|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe perełki u Never :) Chanel, Armani, Dior, Gucci, Urban Decay, Nuxe i
Hej, to jak z naszą wymianką?
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe perełki u Never :) Chanel, Armani, Dior, Gucci, Urban Decay, Nuxe i
CdG Kyoto
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za pędzle Hakuro?
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Lancome, La Vie Est Belle
oddam wszystko
|
|
|
#185 |
|
koci świat
|
może teraz coś znajdziesz za
Estee Lauder, Double Wear Maximum Cover |
|
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej, czy wypatrzysz coś u mnie za LVEB lub oba zapachy? Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
NOWOŚĆ Guerlain, Lingerie De Peau BB Beauty Booster, krem BB, odcień light, 40ml, ubytek ok. 10 procent. Kod 3Q01.
i blush duo guerlain znajdziesz coś u mnie za powyższe? |
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pee;ing cukroy do ciała a poza wątkiem nowy kompleks oczyszczający.
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
czy nie chciałabys euphorii ck edp za tresor lub gucci premiere?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=744370 |
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, Alienka na razie zostawiam sobie
pozdrawiam
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się sporo,czy Ty znalazłabyś coś jeszcze u mnie?
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Mi u Ciebie: NOWOŚĆ Guerlain, Lingerie De Peau BB Beauty Booster, krem BB, odcień light, 40ml, ubytek ok. 10 procent. Kod 3Q01.-tylko zastanawiam się czy nie będzie dla mnie za jasny? Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Foundation w kolorze Beige 3. Kod AA3, zużycie niewielkie, użyłam go 3-4 razy, kartonik ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Z Guerlaina jednak zrezygnuję,poczytałam trochę o nim i jednak nie dla mnie on ![]() Na bobika jestem nadal chętna
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Z Guerlaina jednak zrezygnuję,poczytałam trochę o nim i jednak nie dla mnie on
![]() Na bobika jestem nadal chętna ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Never,tylko proszę nie bij ![]() Właśnie kliknęłam sobie kolejny podkład w Dougim,także muszę podziękować,bo mam jeszcze parę sztuk(a jeden już nówkę EL oddałam) Może za: Tresor in love plus jakiś lakier ![]() weźmiesz YSL i Lancome Bazę(obie nówki) Myślę,że cenowo wyszłoby podobnie ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Never,tylko proszę nie bij ![]() Właśnie kliknęłam sobie kolejny podkład w Dougim,także muszę podziękować,bo mam jeszcze parę sztuk(a jeden już nówkę EL oddałam) Może za: Tresor in love plus jakiś lakier ![]() weźmiesz YSL i Lancome Bazę(obie nówki) Myślę,że cenowo wyszłoby podobnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Czy chciałabyś może zamienić Miss Dior EDP na Miss Dior Le Parfum 40 ml, kupione na gwiazdkę w tym roku w Duglasie. Psiknięte jakieś 10 razy. Mam kartonik. Pozdrawiam ![]() Na razie nie mam wątku więc odpisz proszę tu
Edytowane przez Louisaaa Czas edycji: 2014-02-20 o 21:26 |
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za:
- Urban Decay Naked Palette, kultowa paletka cieni, zużycie znikome niektóre cienie w ogóle nieruszane Do zestawu dołączony jest pędzelek oraz baza raz przeze mnie użyte. Paleta jest oryginalna, kupowałam ją we francuskiej Sephorze. - Organique Argan Oil, użyty raz, świeży
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Maestro, pędzel do pudru z naturalnego włosia Paleta cienie Inglot Pat&Rub ekoampułka 1 Make Up For Ever, HD powder |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nam nie idzie
![]() Pewnie jeszcze będzie okazja.Pozdrawiam |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
Witaj! Ileż Ty masz dobroci! U Ciebie podoba mi się wiele zapachów, interesuje mnie:
Chanel, Coco Mademoiselle Lancome, La Vie Est Belle Armani Si Dior, Miss dior Jeśli byłabyś chętna na wymianę, to daj znać
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Te rzeczy mi się podobają: Dior, Diorskin Nude podkład we fluidzie, zostało ok. 80 procent. Kolor 010 Ivory, kod 2T02 Giorgio Armani, Eyes To Kill Excess mascara NOWA, kod 40J701. Pat&Rub świeczka do aromaterapii. NOWA . "Trochę" droższe niż te, które wybrałaś ![]() ALE.. zastanowiłabym się nad oddaniem podkładu MAC... mam nowy, jeszcze go nie otwierałam. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Wieczne Kutango
|
Hej, póki co zaopatrzyłam się w Aliena także muszę podziękować
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Podkład mogłabym oddać tylko za podkład Diora, natomiast chciałabym sprawdzić odcień,bo z tego co pamiętam to jednak ten 010 z Nude jest dla mnie za ciemny (plus ma zły ton). ![]() Ale nie jestem pewna czy to był Forever czy Nude, bo jak raz zobaczyłam to już omijałam Diora pod względem podkładów. Pójdę po próbkę i dam znać max. w czwartek ok? Bo ogólnie tego podkładu MAC nie wystawiam na wymianę, ale wczoraj,może zbyt pochopnie, skusilam się perspektywą Dior Nude i tuszu GA. |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odpisujesz , a ja mam inne chętne, więc zapytam dla pewności- nie jesteś już zainteresowana Parisienne i Aod?
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Nie, nie, ja chciałam podkład Armaniego Ale i olej arganowy bym przygarnęła i normaderm także Więc jeśli coś jeszcze wypatrzysz,to może uda się stworzyć większą wymiankę
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Hej ! wyszperasz cos u mnie za :
Gucci Premiere i LaCoste ?
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() jakiś czas temu pytałam ale może przeoczyłaś więc zapytam raz jeszcze:NOWOŚĆ Guerlain, Lingerie De Peau BB Beauty Booster, krem BB, odcień light, 40ml, ubytek ok. 10 procent. Kod 3Q01. może znajdziesz coś u mnie w zamian? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2014-02-25 o 10:50 |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Jimmy Choo EDP
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość