|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj Powracam z nowościami !! :-)))
Ewentualnie mam taką z bershki, jej stan idealny, raz ubrałam. Odciełam metkę, bo prześwitywała. Ale z metki to było M
Niestety już nic poza wątkiem nie mam. |
|
|
|
|
#182 |
|
JESTEM ONA
|
Hej,
podgrzewacz chyba zmieści butelkę Avent ( sprawdzę, tylko nie mam przy sobie), ale nic nie wypatrzyłam , niestety. Pozdrawiam
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam zdjęcia tego zszycia. Naprawdę bardzo ciężko to uchwycić, bo tego praktycznie nie widać na tym czarnym. Pierwsze zdjęcie jest normalne, drugie jest bardzo rozświetlone, żeby pokazać.
Daj mi znać, czy się wymieniamy czy nie. Bo nie ukrywam, że mam kilku chętnych na Zare, a za kilka dni jadę za granicę i nie będzie mnie całe lato. Nie mam już nic poza wątkiem, naprawdę I tak już zaproponowałam rzeczy, które nie są mi zbędne i mi się podobają Także daj znać czy oddasz kurtkę i leginsy
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
OKI, jeżeli chcesz to mogę dołożyć neonową oversize, bo ja i tak w niej nie chodzę, a może Tobie się przyda, a jak nie, to będziesz miała po domu, lub się wymienisz
Dołożyć?
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
49x2 w biuście, a długość 90 z tego co pamiętam jak kiedyś mierzyłam, ale jeszcze dokładnie zmierze.
A Twojej jakie wymiary?
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1401702833 Czy jest szansa zobaczyć realne zdjęcie?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

I tak już zaproponowałam rzeczy, które nie są mi zbędne i mi się podobają
Także daj znać czy oddasz kurtkę i leginsy