|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)
ja juz okna pomyłam, zjadłam sniadanko, zaraz troche ogarne pokoj a wieczorem bieganko
pewnie to bedzie porazka xD w czrewcu wyrobilam kondycje i moglam biegac godzine bez przerwy, a zaczynalam od 18min z zatrzymywaniem sie co 5m ciekawe czy dzis bedzie podobnie:d moze wczesniej cos jeszcze pocwicze tylko zastanawiam sie czy stepper i hula hop czy spróbowac jillian fat boost czy jakos tak:P
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jak ćwiczycie? chodzicie na siłownię czy same w domu?
|
|
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie czuję, że rymuję )Nie są jednak podstawą mojej diety - nie uważam, ze tylko je jedząc można schudnąć (chyba, że nie będzie się jeść nic innego ), poza tym nie chciałabym żeby mi się przejadły ![]() Aczkolwiek są bardzo wartościowe dla organizmu i z warzyw traktuję je jako podstawę ![]() Cytat:
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o bieganie to mój największy sukces sprzed roku to od zera do 8km
![]() Teraz (umierając) przebiegłabym może 4-5 km ![]() Ale w tamtym roku miałam bzika na punkcie biegania, teraz może raz w tygodniu pójdę sobie ot tak pobiegać może ze trzy kilometry wtedy robię ![]() Bardziej się nastawiłam na ćwiczenia, które mogę robić w domu, ale to tylko dlatego, że teraz to wolę
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
ja cwicze w domu, ale moim marzeniem, które zrealizuje za rok <bo wtedy skoncze studia i mam nadzieje dorwac jakas prace> jest zapisac sie na pole dance, ale ceny przerazaja:P wiec bede szukac cos na multisporta <ktorego rowniez sobie oplace w przyszlym roku:P> a tak to cwicze na stepperze, krece hh, twister, od dzis bieganie, keidys cwiczylam z chodakowska ale ja generalnie nie cierpie cwiczyc przed tv/kompem z kims bo sie nudze... a jak krece hh czy na stepperze to puszczam serial i jakos zlatuje
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Można jeszcze dołączyć się do odchudzania?
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ja ćwiczę skalpel od 16.08 codziennie, 3 dni odpuściłam, ale następnego dnia za kare robiłam rano i wieczorem, więc można powiedzieć ze 1x dziennie ;] robiłam raz też turbo spalanie i boczki Tiffani i jakas tam rozgrzewka od niej, ale jakoś przyzwyczaiłam się do Ewki i całkiem nieźle mi się z nią ćwiczy
od 16.09 mam zamiar przejść ze skalpela na kilera albo turbo codzienne, ale nie wiem jeszcze które lepsze:pco do pomidorów, mój TŻ ma swoje w ogródku prawdziwe naturalne więc co tydzień dostaję od niego całą siatkę i od tego sezonu można powiedzieć, że to mój główny składnik każdego posiłku :P nie wiem czy działa jakoś dietowo, ale na pewno jest zdrowe i smaczne ![]() co do jedzienia paczki chipsów codziennie, to skąd ja to znam mój TŻ jest wiecznie głodny i zawsze wieczorem robimy jakieś grzanki, pizze, zapiekanki a jak nie to idziemy na kebaba albo robimy jakieś kanapki w domu, on mnie chyba kiedyś zabije tym jedzeniem ![]() ponieważ nie raz już starałam sobie odmówić wiczornego jedzenia z nim, co raz się udawało a raz nie to teraz po prostu ćwiczę bo chociaż tyle jestem w stanie zrobić z moją 'silną' wolą :P
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
alarunka - witamy!
sylwia1995 - jak najbardziej! Witamy! Jak wczoraj zapowiadałam tak zrobiłam i rano po przebudzeniu wskoczyłam na wagę... 77, 2 kg. Jakiś tam spadek jest, ale najważniejsze że widzę efekty na ciele. Jednocześnie z dietą dość ostro ćwiczę (bieganie potrafi bardzo budować mięśnie, łydki zaczynam mieć niczym facet...) i dlatego myślę, że centymetry będą spadać u mnie zdecydowanie szybciej niż kilogramy. W sumie to nawet dobrze - nikt nie chodzi ze swoją wagą wypisaną na twarzy, a różnice w sylwetce widać gołym okiem. ![]() A pomidory - uwielbiam!
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
A ćwiczy któraś z was z Ewą Chodakowską? Czytałam dobre opinie, ale totalnie nie wiem od czego zacząć
|
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie wie czy ważymy 65 czy 62 , za to widzi, że wyglądamy świetnie i tak się czujemy ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
ja ćwiczę skalpel to najłatwiejsze ćwiczenia na początek
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Postanowiłam od dzisiaj własnie ćwiczyć skalpel
Zobaczymu co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, witaj! ![]() Cytat:
Ja jestem uradowana, bo widzę swoje obojczyki
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Też polecam skalpel na początek
Kiedyś miałam dużą zajawkę właśnie na Ewkę i mi się znudziła (jak wszystko ) a od kiedy każdego dnia ćwiczę coś innego mam większą motywację i monotonia mnie nie dobija
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym chciala wyszczuplic brzuch i biodra.... -_- zawsze mi idzie w te miejsca, no i jakby mi biust zmalał to by zle nie było:P
cwiczył ktos z Was to : http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w ?
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Mi się pewnie też znudzi
ale miałam zajawkę już na wszystko- bieganie, rower, rolki ![]() A teraz więcej ćwiczę w domu, ale zdarza mi się wyjsc tak ze dwa razy w tygodniu albo na rolki albo pobiegac ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Więc właśnie się przebieram i odpalam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
A tyle mam książek SB... ![]() Poważone i dodane, pierwsze sukcesy są: -2kg, -1cm w talii i -2cm w brzuchu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Joga z dvd (ale jak wrócę do siebie to zapisuje się na zajęcia, mam na przeciwko bloku ), bieganie i ostatnio zaczynam z youtubem Cytat:
![]() Pewka ![]() Cytat:
No, to po ważeniu i mierzeniu, pierwsze sukcesy są więc w ramach nagrody polazłam do Sephory i kupiłam sobie balsam ujędrniający cyc (a żeby przez to odchudzanie nie sflaczał za bardzo) i balsam wyszczuplający. A co, 2 w 1, i nagroda i wspomagacze ![]() Widzę, że krakowianki tu jednak przeważają Nikogo z Trójmiasta...?
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Mnie może i ćwiczenia nie nudzą, ale mam w domu demotywator w postaci mojej mamy - "a po co to ćwiczysz, przecież nie jesteś wcale gruba itd"
No i mój chłopak tez mnie tak 'mobilizuje', że niepotrzebnie ćwicze Łoo matko i córko
|
|
|
|
|
#198 | ||
|
Rozeznanie
|
Pewnie, że można! WItamy
![]() Cytat:
a skąd dokładnie jesteś, bo jest napisane pod awatarem, że z okolic KrakowaCytat:
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurdę pierwszy dzień jest taki głupi, nigdy nie chce mi się zacząć ćwiczyć i w końcu zaczynam wieczorem
|
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
mieszkam jakies 25km od krk ale nie wiem czy moge tak publicznie na forum pisaC gdzie
|
|
#201 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a chlebek można jeść jak najbardziej tylko w wersji bezglutenowej - tez bardzo smaczny!
|
||
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe forumowiczi i życzę sukcesów!
Ja dziś rano po ważeniu ujrzałam 79,4! czyli mega sukces - niby od wczoraj -0,2 kg, ale jakie to pozytywne oddziaływanie na podświadomość, kiedy to jednak spadek a nie wzrost ![]() wczoraj przeszłam walkę z sobą, bo mój husband namawiał mnie na piwko regionalne, jakieś miodowe - takie jak lubię najbardziej, ale ja byłam twarda, wiedziałam, że piwka zwykle nie bywają samotne...
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Witam !
Chętnie dołączę. Im więcej wsparcia, tym lepiej ![]() Walczę ze zbędnymi kilogramami po ciąży i tymi sprzed ![]() Mam 165 cm wzrostu i ważę 84 kg koszmarmarzenie to - 65 kg Kupiłam sobie książkę E. Chodakowskiej i pichcę jej przepisy, na początku mega solidnie, teraz już raczej tylko te, które znam. Skalpelowałam się kilka razy, ale odpuściłam niestety Moim największym przeciwnikiem jest LENISTWO
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Ja się chyba załamię
Ledwo poćwiczyłam godzinkę i to z przerwami. Mam taki problem, że pot ze mnie sie nie leje a co chwile jest mi słabo W ogołe ten skalpel to rzeczywiście nuda i szybko przeskoczyłam na Mel B Może to że robi mi się słabo to przez antybiotyk, bo dopiero wyleczyłam się z anginy. No mam nadzieje, że to osłabienie minie
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiedziałam że Chodakowska wydała książkę z przepisami, coś wartego uwagi?
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
I czy trzeba ćwiczyć przy tych przepisach? Bo słyszałam, że to 30 dni z Ewą, ale tu chodzi o same dietetowanie czy ćwiczenia też?
|
|
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
za mna narazie 30min steppera i 15min hh ale pozniej ide obiegac.mogłybyscie wrzucic swoj przykladowy jadłospis?
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc myślę, że książka "nakazuje" ćwiczyć.Niektóre jej przepisy-pewnie te najlepsze- już są w internecie, a i pewnie cała książkę się już gdzieś znajdzie. Myślę też, że jeśli nie ma przeciwwskazań zdrowotnych to każdy powinien ćwiczyć, nie tylko dla wyglądu, ale też dla zdrowia Chociaż ten raz-dwa w tygodniu
Wymarzyć, zaplanować, osiągnąć. Edytowane przez Mesis Czas edycji: 2013-09-02 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
co tu tak cicho? wszystkie cwicza?
ja zaraz ide biegac
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
a tylko tak z ciekawości pytam, bo też mieszkam około 25 km od Krk w stronę Katowic.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

pewnie to bedzie porazka xD w czrewcu wyrobilam kondycje i moglam biegac godzine bez przerwy, a zaczynalam od 18min z zatrzymywaniem sie co 5m
ciekawe czy dzis bedzie podobnie:d moze wczesniej cos jeszcze pocwicze

)

-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
klask i: