![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Ale ze mnie sierota :/ jestem tak kompletnie rozkojarzona i zmęczona, ze jak wstawiałam pralkę, to zapomniałam wsadzić tej rury(co odprowadza wode) do kibla i cała łazienka toneła w wodzie z skarpet. :\
![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Moja mama poszła kiedyś do kiosku ruchu i poprosiła o wyborczą i pól chleba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
A teraz coś o mojej kumpeli
![]() Jedna z nich przechodziła zima przez ulice, jezdnia oblodzona ale ona dumnie kroczy na swoich wysokich obcach (my już zdążyłyśmy przejść). Nagle się przewróciła, patrzy a tusamochód jedzie który raczej nie ma zamiaru zachamować no to ona szybko na czworaka po tej jedni leci ![]() Kolejnym razem, również w zime i również ta sama kolezanka szła sobie równiez z nami chodnikiem. Jakos tak nas troszeczke wyprzedziła, szedł za nią chłopak (tak koło 20-stki), który chciał ja wyprzedzić ale ona szła środkiem tego chodnika (wąskiego w dodatku) i po prostu nie zauwazyła go, ciagle cos tam do nas gadała myśląc że idziemy tuz za nią. Facet wziął ją pod rękę, ale ona nic idzie z nim dalej i do niego gada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
wiecie co wczoraj zrobiłam??!!
stoje sobie przed lustrem po wieczornej kąpieli, siegam na półeczke pod lustrem, biore kremik pod oczy i sie smaruje - i tak wcieram wcieram i nagle mysle sobie - kurde co ja robie z tym kremem??? zamiast pod oczami, smarowałam moje syfki hehehehe... ale dzisiaj były mniej zaczerwienione, wiec może kaurat wynalazłam sposó??
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to raczej skromnie, schowałam papier toaletowy do lodówki, do szuflady i wyciągnęłam po kilku dniach, jak wyciągałam warzywa do zupy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie skończyła mi się maść, więc zrobiłam to co zawsze w takich sytuacjach - myk do szafki siostry ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Moi rodzice byli w hiszpanii ze znajomymi i żadne z nich ni w ząb angielskiego, a chcieli się o coś zapytać. Zauważyli, że ktos rozmawia po rosyjsku i znajomi wraz z moim tatą wypchnęli moja mamę, a ona lekko zaskoczona zaczęła od "spasiba". Jednak jak to często bywa poza granicami Rosji, rosjanie wyparli się, że sa rosjanami.
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tak bardzo często, zwłaszcza rano ![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja mam teraz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny już mnie brzuch boli ze śmiechu łącznie z twarzą i zaraz się posikam
![]() Prosze o więcej kwiatków ![]() Wczoraj spotkałam się na piwku z przyjaciółką i kumplem, którego dawno nie widziałam, on opowiadał nam coś o jakiejś dziwnej dziewczynie i powiedział, że ta dziewczyna ma metr osiemnaście i pół lat, a chciał powiedzieć, że ma metr osiemdziesiątpięć centymetrów wzrostu.na jego pytanie a wiecie ile ona ma lat, ja mu na to osiemnaście? On brawo, od razu zgadłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
W zeszłym tygodniu moja koleżanka ze szkoły, przyniosła notatki z wcześniejszej uczelni, żeby profesor mógł jej zaliczyć statystykę bez egzaminu. Miała mu je pokazać. Politechnike kończyła 9 lat temu i wyobraźcie sobie, że znalazła 100 zł. Na szczęście znalazła ją zanim dała notatki profesorowi do przejżenia :0
Jakiś czas temu, spotkałam sie z kuzynką, chodziłyśmy po mieście, gadałyśmy. Przechodziłyśmy koło przystanku i stał tam słup taki solidny, nie żaden betonowy, tylko żeliwny chyba, godzina 16, na przystanku tłumy ludzi czekajacych na autobus, a moja kuzynka wszodzi na słup i głośno krzyczy "przepraszam". Moi rodzice mają budzik elektroniczny, niby nic nadzwyczajnego, ale wyje jak alarm samochodowy i jest wrażliwy na spadki napięcia. Budzik zadzwonił, mama wstaje, budzik wyłączyła, wstawiła wodę na kawę i poszła do łazienki. Zrobiła kawę obudziła tatę i siedzą sobie w kuchni, piją kawkę, mama w pełnym makijażu, prawie gotowa do pracy. Tata włącza komórkę i patrzy na godzinę, jest po 24 ![]() ![]()
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
No to i mi sie przypomniało, ze tak powiem mam niezbyt dobry nawyk ( a mieszkam w bloku., wiezowcu) wyrzucania ogryzków za okno, zawsze je gromadze do takiego stopnia na biurku, ze juz na nic wiecej miejsca nie ma.Wiec pewnego pięknego dnia dostałam misję specjalną od babci :Kinga,idz do pokoju, dam Ci juz suche pranie i ułóż w szafce", po czym przejęłam od niej góre upranych ciuchów i ide do pokoju, a babcia, "w tej chwili sprzatnij te ogryzki z biurka" a Kincia góre ciuchów za okno (stała tam paczka chłopaków jak sie potem okazało) a ogryzki do szafy i ide dumna do kuchni, po czym słysze głosny smiech dochodzacy z okna i wtedy oprzytomniałam.
Wyrzuciłam moje swiezo uprane ciuszki na błoto przed blokiem w obecnosci niezle zlanych ze mnie kolesi>......... To tak niedawno, a w zeszła sobote malowałam kolezankę na ślub..zajęło mi to sporo czasu, uczesałam umalowałam, odwaliłam ja na maxa..... i mówie ok.no Edytka wygladasz bosko teraz mozesz juz isc...miała dziwna mine ale nic mi nie mówiła wiec ja siedziałam w blogim przeswiadczeniu ze jest wszystko ok. Wyszła z mieszkania, potem z okna ja widze jak wychodzi z bloku....i w tym momencie, jak nie zaczne wrzesczec, leciec, pokonałam 6 pięter w zaskakujacym tempie....zapomniałam pomalowac jej RZĘSY maskara..... uuuu....ona myslała ze poprostu nie preferuje malowania rzęs.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Moj tata notorycznie chowa cukier do lodowki.
Ja ostatnio bardzo sie spieszylam i po spacerze z psem wywalilam jego obroze do smietnika. Moj ex myl sobie u mnie wlosy plynem do higieny intymnej, bo dla niego wszystkie te butelki wygladaja tak samo. Innym razem z kolei umyl odzywka do wlosow i dziwil sie czemu ten szampon sie nie pieni.
![]() |
#198 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rachelo dopiero to zobaczyłam ale bardzo bardzo ci dziękuję za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie ma sprawy-Rachela się mną zajęła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
mi też często zdarzają sie takie psikusy heh czasami pójde zęby umyć to ide do kuchni postoje pomysle po co ja tu mogłem przyjść
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Tiaaaa. Ileż to razy miałam coś zrobić, np. pójść do łazienki pranie rozwiesić, a lądowałam w kuchni - otwierałam lodówkę, wgapiałam się w zawartość, a potem ją zamykałam i wracałam do pokoju z czystym sumieniem, nie pamiętając o cholernym praniu
![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
odswiezam watek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
nagminnie wkładam nóż do lodówki, a potem go szukam. Łyżki w koszu, a kubeczki po jogurcie w zlewie tez się zdaza.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
A ja jakies 3 lata temu idąc do łazienki chciałam wrzucic bieliznę do kosza na pranie a wrzucilam do...muszli klozetowej. Dosyć szybko się skapowałam,ale już i tak połowa ubrania była zamoczona w siuśkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
A ja zamiast powiedzieć kąpałam się w fontannie... wyszło mi fontałam się w kąpannie.
Tata umył zęby kremem do rąk. Moje Kochanie umyło włosy odżywką. Mama wyrzuciła talerz do kosza a resztki do zlewu. A i jeszcze jedno i sie przypomniało... teraz już mi się to nie zdarza tak często, ale gdy byłam jeszcze w szkole sredniej przeważnie w niedziele budziłam się z krzykiem, że znowu zaspałam do szkoły, albo poprostu ubierałam się i wychodziłam na przystanek. Szkoda że czasami ktoś mnie nie uświadomił że to niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
![]()
JA OSTATNIO ZAPAKOWAŁAM BUTELKI I LAKTATOR DO STERYLIZATORA PAROWEGO I ZAMIAST DO MIKROFALÓWKI WŁOŻYŁAM DO LODÓWKI POTEM SIĘ ZORIENTOWAŁAM BO NIC NIE BUCZAŁO
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.