Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-30, 08:45   #181
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
A ja myślałam że moja siostra źle trafiła. Ale w porównaniu do Ciebie ma raj na ziemi

Co do pogrubionego zgadzam się absolutnie. Hitem u mojej siostry jest też wieczne (nie)wtrącanie się teściowej w życie swojego syna, po czym jak tylko to wypowie zwraca na coś uwagę, że to nie tak, że ona by zrobiła to inaczej

A jeśli chodzi o teściowe facetów, nigdy nad tym nie myślałam..ale faktycznie nie słyszałam nigdy żeby aż takie akcje odchodziły od teściów po stronie kobiety
Ja w poprzednim życiu musiałam chyba nieźle nagrzeszyć, że taka wiedźma mi się trafiła

U mnie item było, jak zaraz po ślubie teściowa oznajmiła przy mnie małżonowi, że brudne rzeczy ma przywozić jej do prania, a tatuś będziee mu codziennie robił kanapki do pracy

Ja właśnie też nie spotkałam się z opowieściami na temat teściowych ze strony kobiet (znaczy żon ). Za to o mamusiach facetów, to co jakiś czas słyszę Może nie potrafią sobie poradzić z tym, że nie będą jedynymi kobietami w życiu swojego syna?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:46   #182
sskers
batonik

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
U mnie item było, jak zaraz po ślubie teściowa oznajmiła przy mnie małżonowi, że brudne rzeczy ma przywozić jej do prania, a tatuś będziee mu codziennie robił kanapki do pracy

Cytat:
Ja właśnie też nie spotkałam się z opowieściami na temat teściowych ze strony kobiet (znaczy żon ). Za to o mamusiach facetów, to co jakiś czas słyszę Może nie potrafią sobie poradzić z tym, że nie będą jedynymi kobietami w życiu swojego syna?
Chyba tak

Mój pożal się boże eks ( ) zraził mnie do siebie m.in tym, że matka była u niego na pierwszym miejscu. Nie był typowym przykładem syneczka mamusi, ale w domu nie robił NICZEGO. Mamusia prała, sprzątała, gotowała, obsługiwała królewicza. Ostatecznym ciosem było dla mnie, jak u☠☠☠ał się czymś i mama uklękła obok niego i zaczęła czyścić mu spodnie, a ten nawet palcem nie kiwnął Dorosły człowiek. Brrr, aż mnie ciarki przechodzą na samo wspomnienie o nim.

Ogólnie wstyd mi za samą siebie

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2013-10-30 o 08:50
sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:19   #183
mrowka2810
Raczkowanie

Cytat:
Za mną chodzi ta biała z fifi i chyba po wypłacie nie będę w stanie się opierać, mimo iż mam obawy jak będę w niej wyglądać

Co prawda nie mam zamiaru pod tym kocem spać..ma służyć jako narzuta, i byłam bardziej przekonana do tego wełnianego, ale chyba ze względu na odczucia na skórze zdecyduje się na ten z kaszmirem Dziękuję za opinię
ja mam cały komplet pościeli z merynosa, kosztował mnóstwo kasy, a niestety nie ma takiej rewelacji jaka miała być ;/ jeżeli już to polecam z kaszmirem, bo po pierwsze jest miły w dotyku i nie będzie 'gryzł' jak merynos, a po drugie o wiele ładniej wygląda a i jeszcze jedno, to futro będziesz miała wszędzie niestety...
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:26   #184
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez mrowka2810 Pokaż wiadomość
ja mam cały komplet pościeli z merynosa, kosztował mnóstwo kasy, a niestety nie ma takiej rewelacji jaka miała być ;/ jeżeli już to polecam z kaszmirem, bo po pierwsze jest miły w dotyku i nie będzie 'gryzł' jak merynos, a po drugie o wiele ładniej wygląda a i jeszcze jedno, to futro będziesz miała wszędzie niestety...
No właśnie liczę, że ten z kaszmirem nie będzie się lenił. Ale mówisz..że też? Jednak jest to spory minus przemawiający za tym, żeby jednak sobie te koce odpuścić. Bo planem było zakupienie jakiegoś białego włochacza. Ale jedyny jaki znalazłam w tym kolorze jest w jysk'u, ale jest za mały o 5cm z każdej strony Może nie będzie to tak przeszkadzać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1005.jpg (106,1 KB, 35 załadowań)

Stary 2013-10-30, 09:36   #185
201604250957
Konto usunięte

sskers to może jednak lepiej kapę lub narzutę a nie typowy koc? my mamy taką bardzo miękką i przyjemną w dotyku narzutę z jyska właśnie, kupioną na mega promocji za 100zł i świetnie się sprawdza obawiam się, że koce tego typu zawsze obłażą i jeśli Ci to bardzo przeszkadza to chyba trzeba sobie darować niż kupić i się frustrować wiecznie zbierając kłaczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1005.jpg (16,8 KB, 85 załadowań)
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:49   #186
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
sskers to może jednak lepiej kapę lub narzutę a nie typowy koc? my mamy taką bardzo miękką i przyjemną w dotyku narzutę z jyska właśnie, kupioną na mega promocji za 100zł i świetnie się sprawdza obawiam się, że koce tego typu zawsze obłażą i jeśli Ci to bardzo przeszkadza to chyba trzeba sobie darować niż kupić i się frustrować wiecznie zbierając kłaczki
Właśnie rozglądałam się za typowymi narzutami/pledami, ale nic co by pasowało do mojej wizji. Obecnie mam beżową narzutę, i nie gryzie się co prawda z otoczeniem, ale nie sprawia że w pokoju jest przytulnie. Takie "se o". Te włochacze obłażą do pierwszego prania, ale potem jest spokój. Miałam już kiedyś w domu coś takiego Znalazłam na allegro materiały i zastanawiam się nad taką opcją Muszę rodzicielki się poradzić, czy jej maszyna ewentualnie obszyje to.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jenotg.jpg (116,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wilkg1.jpg (111,5 KB, 25 załadowań)

Stary 2013-10-30, 11:40   #187
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
A ja myślałam że moja siostra źle trafiła. Ale w porównaniu do Ciebie ma raj na ziemi

Co do pogrubionego zgadzam się absolutnie. Hitem u mojej siostry jest też wieczne (nie)wtrącanie się teściowej w życie swojego syna, po czym jak tylko to wypowie zwraca na coś uwagę, że to nie tak, że ona by zrobiła to inaczej

A jeśli chodzi o teściowe facetów, nigdy nad tym nie myślałam..ale faktycznie nie słyszałam nigdy żeby aż takie akcje odchodziły od teściów po stronie kobiety
U mnie TŻ będzie mógł opowiadać o teściowej z dowcipów.... Niestety moja matka zmieniła się do tego stopnia, że marzę o wyprowadzce z domu, jak są dwa dni bez wojny to już sukces... TŻ mówi, że mojego ojca bedzie zapraszął do nas, żeby od matki odpoczął...

Cytat:
Ja w poprzednim życiu musiałam chyba nieźle nagrzeszyć, że taka wiedźma mi się trafiła

Matka mojego TŻ do dzisiaj pamiętam w jakim ciężkim szoku była jak jej odpowiedziałam kategorycznie, że z rodzicami mieszkać nie zamierzam. I dałam do zrozumienia, że chodzi o mieszkanie z jakimikolwiek rodzicami, więc ją i jej męża też to dotyczy Dwa lata przepychania się (cały czas męczyli TŻ, namawiali, rozsnuwali cudne wizje) i twierdzeń, że żadnego mieszkania z rodzicami i wreszcie sukces! Rodzice TŻ przestali marzyć o budowie domu z synem, gdzie mieszkali by oni, TŻ i ja

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-30, 11:50   #188
Champs
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Forget_me współczuję Ci teściowej!

Mnie też dobija ta szarość o 16:30 i ciemność o 17 Tak chciałabym już lato

Trochę klasycznych insta- inspiracji
Buty Nike z 2 zdj strasznie mi się podobają
Jaki jest adres blogów dziewczyn ze zdjęcia 3,5 i 6?

Masz marzenia, które chcesz spełnić ?! To o nie zawalcz !...
Champs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 11:54   #189
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
U mnie TŻ będzie mógł opowiadać o teściowej z dowcipów.... Niestety moja matka zmieniła się do tego stopnia, że marzę o wyprowadzce z domu, jak są dwa dni bez wojny to już sukces... TŻ mówi, że mojego ojca bedzie zapraszął do nas, żeby od matki odpoczął...

Matka mojego TŻ do dzisiaj pamiętam w jakim ciężkim szoku była jak jej odpowiedziałam kategorycznie, że z rodzicami mieszkać nie zamierzam. I dałam do zrozumienia, że chodzi o mieszkanie z jakimikolwiek rodzicami, więc ją i jej męża też to dotyczy Dwa lata przepychania się (cały czas męczyli TŻ, namawiali, rozsnuwali cudne wizje) i twierdzeń, że żadnego mieszkania z rodzicami i wreszcie sukces! Rodzice TŻ przestali marzyć o budowie domu z synem, gdzie mieszkali by oni, TŻ i ja
Rany, mam chyba to samo. Tata TŻ posiada kilka ziemi, na której "możecie dzieci postawić sobie dom, żebysmy wszyscy byli razem, blisko" Na szczęście to ogólnie dobrzy i ogarnięci ludzie, rozumieją że możemy mieć inne plany na życie (zarówno my jak i siostra TŻ), ale jestem pewna że opcja "wszyscy na kupie" uszcześliwiłaby ich najbardziej.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 11:59   #190
sskers
batonik

Cytat:
Współczuję Moja matka jak byłam nastolatką też miała paskudny okres po tym jak zmarł jej brat. Wytrzymać z nią nie szło. Mnie jako zbuntowaną nastolatkę wzięła na celownik. Byłam bliska wyprowadzki mimo, iż byłam smarkata. Ale pewnego pięknego razu pojechała do ojca do Niemiec (tam pracuje) i jak ręką odjął, wszystko wróciło do normy. A trwało to z 3-4 lata.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Moja kuzynka właśnie rozstaje się z mężem. Nie muszę dodawać gdzie mieszkali...

Stary 2013-10-31, 09:16   #191
caarolaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, zaraz jadę na usuwanie ósemki
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-31, 09:21   #192
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
O Jezu współczuje Ci
jestem z Tobą
Stary 2013-10-31, 11:45   #193
Ag4
AGA :)

Cytat:

Też to przeżyłam :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 11:49   #194
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny jakby któraś z Was szukała kurtki na zimę to w sklepie internetowym Reserved przecenili kilka modeli w tym moją
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 13:16   #195
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Wszystko będzie dobrze I przynajmniej będziesz mieć spokój na całe życie
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 15:48   #196
mrowka2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Wszystko będzie dobrze I przynajmniej będziesz mieć spokój na całe życie
z tymi ósemkami to same problemy są ;D po co on wyrastają w ogóle jak zaraz je trzeba usówać
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 16:17   #197
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Przepraszam czy to Ty pisałaś,że masz jakieś kompleksy i nie jesteś zadowolona z ciała? mogę wiedzieć dlaczego?
KOBIETO!!! OPANUJ SIĘ I WIĘCEJ NIE GRZESZ
Wyglądasz cudownie
Dziękuję I przepraszam, ale tak...

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Byłam też dziś na badaniu krwi, pobrano mi cztery próbki i w końcu zrobiłam sobie badanie grupy krwi!

Ale Ty masz nogi! Powinnaś je pokazywać! Mamy zupełnie inne figury chyba, u mnie biustu brak i przysadzisty dół. Jakbym miała Twoje nogi, takie szczupłe łydki, to na pewno bym je eksponowała

życzę w wytrwałości ja też muszę powoli zadbać o siebie (od kiedy ja to mówię...)
Czy masz już wyniki? Co do badania grupy krwi- wstyd się przyznać, ale nie znam swojej grupy... Nigdy nie miałam robionego tego badania.

Dziękuję Kochana Kiedyś częściej nosiłam kiecki, ale ostatnio w ogóle. Wkurza mnie bardzo, że jestem postrzegana przez pryzmat moich nóg Za wielkość biustu odpowiadał push-up. Mam B tylko, ale lubię!

Dziękuję! Wytrwałość niezbędna, ale dopiero za kilka dni.

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Świetne botki!

Cytat:
Kochana, ale wyglądałaś A te nogi!!!

Super, że wesele się tak udało!! I że partner potrafił tańczyć bo to już połowa sukcesu!!

Ale masz super z tym fitnessem Żadna z moich koleżanek się na to nie chce pisać, a samej to tak głupio...Więc zasuwam z Chodakowską w domu
Dziękuję Kochana

Ja zapisałam się sama, bez koleżanki. W ofercie dostałam dwa treningi personalne z trenerem, więc pierwsze dwa razy na siłowni spędzę z nim i liczę, że uczucie samotności pokonam. Podczas tamtej wizyty poznałam dziewczynę tam pracującą, która też korzysta z fitnessu i siłowni, więc już się umówiłyśmy, że razem poćwiczymy, bo wspominałam jej, że pewnie mogę się czuć sama nieswojo i głupio...

Cytat:
Napisane przez mrowka2810 Pokaż wiadomość
świetny wybór z tymi spodniami, leżą na Tobie idealnie ale jakie Ty masz nogi! cudo
Dziękuję Spodnie polecam! Są naprawdę wygodne!

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ilenka ale masz noooogiiiii
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Świetnie Ilenko! Wyglądałaś bosko!
Ale kieca krótka

za zapisanie się na fitness! I wytrwałości w tym postanowieniu

30 listopada wybieramy się na bal andrzejkowy ze znajomymi
Dziękuję Kochana
72-letnia babcia mojego partnera, która też była na weselu na moje wątpliwości i wstyd odnoście długości sukienki odpowiedziała, że póki dziewczyny są młode i zgrabne to śmiało powinny pokazywać nogi. Dodała, że jej wnuczka ma równie krótką, bo miała Moja 83-letnia babuszka jest innego zdania.

Dziękuję!

Gratuluję! Też chętnie wybrałabym się na taki bal!

Cytat:
Trzymaj się Napisz, jak się czujesz po zabiegu. Planowałam do Ciebie napisać, bo pamiętam Twoje pytanie jakiś czas temu. Też czeka mnie usuwanie ósemek. 23 listopada jestem umówiona do chirurga! Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej u ortodontki i przez zdjęciem aparatu z dołu mam usunąć dolne ósemki. W przyszłym tygodniu zrobię pantomogram. Nie wiem jeszcze, czy usunę dwie od razu, czy tylko jedną, ale na samą myśl już się lękam.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 17:16   #198
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
(...) Ja zapisałam się sama, bez koleżanki. W ofercie dostałam dwa treningi personalne z trenerem, więc pierwsze dwa razy na siłowni spędzę z nim i liczę, że uczucie samotności pokonam. Podczas tamtej wizyty poznałam dziewczynę tam pracującą, która też korzysta z fitnessu i siłowni, więc już się umówiłyśmy, że razem poćwiczymy, bo wspominałam jej, że pewnie mogę się czuć sama nieswojo i głupio... (...)
Wiesz co, ja chodzilam na silownie z TZtem, ale tak naprawde to razem tylko wchodzilismy i wychodzilismy z budynku. Kazdy mial wlasna rozpiske z cwiczeniami, wiec przebywalismy w zupelnie innych czesciach, a nawet na roznych pietrach silowni Zycze zapalu, bo jak juz sie wkrecisz, dobre samopoczucie po "umieraaaam!n ie dam juz rady!" gwarantowane

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:05   #199
caarolaaa
Zakorzenienie

Dziękuję Kochane za kciuki, przydały się Myślałam, że będzie gorzej ! Na szczęście mam to już za sobą, ale przede mną dłutowanie trzech pozostałych ósemek .. Pan doktor był bardzo profesjonalny, miły, wszystko mi tłumaczył, a na koniec poskładał w całośc mojego zęba wszystko dokładnie opisując jak przebiegało usuwanie. Bolało tylko w niekórych momentach, ale to tak minimalnie, było bardzo nieprzyjemnie, ale wszystko idzie przeżyć. Póki, co nic mnie nie boli tylko gardło przy przełykaniu śliny
Stary 2013-10-31, 20:44   #200
saphylium
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Kochane za kciuki, przydały się Myślałam, że będzie gorzej ! Na szczęście mam to już za sobą, ale przede mną dłutowanie trzech pozostałych ósemek .. Pan doktor był bardzo profesjonalny, miły, wszystko mi tłumaczył, a na koniec poskładał w całośc mojego zęba wszystko dokładnie opisując jak przebiegało usuwanie. Bolało tylko w niekórych momentach, ale to tak minimalnie, było bardzo nieprzyjemnie, ale wszystko idzie przeżyć. Póki, co nic mnie nie boli tylko gardło przy przełykaniu śliny
Też to przeżyłam. Już dwie ósemki mam za sobą, jeszcze tylko dwie

A tak z innej beczki - szukam jakiegoś ładnego kalendarza na 2014 rok. Kalendarz ma cieszyć oko (w końcu będę na niego patrzeć cały rok) i chciałabym żeby na dwóch kartkach był cały tydzień. No też żeby był w miarę poręczny, bo będę go nosić w torebce.
Dziewczyny jakich Wy używacie kalendarzy? Możecie coś polecić?
saphylium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:50   #201
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saphylium Pokaż wiadomość
Też to przeżyłam. Już dwie ósemki mam za sobą, jeszcze tylko dwie

A tak z innej beczki - szukam jakiegoś ładnego kalendarza na 2014 rok. Kalendarz ma cieszyć oko (w końcu będę na niego patrzeć cały rok) i chciałabym żeby na dwóch kartkach był cały tydzień. No też żeby był w miarę poręczny, bo będę go nosić w torebce.
Dziewczyny jakich Wy używacie kalendarzy? Możecie coś polecić?
Ja od lat jestem wierna marce Moleskine. Może to lekki snobizm, ale najbardziej odpowiada mi taki minimalistyczny wygląd, zero zdobień. Są dostępne różne wersje środka, m.in. taka, o jakiej Ty piszesz: http://gogirlcafe.jennyo.net/wp-cont...1/photo-18.jpg
Polecam.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 21:46   #202
saphylium
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja od lat jestem wierna marce Moleskine. Może to lekki snobizm, ale najbardziej odpowiada mi taki minimalistyczny wygląd, zero zdobień. Są dostępne różne wersje środka, m.in. taka, o jakiej Ty piszesz: http://gogirlcafe.jennyo.net/wp-cont...1/photo-18.jpg
Polecam.
Myślałam właśnie o Moleskinach. W empiku można je dostać, prawda?
Fajnie wygląda ten kalendarz z linka.
saphylium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 21:49   #203
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dziękuję I przepraszam, ale tak...

Czy masz już wyniki? Co do badania grupy krwi- wstyd się przyznać, ale nie znam swojej grupy... Nigdy nie miałam robionego tego badania.

Dziękuję Kochana Kiedyś częściej nosiłam kiecki, ale ostatnio w ogóle. Wkurza mnie bardzo, że jestem postrzegana przez pryzmat moich nóg Za wielkość biustu odpowiadał push-up. Mam B tylko, ale lubię!

Dziękuję! Wytrwałość niezbędna, ale dopiero za kilka dni.

Dziękuję Kochana

Ja zapisałam się sama, bez koleżanki. W ofercie dostałam dwa treningi personalne z trenerem, więc pierwsze dwa razy na siłowni spędzę z nim i liczę, że uczucie samotności pokonam. Podczas tamtej wizyty poznałam dziewczynę tam pracującą, która też korzysta z fitnessu i siłowni, więc już się umówiłyśmy, że razem poćwiczymy, bo wspominałam jej, że pewnie mogę się czuć sama nieswojo i głupio...

Dziękuję Spodnie polecam! Są naprawdę wygodne!

Dziękuję

Dziękuję Kochana
72-letnia babcia mojego partnera, która też była na weselu na moje wątpliwości i wstyd odnoście długości sukienki odpowiedziała, że póki dziewczyny są młode i zgrabne to śmiało powinny pokazywać nogi. Dodała, że jej wnuczka ma równie krótką, bo miała Moja 83-letnia babuszka jest innego zdania.

Dziękuję!

Gratuluję! Też chętnie wybrałabym się na taki bal!

Trzymaj się Napisz, jak się czujesz po zabiegu. Planowałam do Ciebie napisać, bo pamiętam Twoje pytanie jakiś czas temu. Też czeka mnie usuwanie ósemek. 23 listopada jestem umówiona do chirurga! Byłam wczoraj na wizycie kontrolnej u ortodontki i przez zdjęciem aparatu z dołu mam usunąć dolne ósemki. W przyszłym tygodniu zrobię pantomogram. Nie wiem jeszcze, czy usunę dwie od razu, czy tylko jedną, ale na samą myśl już się lękam.
Mam już wyniki i wszystko w normie więc przyczyna musi leżeć gdzieś indziej... mam kupić sobie magnez...
Ja też nigdy nie znałam grupy krwi, nie miałam robionych badań... a że miałam gotówkę przy sobie i i tak pobierano mi krew to stwierdziłam, że w końcu to sprawdzę ale tych wyników jeszcze nie odebrałam.

Na pewno masz tylko B? ja mam 65E/65DD więc może jesteś nieuświadomiona rozmiarowo?
Naprawdę podobają mi się Twoje nogi, są zgrabne i zdecydowanie powinnaś to podkreślać nie piszę tego, tylko po to, żeby sprawić Ci przyjemność, ale tak właśnie myślę Kto i w jaki sposób postrzega Cię przez pryzmat nóg? ja tam marzę o szczupłych łydkach... niestety bez operacji by się nie obyło, a nie wiem czy taka operacja nie jest zbyt inwazyjna

caarolaa za dzielność
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 22:23   #204
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam.
też polecam moleskine, jakoś nie mogę się przekonać do innych kalendarzy teraz jestem na etapie szukania jakiegoś tańszego odpowiednika i niestety nic z tego w każdym jest coś nie tak, najbardziej mnie denerwuje brak przejrzystości, po co komu w kalendarzu tysiąc cytatów, imienin i pełni księżyca
Cytat:
w empiku nie ma moleskine, są takie trooochę podobne wizualnie, ale nie konkretnie te

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 22:52   #205
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
też polecam moleskine, jakoś nie mogę się przekonać do innych kalendarzy teraz jestem na etapie szukania jakiegoś tańszego odpowiednika i niestety nic z tego w każdym jest coś nie tak, najbardziej mnie denerwuje brak przejrzystości, po co komu w kalendarzu tysiąc cytatów, imienin i pełni księżyca

w empiku nie ma moleskine, są takie trooochę podobne wizualnie, ale nie konkretnie te
Ja się zawsze pocieszam myślą, że to przecież wydatek rozłożony na 365 dni
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 22:58   #206
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zawsze pocieszam myślą, że to przecież wydatek rozłożony na 365 dni
a nawet i dłużej jeśli kupi się ten na półtora roku chociaż chyba wolałabym go nigdy nie mieć i cieszyć się tymi empikowymi

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 07:04   #207
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Ja także od kilku ładnych lat kupuję kultowe Moleskiny Nie znalazłam żadnych innych, które by mi bardziej podpasowały. Tak jak pisały dziewczyny, w Empiku ich nie znajdziesz. Są dostępne w sklepach Yego, a jeśli jesteś z Warszawy to dostaniesz je także w Czułym Barbarzyńcy
P.S. Czuły ma swój sklep internetowy, także bez problemu tą drogą możesz zakupić

Edytowane przez miucca
Czas edycji: 2013-11-01 o 07:05
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 08:46   #208
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Ja także od kilku ładnych lat kuSpuję kultowe Moleskiny Nie znalazłam żadnych innych, które by mi bardziej podpasowały. Tak jak pisały dziewczyny, w Empiku ich nie znajdziesz. Są dostępne w sklepach Yego, a jeśli jesteś z Warszawy to dostaniesz je także w Czułym Barbarzyńcy
P.S. Czuły ma swój sklep internetowy, także bez problemu tą drogą możesz zakupić
Świetne są też Filofaxy, ale dostępne chyba tylko na all. http://www.filofax.co.uk/personal-organisers

kashmirka obczajałam stronę Re i "nasza" kurtka jest w tej samej cenie, chociaż u mnie w stacjonarnych sklepach zostały tylko rozm.42

Dobrze że ten tydzień mamy krótszy, mój był bardzo cięzki

Wybieracie się na cmentarze?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-01, 09:00   #209
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

Wybieracie się na cmentarze?
ja już byłam z samego rana pozapalać znicze, a na 15.00 idę na msze na cmentarzu trochę zmarzłam rano, dlatego później obowiązkowo rękawiczki i czapka, a wczoraj było tak pięknie i słonecznie
Stary 2013-11-01, 09:35   #210
justytynka
Zadomowienie

Akurat ja pracuję w branży papierniczo- biurowej więc kalendarzy dostaję po kilka od każdego przedstawiciela. Wszystkie są tak śliczne, że ciężko mi wybrać ulubiony

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości