|
|
#181 | |
|
sissy that walk
|
Dot.: Ja, on i ta (wirtualna) trzecia
Dziewczyny, nie bądźcie takie surowe
Sytuacja jest na pewno ciężka dla autorki, sama byłabym w takiej na pewno mega rozżalona i pełna pretensji do obojga. Ale nie ma sensu się na nich skupiać, bo negatywnymi emocjami sama sobie pogorszysz samopoczucie, autorko.
|
|
|
|
#182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami już nie wierzę, że jeszcze się odezwie. Kontakt urwał się właśnie dlatego, że poznał kogoś w realu Wybaczcie, że tak się wcinam "ni z gruchy, ni z pietruchy"
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko nie tylko uroda się liczy. Wy do siebie nie pasowaliście, bo coś nie grało, a oni jak widać dobrze się dogadują.
Ja znowu poznałam chłopaka przypadkowo na wakacjach i od pierwszej godziny do końca mojego pobytu spędzaliśmy czas razem, dogadywaliśmy się super i znajomość przeszła na internet. Dzieliło nas jakieś 300km, a nie jestem zwolenniczką jakiś związków na odległość, więc pisaliśmy do siebie i zawsze tworzyliśmy sobie w łepetynach, że pasujemy do siebie i powinniśmy być razem. Po pół roku znalazł sobie dziewczynę i napisał mi, że musimy ograniczyć rozmowy, bo jego obecna jest bardzo zazdrosna Po kilku miesiącach byłam jedną z pierwszych osób, którym wyznał, że się rozstał z ową panią i zaczęły się znowu rozmowy, więc takie sytuacje się zdarzają :p
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), moze trzeba by trochę skrytykować chłopaka, bo on wygląda na takiego typu "z kwiatka na kwiatek". A autorka całą winę zwala na dziewczynę z internetu. A tak prawde mówiąc, to przecież tamta była PIERWSZA, jakby nie patrząc, to dla autorki facet urwał kontakt z tamtą z internetu, chociaż moze ona była zakochana/zauroczona i też nieźle musiała to przecierpieć. Dlatego ciesze się, że ta historia w ten sposób się skończyła, bo wierzę, że tamtej lekko nie było, a teraz pewnie jest szczęśliwa. Choc z drugiej storny na jej miejscy chyba nie chciałabym już tego kolesia, bałabym się, że znowu zostawi mnie dla jakiejś "miejscowej"
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Dodał z nią zdjęcie na fb
Jego kolega napisał,żebym sobie spokój dała, bo M. jest tak nią zauroczony, że nie zdziwi się, jeśli sprawa zakończy się przed ołtarzem Podobno M. zapoznał tę dziewczynę ze swoimi znajomymi, byli nawet razem na jakiejś imprezie, ale szybko wyszli, bo i tak pożytek z nich był "mizerny"; tylko siedzieli, trzymali się za ręce i zaraz urwali się na jakiś spacerek przy świetle księżyca ![]() Najbardziej boli to, że on tak się dla niej stara, a dla mnie... dla mnie nie chciał i nawet nie dał mi szansy na powrót |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ją kocha, więc się stara. Tak to już jest i niestety musisz się z tym pogodzić.
Może trochę ulgi przyniesie, jak uświadomisz sobie, że nikt Ci na złość nie chciał zrobić. Z uczuciami się nie wygra, a i Ty kogoś w koncu spotkasz. Jak widzisz Wasz związek i tak nie miał prawa się udać, bo po prostu uczuć było za mało lub nie takie jakie powinny być. Nie zadręczaj się tym, nie wypytuj i spróbuj ich zrozumieć. Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak mówi ktoregos_dnia pogodz się z tym.
Jeśli jest szczęśliwy z nią to niech będzie. Nie zawsze życie idzie po naszej myśli. głowa do góry
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#190 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2013-11-19 o 00:05 |
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Ale jak chłopak szybko się pozbierał po rozstaniu
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To kolega M. mi powiedział, że on się tak nią zauroczył. M. nie należy raczej do osób oderwanych od rzeczywistości i bujających w obłokach; to jego kumpel mi napisał, żebym się nie łudziła. Bo M. rzeczywiście zaangażował się w relację z tą laską |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dawanie szansy na powrót, nie jest żadnym obowiązkiem. Nie pasowaliście do siebie, chłopak to dobitnie zrozumiał, czemu miałby dawać szanse na powrót? Nawet z dzisiejszych czasach, zdarzają się ludzie, dla których koniec, oznacza koniec, chociaż standardem jest wracanie do siebie po pierdyliard razy. Nawet jakby jej nie było, wasza relacja by nie wyszła.
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Pogrubione 1: Ale skoro zerwali, to co on ma robić? Chodzić na paluszkach i zwracać uwagę, na to co robi, co dodaje na swój profil, aby nie urazić byłej dziewczyny?
Skoro tak na nią działa, to przeciez mogłaby ignorować jego profil, a mam wrażenie, że ona sama niucha i śledzi ich relacje i rozwój związku.Za to ty nie lecisz chamówką Siedzisz w głowie tego faceta? Może być tak jak napisałaś, owszem, ale może być też tak, że związek z Autorką uświadomił mu, że do siebie nie pasują, mimo że mają do siebie blisko i że może szczęście jest jego daleko. Poza tym uważam, że nawet jak im się uda, to facet nie będzie chciał wracać do Autorki. Jak będzie, to czas pokaże.Z tego co zauważyłam to potepiane w tym wątku było to, że Autorka naruszyła prywatność faceta, mówiła obraźliwie o tej dziewczynie (zamiast mieć pretensje do swojego chłopaka), robiła histeryczne awantury. I lecisz niektórym po chamówach i byciu takim i owakim, a w niektórych wątkach natrafiam na twoje gorsze teksty - chociażby walenia wprost o Autorkach wątku, że są "głupie" i jeszcze gorzej. Ale to już taki off top ![]()
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
|
#197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoją drogą dość często poruszasz temat jej urody, że laska jest dość przeciętna. Po co? |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2013-11-19 o 11:06 |
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
No ok, ale dobrze by było gdyby równocześnie zdawała sobie sprawę że to do niczego nie prowadzi, czasu nie cofnie a nabawi się tylko rozstrojenia nerwowego i wrzodów. Takie coś wg mnie ma tylko i wyłącznie destrukcyjny wpływ.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Serce by mi pękło. To takie upokarzajace.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
To nie jest takie proste jak się wydaje. Wkońcu to on z dnia na dzień z nią zerwał. Nie można przestać się interesować kimś od tak, na to trzeba czasu
|
|
|
|
|
#203 |
|
jestę wieszczę
|
Przestań oglądać jego fb i ich fotki i nie porównuj się z nią, bo to jakaś paranoja.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że nie przestanie się tęsknić i myśleć z dnia na dzień, ale trzeba sobie pomóc i w miarę możliwości proces przyspieszyć. Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze starałam się dbać o siebie i swój wygląd zewnętrzny; kiedy wychodziliśmy razem dużą wagę przywiązywałam do tego, co mam na sobie. I rzeczywiście wciąż się zastanawiam, dlaczego wybrał ją. Kolega M. powiedział mi, że M. zachwyca się jej inteligencją i urokiem osobistym, ale czy to może przesądzać o czyjejś atrakcyjności?
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#208 | |
|
sissy that walk
|
Dziewczyno, ogarnij się, bo tyle w Tobie nienawiści, że w ten sposób NIGDY nie pójdziesz do przodu.
Skoro on z nią jest, to widocznie dla niego jest atrakcyjna, widocznie chemia działa między nimi. Przecież się do bycia z nią nie zmusza To, że TOBIE się ona nie podoba nie znaczy, że jemu też. Poza tym jak najbardziej inteligencja i urok osobisty mają wpływ na wybór partnera, jeśli dla Ciebie tylko czyjeś ciuchy i makijaż mogą gwarantować powodzenie, to jesteś na najlepszej drodze do bycia samej całe życie, bo pokazujesz że niewiele więcej masz komukolwiek do zaoferowania.
|
|
|
|
#209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No bo faktycznie, mejkap i ubiór to podstawa i jednocześnie kwintesencja dobrego pożycia, chemii, namiętności i pożądania w związku..
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz dziewczyno, ja naprawdę współczuję i wiem, że nie jest Ci łatwo. Jednak to jak piszesz o tej dziewczynie jest tak negatywnie uderzające, że szczerze jeszcze kilka Twoich postów, a zacznę go rozumieć. Wiem, że ciężko o sympatię do niej w tym momencie, ale takim obrażaniem to sobie, wbrew pozorom, nie pomagasz.
Wysłane z mojej el dziewiątki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

Sytuacja jest na pewno ciężka dla autorki, sama byłabym w takiej na pewno mega rozżalona i pełna pretensji do obojga. Ale nie ma sensu się na nich skupiać, bo negatywnymi emocjami sama sobie pogorszysz samopoczucie, autorko.

Po kilku miesiącach byłam jedną z pierwszych osób, którym wyznał, że się rozstał z ową panią i zaczęły się znowu rozmowy, więc takie sytuacje się zdarzają :p
), moze trzeba by trochę skrytykować chłopaka, bo on wygląda na takiego typu "z kwiatka na kwiatek". A autorka całą winę zwala na dziewczynę z internetu.
Podobno M. zapoznał tę dziewczynę ze swoimi znajomymi, byli nawet razem na jakiejś imprezie, ale szybko wyszli, bo i tak pożytek z nich był "mizerny"; tylko siedzieli, trzymali się za ręce i zaraz urwali się na jakiś spacerek przy świetle księżyca 

Widziałam, jak się zatrzymali i On ją przytulił, wciskając nos w jej włosy! Nie jest nawet ładna! Serio! Niczym się nie wyróżnia. Napisałam wczoraj do kolegi M. na fb, potwierdził, że to ona. I żebym się nastawiła, że M. się z nią zwiąże, bo oni są niby dla siebie stworzeni i M. nigdy jeszcze nie był tak szczęśliwy