![]() |
#181 |
:)
|
Dot.: Styczeń - wymianka kosmetyczna
nie mam nic poza.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Woda toaletowa Love Avon, 50 ml (nowa) Perfumetka Slip Into Avon, 15 ml (nowa) Roletka Little Black Dress Avon, 9 ml (nowa) Kredka do oczu "Zabawa Kolorem" Color Trend, Avon, odcień Midnight Blue (nowy)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
W tej chwili nie mam możliwości sprawdzenia numeru błyszczyka Essence, ale puki co dodałam jego zdjęcie i możesz sprawdzić, czy kolor by Ci mniej-więcej odpowiadał
![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
BAN stały
|
Woda toaletowa Ultra Sexy Avon, 50 ml (nowa)
Woda toaletowa Love Avon, 50 ml (nowa) Perfumetka Slip Into Avon, 15 ml (nowa) Roletka Little Black Dress Avon, 9 ml (nowa) Delikatny nawilżający płyn do mycia ciała Avon Care, Avon, 400 ml (nowy) Pielęgnujący balsam z wyciągiem z rumianku i owsa do skóry wrażliwej Avon Care, Avon, 400 ml (nowy) Balsam do ciała Fiołek i Liczi Naturals, Avon, 200 ml (nowy) Pachnąca mgiełka Soczysty Arbuz Naturals, Avon, 100 ml (nowa) Mleczko do ciała z olejkiem z migdałów, Cien, 500 ml (nowe, do 01.2016) Odżywka bez spłukiwania włosy farbowane jasne, Pilomax, 100 ml (nowa, do 09.2017) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
podałam oversize -tzn. że rozmiar jest uniwersalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Dorzuciłam kilka rzeczy
![]() Coś za Ultra sexy Avon? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Za korektor przygarnelabym puder prasowany Colortrend. Nic wiecej nie wypatrzylam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Korund i Dermedic jest juz w negocjacji , a BB wymienilabym za maseczke planeta spa rewitalizujaca i peeling enzymatyczny eveline .
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- I moze jeszcze ten krem cukrowy do depilacji jezeli nie jest to za duzo. W zamian moge Ci zrobic moj mistrzowski peeling ujedrniajacy na bazie kawy i hydromanilu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Przepraszam, ale nie zauważyłam, że załączony przeze mnie link do aukcji na której go kupiłam nie działa. Już poprawiłam chociaż i tak nie ma już tego koloru, który kupiłam. Niestety ciężko powiedzieć jaki to materiał- nie miał żadnej metki, a na aukcji też nie został podany. Chętnie wymienię się za jakiś drobiazg bo szkoda mi żeby leżał a odmiana koloru nie była opłacalna.
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Co do paletki Barry M to czekam na wiadomość, na razie jest zarezerwowana, ale jeśli poczekasz to dam Ci znać co z nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Hej ho
![]() Paletka Barry M jest dostępna, także przygarnęłabym perfumy Avon, Ultra Sexy EDT za nią, za korektor Maybelline Puder prasowany „Ostatni akcent" Color Trend, Avon, odcień Transculent Tan (nowy) a skoro lubisz większe wymianki to może za Tusz do rzęs Mega Effects, Avon, odcień Brown Black, 9 ml (nowy) coś jeszcze sobie dobierzesz? ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Ok, mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
Woda toaletowa Love Avon, 50 ml (nowa)
Perfumetka Slip Into Avon, 15 ml (nowa) Balsam do ciała Fiołek i Liczi Naturals, Avon, 200 ml (nowy) Odżywka bez spłukiwania włosy farbowane jasne, Pilomax, 100 ml (nowa, do 09.2017) za: 2. Kolorowy oversize Dł:65 cm Szer na wysokości pach: 2 x 59cm Szer na dole: 46 cm Stan: dobry (lekko zmechacony, ale wystarczy żyletką ogolić i bd jak nowy) 4. BERSHKA M bluzka stan: dobry dł: 67 cm rozciągliwy 7. Sweterek w kropki CUBUS XS stan: bdb+ ? dorzucę jeszcze jakies gratisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Żel do golenia ochronny, Gillette Series, 200 ml (nowy, do 08.2016)
Orzeźwiający żel do mycia ciała For Men, Avon 250 ml (nowy) Nawilżający żel do golenia For Men, Avon, 100 ml (nowy) Perełki rozświetlające z limitki Me&My Ice Cream, Essence (użyte 2 razy, otwarte w styczniu br.) cos u mnie?
![]() |
#198 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
niestety, ale nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() i przepraszam, że tak późno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
witaj
![]() całkowita długość legginsów to 89,5 cm *2 U Ciebie wpadły mi w oko następujące rzeczy: Enzymatyczny peeling odmładzający do twarzy, Eveline, 60 ml (nowy, do 02.2016) Delikatny nawilżający płyn do mycia ciała Avon Care, Avon, 400 ml (nowy) Pachnąca mgiełka Soczysty Arbuz Naturals, Avon, 100 ml (nowa) Oczyszczająco-ujędrniający peeling do ciała z ekstraktem kolumbijskiej kawy Planet SPA, Avon, 200 ml (nowy) Szampon głęboko oczyszczający do włosów farbowanych, Pilomax, 70 ml (nowy, do 07.2017) Błyszczyk Lovers Ultra Shine, Eveline, odcień nr 615 (nowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
kilka kosmetyków wybrałabym, a ciuchów na wymianę nie masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
To wpadło mi w oko
Fluid długotrwale matujący, Eveline, nr 41 (nowy) Preparat do demakijażu oczu z odżywką, Avon, 150 ml (nowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Oczyszczająco-ujędrniający peeling do ciała z ekstraktem kolumbijskiej kawy Planet SPA, Avon, 200 ml (nowy)
to mi się podoba z kosmetyków, a z ciuchów legginsy/getry rozmiar L, jakieś mgiełki rozmiar M, sama nie wiem co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Która pudrowa bluzka Ci się podoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Marynarka jest jak na razie w negocjacjach, dam znać jesli coś się zmieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
za seterek interesował mnie zapaszek ale widzę, że już wymienione więc dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.