szukam przyjaciół,czuję się samotna :( - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-20, 10:46   #181
86lola
Rotmistrz

Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
serduszko2013

Ja juz dawno nie wierze w prawdziwa przyjazn, kumpela tak, ale nie czysta przyjazn.
Ja tam nie chcialabym znalezc sie w gronie mamusiek kiedy bede miala wlasne dziecko. Tak wiem, ma sie takie same tematy, ale pewnie nie umialabym sie znalezc wokolo takich osob i bym nie byla lubiana i tak ehh.
Wydaje Ci sie. Dziecko potrafi bardzo odmienic czlowieka, wierz mi. O ile teraz wydaje Ci sie straszne siedzenie wsrod mamusiek, to to jest naprawde fajna sprawa.
86lola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 10:48   #182
kandao
Zadomowienie

[QUOTE=86lola;46534567] Powiem pokrótce... chociaż tak się chyba nie da.

Więc jego Matka uznała, że najlepiej będzie jak się rozsatniemy na jakiś czas bez żadnego kontaktu, oczywiście nie przeszło, i miał jechać na Tydzień. Ale mógł się ze mną kontaktować dzwonić pisac itd.

Nagle moja Pożal się Boże teściowa zaczęła symulować i zabrali ją do szpitala.... Po przyjeździe siosta TŻ, i szwagier zaczeli nim szarpać itd, że to jego wina, rozwalili mu telefon... To było około 16 - 17...

o 23 kiedy oni już spali, on wyszedł przez okno siadł na rower i przyjechał. Oni w ramach tego "że ich przechytrzył" wymyślili sobie że poprzecinał im hamulce, żeby nie jeździli go szukać... Rzekomo mieli wypadek i siostra A. była w szpitalu. I straszyli go prokuraturą.

Zaczęli dzwonić do mojego taty ( nie wiem do tej pory skąd mieli numer) i mówic żę oni go zamkną, bo chciał usiłować zabójstwo.... Więc mój tata delikatnie im wytłumaczył ile jest za przetrzymywanie, kradzież samochodu ( bo zamknęli go w garażu, a garaż na kłódkę) i zniszczenie mienia powyżej 250 zł ( telefonu) i wtedy się rozłączyli.. i z tym już był spokój. Po czym dwa dni później jechaliśmy po samochód, mijając ich sklep, samochodzik stał cały nie uszkodzony... Jeszcze powiedzieli że klape z tyłu mieli do wymiany całą, a na niej była naklejka... a więc naklejka nie ucierpiała? Kupili drugą klapę z taką samą naklejką..?

Uwaga.. wymyślili że dziewczynki są bardzo "związane z naklejką"
kandao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 10:50   #183
Talantea
Zakorzenienie

[QUOTE=kandao;46535311]
Cytat:
Napisane przez 86lola Pokaż wiadomość
Powiem pokrótce... chociaż tak się chyba nie da.

Więc jego Matka uznała, że najlepiej będzie jak się rozsatniemy na jakiś czas bez żadnego kontaktu, oczywiście nie przeszło, i miał jechać na Tydzień. Ale mógł się ze mną kontaktować dzwonić pisac itd.

Nagle moja Pożal się Boże teściowa zaczęła symulować i zabrali ją do szpitala.... Po przyjeździe siosta TŻ, i szwagier zaczeli nim szarpać itd, że to jego wina, rozwalili mu telefon... To było około 16 - 17...

o 23 kiedy oni już spali, on wyszedł przez okno siadł na rower i przyjechał. Oni w ramach tego "że ich przechytrzył" wymyślili sobie że poprzecinał im hamulce, żeby nie jeździli go szukać... Rzekomo mieli wypadek i siostra A. była w szpitalu. I straszyli go prokuraturą.

Zaczęli dzwonić do mojego taty ( nie wiem do tej pory skąd mieli numer) i mówic żę oni go zamkną, bo chciał usiłować zabójstwo.... Więc mój tata delikatnie im wytłumaczył ile jest za przetrzymywanie, kradzież samochodu ( bo zamknęli go w garażu, a garaż na kłódkę) i zniszczenie mienia powyżej 250 zł ( telefonu) i wtedy się rozłączyli.. i z tym już był spokój. Po czym dwa dni później jechaliśmy po samochód, mijając ich sklep, samochodzik stał cały nie uszkodzony... Jeszcze powiedzieli że klape z tyłu mieli do wymiany całą, a na niej była naklejka... a więc naklejka nie ucierpiała? Kupili drugą klapę z taką samą naklejką..?

Uwaga.. wymyślili że dziewczynki są bardzo "związane z naklejką"

Temat do Trudnych Spraw! wooow

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 10:51   #184
86lola
Rotmistrz

Cytat:
No coz, on trzyma swoje pieniadze przy sobie, do karty tez nie mam dostepu, ale nigdy nie rozmawialismy na ten temat doglebnie. Ustalilismy, ze dopoki nie bedziemy po slubie mamy oddzielne pieniadze, chyba ze naprawde potrzeba sie podzielic.
Mi po prostu glupio sie pytac, poniewaz uwazam sie za darmozjada, ktory nie moze znalezc pracy

gwiazdka100000

Tez pochodze z biednej rodziny i zawsze wstyd mi bylo zapraszac kogos do domu by nie pokazywac jak biedna jestem naprawde. Przez to bylam tez szykanowana w szkole, nie mialam przyjaciol i nikt nie chcial mnie znac.
Bylam odtracana za to ze nosze znoszone ubrania i nigdy nie mialam najnowszych zabawek :/
Nie mysl tak o sobie!!! Troche to przykre, ze Twoj facet sam sie nie domysli, ze Ci ciezko I porostu nie zostawi jakis pieniedzy w domu na drobne przyjemnosci.
My sie od samego poczatku dzielilismy pieniedzmi.
Stary 2014-05-20, 10:54   #185
kandao
Zadomowienie

Talantea - Też miałam tak w poprzednim związku... Znaczy się nie było podziału na pieniądze, itd...

Ale kiedy się rozstaliśmy dostałam list od niego w którym było wszytsko podliczone, i ile miała mu zwrócić za "Związek"

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

[QUOTE=Talantea;46535345]
Cytat:
Napisane przez kandao Pokaż wiadomość

Temat do Trudnych Spraw! wooow
Teraaz się z tego śmiejemy... Pomijam fakt, że kochana siostra która jak zawsze podkreśla "że chce wszystko dla jego dobra" wisi mu 15 tysięcy....

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Nie mysl tak o sobie!!! Troche to przykre, ze Twoj facet sam sie nie domysli, ze Ci ciezko I porostu nie zostawi jakis pieniedzy w domu na drobne przyjemnosci.
My sie od samego poczatku dzielilismy pieniedzmi.
My teraz też mamy jedno konto. i każdy bierze wtedy kiedy potrzebuję. Ale zgadzam się z Tobą , to przykre.

Edytowane przez kandao
Czas edycji: 2014-05-20 o 10:55
Stary 2014-05-20, 10:58   #186
86lola
Rotmistrz

KANDAO, co za walnieta rodzina. Niby tacy porzadni a wiecej w nich patologii niz u moich alkoholikow.
Stary 2014-05-20, 10:59   #187
kandao
Zadomowienie

Cytat:
KANDAO, co za walnieta rodzina. Niby tacy porzadni a wiecej w nich patologii niz u moich alkoholikow.
Oni uważają że to wszystko dla jego dobra... Myślę że siostra zmądrzeje kiedyś i zrozumie, ale matka nigdy....
Stary 2014-05-20, 11:01   #188
Talantea
Zakorzenienie

Nie myslcie ze moj TZ to potwór XD
Zakupy i potrzebne rzeczy do domu kupujemy bez problemu, to na moje wydatki musze sama zarobic. Nie rozlicza mnie z kazdego drobnego wydatku jak ile zjadlam i co musze mu odpkupic. Nie jest to az takie ekstremalne jak brzmii.

Chyba bardziej chodzi o honor. Czemu mam go prosic zeby mi dal pieniadze na tampony. Powinnam zarobic sama na takie rzeczy ^^''

Stary 2014-05-20, 11:04   #189
86lola
Rotmistrz

GWIAZDKA100000
U mnie bylo biednie I zaniedbanie, bo rodzice lubili se ostro popic. Tez sie kiedys wstydzilam, ale po tem jakos mi przeszlo, bo to oni powinni sie wstydzic. Ja niebylam szykanowana przez to, ale moj starszy brat chyba tak.Nie tak calkiem, tylko przez niektorych. Teraz ma taki schiz, ze wszystkie ubrania musi miec markowe.
Stary 2014-05-20, 11:06   #190
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
GWIAZDKA100000
U mnie bylo biednie I zaniedbanie, bo rodzice lubili se ostro popic. Tez sie kiedys wstydzilam, ale po tem jakos mi przeszlo, bo to oni powinni sie wstydzic. Ja niebylam szykanowana przez to, ale moj starszy brat chyba tak.Nie tak calkiem, tylko przez niektorych. Teraz ma taki schiz, ze wszystkie ubrania musi miec markowe.

U mnie ojciec mial problemy psychiczne, jego rodzina manipulowala go, zeby nas nienawidzil. Mala bylam jak te problemy sie zaczely wiec cale moje dziecinstwo uplynelo w strachu, ze ojciec zrobi cos mojej mamie. Ojciec mial kuratora, czesto byla policja, ale to nie pomagalo
Do psychiatry tez nie chcial isc.

Sorry , zaczynam smęcić za bardzo :<

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2014-05-20 o 11:08
Stary 2014-05-20, 11:08   #191
kandao
Zadomowienie

Cytat:
GWIAZDKA100000
U nas był burzliwy okres w domu, ale teraz się supokoiło... na szczęście. I mamy normalny dom
Stary 2014-05-20, 11:12   #192
86lola
Rotmistrz

Cytat:
Nie myslcie ze moj TZ to potwór XD
Zakupy i potrzebne rzeczy do domu kupujemy bez problemu, to na moje wydatki musze sama zarobic. Nie rozlicza mnie z kazdego drobnego wydatku jak ile zjadlam i co musze mu odpkupic. Nie jest to az takie ekstremalne jak brzmii.

Chyba bardziej chodzi o honor. Czemu mam go prosic zeby mi dal pieniadze na tampony. Powinnam zarobic sama na takie rzeczy ^^''
Tampony to wedlug mnie taki sam zakup jak papier toaletowy, czy plyn do naczyn. Glupio powinno Ci byc jakbys chciala na jakies drogie ciuchy, czy cos takiego. Mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz prace I sie dowartosciujesz na tyle,na ile jestes tego warta.Jednak to zawsze lepiej jak czlowiek jest choc troche niezalezny od innych. Buduje to pewnosc siebie, wzrasta poczucie swojej wartosci.
Stary 2014-05-20, 11:16   #193
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Tampony to wedlug mnie taki sam zakup jak papier toaletowy, czy plyn do naczyn. Glupio powinno Ci byc jakbys chciala na jakies drogie ciuchy, czy cos takiego. Mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz prace I sie dowartosciujesz na tyle,na ile jestes tego warta.Jednak to zawsze lepiej jak czlowiek jest choc troche niezalezny od innych. Buduje to pewnosc siebie, wzrasta poczucie swojej wartosci.
Wlasnie, tego slowa mi brakowalo. Niezaleznosc. Nigdy nie chcialam byc zalezna od nikogo. Wtedy upadam i czuje sie okropnie. Jak mam prace jest super. Jestem pelna energii i nie smęce. O drogich ciuchach moge zapomniec. Mój TZ mówi, ze sam nie ma zeby sobie nowe spodnie kupic. ehh. Mamy teraz troche klopotów finanswych wiec jest jeeeeszcze gorzej.
Chyba juz zawsze bede biedna.

Stary 2014-05-20, 11:21   #194
kandao
Zadomowienie

Cytat:
U mnie ojciec mial problemy psychiczne, jego rodzina manipulowala go, zeby nas nienawidzil. Mala bylam jak te problemy sie zaczely wiec cale moje dziecinstwo uplynelo w strachu, ze ojciec zrobi cos mojej mamie. Ojciec mial kuratora, czesto byla policja, ale to nie pomagalo
Do psychiatry tez nie chcial isc.

Sorry , zaczynam smęcić za bardzo :<
Jejku, to straszne.. WYdaje mi się że takie traumatyczne przeżycia z dzieciństwa towarzyszą człowiekowi przez całe życie...

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Wlasnie, tego slowa mi brakowalo. Niezaleznosc. Nigdy nie chcialam byc zalezna od nikogo. Wtedy upadam i czuje sie okropnie. Jak mam prace jest super. Jestem pelna energii i nie smęce. O drogich ciuchach moge zapomniec. Mój TZ mówi, ze sam nie ma zeby sobie nowe spodnie kupic. ehh. Mamy teraz troche klopotów finanswych wiec jest jeeeeszcze gorzej.
Chyba juz zawsze bede biedna.
Nie mów tak, nam też nie było łatwo... Mieliśmy zaoszczędzone ale to szybko się rozeszło... A. cztery razy podchodził do pracy aż w końcu znalazł, nie super, ale ma. Ja ma staż a potem... tez nie mam pracy. Wydaję mi się że drogie ciuchy są zbędna - jak mówisz. Ale rzeczy codziennego użytku, musisz kupić i tak jak mówi koleżanka tampony czy podpaski, to tak jak dla niego maszynka do golenia....
Stary 2014-05-20, 11:22   #195
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, to straszne.. WYdaje mi się że takie traumatyczne przeżycia z dzieciństwa towarzyszą człowiekowi przez całe życie...

Musialam dorosnac bardzo szybko. nawet nie skonczylam szkoly byle tylko sie wyprowadzic jak najdalej stamtad. Jestem w UK od kiedy skonczylam 18 lat i od tamtej pory pracuje.
Z mojego dziecinstwa czerpie sile by walczyc dalej. Nie po to dano mi ta szanse bym teraz ja zmarnowala. Chce pokazac wszystkim, ze stac mnie na wiecej.

Bardzo dbam o moje ubrania zeby starczyly mi na dluzej. Chyba to wychodzi z tego ze bylam wychowana, aby dbac o rzeczy i jak juz sie nie nadaja do jednego zadania mozna im dac nowe zycie. Takze nic u mnie sie nie marnuje.
Z tymi tamponami dalam tylko przyklad. Widze jednak, jak moj TZ kreci nosem jak chce kupic cos drozszego. Mowi, ze nie ma pieniedzy i koniec rozmowy.
Musze chyba po prostu byc silna i przezyc ten kryzys. Mam nadzieje, ze szybko znajde prace i klopoty sie zmniejsza.
My nigdy nie mielismy oszczednosci. Siedzimy w malutkim mieszkaniu bo nie ma pieniedzy by sie przeprowadzic w lepsze miejsce.

Jak jest mi zle, to zwykle mowie. Inni maja gorzej.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2014-05-20 o 11:26
Stary 2014-05-20, 11:39   #196
86lola
Rotmistrz

Musze isc po drobne zakupy do sklepu I zaliczyc z coreczka plac zabaw. Pozniej sie odezwe.
Stary 2014-05-20, 11:40   #197
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Musialam dorosnac bardzo szybko. nawet nie skonczylam szkoly byle tylko sie wyprowadzic jak najdalej stamtad. Jestem w UK od kiedy skonczylam 18 lat i od tamtej pory pracuje.
Z mojego dziecinstwa czerpie sile by walczyc dalej. Nie po to dano mi ta szanse bym teraz ja zmarnowala. Chce pokazac wszystkim, ze stac mnie na wiecej.

Bardzo dbam o moje ubrania zeby starczyly mi na dluzej. Chyba to wychodzi z tego ze bylam wychowana, aby dbac o rzeczy i jak juz sie nie nadaja do jednego zadania mozna im dac nowe zycie. Takze nic u mnie sie nie marnuje.
Z tymi tamponami dalam tylko przyklad. Widze jednak, jak moj TZ kreci nosem jak chce kupic cos drozszego. Mowi, ze nie ma pieniedzy i koniec rozmowy.
Musze chyba po prostu byc silna i przezyc ten kryzys. Mam nadzieje, ze szybko znajde prace i klopoty sie zmniejsza.
My nigdy nie mielismy oszczednosci. Siedzimy w malutkim mieszkaniu bo nie ma pieniedzy by sie przeprowadzic w lepsze miejsce.

Jak jest mi zle, to zwykle mowie. Inni maja gorzej.
mam nadzieję że będziesz na tylę silna że wytrzymasz... I że jednak wasza miłośc jest na tyle silna, że przetrzyma. My też siedzimy na 34 m i nie jest w najbliższej przyszłości się wyprowadzić... nawet gdyby pojawiło się dziecko...

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Musze isc po drobne zakupy do sklepu I zaliczyc z coreczka plac zabaw. Pozniej sie odezwe.
Pogoda dopisuję więc życze udanego popołudnia
Stary 2014-05-20, 12:01   #198
serduszko2013
Raczkowanie

Cytat:
serduszko2013

Ja juz dawno nie wierze w prawdziwa przyjazn, kumpela tak, ale nie czysta przyjazn.
Ja tam nie chcialabym znalezc sie w gronie mamusiek kiedy bede miala wlasne dziecko. Tak wiem, ma sie takie same tematy, ale pewnie nie umialabym sie znalezc wokolo takich osob i bym nie byla lubiana i tak ehh.
ja właśnie mam ten problem ze nie jestem za bardzo lubiana przez kobiety i to bez względu na to jakbym się starała.

Ale całe szczęście znalazłam się na tym forum, bo naprawdę widać że fajne z was laski

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
serduszko2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 12:10   #199
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez serduszko2013 Pokaż wiadomość
ja właśnie mam ten problem ze nie jestem za bardzo lubiana przez kobiety i to bez względu na to jakbym się starała.

Ale całe szczęście znalazłam się na tym forum, bo naprawdę widać że fajne z was laski

Bardzo Nam miło. Ja miałam tak w Technikum... niby wszytsko ładnie ale mieliśmy klase podzieloną na dwie grupy, które średnio za sobą przepadały ja byłam "uniwersalna" ale gdy przyszłam do dziewczyn z którymi spędzałam o wiele więcej czasu, zaraz mnie wypytywały co kto na kogo mówił... Traktowały to jak jakąś "zdrade" A jak już im nie mówiłam to strzelały "focha" z tekstem że niby trzymam z tamtymi....
Stary 2014-05-20, 12:23   #200
kikaa61
Przyczajenie

Cytat:
Pewnie, ze mozna dolaczyc. Co u ciebie ciekawego?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Ja wlasnie moge myc lazienke, zaden problem. Niecierpie jedynie wlasnie pucowania okien I prasowania.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Jak sie domyslam wyjechaliscie tam z rodzicami? Jak wam tam szlo z jezykiem, ze szkola? Ciekawi mnie to bardzo.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

A za co chciala go zamknac?!

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Tak calkiem bez celu to ja tez niecierpie chodzic, chyba, ze mam towarzystwo do pogadania.Dlatego tak rzucilam z tymi zakupami, bo to lubie.
Ale w domciu sie "pokisic" tez lubie. Jestem raczej typem domatora.
No wiec, mialam 15 lat jak tu przyjechalam, bylo ciezko wszystkie kolezanki i doslownie wszystko zostawilam w Polsce, no nie mialam wyboru.
Rodzice sie rozeszli przez problemy z kasa, bylysmy zastraszane przez niego, gnebil nas psychicznie, no ale bylo minelo.
Moja mama siedziala tu pol roku no i mieszkala u takich znajomych (ogolnie pojechala do Holandii w ciemno, nie wiedziala gdzie i co) - zycie do tego zmusilo. Po pol roku przyjechalam tutaj, zapisala mnie mama do szkoly nauki holenderksiego dla mlodziezy (wiek 13-18mozna sie zapisywac, masz holenderski z innymi dziecmi z roznych krajow) szkola od 8 rano do 15 , uczysz sie normalnie, masz matme, gramatyke, zabawy zeby sie lepiej nauczyc. No wiec siedzialam w takiej szkole 2 lata, nauczylam sie holendra i teraz studiuje administracje, we wrzesniu na ksiegowosc bede studiowac. Pozniej sie zobaczy dalej W tym momencie pracuje, mam staz i studia
kikaa61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 12:28   #201
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikaa61 Pokaż wiadomość
No wiec, mialam 15 lat jak tu przyjechalam, bylo ciezko wszystkie kolezanki i doslownie wszystko zostawilam w Polsce, no nie mialam wyboru.
Rodzice sie rozeszli przez problemy z kasa, bylysmy zastraszane przez niego, gnebil nas psychicznie, no ale bylo minelo.
Moja mama siedziala tu pol roku no i mieszkala u takich znajomych (ogolnie pojechala do Holandii w ciemno, nie wiedziala gdzie i co) - zycie do tego zmusilo. Po pol roku przyjechalam tutaj, zapisala mnie mama do szkoly nauki holenderksiego dla mlodziezy (wiek 13-18mozna sie zapisywac, masz holenderski z innymi dziecmi z roznych krajow) szkola od 8 rano do 15 , uczysz sie normalnie, masz matme, gramatyke, zabawy zeby sie lepiej nauczyc. No wiec siedzialam w takiej szkole 2 lata, nauczylam sie holendra i teraz studiuje administracje, we wrzesniu na ksiegowosc bede studiowac. Pozniej sie zobaczy dalej W tym momencie pracuje, mam staz i studia

To bardzo fajnie, że Ci się tak ułożyło. Przykro tylko że w takich okolicznościach. Moja koleżanka własnie odwiedziła nas niedawno z Holandii obiecala mojemu TŻ cebulki tulipanów.

Kiedyś chciałabym zabrac tam TŻ, uwielbia zwiedzać i uwielbia tulipany. Ale to daleka przyszłość.
Stary 2014-05-20, 12:38   #202
kikaa61
Przyczajenie

Powiem Ci szczerze, ze ja nic takiego tutaj nadzwyczajnego nie widze, wiadomo domy inne i zycie...
Nie myslalas nigdy nad przeprowadzka albo wyjazdem?
Stary 2014-05-20, 12:41   #203
serduszko2013
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo Nam miło. Ja miałam tak w Technikum... niby wszytsko ładnie ale mieliśmy klase podzieloną na dwie grupy, które średnio za sobą przepadały ja byłam "uniwersalna" ale gdy przyszłam do dziewczyn z którymi spędzałam o wiele więcej czasu, zaraz mnie wypytywały co kto na kogo mówił... Traktowały to jak jakąś "zdrade" A jak już im nie mówiłam to strzelały "focha" z tekstem że niby trzymam z tamtymi....
To u mnie tak samo, z każdym chciałam żyć w zgodzie. A teraz tym znajomym czasami ciężko odpowiedzieć "czesc" nie mówiąc już o zamienieniu kilku zdań. Naprawdę dziwna sprawa.

Stary 2014-05-20, 12:46   #204
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci szczerze, ze ja nic takiego tutaj nadzwyczajnego nie widze, wiadomo domy inne i zycie...
Ja jestem za bardzo zżyta z rodzicami, razem z TŻ lubimy spędzać z nimi czas ( odziwo oceniłam to dopiero jak się wyprowadziłam, i widzę się z nimi raz na miesiąc) nie mogłabym wyjechać. Po za tym chyba bym się nie odnalazła. W innych państwach podobają mi się te "wystawki" gdzie ludzie oddają meble za tańsze pieniądze. U nas ludzie wolą zniszczyć wyrzucić a nie dać...

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
To u mnie tak samo, z każdym chciałam żyć w zgodzie. A teraz tym znajomym czasami ciężko odpowiedzieć "czesc" nie mówiąc już o zamienieniu kilku zdań. Naprawdę dziwna sprawa.

Ja odziwo najlepszy kontakt mam teraz z dziewczyną z która jawnie i publicznie wyzywałam się w szkole

A te z którymi byłam najbliżej ( oprócz jednej, bo ta jest stała w kontaktach) będąc w mieście nawet nie umówią się na kawę, życie weryfikuję...
Stary 2014-05-20, 13:06   #205
86lola
Rotmistrz

Ufff, juz w domku. Strasznie goraco na dworze, na placu zabaw zero cienia, myslalam, ze sie ugotuje. Niewiem jak was, ale mnie zbyt wysoka temperatura strasznie meczy.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Bylam kiedys w Holandii. Moj brat tez ladnych pare lat tam przesiedzial.

I smieszne jest dla mnie to, ze przez rok czasu jak tam bylam, nie widzialam ani jednego tulipana...
Stary 2014-05-20, 13:10   #206
kikaa61
Przyczajenie

Cytat:
Ufff, juz w domku. Strasznie goraco na dworze, na placu zabaw zero cienia, myslalam, ze sie ugotuje. Niewiem jak was, ale mnie zbyt wysoka temperatura strasznie meczy.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Bylam kiedys w Holandii. Moj brat tez ladnych pare lat tam przesiedzial.

I smieszne jest dla mnie to, ze przez rok czasu jak tam bylam, nie widzialam ani jednego tulipana...
Bo tak szczerze, to te tulipany tylko na kartkach sa
Stary 2014-05-20, 13:12   #207
serduszko2013
Raczkowanie

[QUOTE=86lola;46537469]Ufff, juz w domku. Strasznie goraco na dworze, na placu zabaw zero cienia, myslalam, ze sie ugotuje. Niewiem jak was, ale mnie zbyt wysoka temperatura strasznie meczy.[COLOR="Silver"]

Ja też nie lubię jak jest za gorąco. Chciałam iść dzisiaj na spacer, ale prawdopodobnie przyjedzie o 15 ciotka mojego Tz i nici z planów

A jeszcze myślałam zrobić zdjęcie do dowodu bo się okazało że 10.05 stracił waznosc

Stary 2014-05-20, 13:17   #208
86lola
Rotmistrz

Cytat:

Moze masz pecha trafiac na te kobiety typu "zawistnice"?
Mnie tez sie zdarzylo, ze jakies inne kobiety/dziewczyny nienawidzialy niewiem za co. Ja tam takie cos olewam.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

[QUOTE=serduszko2013;46537 596]
Cytat:
Ufff, juz w domku. Strasznie goraco na dworze, na placu zabaw zero cienia, myslalam, ze sie ugotuje. Niewiem jak was, ale mnie zbyt wysoka temperatura strasznie meczy.[COLOR="Silver"]

Ja też nie lubię jak jest za gorąco. Chciałam iść dzisiaj na spacer, ale prawdopodobnie przyjedzie o 15 ciotka mojego Tz i nici z planów

A jeszcze myślałam zrobić zdjęcie do dowodu bo się okazało że 10.05 stracił waznosc

Ciocie tez mozna zabrac na spacer.

Co do dowodu to teraz chyba do miesiaca trzeba wymienic, zeby kary nieplacic. Ale glowy se za te info nie dam urwac.
Stary 2014-05-20, 13:17   #209
serduszko2013
Raczkowanie

Przepraszam dziewczyny za te cuda co mi się pojawiają przy postach ale dopiero ogarniam te aplikacje w tel.

Stary 2014-05-20, 13:19   #210
kandao
Zadomowienie

Cytat:
Moze masz pecha trafiac na te kobiety typu "zawistnice"?
Mnie tez sie zdarzylo, ze jakies inne kobiety/dziewczyny nienawidzialy niewiem za co. Ja tam takie cos olewam.
tez zaczęłam olewac. szkoda nerwow ja musze sie przeprosic z lustrzanka i zlapac wkoncu wiosne w obiektywie

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Przepraszam dziewczyny za te cuda co mi się pojawiają przy postach ale dopiero ogarniam te aplikacje w tel.

nic nie szkodzi u mnie tez sie moga zdarzyc jak pisze z telefonu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości