Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-22, 21:42   #181
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

migotenka ale się usmialam z tym "Tylko nie Kacper"
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 21:43   #182
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Monia łazienka bardzo mi się podoba lubię takie klimaty
jaka z Ciebie laseczka i jaka opalona
tak mi się spodobał Twój strój że znalazłam podobny kolorek ale z białym w esotiq heh i kupiłam oczywiście

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 21:43   #183
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Melduję powrot na dobre tory

Chociaz polecialam dzisiaj z weglami Ale byl to kontrolowany lot
Stary 2014-07-22, 21:46   #184
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Melduję powrot na dobre tory

Chociaz polecialam dzisiaj z weglami Ale byl to kontrolowany lot

o no to brawo jak na dobre tory ja dzisiaj pożarłam ciasto z rabarbarem bo mamuśka oczywiście wcisnęła ale od jutra zero słodyczy na tygodniu

a tak a propo kiedy zobaczymy Cię w tej sukieneczce????

Stary 2014-07-22, 21:50   #185
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość

o no to brawo jak na dobre tory ja dzisiaj pożarłam ciasto z rabarbarem bo mamuśka oczywiście wcisnęła ale od jutra zero słodyczy na tygodniu

a tak a propo kiedy zobaczymy Cię w tej sukieneczce????

moje odchudzanie podobnie wygladało w weekend moja tez dobra miodowca upiekla i ja nie wiem na co ona liczyła

matkoooo zapomnialam
narazie jestem u Tz takze nie zrobię cholera ale pokaze pokaze bo ladna jest
Stary 2014-07-22, 21:57   #186
migotenka
Zadomowienie

Cytat:

moje odchudzanie podobnie wygladało w weekend moja tez dobra miodowca upiekla i ja nie wiem na co ona liczyła

matkoooo zapomnialam
narazie jestem u Tz takze nie zrobię cholera ale pokaze pokaze bo ladna jest

hehe pewnie zrobisz jak na wesele będziesz szła

a ja już nie muszę kupować sukienki na wesele bo sis sobie śliczną kupiła w new looku taką w kwiaty ale tak szczupło wyglądam na plecach dekolt i taka mini , ( miałam lekki opór bo w kwaity a myślałam o jakiejś pastelowej ale lato jest więc mogę taką ubrać ) tylko teraz buty by mi się do niej przydały hehe piękne widziałam w prima moda ale kulce 420zł......

Stary 2014-07-22, 22:16   #187
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe pewnie zrobisz jak na wesele będziesz szła

a ja już nie muszę kupować sukienki na wesele bo sis sobie śliczną kupiła w new looku taką w kwiaty ale tak szczupło wyglądam na plecach dekolt i taka mini , ( miałam lekki opór bo w kwaity a myślałam o jakiejś pastelowej ale lato jest więc mogę taką ubrać ) tylko teraz buty by mi się do niej przydały hehe piękne widziałam w prima moda ale kulce 420zł......
moze zdarzysz uzbierac poprosisz małza to Ci na ladne oczy dorzuci

ja wlasnie tez nie mam butów myslalam o takich szpileczkach w szpic ale w takich to ja tylko będę ladnie wygladać nic wiecej przy pierwszej lepszej okazji klin na twarz
widzialam tylko jedne takie w RI ale nie bylo romiaru Nie mam pojecia gdzie drugie takie dorwę
Stary 2014-07-22, 22:26   #188
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
moze zdarzysz uzbierac poprosisz małza to Ci na ladne oczy dorzuci

ja wlasnie tez nie mam butów myslalam o takich szpileczkach w szpic ale w takich to ja tylko będę ladnie wygladać nic wiecej przy pierwszej lepszej okazji klin na twarz
widzialam tylko jedne takie w RI ale nie bylo romiaru Nie mam pojecia gdzie drugie takie dorwę

chodzi o to , że mi szkoda dać tyle kasy na szpileczki bo już nude mam jedne ale na platformie a te są w szpic i z tyłu taki łańcuszek mają cudne
więc jeszcze zobczę hehe
ja muszę mieć takie 12cm
a ja w ri nawet nie patrzyłam na butki jeszcze pewnie pochodzę oblookać sklepy

dobra uciekam spać do męża
dobrej nocki życzę

Stary 2014-07-23, 00:29   #189
monika01011986
Zakorzenienie

Hej dziewuszki :-* ja jak zwykle przed spaniem wpadam się zameldować że żyje z dietą dobrze ale waga stoi, zaczyna mi sie okres :-( oczywiście od trzech dni mam znowu tylko plamienia itd wiec okres za pare dni dostane :-/ po okresie ide do ginekologa, niech zrobi wreszcie ze mną porządek bo sie wykończe.
Na dworze upały okropne i niema czym oddychać :-/ jutro zajrze do was bo dziś czas już spać

MILENKO no wreszcie sie odezwałaś!!!!! Powinnaś opierdziel dostać że nie pochwalilas nam sie tak cudowną wiadomością!!! My tu do końca nie wiedziałyśmy czy jestes w ciąży czy nie! Ciesze sie bardzo że wam sie udało no a co do imienia to proponuje Oskar oczywiście :-D mój synuś sie tak nazywa ;-) ciągle słyszę tu w DE że piękne imie dziecku dałam i jest takie międzynarodowe wiec w żadnym obcym państwie nie będą mu przekrecac imienia Kacprow znam sporo w PL, też ładne imie pokażesz nam sie z brzuszkiem????

HEROINKO i jak tam w górach było??? Mamuśki podtuczyly cie troche?? :-D jak się czujesz w ogóle??

MIGOTEŃKO dziękuję :-* tu takie upały i słońce że ciężko sie nie opalić :-D a Ty pokaż strój! I siebie w nim oczywiście ;-) ja na zdjęciu mam ten łososiowy strój ale on jak zamoczy sie to taki neonowy pomarańcz wychodzi ;-)

CZEKOLADKO ja też lubie nowe rzeczy do domu kupować, zmieniać kolory, meble, dekoracje ;-) fajna zabawa :-D wszystko później takie ladne i świeże jest dziś zamówiłam kosz na pranie w PL bo tu w DE nie znalazlam żadnego ładnego :-/ jutro bede szukać nowej szafki do łazienki bo nie mam gdzie kosmetyków upchać :-D

MADZIA ja właśnie wiem że ty zawsze krótkie włosy miałaś odkad sie znamy :-D dopiero później zaczęłas zapuszczać i pamietam jak to przezywalas i sie cieszylas jak 5 cm urosly ;-)
Jak tam na nowym basenie? Tłumy są? Masz jakieś fotki?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-07-23 o 00:40
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-23, 08:16   #190
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry laski

Nadrobiłam w końcu wątek i wiem już co u Was słychać w końcu mogę się udzielać na bieżąco

Cytat:
Heroine sukienkę mam z tamtego roku, kupić muszę dopiero na drugie wesele do Tż brata, ale mega problem mam bo nie mam fryzjera ;/ do mojej się umóiłam na drugie wesele bo od 1-14lipca jest na urlopie, niby tyle fryzjerów ale dwóch już jest skreślonych bo myłam włosy po przyjeździe od nich więc nie wiem jak ja się uczeszę.....
I co, dalej nic nie znalazłaś? Ja poczytałam trochę opinii w necie i 2 dni przed weselem się zapisałam dobrze, że mieli wolny termin, bo bym poszła w rozpuszczonych a tego nie chciałam.... szukaj, a nuż coś znajdziesz
Jaką masz sukienkę na to pierwsze wesele?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine ja myślę, żem zdrowa jak rydz a grupę podejrzewam, że mam zerówkę albo po tacie A1 rh+ jak zerówkę to bym Ci oddała trochę krwi, bo taką to chyba każdy może przyjąć
A co do anemii to chodziło mi o to, że boję się, że po oddaniu będę miała anemię, bo teraz mam dużo krwi a ponoć jak się zacznie oddawać to już trzeba bo coś się tam dzieje
haha ja doszłam do takiej wprawy w piciu trening czyni mistrza a tak serio to co chwila gdzieś się ze znajomymi spotykamy i tak wychodzi, tu piwko jedno, drugie trzecie...
Tak, zero może każdy przyjąć, ale RH też się musi zgadzać
Z tym oddawaniem krwi to ponoć nie jest prawda, że jak już się raz zacznie to potem już trzeba nie zagłębiałam się w ten temat, tylko TŻ mi coś mówił kiedyś
Uroki wakacji ja teraz byłam 2 tygodnie na antybiotykach to nic nie piłam (no dobra, przyznaję- na wczasach wypiłam 3 Okocimy Radler Limonka no ale to ma 2% tylko ) na dzisiaj TŻ kupił szampana to się wieczorem napijemy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-23, 08:18   #191
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki a ja zaszalałam i poszłam dziś do fryzjera mam włosy do ramion jestem meega zadowolona

dodaję Wam fotki moich króciaków
Ślicznie Ci Madziu! normalnie nie mogę się napatrzeć przekonałaś mnie ostatecznie do ścięcia moich kłaków tak jak mówisz, włosy nie ręka- odrosną mi się podoba coś takiego:

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Witam się i ja w nowej części

Heroine dużo , dużo zdrówka
No siema zgubo! gratuluję ślubu! to już tuż tuż! chcemy wiedzieć i widzieć wszystko jaką masz kieckę? Chwal się

Dziękuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 08:27   #192
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cześć robaczki.W końcu mam czas z Wami popisać.Wszystko na bieżąco czytałam,ale jakoś nie miałam weny się odzywać
Heroine Kochana strasznie Ci współczuje ostatnich przeżyć,ale dobrze że się przebadałaś życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Js podjęłam wyzwanie 30 dni squat i wymiękłam w 18-tym.Nie tyle co ja,ale tak mnie bolało kolano,że chodzić nie umiałam.Jednak zmiany są widoczne,z 88cm. zrobiło mi się 91cm.także masakra!Teraz nie wiem jak to zrzucić.Myślałam,że zadek nabierze tylko kształtu,a on się powiększył. Tż oczywiście zachwycony i mówi że napatrzeć się nie może Poza tym waga i nne wymiary bez zmian Z dzieciakami mam teraz spokój bo pojechali w sobotę z teściami do Łeby,w piątek wracają. Tż ma urlop pod koniec m-ca także póxnej gdzieś skoczymy.
Cześć Kochana jak to nie miałaś weny... my tu tęsknimy za Tobą odzywaj się częściej!
Dziękuję po górkach już nieźle wymiatałam, w ogóle nie czułam zmęczenia także powoli wracam do żywych
No to teraz masz apetyczny tyłeczek ja mam płaskodu.pie totalne a jak zdrówko? Wszystko okej?
Fajnie, że masz trochę odpoczynku od dzieciaczków a gdzie chcecie skoczyć na urlop?

Cytat:
Napisane przez TYSiiiA Pokaż wiadomość
Hej można dołączyć
Witamy

Cytat:
chyba znalazłam sukienkę http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...0p2054025.html podoba mi się bardzo chociaż nie ukrywam ze wolałabym jakąś jasną jeszcze pójdę do mohito. w ogóle kiecki mi się nie podobają co są w sklepach nie wiem czemu...
Śliczna ta kiecka mi to się głównie czarne podobają ale też na wesele zawsze szukam czegoś jaśniejszego... choć nie zawsze się udaje

Cytat:
Napisane przez aanilewe Pokaż wiadomość
hej
Wiem, że macie już 15 część, ale może mogłabym do Was dołączyć?
Jasne zapraszamy
Stary 2014-07-23, 08:37   #193
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Cały ten tydzień siedzę z młodszą siostrą, w sumie to od początku lipca z nią siedzę... następny jedziemy na turnus rehabilitacyjny, ale może być fajnie Jest to turnus rehabilitacyjny z PSAMI nad morzem Każdy dostaje swojego psiaka pod opiekę na czas trwania turnusu Potem pakuję siostrę do busa, wysiadam gdzieś niedaleko i łapię stopa na woodstock No i dalej planów nie mam...
Widzę część planów jest Ty się nudzić na pewno nie będziesz

Cytat:
Ja u mamusi też jestem, a wczoraj winko wpadło W ogóle właśnie!!!! Odkryłam pyszne białe półsłodkie wino, kosztuje 10.99 w cerfie z niższej półki, nawet dosłownie...z najniższej półki ^^
A pamiętasz nazwę?

Cytat:
Cocktail Raz się żyje !!! Wiadomo że uważam i wybieram rozsądnie samochody, no i przede wszystkim staram się podróżować z kimś, nigdy sama, ale... czasem nie wychodzi Pierwszy raz sama wsiadłam w samochód jak miałam 19 lat, wracałam ze swojej wiochy "Winiary" jakieś niecałe 100km od Kielc, musiałam koniecznie wrócić do wrocka a mój jedyny autobus, co miał mnie zawieźć do Krakowa nie przyjechał i stałam z pół godziny na przystanku, więc zaczęłam machać, ktoś się zatrzymał, jakiś koleś - żelik, białe adidaski i beemka na wypasie, taki techno boy No i wzięłam, wsiadłam, śmiesznie było, do Krakowa w 40 minut :P
O rany chybabym się pos.rała Ty to jesteś szogun!

Cytat:
W ogóle waga już prawie do normy wróciła, rano było 49,1 kg
Mówiłam, że to kwestia par dni czarownica

Cytat:
Dodaję fotkę z dziś
Jaka laska nie mogę się napatrzeć no i strój śliczny!

Cytat:
Oboooszze nie wiem jak to skomentować

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No i teraz tylko tak ogólnie łazienka jeszcze dużo w niej brakuje wiec to nie efekt końcowy. Ten żółty kosz na pranie bedzie wywalony i wstawiony jakis ładny wiklinowy brazowy lub biały wanna bedzie miala piękna obudowe no i bedzie wiecej dekoracji. Jak skończymy już wszystko to porobie wiecej fotek teraz to tak z grubsza tylko :-P
Podoba mi się tylko nie wiem czy te doniczki na wannie to dobry pomysł oczywiście ładnie się prezentują, ale chodzi mi o kwestię praktyczną bo jak się będzie lało wodę to one mogą ulec zniszczeniu/zalaniu no nie wiem...
Stary 2014-07-23, 08:44   #194
monika01011986
Zakorzenienie

Dzień doberek ;-)
U mnie dziś na wadze 62,0 zrobiło sie ciutek chłodniej w nocy bo tylko 25 stopni wiec lepiej sie spało i odpuchlam minimalnie od tych upałów. Zresztą widzę po rekach bo mogę już obrączkę luźno ściągać. Miałam jechać na siłke ale przed tym okresem to ja taka zdechla jestem :-( poza tym wyskoczyly mi dwie opryszczki na dolnych ustach :-( dziś pod wieczór wezme dzieciaków i pojdziemy na rowery mąż coś chory lekko wiec pewnie w domu zostanie, wczoraj po pracy spał dwie godziny bo go glowa bolała i wszystkie kości. Żebyśmy sie tylko nie pochorowali przed wyjazdem do PL! :-/ dzieciaki w szkole i przedszkolu to moge sie zdrzemnac jeszcze ;-) w nocy śpię tylko niecale 6 godzin to w dzień sie czesto rano jeszcze kładę na godzinke lub maksymalnie dwie. Potem w dzień mam wiecej siły i nie chodze i nie ziewam w kółko :-P dziś odbiore dzieciaków i jedziemy szukać szafke do łazienki :-D także później do was zajrze buziaki i milego dnia :-*

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-07-23 o 08:48
Stary 2014-07-23, 08:51   #195
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
I na dobranoc chce wam pokazac co udało mi sie kupić balsam Nivea ujędrniający i oliwka do masażu ujędrniająca cenowo nawet nie za tanio jak na nivea bo balsam 5,5 euro a oliwka 7 czy 8 (już nie pamiętam). Konsystencja super! Wchłania sie szybko i niema tłustej warstwy, jest taki lekko rzadszy czyli idealny do smarowania dużych powierzchni ciała. Mega wydajny i piekny zapach! Moim zdaniem prawie identyczny zapach jak ten z Vichy co miałam konsystencja też identyczna oliwki jeszcze nie używałam - tylko balsam. Co do efektów to powiem wam za dwa tygodnie
Chciałam ostatnio kupić ten balsam, bo zapach mi się spodobał, ale właśnie nie widziałam jaka konsystencja i czy będzie się szybko wchłaniał... bo mam już z Nivea taki fioletowy i spoko, ładnie pachnie, nawilża, ale skóra taka tłusta trochę po nim jest... dlatego średnio lubię się nim smarować ;/ mam go jeszcze ponad połowę i ciężko mi idzie wykańczanie lubię lekkie balsamy... uwielbiałam żółty z Graniera, ale go wycofali chyba bo nigdzie nie ma
Mówisz, że ten ma fajną konsystencję?

Cytat:
Ja się czuję mega gruba i ociężała, cały czas mam wzdęty brzuch, problemy z wc, jakoś źle się czuję ciągle :/ Tak patrzę na siebie w lustrze i o maaatko, co to za wieloryb, wiem że to na pewno tylko taki okres, ale no nic nie poradzę na to.
Chyba już kiedyś pytałam, ale nie pamiętam odpowiedzi miałaś robione jakieś badania pod tym kątem? Gastroskopia/kolonoskopia? Bo ja już raczej mam odpowiedź na moje przewlekłe bóle brzucha, wieczne wzdęcia, gazy i te sprawy...

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
no w końcu Was znalazłam

u mnie dietowo jest ch*owo.

a poza tym w pracy mnóstwo zmian i więcej obowiązków, taki niby awans ale tylko względem nazwy stanowiska, kasa ta sama rzecz jasna moze kiedyś to się zmieni..
Hej
Gratuluję awansu kasa też mogła by być wyższa
Nie doczekałam się zdjęć z wesela

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
U mnie dobrze niedługo będę już mężatką i zaczynam się stresować , właściwie to jestem mega zestresowana
Eee tam, nie ma się czym stresować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 08:54   #196
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Podoba mi się tylko nie wiem czy te doniczki na wannie to dobry pomysł oczywiście ładnie się prezentują, ale chodzi mi o kwestię praktyczną bo jak się będzie lało wodę to one mogą ulec zniszczeniu/zalaniu no nie wiem...
Kochana one są sztuczne wiec nawet jak wlecą do wody to nic im nie bedzie :-D zresztą stoją już kilka dni i nic im sie nie dzieje, nikt ich nie dotyka, nie zahacza, woda z nimi też niema nic wspólnego :-D a mąż sie śmieje że przez te moje dekoracje to sie czuje jak nad morzem :-D
Ja je lubie bo troche ożywiają tą łazienkę ale jeszcze kombinuje ciagle co gdzie postawić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-23, 09:05   #197
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dziś na obiad "ekologiczny" kurczak ( rodzice eksperymentalnie 4 brojlery mięsne hodują, tzn teraz to 3) i cóż smak inny niż tego z klatki, mniej tłusty (to na plus) ale chyba dłużej piec trzeba (to na minus), może u siebie w mieście poszukam dostawcy "wsiowego mięsa"
Wsiowy kurak najlepszy zero chemii, antybiotyków i innych paskudztw

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
musze sie pilnować żeby nie było znowu 60
Gratuluję Kochana

Cytat:
A i dwie fotki z basenu z dzisiaj
Kolejna śliczna chudzinka

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
U mnie wszystko na raz głupa można dostać Początkiem sierpnia przeprowadzamy się z TŻ do innego miasta :P Miasteczka tak właściwie wczoraj zdałam egzamin na prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych, pojeździłam po torze wyścigowym xD super było, tylko pogoda dobijająca i się lekko przegrzałam, chciało mi się wymiotować pod konoiec od tego gorąca ale zdałam i jestem zadowolona jeszcze tam wrócę na jakieś jazdy
Hej widzę zmiany zmiany u Ciebie gdzie się przeprowadzacie? Ale praca zostaje ta sama?
Brawo za zdanie egzaminu
Jak waga? Jak włosy?

Cytat:
Dziś na wadze 62,1 6 kilo za mną! wczoraj w pracy kilka osób mi powiedziało że schudłam :-D nawet mąż mi to mówi i każe przestać mi sie odchudzać bo od pasa wzwyż twierdzi że jestem za chuda :-( no ale co ja zrobie jak nogi dalej jak balony :-(
No 6 kg to piękny wynik! musi być widać laseczka z Ciebie, że ho ho pięknie Ci spadła ta waga!
Stary 2014-07-23, 09:09   #198
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć , nie odzywam sie bo co mam pisać ... Zaczyna mi sie 5 miesiąc i teraz tylko rosne;-), mdlosci przeszly, tylko te upały dokuczaja, a tak to jak na razie wszystko u mnie dobrze z synkiem tez- podobno ma byc chłopak, szukamy imienia bo dla dziewczynki mielismy a tu chłopak ;-) myślimy nad Frankiem, Kacprem, Oskarem, Miłoszem...ciężki wybór. Czasami Was podczytuje i zazdroszczę idealnych figur brawo jeszcze troche i ja tez do Was dołączę. Trzymam kciuki za spadajace centymetry
Cześć Skarbula ale ten czas leci już 5 miesiąc dobrze, że mdłości ustąpiły hehe, jest tyle fajnych imion i ciężko się zdecydować u nas na pewno będzie wojna
Trzymaj się Kochana, dbaj o siebie i odwiedzaj nas

Cytat:
Bardzo się cieszymy

Nie opuszczaj Nas więcej

Postaram się

Cytat:
Heroine hej hej
jak tam wypoczęłaś? opowiadaj zdjęć pewnie nie masz?
Hej
Wypoczęłam na maxa było fantastycznie szkoda, że nastąpił powrót do rzeczywistości... a fotek oczywiście, że nie mam bo nikt nie wpadł na pomysł żeby wziąć aparat robiłam trochę moim telefonem, ale to tylko widoczki

Cytat:
chodzi o to , że mi szkoda dać tyle kasy na szpileczki bo już nude mam jedne ale na platformie a te są w szpic i z tyłu taki łańcuszek mają cudne
więc jeszcze zobczę hehe
ja muszę mieć takie 12cm
Na wesele takie? chybabym se wszystkie zęby wybiła
Stary 2014-07-23, 09:18   #199
migotenka
Zadomowienie

hej Laseczki
ja już wstałam dzisiaj na obiad robię placuszki z cukini i fety od razu sobie do pracy wezmę jejku jeszcze 3 dni pracy i tak mi się ułożyło , że mam wolny weekend pon wt sroda nocka i później znowu wolne teraz się modle żeby mi nic nie pozmieniali bo akurat sis przyjeżdża i byłąbym cały czas z nimi więc trzymajcie kciuki żeby nikt nie wpadł na pomysł mi dołożyć

Monia no u nas też upały ale kurcze nie mam jak sie poopalać heh a w stroju na pewno sie pokażę na weekend pojedziemy nad morze to pstryknie mi ktoś fotkę

Heroine cieszę się że wypoczęłaś i że zadowolona z wykazdu jesteś
za zdjęcia powinnaś dostać

a ta sukienka czerwona co pokazywałam to jednak jej nie wzięłam, sis kupiła sobie taką w kwiaty czy to jakiś wzór i pożyczę od niej bo śliczna jest a fryzurę na to pierwze wesele sis mi zrobi loki ale takie na grubych wałkach to nawet nie będą takie loki ajj nie wiem jak to opisać na pewno się pokaże Wam

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Heroine ja nigdy nie byłam w niskich butach na weselu no chyba że za dziecka na swoim weselu wybawiłam się w 13cm szpilkach calutką noc i poprawiny to samo, oczywiście ciotki Tż jejku nogi Cię nie bolą itd ale ja zawsze w szpilkach nigdy butów nie przebieram tzn przebieram czasami z 12cm na 10cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 09:19   #200
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
HEROINKO i jak tam w górach było??? Mamuśki podtuczyly cie troche?? :-D jak się czujesz w ogóle??
Było super mamuśki tuczyły ale mój żołądek ma też swoje granice i tak łatwo się nie dałam jadłam więcej oczywiście, bardziej kalorycznie (bo smażone, słodkie ;/), no ale chodziłam dużo codziennie po jakieś 10-14 km także mogłam sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa czuję się świetnie, dziękuję po górkach kicałam niczym kózka, haha nawet 2 szczyty zaliczyłam i zero zmęczenia! a Ty byłaś w końcu u lekarza?

Cytat:
Kochana one są sztuczne wiec nawet jak wlecą do wody to nic im nie bedzie :-D zresztą stoją już kilka dni i nic im sie nie dzieje, nikt ich nie dotyka, nie zahacza, woda z nimi też niema nic wspólnego :-D a mąż sie śmieje że przez te moje dekoracje to sie czuje jak nad morzem :-D
Ja je lubie bo troche ożywiają tą łazienkę ale jeszcze kombinuje ciagle co gdzie postawić
Ja wiem, że sztuczne tylko np. jak przez dłuższy czas będą miały kontakt z wodą to mogą się niefajne zrobić... szczególnie jak dzieciaki będą się pluskać w wannie no ale nie wiem... skoro mówisz, że nic się na nie nie leje to spoko bo ogólnie to super wyglądają i ożywiają pomieszczenie
Stary 2014-07-23, 09:28   #201
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hej Laseczki
ja już wstałam dzisiaj na obiad robię placuszki z cukini i fety od razu sobie do pracy wezmę jejku jeszcze 3 dni pracy i tak mi się ułożyło , że mam wolny weekend pon wt sroda nocka i później znowu wolne teraz się modle żeby mi nic nie pozmieniali bo akurat sis przyjeżdża i byłąbym cały czas z nimi więc trzymajcie kciuki żeby nikt nie wpadł na pomysł mi dołożyć

a ta sukienka czerwona co pokazywałam to jednak jej nie wzięłam, sis kupiła sobie taką w kwiaty czy to jakiś wzór i pożyczę od niej bo śliczna jest a fryzurę na to pierwze wesele sis mi zrobi loki ale takie na grubych wałkach to nawet nie będą takie loki ajj nie wiem jak to opisać na pewno się pokaże Wam

Heroine ja nigdy nie byłam w niskich butach na weselu no chyba że za dziecka na swoim weselu wybawiłam się w 13cm szpilkach calutką noc i poprawiny to samo, oczywiście ciotki Tż jejku nogi Cię nie bolą itd ale ja zawsze w szpilkach nigdy butów nie przebieram tzn przebieram czasami z 12cm na 10cm
Hej

Mniam, placuszki z cukinii mam cukinię, bo dostałam od mamy, a tak naprawdę od babci planowałam leczo zrobić, ale na placuszki też mam chęć może zrobię i to i to
No to trzymam kciuki by się udało mieć wolne

Aha no pewnie, że lepiej pożyczyć jak Ci się podoba no to czekamy na fotki ślicznotki

Ja na swoim weselu też miałam takie 10-cm +platforma nie wiem jakim cudem w nich przetańczyłam całe wesele i że w ogóle mnie nogi nie bolały ale to był jakiś cud, nie buty no serio, ewenement jakiś teraz to wysokie zakładam "na wejście" po 22-23 już jestem w balerinach
Stary 2014-07-23, 09:50   #202
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Mniam, placuszki z cukinii mam cukinię, bo dostałam od mamy, a tak naprawdę od babci planowałam leczo zrobić, ale na placuszki też mam chęć może zrobię i to i to
No to trzymam kciuki by się udało mieć wolne

Aha no pewnie, że lepiej pożyczyć jak Ci się podoba no to czekamy na fotki ślicznotki

Ja na swoim weselu też miałam takie 10-cm +platforma nie wiem jakim cudem w nich przetańczyłam całe wesele i że w ogóle mnie nogi nie bolały ale to był jakiś cud, nie buty no serio, ewenement jakiś teraz to wysokie zakładam "na wejście" po 22-23 już jestem w balerinach

podoba mi się, niby taka mozaika a elegancka, teraz każdy w pastelach raczej będzie więc nikt takiej nie będzie miał hehe.
wolę pożyczyć bo mam tyle tych sukienek że nie zliczę, chyba je wystawię za pare groszy żeby się pozbyć.

no mamuśka moja wczoraj je robiła to sis się zachwycała tymi placuszkami, ja mam 3 takie większe to jeszcze na jutro leczo zrobię sobie bo też uwielbiam i jedna zostanie na nadziewanie ryżem i mięsem hehe

noo pewnie to magia slubu była

Stary 2014-07-23, 09:56   #203
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
podoba mi się, niby taka mozaika a elegancka, teraz każdy w pastelach raczej będzie więc nikt takiej nie będzie miał hehe.
wolę pożyczyć bo mam tyle tych sukienek że nie zliczę, chyba je wystawię za pare groszy żeby się pozbyć.

no mamuśka moja wczoraj je robiła to sis się zachwycała tymi placuszkami, ja mam 3 takie większe to jeszcze na jutro leczo zrobię sobie bo też uwielbiam i jedna zostanie na nadziewanie ryżem i mięsem hehe

noo pewnie to magia slubu była
Moja mama na ostatnie wesele kupiła sobie sukienkę w takie kwiatuszki wyglądała bosko no i nikt takiej nie miał
Też mam sporo kiecek takich założonych 1-2 razy

Ja już robiłam różne wersje tych placuszków z marchewką, z ziemniakami, z samej cukinii pyszka a nadziewanej cukinii jeszcze nie robiłam też mam taką większą i nie wiem czy by się taka nadawała do nadziewania?

Pewnie tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-23, 09:57   #204
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
hej Laseczki

Jak robisz takie placuszki
Jezu ja na weselu to w szpilkach max kilka godzin i później baleriny. Jedne kupiłam takie troche do szpica w reserved i poza tym że ładnie wyglądają to tak cholernie nie wygodne, że ostatnio po kościele już przebrałam na inne wyższe i ulga straszna

Heroine no to poczytalam co u Ciebie szkoda, że nie masz żadnych fotek

A ja dzisiaj mam luzy siedze w domu, bo ostatni dwa dni rozwoziłam CV pewnie i tak nikt się nie odezwie dzisiaj chciałam się poopalać to oczywiście ciepło, ale chmury są ;/
Zapraszam do mnie na sernik na zimno z malinkami
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-23, 17:19   #205
meeedzik
Zakorzenienie

Monia noo dokładnie zawsze miałam takie krótsze włosy, jak wtedy co na wątek trafiłam hehe cieszyłam się i to jak ale teraz też się cieszę, że ściełam i nie żałuję
A co do basenu to fajnie jest ludzi masa, a zdjęć nie mam, bo głupio tak robić foty jak sami znajomi ludzie
Heroine dziękuję za te komplementy ta fryzurka co wstawiłaś też mi się bardzo podoba, ale pewnie na moich cienkich włosach nie byłoby takiej objętości jak u tej dziewczyny z fotki
No i powiem Ci, że nie masz się co zastanawiac tylko ścinaj sama tyle czasu zwlekałam, a nawet przez chwilę nie żałowałam
Co do tej krwi to mi właśnie się tak obiło się o uszy, że jak się zacznie to już trzeba, no ale nie wiem jak to dokładnie jest.
Migotenka mówisz, że masz dużo kiecek pokaż jakieś, bo ja zastanawiam się nad kupnem jakiejś, bo we wrześniu mam wesele
Stary 2014-07-23, 21:03   #206
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

CZEKOLADKO ja też lubie nowe rzeczy do domu kupować, zmieniać kolory, meble, dekoracje ;-) fajna zabawa :-D wszystko później takie ladne i świeże jest dziś zamówiłam kosz na pranie w PL bo tu w DE nie znalazlam żadnego ładnego :-/ jutro bede szukać nowej szafki do łazienki bo nie mam gdzie kosmetyków upchać :-D
Juz chyba wszytskie pomieszczenia macie wykonczone, nie?
Cytat:
Dzień dobry laski

Nadrobiłam w końcu wątek i wiem już co u Was słychać w końcu mogę się udzielać na bieżąco
No ja mam nadzieję

Cytat:
Ale mega fryz! Idealna poprostu dla Ciebie fruzyra

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

tak w ogole to siema

byłam na solarium skorzystałam z deszczowej pogody i walę kurczakiem z rożna

dzisiaj mialam dwie praktykantki i będą ze mną do wrzesnia, chyba oszaleję do tego czasu jestem okropna wiem.. kazdy ma prawo nie wiedziec uczy się czy coś, ale ja nie mam cierpliwosci do ludzi, ze tez musiało na mnie paść przecież do wrzesnia to ja się wykonczę
Stary 2014-07-23, 21:07   #207
Milena001
Zadomowienie

Na Wasza prosbę Mors;-)
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2014-08-20 o 04:28
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-23, 23:10   #208
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Juz chyba wszytskie pomieszczenia macie wykonczone, nie?
No generalnie tak no ale czeka nas znowu malowanie bo dzieciaki ściany nam tak pobrudziły że zamiast białego mamy ciapki w kolorach tęczy
Jeszcze mamy takie małe pomieszczonko typu komórka gdzie trzymamy buty i kurtki no i tam czeka nas też mały remoncik ale tylko malowanie i nowe pułki, szafki itd. Panele podłogowe tam już wcześniej połozyliśmy. Reszta jest wyremontowana teraz tylko "dopiększanie" nas czeka

A co to za skup łez u Ciebie w mieście??? za 3 ml aż 100 zł?????????????? To na serio??? Po co komu łzy?

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj mam luzy siedze w domu, bo ostatni dwa dni rozwoziłam CV pewnie i tak nikt się nie odezwie
Boże Coctail tutaj w DE jakbyś jeszcze język znała to by się bili o Ciebie! Kosmetyczki, Kosmetolodzy, Fryzjerzy itd są tu szukani bez przerwy! I najlepiej właśnie Polki chcą bo najlepiej robią zabiegi itp. Ciągle widzę ogłoszenia że szukają do pracy do różnych SPA i gabinetów. Na prawdę pracy w tej branży jest od groma! A jeszcze Ty po studiach to już w ogóle! Pracę byś miała od zaraz i jeszcze byś przebierała w ofertach

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Na Wasza prosbę Mors;-)
Noooo jaki już brzuszek masz!! Rośnie maleństwo ślicznie Pięknie wyglądasz mamusiu Oskarek już Cie kopie???

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Chciałam ostatnio kupić ten balsam, bo zapach mi się spodobał, ale właśnie nie widziałam jaka konsystencja i czy będzie się szybko wchłaniał... bo mam już z Nivea taki fioletowy i spoko, ładnie pachnie, nawilża, ale skóra taka tłusta trochę po nim jest... dlatego średnio lubię się nim smarować ;/ mam go jeszcze ponad połowę i ciężko mi idzie wykańczanie lubię lekkie balsamy... uwielbiałam żółty z Graniera, ale go wycofali chyba bo nigdzie nie ma
Mówisz, że ten ma fajną konsystencję?
Wchłania się bardzo szybko, konsystencja idealna, taka rzadka
Ja kiedyś kupiłam sobie inny balsam z Nivea, taki granatowy nawilżający to po jednym użyciu oddałam mamie jak u mnie była bo taki beznadziejny był dla mnie :/ kleił się okropnie i gęsty jak zwykły krem a nie balsam. Nic się nie wchłaniał i nic nie nawilżał :/ Ten ujędrniający biały jest perfekcyjny!
Garniera żółte są tu w DE bo się zastanawiałam własnie czy wziąć Nivea czy ten z Garniera. Więc nie wycofali na pewno

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Kolejna śliczna chudzinka

No 6 kg to piękny wynik! musi być widać laseczka z Ciebie, że ho ho pięknie Ci spadła ta waga!
Jeszcze do chudzinki to mi brakuje troche w nogach :P Góra jest ok, aż mi żebra widać między cyckami i pod no ale te nogi cholera! Są chudsze niż wcześniej no ale nadal nie takie jakbym chciała. Pamiętam, że jak ważyłam 57 kg to i tak nie były takie szczupłe jak mi się marzą więc teraz przy 62 kg niema co się dziwić że jeszcze mi się nie podobają.
6 kilo to dużo no ale jeszcze 5 brakuje do tego co kiedyś było
Dzięki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-23, 23:18   #209
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
hej Laseczki

Monia no u nas też upały ale kurcze nie mam jak sie poopalać heh a w stroju na pewno sie pokażę na weekend pojedziemy nad morze to pstryknie mi ktoś fotkę
Pysznie to brzmi - placuszki z cukinii i fety Ja chyba nigdy w życiu cukinii nie jadłam :P Jak ty je robisz? i jak smażysz?
Trzymam kciuki skoro prosisz

Ja dzisiaj byłam nad jeziorkiem ale późno już było i słońce nie opalało :P Jutro biorę dzieci i na basen śmigniemy po 13stej Ma być dużoooo słońca i mega gorąco
Porób dużo zdjęć! Ja już się nie mogę morza doczekać za 1,5 tygodnia będę w PL to do Stegny się wybierzemy na domek lub do Trójmiasta na weekend Marzy mi się znowu Molo zobaczyć Mam fajne wspomnienia z tego miejsca A Ty nad morze gdzie jeździsz?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Monia noo dokładnie zawsze miałam takie krótsze włosy, jak wtedy co na wątek trafiłam hehe cieszyłam się i to jak ale teraz też się cieszę, że ściełam i nie żałuję
A co do basenu to fajnie jest ludzi masa, a zdjęć nie mam, bo głupio tak robić foty jak sami znajomi ludzie
No i dobrze, że nie żałujesz to najważniejsze! Mi się takie suche końce porobiły że normalnie siano mam :/ tęsknie za Waxem i jak tylko pojadę do PL to kupię kilka puszek może odratuje jeszcze moje kudły bo ścinać ich nie chcę.
Ojj wcale nie głupio porób fotki i pokaż jak tam basenik wygląda i ty na nim

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-07-23, 23:26   #210
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Było super mamuśki tuczyły ale mój żołądek ma też swoje granice i tak łatwo się nie dałam jadłam więcej oczywiście, bardziej kalorycznie (bo smażone, słodkie ;/), no ale chodziłam dużo codziennie po jakieś 10-14 km także mogłam sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa czuję się świetnie, dziękuję po górkach kicałam niczym kózka, haha nawet 2 szczyty zaliczyłam i zero zmęczenia! a Ty byłaś w końcu u lekarza?
Eee to wszystko spaliłaś i pewnie nic nie przytyłaś A miałaś się oszczędzać i odpoczywać!
Cieszę się że lepiej się czujesz widzę że te leki dodały Ci niezłego powera ja też takie chcę !
Nie byłam tyle razy miałam pójść..... i dojść nigdy nie mogę ale czuję się lepiej dlatego mi się nie śpieszy do tego lekarza

Cytat:
Ja wiem, że sztuczne tylko np. jak przez dłuższy czas będą miały kontakt z wodą to mogą się niefajne zrobić... szczególnie jak dzieciaki będą się pluskać w wannie no ale nie wiem... skoro mówisz, że nic się na nie nie leje to spoko bo ogólnie to super wyglądają i ożywiają pomieszczenie
Kochana ja je kupiłam w Ikei za śmieszne 2,85 euro więc taniocha jak się "uszkodzą" to pojadę i nowe kupię Ikee mam 15 km od domu
Ja to się w ogóle przerzucę chyba na sztuczne kwiaty w całym domu bo te żywe co mam to ciągle zapominam podlewać i mi zdychają

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości