![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niebieska seria Dove - Intensive Repair
Wczoraj z zestawu skorzystała również moja siostra i mówiła, że efekt jest bardzo widoczny
![]() Ja po kolejnych myciach jestem również zadowolona, włosy lśnią z każdej strony, są bardzo przyjemne w dotyku. Początkowo myślałam, że będzie to tylko efekt do 2-3 myć, ale po ponad tygodniu stosowania nic się nie zmieniło. Włosy nie przetłuszczają się i dalej są ładne, jak po pierwszym zastosowaniu.
#182 |
Przyczajenie
|
Świetny zapach serii. Uwielbiam Dove też za aksamitną konsystencję.
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Dove to sprawdzona marka - najważniejsze to dobrać odpowiednią serię do specyfiki swoich włosów. Mi się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Również jestem bardzo zadowolona z tych kosmetyków. Ostatnio nawet mój mąż pomylił się i użył mojego szamponu, o dziwo nic złego się nie stało i mimo iż ma bardzo krótkie włosy, one fajnie lśniły i były miękkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
U mnie niestety bez zmian.. Włosy się puszą, a kosmetyki niestety nie radzą ze świeżo pofarbowanymi włosami.. (niebieska seria).
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Jestem po 5 użyciach więc już mogę coś powiedzieć. Włosy są faktycznie w lepszym stanie ale w dalszym ciągu mi wypadaja i nie są mocniejsze. NAtomiast na pewno są odżywione, zobaczymy co będzie później. Zaciekawiła mnie ta odżywka z tym serum rozgrzewającym. Mysle, że po jednym razie to nie jestem w stanie ocenic ale spróbowałabym jej jeszcze kilka razy. JEst ona mormalnie dostępna w sklepach? Bo nie widziałam jej nigdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Po kilkukrotnym użyciu szamponu i odżywki (myję włosy co drugi dzień) mogę stwierdzić, że produkty mają bardzo przyjemne działanie. Włosy są miękkie, błyszczące, baaaaardzo łatwo się rozczesują (doceniam to szczególnie ze względu na długość swoich włosów).
Zapach na plus, poza tym dosyć długo utrzymuje się na włosach. Z opinią co do rzeczywistego wzmocnienia włosów jeszcze się wstrzymuję, bo wiadomo że do tego potrzeba czasu. Ale pierwsze efekty są jak najbardziej satysfakcjonujące ![]()
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
kolejne dni testowania mijają a moje włosy są gładkie i o dziwo lśnią. Wyglądają na lepiej odżywione wszystko pozytywnie muszę zafundować sobie taki zestaw aby kontynuować moją regenerację włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Na mnie o wiele większe wrażenie wywarła maska na włosy, aniżeli szampon. Mam nadzieję, że kuracja przyniesie pożądany efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Witam
Minął już tydzień odkąd stosuję Dove - Intensive Repair - i śmiało mogę stwierdzić, że znalazłam produkt dla siebie. Sam szampon mnie nie zaskoczył, ale w połączeniu z odżywką daje zdumiewające efekty. Włosy są miękkie i przyjemne w dotyku. Na szczęście na mojej skórze nie pojawiły się ślady alergii oraz produkty te nie powodują, że skóra głowy swędzi i się szybciej przetłuszcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
ska
|
Jutro minie 2 tyg odkąd testuję niebieską serię Dove. Ogólnie jestem zadowolona, bo włosy sa gładkie, miękkie, łatwo sie rozczesują i pięknie pachną przez długi czas. Niestety od paru dni powtarza się scenariusz, że włosy po umyciu są jakby przeciążone i trochę tłuste. Odżywkę nakładam na same końce, więc nie wiem czemu tak się dzieje. Zobaczę czy czasem nie nakładam za duzo tej odżywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
stwierdzam, ze sam szampon nic nie daje. po odzywce za to wlosy sa bardzo miekkie, choc nie moge sie pozbyc wrazenia, ze nadal niestety sa suche
![]()
#192 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
Seria bardzo dobra. Nie przetłuszcza moich włosów, po myciu są sypkie, miękkie i bardzo łatwo się rozczesują kiedy są mokre (do tej pory czekałam z rozczesywaniem aż do wyschnięcia włosów). Generalnie wyglądają ładnie.Jeszcze nie użyłam odżywki z aktywatorem ciepła (czekam na specjalną okazję w sierpniu- wesele) i liczę na bardziej spektakularny efekt.
#194 |
Zakorzenienie
|
Podczas wyjazdu użyłam mojego standardowego szamponu i odżywki, których miałam mniej w buteleczkach, a po powrocie znowu wróciłam do dove i nadal jestem zadowolona. Włosy po dove dużo lepiej mi się układają i nie są prawie w ogóle napuszone. Zdecydowanie kupię maskę 1 minutową bo bardzo pasuje moim włosom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() Szamponu używam zamiennie z innym, bo na stałe jest chyba za mocny dla mojej skóry. A szkoda, bo świetnie się po nim włosy układają. Musi mi wystarczyć ten efekt co 2-3 mycie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Mi szampon i odżywka nadal bardzo się podoba, od początku używania nic się nie zmieniło, włosy zachowują dłuższą świeżość, lepiej się układają, a odżywka sprawia, że są bardzo miękkie i błyszczące.
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
dni mijają a moje włosy nadal lśnią. Seria Dove jak dla mnie nadal pozytywnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
wczoraj włosy dostały kopa w postaci olejowania. szampon nie miał problemu z dokładnym umyciem. maska minutowa jak zwykle ekstra (moim zdaniem najlepszy kosmetyk do włosów jaki miałam). włosy są miękkie, błyszczące, pachnące, ładnie sie układają i są długo świeże. dla mnie 10/10
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Po dwóch tygodniach testowania czas na podsumowanie
![]() Cały zestaw spisuje się znakomicie. Najbardziej zachwyciła mnie maska minutowa, która jest najlepsza ze wszystkich odżywek/masek, które stosowałam do tej pory. Jest to mój absolutny hit! Z pewnością będę ją kupować. Włosy są bardzo odżywione, widać ich ogólną poprawę w wyglądzie, błyszczą, są miękkie, gładkie i łatwo się rozczesują nawet na mokro ![]() Minus jest taki, że niestety zestaw nie pomógł mi z wypadającymi włosami. Wypadają mi dalej w takiej ilości jak zawsze, ale zdaję sobie sprawę, że być może do tego jest potrzebna zupełnie inna kuracja. Tak czy inaczej - zestaw polecam każdemu, kto ma problem z suchymi włosami (moje już w ogóle się nie elektryzują!), matowymi i ogólnie w kiepskim stanie ![]()
#200 |
Przyczajenie
|
łupież, dziękuję bardzo :/ włosy wzmocnione, to fakt ale jestem po miesięcznej kuracji z tabletkami więc to tylko i wyłącznie ich zasługa... no i jest też link do ankiety, chyba nie będzie za ciekawie u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
W taki m razie i ja zrobię podsumowanie..
Na samym początku byłam zadowolona z szamponu i maski. Po wizycie u fryzjera, niestety nie mogłam sobie poradzić z włosami, ponieważ były troszkę zniszczone od farby. Po umyciu strasznie się puszyły, a po zastosowaniu samego szamponu nie byłabym w stanie rozczesać włosów. Musiałam z powrotem wrócić do kosmetyków fryzjerskich, które są idealne dla moich włosów. Plusem Dove jest oczywiście zapach, który utrzymuje się bardzo długo.. U mnie niestety seria niebieska niezbyt się sprawdziła.. Na pewno kupiłabym ponownie maskę z aplikatorem ciepła, ponieważ po niej moje włosy były w bardzo dobrej kondycji.
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Myślę,że na podsumowanie przyjdzie czas po dłuższym okresie używania kosmetyków. Jak na razie użyłam ich tylko kilka razy,najlepszy efekt uzyskałam za pierwszym razem-włosy były jedwabiste,gładkie,wyraźn ie odżywione. Nie spisała się u mnie maseczka z aktywatorem ciepła-nie wiem,czy to coś daje,u mnie jakby wręcz przeciwnie,włosy były przesuszone. Póki co mam nadal suche,puszące się włosy,mam nadzieję że gdy bardziej przyłożę się do ich pielęgnacji,poświęcę na to więcej czasu i uwagi,odstawię prostownicę,to niebieska seria Dove napewno mi pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Przyczajenie
|
Po paru użyciach produktów stwierdzam, że wlosy najlepiej wygladały po użyciu maski z aktywatorem. Szampon + odżywka to też fajny duet. Jednak użyciu samego szamponu juz nie daje dobrego efektu, bo moje włosy nie chcą się rozczesać i strasznie się puszą. Jak będzie dalej, to się okaże po dalszym stosowaniu Dove. Ogólnie jestem dość zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Maseczkę z aktywatorem ciepła testowałam w ekstremalnych warunkach- na morzem. Użyłam jej dwa razy, po powrocie z całodziennego wylegiwania się na plaży i muszę przyznać, że za pierwszym razem byłam zachwycona efektem, a za drugim nie bardzo, bo włosy były bardzo obciążone. Jednak najbardziej jestem zadowolona z połączenia szampon+ekspresowa odżywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
niestety sam szampon nic nie robi. bez odzywki wlosy sa suche i strasznie mi sie pusza. w polaczeniu z odzwka efekt calkiem dobry. jedynie troche przeciaza moje wlosy, dlatego chyba nie do codziennego uzycia. maseczke z aktywatorem wyprobuje dopiero jutro
#206 |
Zakorzenienie
|
Szampon w połączeniu z odżywką daje fajny efekt. Niestety moje włosy są problemowe i do ich rozczesania potrzebuję dodatkowych kosmetyków...
Maska z aktywatorem ciepła nic mi nie pomogła, nie dała jakiegoś dodatkowego efektu. Zdecydowanie wolę efekt po odżywce z tej serii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Jednak szampon+ekspresowa odżywka to najlepsze połączenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu użyłam maseczki z aktywatorem ciepła. Efekty średnie przy cenie producenta za jednorazowe użycie. Dla mnie cena wysoka a jak Wy sądzicie ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Life is a drink ...
|
Cena za wysoka a mi to opakowanie nie starczylo na cale włosy :P
#210 |
Raczkowanie
|
Mialam odzywke z tej serii i dobrze ją wspominam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.