|
|
#181 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Dzieciaki - przedszkolaki"- wakacyjne mamy 2009 :)
Cytat:
Zdrówka dla Antosia ![]() Madziu, nie pamiętam czy Tobie też gratulowałam brzuszka Jak tak, to robię to raz jeszcze Cytat:
Cytat:
--- Jakoś dzisiaj lepszy nastrój. Słońce, ciepło i przyjemnie... Włosy sobie ułożyłam, paznokcie pomalowałam i od razu lepiej Wiecie co, chce sobie ściąć wlosy na krótko, ale od pół roku brak mi odwagi, a przecież włosy nie zęby i odrosną, a mimo to nie mogę się zdecydować.---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2014-03-21 o 11:54 |
||||
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za życzenia dla Antosia. Ma anginę, jest na antybyku i dziś już dobrze. Chłopcy wykapani, śpią, a ja leżę w wannie.
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze ja mam takie zagracone mieszkanie, a do międzywodzia mi szkoda, bo się będą kurzyć większość czasu... Cytat:
--- Miramej ja mam wszędzie domykacze - w domu góra otwierana tradycyjnie, a w międzywodziu do góry, ale ja mam te krótkie szafki, więc sięgam.... polecam, u wszystkich trzaskam teraz drzwiami ![]() ------------ oficjalnie się chwalę, ze moje dziecko od września idzie do szkoły - do zerówki czyli
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylam wczoraj u gina i jest serduszko ![]() Koncze kawke, powycieram podlogi i idziemy z Werka do lasu nazrywac bazi do wazonu A po poludniu znajoma ma wpasc na kawke wiec jakas babke trzeba zrobic. Mariola zdrowka dla Antonia
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziekuje
Cytat:
![]() a do jakiej szkoly? do tej co chcialas? katolickiej? serdecznie gratuluje
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko cieszę sie z serduszka
Mariola witaj w klubie z Anginą, my tydzień temu antybiotyk skonczyliśmy ![]() Ola gratuluję ucznia ![]() Magi bardzo chetnie, jak bedziesz miala wolną chwilę, to skrobnij o tych makach, generalnie, interesują mnie te o minimalhym smaku i zapachu A masz jakieś fajne przepisy? Angy to mnie zaskoczylaś, bo myslalam ze o wiosne Ci chodzi u nas jest taaaak pieknie, wczoraj ponad 20 stopni, dzis tez cos w okolicach tego. Wlasnie przyszlismy z podworka zjesc i idziemy znowu w tym roku kuoimy chyba hulajnoge.wogole to jakimi zabawkami bawia sie wasze dzieci na dworze? PIaskownica, rower co jeszcze
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mariola, Zdrówka dla Antosia
Cytat:
w jednej mam tylko Rejs bo Blum się nie zmieeścił i ten sie źle zamyka ale tam trzymam najmniej potrzebne rzeczy *** u nas katar i oby nic sie nie rozwineło
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaglądam na wątek chirurgiczny, ale nie częściej niż do nas. Jak już przy temacie jestem to powiem wam że jednak ziści się moje marzenie i w okolicy 30będę miała piersi ![]() W sierpniu mam konsultację.Ileż zwykłych Kowalskich korzysta z usług chirurgii plastycznej że są tak odległe terminy ![]() W pracy porażka totalna
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zyczenia
zdrowka Cytat:
wiem, jakie to dla ciebie wazne, wiec ciesze sie razem z toba
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() *** Ależ podły mam nastrój dzisiaj... Pokłóciłam się wczoraj z mamą strasznie...
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
thx
![]() A atmosfera w pracy tylko ułatwi mi spełnienie marzenia. Cytat:
A od 15na maxa marzę. Już nikt mnie nie chce odwieść od pomysłu ![]() Już lepiej?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujemy wszystkim za gratulacje
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie niedzielnie
dzisiaj mamy pierwsza wizyte znajomych ![]() nie ciesze sie jakos specjalnie, dobrze, ze przynajmniej jest zimny wiatr, bo to akurat w godzinach naszego spaceru ![]() Antos dostal wyspki plamisto grudkowej po penicyllinie ![]() antybiotyk odstawiony, jutro bede dzownic do lekarki, czy chce podac inny, czy juz po prostu zostawic go bez
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
A terazmam wątpliwości czy to po antybiotyku czy po suszonych malinach, które dodałam do herbaty. Antonio nie jadą malin pod żadna postacią, stad ten pomysł.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko jak tam Antoś? *** Zmywarka działa! ![]() Ale lipa pogodowa u nas -pada i zimno
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu zdrówka dla Antosia angy no to fajnie ze jednak nie programator, zawsze to nie trzeba nowej zmywarki kupować. Wiesz co, przyglądałam sie dzisiaj moim naczynkom. Może 2-3 zamkneły się tak jak powinny. Resztę widać tak samo jak było, a może nawet ciut mocniej. Więc nie jestem absolutnie zadowolona. Kupiłam sobie wczoraj 2 lakiery Essie, w promocji w Hebe były po 16 zł za sztukę. No i wysuszacz Sally Hansen. Dla mnie najlepszy. |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurde Czyli tak, jak czytałam![]() A nie możesz iść jeszcze raz w ramach "reklamacji"?
|
|
|
#199 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
obcinaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale szybko rosną te nasze dzieci ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja jestem uczulona na penicylinę i zawsze wiązało się to z ![]() Pogoda barowa ![]() Zamówiliśmy szafę, jednak BRW nie Ikea. Stare meble już u mamy, a u nas wszystko w workach na śmieci ![]() Dzisiaj idę do gin, trzymajcie kciuki może tym razem uda nam się podejrzeć płeć
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki
Po przemysleniach stawiam jednak na peniciline. Bo maliny jadal np w jogurtach ![]() czasami bywa taka pozna reakcja na peniciline, ktora wystepuje po kilku dniach brania i utrzymuje sie kilkanascie godzin. tak to u nas wlasnie wygladalo. Dzwonilam juz do sekretarki naszej lekarki, oddzwonia do mnie, czy ma miec inny antybyk, czy tez zupenie nic. Wysypki prawie juz nie ma, moze kilka babli na tulowiu, a nie tak jak wczoraj na twarzy, tulowiu, szyi, nogach ![]() za to mialam bezsenna noc z tego powodu ![]() Angy, dobrze, ze to tylko kabel
|
|
#201 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Nawet moja lekarka już w to nie wierzy no ale,obyś miała rację Cytat:
mam nadzieję,że się dostanie,jak nie,to mogę robić odwołanie,albo pozostanie chodzenie do zerówki przedszkolnej ![]() Super Zdrówka dla Was Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam za szybką poprawę stosunków między Wami Cytat:
![]() Dzięki za pocieszenie
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2014-03-24 o 17:26 |
||||
|
|
|
|
#202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i On się dziwi jak ja tak mogę cierpieć na bezsenność Syty głodnego nie zrozumie Dobrze,że to jednak nie programator Cytat:
![]() Cieszę się że Antoś ma się lepiej i dobrze,że z oczkami Marco wszystko w porządku ******************* My byliśmy dzisiaj u pani otolaryngolog ucho jeszcze troszkę zaczerwienione,ale już nie dostaliśmy nic,bo lekarka stwierdziła,że powinien już sobie z tym sam poradzić .Mam nadzieję,że będzie ok
|
||
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może inną metodę wypróbuje, może jakieś wymrażanie czy coś, sama nie wiem. Cytat:
A my dzisiaj mielismy mieć ponowne badanie migdałka, ale maż pomylił godziny i bylismy pół godziny za późno i już nas nie przyjeła bo się śpieszyła gdzieś. Jedziemy znowu w środę. |
||
|
|
|
|
#204 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() My już po otwarciu ![]() Fajnie było, sporo ludzi przyszło, ale sporo też nie. Wszystko sie udało. Ten tydzień od rana do wieczora mam klientki ![]() Zaprosiłam Was na Fb, dzisiaj będa foty ![]() Mariolu, zdrówka dla Antosia. ![]() czeko, gratuluje wielkoluda i serduszka Dziewczyny, niestety tak jest z naczyniami. Zamknie się w jednym miejscu a wyjdą obok. To są już skłonności. Oprócz urządzeń wspomagających, to dodatkowo pielęgnacja domowa, pielęgnacja w gabinecie (kwasy, maski itp.), zmiana trybu życia i diety. A i tak powiem tak - nie pozbędziemy się tego problemu
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sie przejde znowu z Werka na osluchanie, kaszel sie nasilil znowu i jest na zmiane krtaniowy z wilgotnym, tak mysle ze moze zapytam o skierowanie na zdjecie rtg chyba ze przez pogode bardziej kaszle bo teraz wilgotno na dworze
|
|
|
#206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie tak będzie ![]() Cytat:
![]() Ja mam całe nogi w pajączkach, ubolewam nad tym, że nie mogę chodzić w krótkich rzeczach latem, bo takich najgorszych nóg nie mam , ale co zrobić O zamykaniu nie myślę, bo to moim zdaniem bez sensu.Cytat:
![]() O to to
|
|
|
#209 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zdarzyło mi się kilka razy (3 ) samej zrobić dla Macia mleko ryżowe z brązowego ryżu Prześlę Ci na maila przepisy, które Dziewczyny dla mnie zebrały i podam Ci kilka fajnych blogów, z których korzystam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, naczynka to moja zmora Cytat:
![]() ***
|
|
|
|
#210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkodaCytat:
Mi nie przeszkadza pędzelek. Mam jeden essie z wąskim pędzelkiem, jakoś nie robi mi to różnicy, nawet chyba wolę szerokie. Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

Jak tak, to robię to raz jeszcze 

Wiecie co, chce sobie ściąć wlosy na krótko, ale od pół roku brak mi odwagi, a przecież włosy nie zęby i odrosną, a mimo to nie mogę się zdecydować.
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

, dziewczyny poszły na inne wątki, a tu coraz bardziej pusto
że są tak odległe terminy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

-pada i zimno
Czyli tak, jak czytałam