![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Vexi - dzięki za info o Granderze. Na pewno jeszcze raz przejedziemy się do tego sklepu i obadamy wszystko. Chyba dla mnie wózka nie wyprodukowali, bo chcę: lekki (!), w miarę wąski (wąska klatka schodowa), dobrze zamortyzowany, w rozsądnej cenie, na dmuchanych (lub naprawdę porządnych niedmuchanych) kołach.
Co do Kossakowskiego, to piszecie o tym odcinku, co facet niby poród czuł? Ja poprosiłam M, żeby obejrzał i jeśli będzie OK, to ja też spojrzę (nie chcę się niepotrzebnie negatywnie nastrajać). Obejrzał, przyszedł do pokoju z taką miną troszkę "nieteges" i mówi, że: "Nie no, nic strasznego nie było. Ale wiesz co? Może lepiej nie oglądaj..." ![]() Dobra, wstawiłam pranie i zmywanie. Resztę sprzątania przed jutrzejszą wizytą teściów zostawiam dla M jak wróci z pracy, a ja idę do Rodziców. Co z oczu (bałagan) to i z serca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
aaaa co znalazłam
http://allegro.pl/podklad-ochrony-na...765961940.html to juz na ramie nie mozna wziac pieluchy tetrowej? moze to nie jest modne ![]()
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Olcia właśnie ta szalona pielęgniarka twierdziła, że nie można wody, bo będzie niedobrze po niej ![]() ![]() Alunia z tą pielęgniarą się prawie pokłóciłam jak trzeci raz mi chciała krew z tej samej opuchniętej i sinej żyły pobierać ![]() Właśnie wstałam, zjadłam pomidorki z fetą i mi lepiej, słodyczy chyba na razie nie tknę ![]() Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-11-12 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
Szalej szalej ![]() Ja myślę, że większość facetow bało by się do tego przypinać ![]() Ok, już dopisuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widać, że jesteś przemęczona... naprawdę musisz wszystko w cholere rzucić i zająć sie sobą i dzidzią ![]() A teraz próbuj jak najwięcej wypoczywać ![]()
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to napszę do Was pw z małym pytankiem, coby mi odpowiedzi nie umknęły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Zielona bidulo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpocznij, wyluzuj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naczynia zmyte... ciasto upieczone... jeden kawałek zniknął ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam wlasnie z corcia z zakupów. Fajnie bo brat mnie w drogę powrotna wziął autem i całe szczęście bo siaty miałam ciężkie. Zjadłam zupę i normalnie szamalabym cos dalej ale póki co trzymam sie dzielnie. Jeszcze schudne ![]()
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
mala tetry niemodne
![]() ja gina w poniedziałek zapytam o te kwasy, zobaczę co poleci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MaladT, ja biorę 500 mg dziennie kwasu Omega. Nie jem ryb...rzadko co. Duszona, Ty masz te same kwasy co ja. Bo też miałam gratis audiobooki do ściągnięcia ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-12 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
zapomniałam napisać,
![]() Emdzik, do mnie możesz dopisać imię Małej - Ewa. |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
Ja mam olimp gold
One mają 650 kwasów Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-11-12 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na drugie mam Ewa ![]()
![]() |
#195 | ||||||||
Zakorzenienie
|
logoasia dobrze, ze w domku, teraz sie oszczedzaj
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asia, ile bralas:P? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak gra phiiii, wyczycic i uzywac ![]() Cytat:
![]() i dbaj o zdrowko ![]() Cytat:
![]() ![]() wygodne jak dla mnie ![]() ![]() spalaaaaaam jak bejbi ![]() a teraz jak przelykam sline to mnie lekko gardlo boli,ale moze schizuję i glowa tez boli ble sprawdzilabym czy sa wyniki juz- pewnie jeszcze nie, ale i tak nie chce mi sie z lozka wstawac po karte z numerem ,bo ciagle go zapominam ![]()
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Aga gardło Cie może boli po glukozie bo mi glukoza też obżarła gardło. Przegryź drożdżówką to sie rozbudzisz szybciej :P
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- ja zjadłam 3 kawałki ciasta a do tego 2 szklanki coca-coli i mam ochotę na cczekoladę na gorąco... ale chyba wystarczy mi...
#197 |
Zakorzenienie
|
kurcze w trakcie nic nie czulam, ale pewnie masz rację
jeju ale bym się napiła coli, żeby jeszcze takie psyyyyyt zrobila o jeju jeju ![]() Napisze smsa do meza by w drodze z pracy mi kupil ![]()
#198 | |
Wtajemniczenie
|
a w ogóle to za godzinę czekam na krytykę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaką krytykę ? Chyba przespałam ,nie wiem o co kaman ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Był kurier, ale to z takimi moimi rzeczami bardziej... tam gdzie zamawiałam ten stanik sportowy, gacie i tunike.
No i średnio jestem zadowolona ![]() Boli mnie wszystko, trochę posprzątałam i serio mam dość... a kręgosłup to mnie boli jakby chcial wyjść :/ Lui już dopisuję imię ![]() ![]() Aga właśnie przegryź coś ![]() ![]() Ja zaraz swoj mocz muszę sprawdzić ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- W ogóle po tym kawałku babki co zjadłam miałam cukier 136 :/ no masakra jakaś
#201 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ponownie a kobiety jakoś chcą kolejnych dzieci, więc to nie może być takie straszne" a ja mu w tedy mówię, to choć kochanie będę Cię kopać po jajach tak co 2 minuty przez 10 godzin, to pogadamy... No i za zwyczaj urywamy temat, bo jak go jeszcze nie urywaliśmy to zawsze kończyło się kłótnia... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A wiecie że ja dupy nie ruszyłam z miejsca??? a miałam tyle zrobić.... Za to siedzę i w necie grzebię... zrobiłam listę rzeczy których mi jeszcze brakuje razem ![]() ![]() A jeszcze na telefonie z siostrą "powisiałam" i poleciła mi chusteczki te http://allegro.pl/chusteczki-pampers...753435982.html mówi, że są nawilżane ale nie są zimne jak większość. Bo Nastuśka jak się ją rozbierało to była spokojna ale jak tylko poczuła na tej rozgrzanej, wyciągniętej z ciepłej pieluszki pupince taką mokrą, zimną chusteczkę, to od razu był krzyk... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
wole wypić 2 małe niż jedną dużą bo więcej gazuuuuuu zostajeeeee
![]() A krytyka będxzie bo zrobiłam ciasto czekoladowe takie zwarte, brownies i już słyszę opinię teściowej "zakalec ci wyszedł" a jak jej powiem że to nie zakalec tylko brownies to odpowie "aha" i spuści głowę w dół oddając mi zwycięstwo w tej potyczce ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładnie mężowi mówisz ![]()
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
Emdzik uważaj z tym cukrem bo z każdym tygodniem coraz gorzej go tolerujemy
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Duszona zamawiałam ten stanik ciążowy... i ok założyłam go ale moje cycki już tyle ważą że i tak opadają
![]() No ale może go na noc będę zakładać bo w nocy śpię bez... Majtki zamówiłam od nich też ale są takie hmm no na teraz bo mogły by być ciut większe.. no ale to takie zwykłe bardziej więc najwyżej po ciąży ponoszę jak się nie roztyje ![]() No i zamówiłam tunikę... a z tuniki jestem raczej zadowolona ![]() ![]() ![]()
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Madzia, na tych brzuchatkach zamawiałaś ten stanik, sportowy? Pewnie Ci się ciężko zakłada ![]() ok, doczytałam ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-12 o 13:32 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale po kolacji z kromką chleba żytniego i nabiałem z pomidorkami już 136 wiec cieżko stwierdzić kiedy co dopasuje. Co do promocji w Tesco byłam dzisiaj po tą piłkę, bo mój mały maniak wszelkiego rodzaju piłek, na mikołaja chce piłkę i chociaż ma już 3 latka, stwoerdziłam że się chwile pobawi a potem schowamy dla małego ![]() ![]() Dzisiaj byłam na badaniach i jak zobaczyłam tą kolejkę, to pierwszy raz powołałam sie na ciaże i na to że mam prawo bez kolejki, tak mi w brzuchu już burczało że bym nie wysiedziała. Mój gin tez mi daje morfologie i mocz co 2 miesiące ale i tak sobie robie co miesiac dla pewnosci. Teraz miałam jesczze od diabetologa średnia z 3 miesiecy, zobaczymy co wyjdzie, bo to czas kiedy już miałam stwierdzoną cukrzycę i byłąm na diecie. Zobaczymy jak skutecznie ja stosowałam ;/ Co do imionn, ja mam w domku już Jaśka i bardzo mi sie to imię podoba, ale ie trawię Janka i średnio podoba mi się Jan, dlatego zmierzeam zawsze wołać Jaśka Jaśkiem, a inni niech sobie mówią jak chcą ![]() Przyszła mi dzisiaj kołyska ;D ale skłądać ją pewnie będę w styczniu, wystarczy że łóżeczko jest rozłożone i czeka na kolejnego lokatora, bo nie opłącąło sie go składać. Zobaczymy tylko czy nic nie brakuje i wszystko ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Ja myślę, że chusteczki będące w temperaturze pokojowej nie są jakoś bardzo zimne, w końcu w domu jest ciepło bo jest w nim dziecko. Poza tym ja na początku będę przemywała malutką jak najczęściej zwykłą letnią, przegotowaną wodą.
Właśnie przeczytałam takie mądre zdanie: "Nie myślcie jakich kosmetyków używać dla dziecka, ale co zrobić by ich nie używać". ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie racja , poproszę zaś o dwie małe ![]() Mniam ja kocham każde Brownie, wiec jadłabym omnomnomn ![]() Madzia, pokaz sie w tunice proszę ![]() ![]() Moi rodzice byli w kolejnym tesco nie bylo pilek ![]() MAM WYNIKI tam dadadam ![]() Glukozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa 96 ![]() ![]() Wszystkie wyniki ideales, po srodku wszystkie wartosci, mocz wszystko ok jedynie krew leukocyty norma do 11 a ja mam 11,16 ale to zadno odchylenie ![]() hemoglobiny idealnie, a przeciez ja nawet miesa nie jadam ![]() chyba,ze liczac to w lazani ![]() No w kazdym razie ciesze się jak... świstak ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-12 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.