Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-15, 12:03   #181
Seksta
Rozeznanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez ulrika Pokaż wiadomość

Nawet chętnie bym gdzieś dalej wybyła, ale mąż cykorzy, że jeszcze gdzieś zacznę rodzić i będzie klops

Seksta - ja sobie postanowiłam, że jak ukończę 36 tc to wracamy do gry, po prawie 12 tyg poście
Mój też cykorzy najdalej jeżdzę do teściów 30 km w jedną stronę i to wszystko. Ale trasę znam na pamięć więc nuda. Na dodatek kupiliśmy nowe auto którym TŻ jeździ codziennie ponad 50 km do pracy i ja się nim jeszcze nie najeździłam a on mi dawkuje. E tam. Zawsze mogę wziąć stare bo kluczyki mam

Też mam zamiar zacząć TŻ pomęczyć bo postu dość! nawet nie wiem jak długo trwał ( nie pamiętam ) bo w ogóle nie miałam ochoty.
Najgorsze jest to, że on miał. A jak teraz będzie na odwrót to się załamię

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

Ja w pierwszej ciazy libido mialam niskiej za to w tej 100%, takze u nas bardzo aktywnie
No właśnie u mnie tak samo, oby w drugiej było lepiej. Ale nie ma to tamto- wracam do gry!

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość

jak u mnie też się sprawdzi to na rękach będę Cie nosić

Póki co przetestowałam jabłkowego orbita i teraz limonkowego. Wydaje mi się, że są lepsze niż miętowe i u mnie działa. Może to kwestia, że produkuje się dużo śliny i często przełyka więc zgaga nie zdąży dotrzeć do przełyku właśnie? Nie wiem ale naprawdę jest lepiej, trzymam kciuki żeby Tobie pomogło

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
w sumie podobne objawy podawała ze dwa tygodnie temu moja koleżanka....wczoraj urodziła syna
Nie strasz mnie bo u nas remont i wszystko jeszcze w proszku totalnym.... Ale za dwa tygodnie, na majówkę- pasuje mi!

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:06   #182
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość

I dzien dobry, ja witam sie w 33 tygodniu

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
No już po wizycie ...
29 kwietnia mam się zgłosić na 8:00 rano do szpitala bo mają mi porobić badania i zapewne 30 kwietnia córcia będzie na świecie bo 1 maja będą dyżury - święto ... Czyli zapewne się jeszcze załapię na kwiecień .
Jeszcze dwa tygodnie ... aż się wierzyć nie chce ... czeka nas majówka w szpitalu
Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej się boję ...
No i za tydzień mam się zgłosić do innego lekarza na wizytę bo mojego nie będzie ...
Mała teraz ważyła 2800 z kawałkiem +/- 400 gram ... więc ginekolog powiedział,że ma nadzieję,że dociągnie do 3300
Super

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Czesc brzuchatki, podczytywalam Was na telefonie i teraz juz nie pamietam co komu chcialam odpisac. Gratki za wizyty i nowe tygodnie!

My tez mamy problem z chrzestnymi, w najlepszym razie mamy 3, jednego brakuje, ale nie wiadomo czy moj brat z zona nie wyjada za granice (niemalze drugi koniec swiata), wiec wtedy w ogole bedziemy w czarnej d... Naprawde nie mam pomyslu.

Dzis Adas skonczyl dwa latka, dostal od nas hulajnoge, ale ma radoche! tylko o kasku nie chce slyszec, nawet nie dal sobie przymierzyc. Na razie jezdzi po domku, ale na dwor bez kasku chyba sie nie odwaze, bo jednak musi sie nauczyc rownowage trzymac. Wiczorem moi rodzice wpadna, drugi super prezent bedzie - dostanie duza straz pozarna z roznymi sygnalami i innymi bajerami, a ze mlody to maniak wszystkich "ijo ijo" to na pewno bedzie szał.
Musze sie ogarnac zaraz, zeby jakies ladne pamiatkowe zdjec z urodzin bylo

W czwartek mam ostatnie usg, zeby ocenic polozenie chlopakow i wlasnie przed chwila zadzwonil moj maz ze nie moze ze mna pojechac. Od dwoch miesiecy poza lekarzem nie wychodze z domu, zawsze ze mna jezdzil, a teraz bede musiala pojechac sama. Troche sie boje szczerze mowiac, bo miewam zawroty glowy itp. od tego lezakowania... No ale coz, mam nadzieje ze dam rade.
Wszystkiego naaajlepszego dla Adasia

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
My też już po wizycie. Mamy się dobrze, dzidziuś rośnie prawidłowo, wyniki morfologii bardzo dobre, mogę nawet odstawić żelazo
monija Kolejna wizyta 29.04 na godz.11.15 proszę o dopisanie

U nas tż chce chrzcić, ja niekoniecznie ale gdyby co to na chrzestną chcę moją siostrę ;-)

Ja już po wizycie u diabetologa, to była moja ostatnia wizyta..... Cukry ładne Pani zadowolona życzyła mi wszystkiego dobrego. Mam tylko za niski magnez i muszę jeść więcej czekolady gorzkiej i pić kakao i na internecie wyczytałam że dobre są też banany... a w cukrzycy podobno ich nie wolno heh.. 6 tygodni po porodzie mam się zgłosić na test obciążenia glukozą . Mierzyć cukier mam dalej ale widocznie tylko dla siebie.....

Po powrocie wstąpiłam i dokupiłam wanienke, drugi kpl pościeli , podusie jasia i dla siebie majtki siateczkowe i podkłady poporodowe.

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:13   #183
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, dostałam wczoraj od znajomej chustę kieszonkę na początek w sam raz

A aktywności u nas brak w sumie od początku bo zakaz od lekarza... a ja mam ochotę....
super

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
U mnie mój mąż też nie chciał. Za każdym razem coś nie tak. Na początku jak jeszcze brzucha nie miałam dużego to jako tako, ale jak zaczął rosnąć to zauważyłam że nie ciągnie go. Później zakaz od lekarza, bo szyjka krótka była. A teraz jak możemy... spróbowaliśmy w niedzielę. Mi nie wygodnie i boli jak cholera, a dla mojego męża sex bez zadowolenia mnie i jego to nie sex. Spróbujemy dzisiaj, bo to jednak dobry masaż szyjki mimo że bardzo bolesny
kurcze a mnie nic nie boli, ale moze dlatego ze "ćwiczymy" regularnie od poczatku ciaży, faktycznie jak nie bedziecie miec przyjemnosci to nie ma co sie zmuszac
Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
No właśnie u mnie tak samo, oby w drugiej było lepiej. Ale nie ma to tamto- wracam do gry!
no pewnie, trzeba korzystac, bo po porodzie bedzie troche postu
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:16   #184
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie u diabetologa, to była moja ostatnia wizyta..... Cukry ładne Pani zadowolona życzyła mi wszystkiego dobrego. Mam tylko za niski magnez i muszę jeść więcej czekolady gorzkiej i pić kakao i na internecie wyczytałam że dobre są też banany... a w cukrzycy podobno ich nie wolno heh.. 6 tygodni po porodzie mam się zgłosić na test obciążenia glukozą . Mierzyć cukier mam dalej ale widocznie tylko dla siebie.....

Po powrocie wstąpiłam i dokupiłam wanienke, drugi kpl pościeli , podusie jasia i dla siebie majtki siateczkowe i podkłady poporodowe.
za wizytę i zakupy
a zjedz banana i zobacz jaki cukier będziesz miała po nim... Ja akurat nie próbowałam, bo też słyszałam, że są złe w cukrzycy...
A jakie w ogóle masz teraz cukry?? Zdarzają Ci się jeszcze skoki??
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:16   #185
ulrika
Raczkowanie

Cytat:
Słuchaj będę nieco dociekliwa... przerwa wynikała z czego? spadku libido/formy?
U mnie ostatnia akcja 6 stycznia i od wtedy koniec, szlaban, finito
Najpierw oczywiście szukałam winy w sobie, wiesz ciało się zmienia i coraz trudniej o bycie sexy ale tż twierdzi, że jemu się po prostu wyłączyło i tyle
Zastanawiałam się, czy go do lekarza nie wysłać czy pod pozorem spadku aktywności nie kryje się jakaś choroba...
Kochana plamiłam w 25 tygodniu i mieliśmy zakaz, zresztą na początku ciąży także lekarz nam zakazał i w sumie chyba około 18 tygodnia dał nam zielone światło i w sumie za dużo nie skorzystaliśmy bo mimo że chęci były to jednak ja cykorzyłam i mąż też, a poza tym niestety w 24tc3dc plamiłam (przyczyna w sumie niewyjaśniona, w szpitalu stwierdzili, że musiała żyłka pęknąć lub poprzez aplikację luteiny dopochwowej - że się zadrapałam, bo mam bardzo wąską pochwę rzekomo). Ale doszliśmy do wniosku, że po majówce wrócimy do seksu bo później znów połóg, brak czasu i chęci będzie, a teraz już mi za tym naprawdę tęskno i zwyczajnie brakuje takiej bliskości, oczywiście ostrożnie.
Ja się czuję wyjątkowo kobieco w tej ciąży, zwłaszcza w III trymestrze, mąż też napalony jak szczerbaty na suchary no więc po ukończeniu 36tc wracamy do zabawy.
Stary 2014-04-15, 12:16   #186
paulka0212
Wtajemniczenie

Właśnie się wzięłam za pierwszą partię prasowania dziewczyn, i dziwnie się to wszystoo prasuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:23   #187
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin ja dziś to samo- skurcze ( chyba- bol podbrzucha plus wibrujacy bol w krzyzu ) i czuje, że biegunka znów mnie dopadla.
Ja oszaleje

współczuje

Niki zwykłe urodziny to mnie ubawiłaś

monika83 Sto lat dla Adasia

kasiab to chrzestny może zrobić furorę w kościele ja bym się decydowała tylko na taką osobą... Co by nudno nie było

justiwi że wszystko ok.

mycha 9 mc

lucynka super że na wizycie ok.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 12:24   #188
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość

za wizytę, piękne cukry i zakupy

Cytat:
Ja się czuję wyjątkowo kobieco w tej ciąży, zwłaszcza w III trymestrze, mąż też napalony jak szczerbaty na suchary no więc po ukończeniu 36tc wracamy do zabawy.
padłam
A co do plamień to domyślam się, że żadne nie chciało losu kusić.

Kasiab za 38tc
Faktycznie najwyższa pora jakąś gimnastykę uskutecznić

Karoylka super ta kieszonka ty jesteś zainteresowana chustonoszeniem?

Paulka za prasowanie. Tylko nie popełnij mojego błędu i składaj od razu rozmiarami, bo ja najpierw składałam a potem rozkładałam w poszukiwaniu metki i rozmiaru

Lepiej żałować tego co się zrobilo

Edytowane przez justiwi
Czas edycji: 2014-04-15 o 12:25
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:25   #189
Nikii89
Zakorzenienie

Monika wszystkiego najlepszego dla Adasia
Co do kasku postaw go w takim miejscu aby sam mógł sobie wziąć. U Nas na początku też kask był bee, tylko że Oskar był młodszy bo to w tamte lato i jak jeździliśmy na rowerach. Albo wytłumacz że strażak też nosi kask może poskutkuje
A masz może kogoś innego aby mógł z Tobą pojechać?

MamaKtosia jak zmienię orientacje to od razu dam Ci znać jesteś pierwsza w kolejce

Justiwi za wizytę .
Tak robiłam morfologię ale szału nie ma coś tam się podniosło bo z 8,7 na 9,1 ale to niewiele.
Sama nie wiem niby mam anemię a tego nie odczuwam

Seksta w tym temacie to posucha ostatnio , ale jak zacznę 38tc to mam zamiar wykorzystać TŻ na wypędzanie Mai :P

Aldrin zawsze możesz wpaść i pomóc

Niegrzeczna co do tortów to ja bym zrobiła 2 mniejsze aby każde miało swój

Justynka tylko że ja nie widzę potrzeby pomocy nie lubię jak ktoś mi się w kuchni pałęta i przeszkadza i mam mu jeszcze tłumaczyć że to chcę tak a to tak

Synek śpi a córa mi buszuje w brzuchu. Oskar był bardziej spokojny w brzuszku.
Stary 2014-04-15, 12:29   #190
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
współczuje

Niki zwykłe urodziny to mnie ubawiłaś

monika83 Sto lat dla Adasia

kasiab to chrzestny może zrobić furorę w kościele ja bym się decydowała tylko na taką osobą... Co by nudno nie było

justiwi że wszystko ok.

mycha 9 mc

lucynka super że na wizycie ok.
A wyobrażacie sobie minę mojej teściowej Z mim nudno nie będzie jest dziennikarzem radiowym i komentatorem sportowym więc gadane ma A chrzestna zupełnie nie będzie do niego pasować no ale to już strona męża. Oni tacy poukładani i w ogóle, nie to co moja rodzina. Mój tata na nasze poprawiny wyskoczył w kapeluszu kowbojskim, fartuchu najlepszy kucharz świata i za☠☠☠iście obciachowych laczkachKażdy boki zrywał z niego bo odwalał ładnie tylko mama i siostra męża były oburzone zachowaniem taty pani młodej
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:32   #191
ulrika
Raczkowanie

Cytat:
Mój też cykorzy najdalej jeżdzę do teściów 30 km w jedną stronę i to wszystko. Ale trasę znam na pamięć więc nuda. Na dodatek kupiliśmy nowe auto którym TŻ jeździ codziennie ponad 50 km do pracy i ja się nim jeszcze nie najeździłam a on mi dawkuje. E tam. Zawsze mogę wziąć stare bo kluczyki mam
a to niedobry żeby się z żoną nowym nabytkiem nie dzielić, ale potem jak urodzisz, to powiedz mu że bezpieczeństwo najważniejsze i tam musicie zamontować fotelik i Ty będziesz musiała jeździć nowym autkiem

Cytat:
padłam
A co do plamień to domyślam się, że żadne nie chciało losu kusić.
mówię Ci męczy mnie ten mój małżon strasznie , 5 maja mam wizytę u doktorka to jeszcze go dopytam czy możemy na pewno

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 12:32   #192
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Seksta w tym temacie to posucha ostatnio , ale jak zacznę 38tc to mam zamiar wykorzystać TŻ na wypędzanie Mai :P
no własnie nei wiem czy po 38 tyg nie bede sie bała ze cos rozkrecimy, tchórz jestem
Stary 2014-04-15, 12:33   #193
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
za wizytę i zakupy
a zjedz banana i zobacz jaki cukier będziesz miała po nim... Ja akurat nie próbowałam, bo też słyszałam, że są złe w cukrzycy...
A jakie w ogóle masz teraz cukry?? Zdarzają Ci się jeszcze skoki??

Na śniadanie jem przeważnie jedną kanapkę jak zjem dwie to zdarza się minimalnie ponad 120 po obiedzie już dawno nie miałam skoku ogólnie są wporządku skoki mam rzadkie czasami po kolacji po płatkach z mlekiem mam skok ale też jednego dnia np 121 a następnego po tym samym 104 hehe więc nie wiem Dzisiaj próbuję pierogi od mamy zjem parę sztuk zobaczymy jaki będzie cukier . Po spaghetti cukier w normie po plackach ziemniaczanych też.. pulpety z mięsa mielonego z indyka w sosie cukier w normie

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:34   #194
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

No więc niosę nowinę radosną

Dzisiaj o 10.15 przyszła na świat Oleńka, córeczka naszej MUFFINKI
2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:35   #195
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A wyobrażacie sobie minę mojej teściowej Z mim nudno nie będzie jest dziennikarzem radiowym i komentatorem sportowym więc gadane ma A chrzestna zupełnie nie będzie do niego pasować no ale to już strona męża. Oni tacy poukładani i w ogóle, nie to co moja rodzina. Mój tata na nasze poprawiny wyskoczył w kapeluszu kowbojskim, fartuchu najlepszy kucharz świata i za☠☠☠iście obciachowych laczkachKażdy boki zrywał z niego bo odwalał ładnie tylko mama i siostra męża były oburzone zachowaniem taty pani młodej

To jak dla mnie to ten gość jest najlepszym kandydatem na chrzestnego i mówię tutaj poważnie. Dziecko będzie miało wzorowe wzorce do naśladowania.
A co do taty to też super - uwielbiam ludzi którzy lubią się wyróżniać. I macie dobre wspomnienia...

Cytat:
Justynka tylko że ja nie widzę potrzeby pomocy nie lubię jak ktoś mi się w kuchni pałęta i przeszkadza i mam mu jeszcze tłumaczyć że to chcę tak a to tak
.
Rozumiem że lubisz mieć spokój w kuchni. Ale tyle roboty... urodzisz w urodziny synka

Mama Franka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 12:36   #196
karolkya
Wtajemniczenie

Justiwi mam zamiar uskutecznić chustonoszenie Mam już kieszonkę, potem od szwagierki dostane jej chustę tkaną, także mam nadzieje że mi się uda

GRATULACJE DLA MUFFINKI I WITAMY OLĘ

Edytowane przez karolkya
Czas edycji: 2014-04-15 o 12:37
karolkya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:36   #197
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!

Gratuluję!!!
Stary 2014-04-15, 12:36   #198
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:

2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!
GRATULACJE!!!!!!

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:37   #199
chansons
Zadomowienie

MamoKtosia, kasian, Light jak wspominałam to był spontan, a w naszym Multikinie grają film raz na 2 godziny, więc padło na dzieło Snowpiercer... najśmieszniejsze jest to, że ma całkiem dobre oceny na str. kina...

karolkya chyba wezmę szarą, chociaż czarna też kusi

ulrika ja sprytnie chcę połączyć 30-tkę tż z chrzcinami Małej na pewno knajpa

mak polny mierzyłam i nie ściska a mam czym oddychać no i nawet na brzuchola mojego wchodzi jak przyjdą majowe upały to wcześniej ją wykorzystam

kasian ja w niej wyglądam jak słoniątko ale w sumie wyglądam tak we wszystkim

Nikii dołączam do grona Twoich fanek po przeczytaniu menu udławiłam się śliną i baaaardzo chcę się wprosić na imprezkę

kasiab za tc. a wasze chrzciny to jak mini wesele Fajnego masz tatę

agaaga, Ramon no ja mam problem z chrzestną.. bo tak to wiadomo, brat tż

Mycha za 9 miesiąc

Light moja wczoraj szalała przez calutki seans w kinie. Miałam wyrzuty sumienia, bo to chyba przez ten hałas..

Aldrin i współczuję nocki

menia za wizytę

monika wszystkiego najlepszego dla synka

justiwi za wizytę. Ja przeczytałam wszystkie tomy GoT więc wiem, do których bohaterów się nie przyzwyczajać oczywiście, że Ci nie zdradzę fabuły:P nie będzie frajdy

asia27100 tak, wibruje.. ten pasek, na którym wisi robaczek jest poskręcany, ale da się go naciągnąć i wtedy robak wędruje w drgawkach do góry do tego szeleszczą mu skrzydełka i nóżki pocieszny jest bardzo

Justynaa no letnia, najwyżej walnę sobie pod nią bluzkę z długim rękawem

Lucynka za wizytę i zakupy
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 12:37   #200
Nikii89
Zakorzenienie

Muffinko GRATULACJE !!!!!! Olu witaj
Stary 2014-04-15, 12:37   #201
ulrika
Raczkowanie

Gratulacje Muffinko

kasiab91 to super masz tatę luzaka, na weselu mojej sis mój tata z kolei prowadził Macarenę tylko dla dziewczyn zabawa była przednia, a tata na drugi dzień połamany
Stary 2014-04-15, 12:37   #202
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!

jeszcze raz gartuluje MUFFINCE i maleńkiej Oli
dziewczyny dałyście radę klask i:

Mama Franka

Stary 2014-04-15, 12:38   #203
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:

2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!
Gratulacje dla rodziców i Filipka!!! Muffinko
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:38   #204
chansons
Zadomowienie

Cytat:

2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!
aaaaaaa, GRATULACJE!!!!!!!!!! Muffinko, Obyście z Oleńką jak najszybiej wróciły do domku
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:39   #205
Nikii89
Zakorzenienie

Justyna wezmę sobie przygotowania rozplanuje na 2-3 dni

Chansons jak Oskar się obudzi to zapytam czy chce jeszcze jedną ciocię na urodzinach
Stary 2014-04-15, 12:39   #206
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

GRATULACJE MUFFINKO
WITAMY OLEŃKĘ

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:40   #207
Seksta
Rozeznanie

Cytat:
a to niedobry żeby się z żoną nowym nabytkiem nie dzielić, ale potem jak urodzisz, to powiedz mu że bezpieczeństwo najważniejsze i tam musicie zamontować fotelik i Ty będziesz musiała jeździć nowym autkiem
A inna opcja nie wchodzi w grę, tam montujemy bazę a TŻ zapowiedział, że z dzieckiem to tylko tamtym będę jeździć a on może starym do pracy inaczej po co kupować nowy jak kobieta się nie może nacieszyć?

też mam tatę luzaka i nie wiem czy się śmiać, czy płakać- w sobotę na imprezce pokazywał mojej bratowej kwiat lotosu ( zawzięcie uprawia jogę od paru lat ) a potem oboje robili świecę na podłodze

MUFFINKO WIELKIE GRATULACJE!!!!! : roza: Jeśli już będziesz w stanie nas tutaj odwiedzić to czekamy na relację!!!

TP 15.05.2014 majowa mama!

Edytowane przez Seksta
Czas edycji: 2014-04-15 o 12:42
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 12:40   #208
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

2650g, 52cm cudu

GRATULACJE MUFFINKO!!!!
gratulacjeee
Stary 2014-04-15, 12:40   #209
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna wezmę sobie przygotowania rozplanuje na 2-3 dni

to tak zrób! i wygodne krzesełko żebyś nie musiała stać ciągle. Ja trzymam za ciebie kciuki

Mama Franka

Stary 2014-04-15, 12:42   #210
gosius91
Zakorzenienie

Milenka w czepku urodzona. 3kg i 54cm.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości