|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wizaż ogłupia!!!
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46043902]Mnie moj jad pozwala zachowac mlody wyglad i jedrny owal twarzy
.[/QUOTE]przybij piątkę, siostro! mam prawie 30 lat a tydzień temu przyszedł do mnie pan założyć plombę na licznik i zapytał czy jest w domu ktoś dorosły co tam kwasy, co tam argany, jad - to jest to |
|
|
|
|
#182 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
czytają te wątki dziewczynki 15 16 17-letnie, naczytają się jacy to faceci są a potem wyrastają na wielce feministki lamiące serca facetom (czyt. porucham go a potem zostawie za to ze jest facetem bo kazdy facet to s*ur*ysyn). Smutna prawda |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko, szybko, wyloguj się stąd i nie wracaj bo jeszcze staniesz się taka jak my i co to będzie
![]() Wysłane z mojego S4 |
|
|
|
|
#184 | |
|
.
|
Cytat:
wątek pierwszy z brzegu, autorki JakKazdaInna- wszystkie jej kibicują, doradzają i dobrze życzą
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam tu całą masę fajnych dyskusji. Bo lubię gadać z ludźmi- ludzie mają różnie, są tacy, co lubią wizaż, są oglądacze seriali., są pochłaniacze piw w ilości dużej, są miłośnicy języków egzotycznych. Wszystko to pokazuje jedno: ludzie są RÓŻNI, a wizaż to najlepiej pokazuje. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- - prawda? |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba było pisać, że jesteś facet, a nie udajesz kobietę
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna ma identyczny sposób postrzegania świata jak jej chłopak- generalizuje i patrzy na całość przez pryzmat paru sytuacji, a w tym przypadku- paru wypowiedzi. Naprawdę bardzo dobrze się dobrali ![]() Myślę, że to troll i to klon użytkownika szary posrod tlumu. Ewentualnie może to być ten jej chłopak, któremu właśnie załatwiła bana lub załatwił sobie sam, żeby mieć spokój. |
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A osoby z depresja i innymi opisanymi przez Ciebie zaburzeniami psychicznymi powinny isc na terapie do specjalisty, nie na wizaz.
|
|
|
#189 |
|
Rotmistrz
|
Czy aby napewno NieznanaNazwa to kobieta? Czy sfrustrowany facet? Hmmm?
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za każdym razem jak kupuje piwo (nawet Karmi) to proszą mnie o pokazanie dowodu.Autorko, w jakim celu założyłaś ten wątek? Wydaje mi się, że chciałaś "pojechać" wizażankom jakie są one złe i niedobre. Nie wiem ile masz lat, ale wyobraź sobie, że uogólniany pogląd, iż faceci to świnie panował jeszcze przed erą internetu. Wynikało to wtedy z opowieści koleżanek, że facet je zdradził, bije czy oszukuje. Na takim podforum zgłaszają się osoby, które mają jakiś problem i szukają rady bądź wsparcia więc raczej trudno tu znaleźć wątki o tym jak komuś się super układa w związku i jaki jest szczęśliwy. Dlatego też opieranie swoich wyobrażeń o ludziach tylko na podstawie for internetowych jest niemądre, bo nie mamy wglądu w zachowania całego społeczeństwa a tylko ludzi, którzy znaleźli się na życiowym zakręcie. |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to kto miałby Cię zdradzać. Ale jakbyś miała, to byś go o zdrady podejrzewała.
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
A jakby ktoś powiedział Twojej koleżance uzależnionej od wizażu żeby skoczyła z mostu to by skoczyła tylko dlatego, że ktoś tak kazał? Taki skok o kim gorzej świadczy - o osobie, która kazała skoczyć czy o osobie, która głupio wykonała "rozkaz"?
Może to nieco brutalne zobrazowanie sytuacji, ale ja tak to widzę. Ludzie przychodzą na to forum żeby się poradzić, ale nikt ich nie zmusza do stosowania się do tych rad. Faktem jest, że czasem otrzymuje się rady, których się nie chciało, ale wtedy jest jedno wyjście - nie stosować się do nich. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że po Twoim wątku nagle Wizażanki zaczną każdej dziewczynie (np. bitej czy zdradzanej) radzić: walcz o tą miłość. |
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dobrze ze jestes zdystansowana do tego typu forum. tak powinno byc. Ale zauwaz ze nie kazdy tak ma. Bliska mi osoba jest juz tak totalnie oszolomiona wizazem, ze nie ma nawet wlasnego zdania. Sugeruje sie opiniami wizazanek i PISZĘ POWAZNIE W TYM MOMENCIE (nie dot. to mojego faceta) |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
no to czytaj lazurową, jej posty będą ci wskazówką co robić w życiu: jak nie mieć charakteru ani swojego zdania przy facecie
--------------------------- co jest niezrozumiałego bądź niejasnego w stwierdzeniu: jeśli twój chłop ma urojenia o zdradzie przez to, co czyta - to problem jest w jego glowie, a nie w tym, co czyta? Myslisz, że jak strąd pójdzie, to mu się poprawi? Cóż za pomyłka! Wtedy trafi na kwejki (strony, gdzie hejt za hejtem na kobiety idzie i gdzie kwitną mity o zdradliwości kobiet) - i dopiero wtedy będziesz miała bonanzę, jak gimbusów poczyta! --------------------------- Akurat na temat zazdrości mogę się wypowiedzieć całkiem praktycznie, bo wiem, jak zazdrość działa i jak wygląda w nasilonej formie. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-04-15 o 15:38 |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ponarzekaj na plucie jadem na Wizażu, bo tak łatwiej
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy ona jest uzależniona od internetu? To nie jest złośliwość. Kiedyś czytałam o uzależnieniu od internetu. Taka osoba w ogóle nie potrafi funkcjonować bez sieci. |
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Nie używaj pojęć, których nie rozumiesz.
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak własnego zdania, bycia Allenowym Zeligiem jest problemem w życiu, nie każdy nie ma własnego zdania, a opinie innych traktuje jako wyrocznię. To ona ma problem, to nie wizaż jest problemem. |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nawet nie o to, jakie kto rady dostaje, tu chodzi
jak facet jej truje i ją sprawdza, bo się naczytał czegoś - to znaczy, że on w sobie, wewnątrz, nie ma zaufania do kobiet, a to co czyta tylko mu tą czułą strunę porusza w nim nie powstaje coś nowego - tylko te tematy mu ruszają czułą strunę, którą on już w sobie ma ja i zazdrośnika w akcji widziałam i nasłuchałam się o zdradach i naczytałam, i naoglądałam zdradliwców - ale kurka wodna: nie powstał we mnie lęk, że mnie facet zdradzi i szczerze mówiąc jak czytam tych panów co mają manię na tym punkcie, to dla mnie zawsze jest dziw prawdziwy dziw Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-04-15 o 15:43 |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz swoje doświadczenia z ojcem, ja swoje- ale do głowy by mi nie przyszło jechać tekstem, że "faceci to świnie". Świniami bywają ludzie- płeć obojętna. Tylko co do tego ma wizaż? To zabawa, pogadanie, czasem pokłócenie się ostre- to nie jest realne życie. |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, trzeba mieć jakąś słabą psychę żeby wierzyć, że osoby z internetu mogą kierować czyimś życiem
Ty pytasz - my mówimy swoje zdanie, gdzie tu element przymusu ? |
|
|
|
|
#210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
toś pożartowała, udało Ci się
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-04-15 o 15:49 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

.[/QUOTE]

- do dupy i że każdy zdradza.