|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Cytat:
http://www.allegro.pl/item175599282_...dp_poznan.html a przeczytałaś cały ten wątek? Bo w którymś była już dyskusja i dziewczyny pisały coś o cechach charakterystycznych Euphorii. Poszukaj poza tą Euphorią, której sprzedaje kolejną butelkę, miał tylko Coco M. ze zdjęciem katalogowym... nie wiem co o tym myśleć ale mam złe przeczucia
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko, czy to Ty w tym samochodzie w awatarze???
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też to zdjęcie już gdzieś widziałam.
A nie dałabyś rady zrobić zdjęcia swojej Euphorii ??
|
|
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
Podróbka - w oryginale napis nie ma prawa się zetrzeć, bo nie jest malowany tylko wygrawerowany (no, w każdym razie jak przejedziesz po nim paznokciem to czujesz nierówności).
Przykro mi
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Obraz 708.jpg
Obraz 711.jpg Obraz 707.jpg Obraz 712.jpg Szybka jestem
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, czemu mój post jest wyżej niż ten, na który odpowiadałam???
|
|
#187 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddaj szybko tę Euphorię... o ile jest jeszcze taka możliwość.
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Więc jednak to podróbka, na 100%
Przykro mi
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
Kolor jest raczej bardziej fioletowy niż w próbce,ale to moze byc złudzenie spowodowane tym "srebrnym" opakowaniem,
natomiast napis na zakrętce pod paznokciem ściera się,ciężko bo ciężko ale jednak...zresztą część juz była przytarta po otwarciu... |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
które mam nadzieję kiedyś się spełni, jak tylko znajdę ok. 2000 Euro Avatar jest po prostu z radości, że zaczyna się nowy sezon wyścigów Formuły 1 pierwszy wyścig - Grand Prix Austarlii |
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie jedyna - Blossom jest piękne!
Cytat:
A jak trwałość wody? Euphoria z zasady jest dość żywotna. |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie lubię bardziej wersje podstawową
Blossom też jest ładna, ale zbyt delikatna, zdecydowanie wolę klasyka
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Mi też zdecydowanie bardziej podoba się klasyk, bez porównania!
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
To w takim razie macie podróby...bo oryginalna Euphoria utrzyma się nawet do 3 dni ! Niemożliwe jest zeby 2 godziny...
Tą którą teraz kupiłam jest mniej trwała niż te co miałam w próbkach ale nie mogę powiedziec ze utrzymuje się krótko zapach, tylko ze on sam różni się troszkę od oryg...i tak podróba hiehie |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trwałość zapachu zależy też od skóry nosicielki, dana skóra może dłużej trzymać jeden zapach, ale drugi już nie. Choć na mnie Euphoria trzyma się nawet długo, ale na ubraniach to już mega długo Bluzka pachnąca Euphorą została przeze mnie wyprana w proszku i wypłukana w płynie i co???? Pachnie nadal Euphorią ![]() Chcesz zatrzymać tę podróbkę??? Ja bym zażądała od sprzedającego zwrotu pieniędzy
|
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#201 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Perfumaniaczki nie praktykują zakupu podrób To najgorsza zbrodnia na perfumach...Nawiasem mówiąc Twoja wypowiedź jest napisana z błędami gramatycznymi i dość ciężko ją rozszyfrować ![]() Wracając do tematu... Uważam, że Euphoria to bardzo udany zapach. Poza tym mam do nich mały sentyment Były to pierwsze perfumy, które udało mi się nad podziw dobrze dopasować do osobowości pewnej kobiety Była nią moja prześliczna ciocia. Szukała nowych perfum a zna moją miłość do pachnidełek więc zapytała, co mogłabym jej polecić. Poprosiłam o wytyczne a odpowiedź brzmiała: "Ładne i takie mocne... Męskie" Od razu pomyślałam o Euphorii i sprezentowałam cioci próbkę. Reakcja była bardzo pozytwna ("O! To "mój" zapach. Dokładnie o to mi chodziło ")Byłam z siebie bardzo dumna, bo nawet udało mi się właściwie zinterpretować owo ciocine "męski zapach" i zachęcić ją do superkobiecej Euphorii ![]() Bardzo sprzeczny zapach... Bardzo podoba się facetom.
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie,byłam obwąchiwana na tą okolicznośc i nie jest to tylko moje subiektywne odczucie.To nie pierwszy raz,kiedy mocny i teoretycznie trwały zapach nie trzyma się na mnie zbyt dobrze(tak jest np z Angelem klasykim i Innocentem)
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest to zdecydowanie problem mojego nosa - dziś po 9 godzinach w pracy przy wyjściu koleżanka spytała czym tak ładnie pachnę. Ja już dawno zapomniałam, bo akurat Lacoste Pour Femme czuję na sobie godzinę góra, ona wyczuła, choć uważam ten zapach za nietrwały. ![]() Ale zjawiska zupełnego znikania zapachu (mocnego) na kimś nie rozumiem... Zwłaszcza wybiórczego znikania, przy jakiejś wodzie tak, przy innej nie...
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą Lacoste akurat trzyma się na mnie całkiem nieźle(napewno lepiej od Euphorii) |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio myslalam nad zakupem Euphorii, wiec podeszlam do niej po raz kolejny. testowalam na blotterze i na skorze. Uwazam, ze E. jest dosc trwala, wyczuwalna, na mnie przynajmniej, choc naleze do osob, ktore maja z trwaloscia perfum duze problemy. Otoczenie reaguje mniej wiecej tak: "No... nawet, nawet...". Moj TZ, ktoremu musialam dac lape do powachania, bo z daleka nie czul, stwierdzil, ze zapach jest ladny, ale woli Blossom. Nie powalilo go to pachnidlo z nog, wiem, kiedy cos go naprawde zachwyca
Przy ostatnim tescie wywnioskowalam, ze to jednak nie perfumy dla mnie. Sa slodkie, kobiece, ladne, ale to po prostu nie to. Na kims potrafia mnie zachwycic, ale sama chyba nie kupie
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, z jakimi postaciami i pojemnościami Euphorii się spotlałyście???
Z EDP jest 30ml, 50ml, 100ml i spotkałam się z 15ml (w zestawie z innymi wodami CK). Są także perfumy w żelu o pojemności 15ml. I jest 200ml balsam do ciała. Ale czy jest coś takiego: http://www.allegro.pl/item189197638_...ria_20_ml.html ????????????????????????? ????????????????????????? ??????????????????? |
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#210 |
|
Przyczajenie
|
Euphoria to najlepszy zapach jaki kiedykolwiek mialam in igdy z niego nie zrezygnuję , jest wspaniałay, kazdy zwraca na niego uwage i ja czyje sie w nim swietnie. meska euphoria tez jest niczego sobie!polecam ten zapach
ja mialam żel pod prysznic, bo dostałam gratis, nie wiem czy jest balsam ale jesli tak to na pewno go kupię, buziaki Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-04-26 o 19:19 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

i zdecydowanie trwalszy i ładniejszy zapach

które mam nadzieję kiedyś się spełni, jak tylko znajdę ok. 2000 Euro
pierwszy wyścig - Grand Prix Austarlii