|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 10 hitów z Biedronki :)
W kolorowej kuchni biedronki kupiłam wczoraj superanckie naczynka do zapiekania z kamionki, można w nich piec do 230st.
Idealne na upieczenie małych zapiekanek, albo przekąsek na imprezę - ładne kolory!
|
|
|
|
|
#182 |
|
Konto usunięte
|
fajne te kamionkowe naczynia ale dla mnie zdecydowanie za małe
takie mini porcyjki to nie wiem co bym musiała w nich robić, chyba tylko faktycznie dla przystawek szkoda że nie zrobili trochę większych
|
|
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
ja wczoraj kupiłam to masło 200g w plastikowym pudełku i poza wyższą ceną (4,69) różni się od tego w papierku też konsystencją, jest bardziej miękkie, łatwiej się rozsmarowuje
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja kupuję w Biedronce tylko śmietanę 30%. Po za tym kocham łososia wędzonego na gorąco Kupuję także: -łososia świeżego -parówki z szynki -szynkę babuni -schab z pieca -ser camembert -masło osełkę -papier toaletowy -ręczniki papierowe -pianki dla dzieciaków -smalec (najświeższy w Biedronce) -ogórki konserwowe (te malutkie z chili)
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
-czekolada 70%
-napój sojowy -roszponka -kiełki brokuła -suszone pomidory -warzywa na patelnie -ręczniki kuchenne |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się ostatnio wkurzylam. Zawsze w B kupowałam worki na śmieci 60l. Teraz co prawda są grubsze, ale za wąskie na mój kosz na śmieci. To samo zrobili z workami Tesco
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
1. Chipsy Panczo serowe (takie tortille)
2. Don Simon pomarańczowy, Melly pomarańczowy też jest w porządku ale ma mniej miąższu 3. Mają takie ciastko z nadzieniem z syropu klonowego i posypką z migdałów :3 4. Śliwkowa świeczka zapachowa 5. Napój sojowy 6. Wędzony łosoś 7. Fasola w puszce 8. Aloesowy jogurt pitny - z Mlekovity ale chyba robiony specjalnie dla Biedronki bo tylko w niej czasem widzę ten smak ale raczej wprowadzają go latem bo ostatnio nie widuję 9. Winter Cola (korzenna, zimowa), cola pomarańczowa (nie wiem czy wróci) 10. Wrapy tortillowe |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam tamtejsze powidła śliwkowe i żurawinę, z tym że żurawina (przynajmniej w naszej Biedronce) nie zawsze jest.
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
1-chleb alpejski
2-kluski na parę 3-spod do pizzy pełnoziarnisty ale już u mnie nie ma ![]() 4-gotowe cheeseburgery-tylko jak jest promocja 5-parówki z kurcząt wędzone 6-mleko 7-serki homo tutti waniliowe 8-serek kanapkowy delikate zazwyczaj czosnkowy, jak są to te z edycji limitowanej tez 9-herbata jabłko z miętą 10-gorące kubki Gorąca chwila i Kubek obfitości 11 papier toalet.Queen 12-ręczniki papierowe Milla 13 płyn do naczyń Kraft tylko balsam 14 cola original po to zawsze chodzę do biedrony, resztę produktów kupuje gdzie się trafi
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
1. Płatki musli bakaliowe
2. dżemy Sorella niskosłodzone 3. Coca cola (light/zero/original) 4. Sok warzywny JustFit, marchwiowy też ![]() 5. serki homogenizowane Tutti 6. pierś z kurczaka wędzona 7. serek kanapkowy Delikate ziołowy 8. mleko 9. papier toaletowy Queen 10. mąka pszenna 450 ogólnie dużo rzeczy z Biedronki lubię, podoba mi się także, że tak często są różne promocje na produkty z jakiejś kategorii
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbowałam dziś z TŻ czekolady pitnej robionej dla Biedronki przez Wedel - polecam na ciepło, bardzo gęsta
Sprzedają ją w kartonikach koło jogurtów
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam tortille z Biedronki, tak samo jak FruVitę, Delikate - serek do smarowania i bułeczki maślane *.*
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę w końcu ten serek Delikate kupić, bo chwalicie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
kawa cafe d'or crema
bułka klonowa z migdałami <3 prażona cebulka serek delicate makaron penne pomidory i kukurydza w puszce chleb żytni just fit czekolada do picia magnetic papier toaletowy rumiankowy tampony
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
jogurt do picia waniliowy
jogurt ze śliwką pizza podpaski jogurt wyśmienity masło herbata mrożona pierogi wafle ryżowe mleko http://treserzysmaku.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
chleb alpejski
leśny duet ( u mnie juz wycofany) bagietka czosnkowa bułka katalońska kapuśniaczek Bonitki z kremem - białe - booooskie chrupki bekonowe na maksa pizza ![]() pasty kanapkowe ( łosoś,makrela itp) |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Chipsy-solone , tasty szynka-ser i przede wszystkim grillowane warzywa!
Napój czekoladowy Magnetic Ogórki konserwowe Kukurydza, fasola w puszce Rurki tasso waniliowe Migdały w czekoladzie z cynamonem Sok pomarańczowy Melly Czekolada" z okienkiem" z migdałami Konfitura jagodowa Cappuccino orzechowe Płyn micelarny be beauty żel micelarny i peelinguijący Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2014-02-11 o 08:37 |
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Moje stałe zakupy z Biedronki:
chleb słonecznikowy płatki kosmetyczne żele pod prysznic Spa i Creme (na zimę wole te kremowe, latem Spa wymiatają) płyn do mycia naczyń Cler Agent do toalet ręczniki papierowe mydło w płynie szpinak brykiet bułki wieloziarniste (na paragonie nazwane są Mamma mia! ostatnio ich nie widuje )Bonitki owsiane mniam czekolada gorzka Magnetic kupuję też owoce, warzywa (ostatnio cukinia - tania, smaczna i nieduża - dla mnie studentki gotującej tylko dla siebie to ważne )Lactacyd 400 ml - już nie czatuje na promocje w drogeriach, Biedronka ma najtaniej ![]() mleko 1,5%, ostatnio kupiłam 0,5% pistacje, fistaszki (pistacje trochę drogie, ale pyycha) makaron penne też smaczny i tani (tylko długo trzeba gotować)
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze kupuję:
1. płatki kosmetyczne i patyczki do uszu 2. płyn micelarny 3. żel micelarny / żel-krem do twarzy 4. chipsy biedronkowe solone i prażynki solone 5. łosoś wędzony 6. herbata rooibos karmelowa (od dziś 7. coca cola original z cytryną 8. świeczki zapachowe w szkle larisa 9. papier toaletowy 10. chleb tostowy 11. napój Vital multiwitamina za 1,99 ![]() i w sumie sporo innych biedronka dobry sklep
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
moje typy to kapsułki do prania Ultra Pro, płyn micelarny, sok multiwitamina, oliwki w plastikowym pdełku
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Chleb Polskie Zboża
mleko Mleczna Kraina sery żółte w kawałku i w plastrach serki topione trójkąty w okrągłym opakowaniu serki Brie i Camembert soki Vitanella w litrowych butelkach papier toaletowy Quinn ręczniki papierowe Quinn płyn do naczyń Kraft worki na śmieci płyny do płukania Eden wafelki Pryncypałki rurki Tasso czekolady Magnetic Kawa Mariza chybatuńczyk w puszce mrożone warzywa warzywa w puszkach i wiele innych
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
A oto moje top 10:
- Delikate naturalny - Mascarpone - Ser sałatkowo-kanapkowy - Owoce i warzywa (szczególnie banany i papryka) - Woda Oaza - Pomidory suszone - Kiełki - Chipsy top - Mleko - Mozzarella |
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Moje biedronkowe typy:
1. bagietka korzenna, 2. pierś wędzona z kurczaka, 3. podpaski Femina niebieskie, 4. dżem/konfitura śliwkowa 5. ciasteczka w czekoladzie mlecznej - takie kuleczki, pyyyycha, 6. herbaty, najczęściej rooibos pomarańcza i cynamon, 7. płyn micelarny Be Beauty oraz żel micelarny do mycia twarzy, 8. jogurty - tarta z malinami oraz migdał-kokos, re-we-la-cja ,9. żele pod prysznic Be Beauty, brazylia i bali, obłędne zapachy, 10. świeży pstrąg Papier toaletowy kupuję tylko i wyłącznie w Rossmanie, ten allouette, jest ciasno zwinięty, rolki są grube, nie przemaka zbyt szybko i jest 10 rolek w opakowaniu. Wystarcza na dłużej niż ten biedronkowy. Sprawdzone. W promocji można go kupić za 10 zł. A płatki kosmetyczne tylko z Lidla. Te z Biedronki rozwarstwiają się, a w lidlowych brzeg jest tak jakby "obszyty" i nic mi się nie rozłazi.
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
jogurty właściwie wszystkie ale zwłaszcza tarta z malinami
![]() masło ekstra mleko mydło w płynie patyczki, płatki kosmetyczne chleb taki ciemny z ziarnami mrozonki warzywne czasami pomarańcze karma dla kotka kitty orzeszki w tej posypce i czasami takie różne drobnostki
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to używam tylko tych z Biedry I mnie się nie rozwarstwiaja. Może inaczej robimy demakijaż![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
No cicie:-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
myślę, że chodzi o takie kłębuszki jakby waty
ja jestem wierna płatkom z Biedry, a tych z Lidla nie próbowałam jeszcze.
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

takie mini porcyjki to nie wiem co bym musiała w nich robić, chyba tylko faktycznie dla przystawek
szkoda że nie zrobili trochę większych

13.03.2008

)
chyba