|
|
#181 | |
|
Rotmistrz
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Cytat:
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=86lola;46534567] Powiem pokrótce... chociaż tak się chyba nie da.
Więc jego Matka uznała, że najlepiej będzie jak się rozsatniemy na jakiś czas bez żadnego kontaktu, oczywiście nie przeszło, i miał jechać na Tydzień. Ale mógł się ze mną kontaktować dzwonić pisac itd. Nagle moja Pożal się Boże teściowa zaczęła symulować i zabrali ją do szpitala.... Po przyjeździe siosta TŻ, i szwagier zaczeli nim szarpać itd, że to jego wina, rozwalili mu telefon... To było około 16 - 17... o 23 kiedy oni już spali, on wyszedł przez okno siadł na rower i przyjechał. Oni w ramach tego "że ich przechytrzył" wymyślili sobie że poprzecinał im hamulce, żeby nie jeździli go szukać... Rzekomo mieli wypadek i siostra A. była w szpitalu. I straszyli go prokuraturą. Zaczęli dzwonić do mojego taty ( nie wiem do tej pory skąd mieli numer) i mówic żę oni go zamkną, bo chciał usiłować zabójstwo.... Więc mój tata delikatnie im wytłumaczył ile jest za przetrzymywanie, kradzież samochodu ( bo zamknęli go w garażu, a garaż na kłódkę) i zniszczenie mienia powyżej 250 zł ( telefonu) i wtedy się rozłączyli.. i z tym już był spokój. Po czym dwa dni później jechaliśmy po samochód, mijając ich sklep, samochodzik stał cały nie uszkodzony... Jeszcze powiedzieli że klape z tyłu mieli do wymiany całą, a na niej była naklejka... a więc naklejka nie ucierpiała? Kupili drugą klapę z taką samą naklejką..? Uwaga.. wymyślili że dziewczynki są bardzo "związane z naklejką"
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kandao;46535311]
Cytat:
Temat do Trudnych Spraw! wooow |
|
|
|
|
#184 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
My sie od samego poczatku dzielilismy pieniedzmi. |
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Talantea - Też miałam tak w poprzednim związku... Znaczy się nie było podziału na pieniądze, itd...
Ale kiedy się rozstaliśmy dostałam list od niego w którym było wszytsko podliczone, i ile miała mu zwrócić za "Związek" ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- [QUOTE=Talantea;46535345]Teraaz się z tego śmiejemy... Pomijam fakt, że kochana siostra która jak zawsze podkreśla "że chce wszystko dla jego dobra" wisi mu 15 tysięcy.... ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- My teraz też mamy jedno konto. i każdy bierze wtedy kiedy potrzebuję. Ale zgadzam się z Tobą , to przykre.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20150425580617.html Edytowane przez kandao Czas edycji: 2014-05-20 o 10:55 |
|
|
|
#186 |
|
Rotmistrz
|
KANDAO, co za walnieta rodzina. Niby tacy porzadni a wiecej w nich patologii niz u moich alkoholikow.
|
|
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Oni uważają że to wszystko dla jego dobra... Myślę że siostra zmądrzeje kiedyś i zrozumie, ale matka nigdy....
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Nie myslcie ze moj TZ to potwór XD
Zakupy i potrzebne rzeczy do domu kupujemy bez problemu, to na moje wydatki musze sama zarobic. Nie rozlicza mnie z kazdego drobnego wydatku jak ile zjadlam i co musze mu odpkupic. Nie jest to az takie ekstremalne jak brzmii. Chyba bardziej chodzi o honor. Czemu mam go prosic zeby mi dal pieniadze na tampony. Powinnam zarobic sama na takie rzeczy ^^'' |
|
|
|
#189 |
|
Rotmistrz
|
GWIAZDKA100000
U mnie bylo biednie I zaniedbanie, bo rodzice lubili se ostro popic. Tez sie kiedys wstydzilam, ale po tem jakos mi przeszlo, bo to oni powinni sie wstydzic. Ja niebylam szykanowana przez to, ale moj starszy brat chyba tak.Nie tak calkiem, tylko przez niektorych. Teraz ma taki schiz, ze wszystkie ubrania musi miec markowe.
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ojciec mial problemy psychiczne, jego rodzina manipulowala go, zeby nas nienawidzil. Mala bylam jak te problemy sie zaczely wiec cale moje dziecinstwo uplynelo w strachu, ze ojciec zrobi cos mojej mamie. Ojciec mial kuratora, czesto byla policja, ale to nie pomagalo ![]() Do psychiatry tez nie chcial isc. Sorry , zaczynam smęcić za bardzo :< Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-05-20 o 11:08 |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#192 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba juz zawsze bede biedna. |
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musialam dorosnac bardzo szybko. nawet nie skonczylam szkoly byle tylko sie wyprowadzic jak najdalej stamtad. Jestem w UK od kiedy skonczylam 18 lat i od tamtej pory pracuje. Z mojego dziecinstwa czerpie sile by walczyc dalej. Nie po to dano mi ta szanse bym teraz ja zmarnowala. Chce pokazac wszystkim, ze stac mnie na wiecej. Bardzo dbam o moje ubrania zeby starczyly mi na dluzej. Chyba to wychodzi z tego ze bylam wychowana, aby dbac o rzeczy i jak juz sie nie nadaja do jednego zadania mozna im dac nowe zycie. Takze nic u mnie sie nie marnuje. Z tymi tamponami dalam tylko przyklad. Widze jednak, jak moj TZ kreci nosem jak chce kupic cos drozszego. Mowi, ze nie ma pieniedzy i koniec rozmowy. Musze chyba po prostu byc silna i przezyc ten kryzys. Mam nadzieje, ze szybko znajde prace i klopoty sie zmniejsza. My nigdy nie mielismy oszczednosci. Siedzimy w malutkim mieszkaniu bo nie ma pieniedzy by sie przeprowadzic w lepsze miejsce. Jak jest mi zle, to zwykle mowie. Inni maja gorzej.
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-05-20 o 11:26 |
|
|
|
|
#196 |
|
Rotmistrz
|
Musze isc po drobne zakupy do sklepu I zaliczyc z coreczka plac zabaw. Pozniej sie odezwe.
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale całe szczęście znalazłam się na tym forum, bo naprawdę widać że fajne z was laski ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak już im nie mówiłam to strzelały "focha" z tekstem że niby trzymam z tamtymi....
|
|
#200 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Rodzice sie rozeszli przez problemy z kasa, bylysmy zastraszane przez niego, gnebil nas psychicznie, no ale bylo minelo. Moja mama siedziala tu pol roku no i mieszkala u takich znajomych (ogolnie pojechala do Holandii w ciemno, nie wiedziala gdzie i co) - zycie do tego zmusilo. Po pol roku przyjechalam tutaj, zapisala mnie mama do szkoly nauki holenderksiego dla mlodziezy (wiek 13-18mozna sie zapisywac, masz holenderski z innymi dziecmi z roznych krajow) szkola od 8 rano do 15 , uczysz sie normalnie, masz matme, gramatyke, zabawy zeby sie lepiej nauczyc. No wiec siedzialam w takiej szkole 2 lata, nauczylam sie holendra i teraz studiuje administracje, we wrzesniu na ksiegowosc bede studiowac. Pozniej sie zobaczy dalej W tym momencie pracuje, mam staz i studia
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To bardzo fajnie, że Ci się tak ułożyło. Przykro tylko że w takich okolicznościach. Moja koleżanka własnie odwiedziła nas niedawno z Holandii obiecala mojemu TŻ cebulki tulipanów. Kiedyś chciałabym zabrac tam TŻ, uwielbia zwiedzać i uwielbia tulipany. Ale to daleka przyszłość.
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Powiem Ci szczerze, ze ja nic takiego tutaj nadzwyczajnego nie widze, wiadomo domy inne i zycie...
Nie myslalas nigdy nad przeprowadzka albo wyjazdem?
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#204 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
A te z którymi byłam najbliżej ( oprócz jednej, bo ta jest stała w kontaktach) będąc w mieście nawet nie umówią się na kawę, życie weryfikuję...
|
|
#205 | |
|
Rotmistrz
|
Ufff, juz w domku. Strasznie goraco na dworze, na placu zabaw zero cienia, myslalam, ze sie ugotuje. Niewiem jak was, ale mnie zbyt wysoka temperatura strasznie meczy.
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
I smieszne jest dla mnie to, ze przez rok czasu jak tam bylam, nie widzialam ani jednego tulipana... |
|
|
|
|
#206 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=86lola;46537469]Ufff, juz w domku. Strasznie goraco na dworze, na placu zabaw zero cienia, myslalam, ze sie ugotuje. Niewiem jak was, ale mnie zbyt wysoka temperatura strasznie meczy.[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Ja też nie lubię jak jest za gorąco. Chciałam iść dzisiaj na spacer, ale prawdopodobnie przyjedzie o 15 ciotka mojego Tz i nici z planów ![]() A jeszcze myślałam zrobić zdjęcie do dowodu bo się okazało że 10.05 stracił waznosc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#208 | ||
|
Rotmistrz
|
Cytat:
Mnie tez sie zdarzylo, ze jakies inne kobiety/dziewczyny nienawidzialy niewiem za co. Ja tam takie cos olewam. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- [QUOTE=serduszko2013;46537 596] Cytat:
Co do dowodu to teraz chyba do miesiaca trzeba wymienic, zeby kary nieplacic. Ale glowy se za te info nie dam urwac. |
||
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam dziewczyny za te cuda co mi się pojawiają przy postach ale dopiero ogarniam te aplikacje w tel.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.