet do zakonnic pod wezwaniem św. Dominika o wstawiennictwo i o pasy św. Dominika, które to niby jak sie nosi pomagają zajść w ciąże.
I jeszcze jest św. Juda Tadeusz - patron spraw trudnych i beznadziejnych

Ja jestem wierząca i praktykująca, ale z tych leniwych Wiem jednak, że modlitwa potrafi zdziałać cuda i pomogła mi w bardzo trudnych chwilach Moi Rodzice mocno modlili się podczas porodu i sądzę, że jeśli chodzi o życie i zdrowie mojej córki to miało to duuuże znaczenie
Stary 2013-08-08, 12:43   #207
magdziaS
Podróżniczka

Ula - no właśnie, ważne, że modlitwa komuś pomaga. A jeśli się w to głęboko wierzy to na pewno.

Dziewczyny ja się z Wami żegnam. Dzisiaj zajmę się pakowaniem i sprzątaniem. A jutro z rana wyjeżdżamy
Życzcie nam owocnego weekendu

Stary 2013-08-08, 13:02   #208
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Dominika
moja koleżanka bardzo często jeździ do Sławy i jest nią zachwycona ja jeszcze nie miałam okazji tam być ale mam nadzieje że wypoczniecie i że pogoda Wam dopisze
Natalka
wiem wiem że chciałabyś ale zobaczysz ze jak już będziesz w ciąży i oswoisz się z tą myślą to pewne rzeczy za które teraz wiele byś oddała zaczną Ci przeszkadzać
madzia
nie to że jestem nie wierząca ale uważam że wszystko w miare rozsądku może jak dziewczyny mają ten "pas"przestają myśleć o samych starankach blokada puszcza i wtedy jest ciąża nie wiem ale ja podchodze bardzie realistycznie do tych spraw
masz racje ja tak pragne tego dziecka że wszystko przyjmę na klate

Ja już jestem w domu (aż 2 godziny popracowałam) odesłali mnie do domu bo cisza i spokój także mam wiecej czasu dla siebie

Ja tam też do takich spraw podchodze sceptycznie ,jeśli ktoś wierzy w coś i mu to pomaga to luz ,ale nie lubie nagabywania z strony innych i przekonywania że to działa....
Zatem modle sie dziś do św.Anny , św.Dominika. św Judy Tadeusza a co mi tam może wysłuchają mnie
Magda bawcie sie dobrze i owocnych staranek
Stary 2013-08-08, 15:37   #209
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ula - no właśnie, ważne, że modlitwa komuś pomaga. A jeśli się w to głęboko wierzy to na pewno.

Dziewczyny ja się z Wami żegnam. Dzisiaj zajmę się pakowaniem i sprzątaniem. A jutro z rana wyjeżdżamy
Życzcie nam owocnego weekendu
Miłego weekendu

Natalyyya nic na siłę ale jeśli komuś pomogło to czemu ma nie zachęcać innych? Oczywiście nagabywanie to lekka przesada
Stary 2013-08-08, 19:00   #210
Linka07
Rozeznanie

Nie wiem jak wy ale ja zdycham przez ten upał Marzę o deszczu.
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości